Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

tak i podle toho co rikaji hraci to vypada, ze chteji nekoho kdo navaze na JL. Robinson to asi nebude a tak se priklanim k nazorum, ze stale vice "hrozi" prichod Hitche. Ja osobne uz dlouho zastavam nazor ze vhodnym kandidatem by byl Carbeneu. Dalsi moznosti je Therrien. nevim. jak psal dunim bude to na Louovi a pokud se rozhodne treba i pro DeBoera, tak budiz.
Megatone s Hitchem nestraš :D s tím Zachem to je divné ted jsem četl že nějak jednání zamrzla ( času je poměrně dost ale čím dřív tím líp )
Po Zachovi je pro mě největší priorita Andy Greene (můj nejoblíbenější bek) bez něho by naše obrana fakt puk neuměla vyvést - jasně Salmela ( Tallinder se začal chytat po příchodu Lemaira ) ale nedosahuje zdaleka kvalit Greena. Myslím že i Lou si toho bude vědom a podepíše ho, navíc Andy se vyjádřil že velmi rád zůstane v Jersey
co s Mairem ?... tipuju že ho Lou nechá jít
Hedberga bych taky ještě podepsal na rok. Nevidím důvod proč ne. Jinnou dvojku nemáme (Frazee jako dvojka :ja_neviem: ) a Hedberg ukázal že zalapat pořád umí :yes:
Tak...Joe sa odhodlal a vyhodil Crawforda. :hmm: A teraz buďme múdri, páni. Ja som Dallas sledoval celý rok a aj keď tam vidím chyby, toto by mohlo klapnúť. Ale len ak pri tíme zostane Larry. Minimálne máme: a) viac možností, b)šancu, že ostatné tímy vezmú iného človeka neź toho, ktorého chceme. Len to nezaspať.

Ak bude Lou so Zachom špekulova´t tak dlho ako s Ilyom :panika:
Páni, toto bol vtip spred dvoch týždňov :arrow:

Obrázek

Je pol tretej nadránom, všetci spíte a viete čo sa stalo :?: PRESNE TOTO :!:

New Jersey Devils VYHRALI Draft Lottery 2011 a posunuli sa o 4 priečky na 4th overall :!: :!:

Obrázek
"You have got to be ****ing joking."

Obrázek

:lol: :lol2: :rofl: :hufi: :hehe: :haha: :wave: :fucker2: :yahoo: :oslava: :razzi: :lol3: :giggle: :hop: :clap:

A Ottawa klesla o jednu priečku. Murray bol čeervený ako :cert: :hehe: Proste Hokejový Boh EXISTUJE! J*bať tankerov, dostali sme to zaslúžene, neprehraváli sme ako sráči, spravodlivo sa nám to vrátilo! Skvelé. Normálne som musel otvoriť fľašu škótskej, toto je prospe PARÁDAAAAAA. Mali sme 3.6% šancu že sa to stane proti 89% že zostaneme na svojom slote. Edmonton mal na výhru 48.8% šancu, Colorado 13%. Dokonca zhruba rovnakú šancu na to, že my klesneme na 9th a Boston (Toronto pick) sa posunie na 5th mal Boston. A my sme to vyhrali...

ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
simply amazing. i literally was in shock when Michael Chiklis Jr. drew our logo out. I thought it was a mistake. i was waiting for Gary to come out and proclaim "the Devils have announced they are forfeiting this pick"
:lol2:
It's nice to see a team rewarded for not tanking.
:yes:

A len pre upozornenie - Cap hit of 1.875 including bonuses if our pick plays for us next season. :!:

SunGarrioch

GM Bryan Murray said he'll definitely try to move up in the draft. GM's in Florida, New Jersey and Long Island can expect a call.
:hmm: :hehe:
Obrázek
hehe, gratz :yes:
asponze my sme zostali na svojom mieste :clap:
Tiež to beriem ako nejaké zadosťučinenie a spravodlivosť.

Nech rátam ako rátam vychádza mi to na Gabriela Landeskoga :)
begbeee píše:Tiež to beriem ako nejaké zadosťučinenie a spravodlivosť.

Nech rátam ako rátam vychádza mi to na Gabriela Landeskoga :)
Tak to máš dosť jednostranné matematické zmýšľanie beegs :giggle: Ale šanca, že ho môžme mať je proste :lol: Už pred polrokom som tu posielal video. Môj najobľúbenejší prospect na drafte a aj hráč, ktorého potrebujeme. Len aby nám ho nechytlo Colorado/Florida (alebo nedajbože ak sa Tallon ulakomí na Murrayho ponuku, dajme tomu Rundblada a swapne picky, tak isto by šli práve po ňom)

Preto hovorím, všetko je otvorené. Ale keď sa mi už túto sezónu prakticky všetko splnilo, nech už to ten hore (či ten dole? :giggle: ) zariadi tak, aby som aj z draftu myšlienkami odchádzal s úsmevom na tvári. A ten mi Lando proste vykúzli <3

Inak top4 je can`t miss, v podstate aj top5 (mala by byť), takže dnes to bol Jackpot, ale ak budeme odchádzať s jedným zo Švédov (čo prorokujem), budem kráľovsky spokojný.
Viem, že to nie je isté (3. vs 4.), ale tak mi to vychádza... :)
Niekto pred nami spraví chybu.
begbeee píše:Niekto pred nami spraví chybu.
a kto z hracov co mozu teoreticky ist pred landom by bola podla vas chyba?
Land je v reporte 3., Devils vyberajú ako 4.
Kapišto?
Edmonton si podľa mňa vytiahne Larssona, prípadne RNH. V Colorade siahnu taktiež po jednom z dvojice Larsson/RNH. Florida si asi vyberie Jonathana Huberdeaua, keďže na poste centra majú jedine Weissa. Takže na vás by Landeskog mohol kľudne pripadnúť.
mt-svk píše:Edmonton si podľa mňa vytiahne Larssona, prípadne RNH. V Colorade siahnu taktiež po jednom z dvojice Larsson/RNH. Florida si asi vyberie Jonathana Huberdeaua, keďže na poste centra majú jedine Weissa. Takže na vás by Landeskog mohol kľudne pripadnúť.
A Couturier je vzduch?
leo píše:A Couturier je vzduch?
Nie nie je, ale Huberdeau ho už predbehol a stále hrá POs. I keď je to hráč z Q, čo môže mať významnú rolu v jeho konečnej pozícii a nie je tak fyzický, v danom momente je BPA center pre Tallona, takže...
Getzo5 píše:
leo píše:A Couturier je vzduch?
Nie nie je, ale Huberdeau ho už predbehol a stále hrá POs. I keď je to hráč z Q, čo môže mať významnú rolu v jeho konečnej pozícii a nie je tak fyzický, v danom momente je BPA center pre Tallona, takže...
Couturier je lepsi a prekvapilo by me kdyby nebyl vybran driv.Huberdeau mel skvele spoluhrace (Phillips,Galiev,Jurco,Anthony,Despres,Beliveau).
leo píše:Couturier je lepsi a prekvapilo by me kdyby nebyl vybran driv.Huberdeau mel skvele spoluhrace (Phillips,Galiev,Jurco,Anthony,Despres,Beliveau).
Ja viem, špeciálne Sea Dogs a Kitchener som sledoval. Neviem či by som povedal priamo lepší. Huberdeau môže byť pokojne talentovanejší. Je tam viacero faktorov. Keď bude pick na nás, berieme Couturiera si myslím, to je pravda. Ale otázka na mt-svk "Couturier vzduch?" nie je tak na mieste. Huberduber, ako ho volám :D, si svoje miesto zaslúžil.
leo píše:
mt-svk píše:Edmonton si podľa mňa vytiahne Larssona, prípadne RNH. V Colorade siahnu taktiež po jednom z dvojice Larsson/RNH. Florida si asi vyberie Jonathana Huberdeaua, keďže na poste centra majú jedine Weissa. Takže na vás by Landeskog mohol kľudne pripadnúť.
A Couturier je vzduch?
vychdzala som z rebríčkov, ale tímy sa nimi moc neriadia, takže uvidíme ;)
mt-svk píše:
leo píše:
A Couturier je vzduch?
vychdzala som z rebríčkov, ale tímy sa nimi moc neriadia, takže uvidíme ;)
Niezeby sa timy rebrickami neriadili, ale zohladnuju aktualne potreby.
Ak by v rebrícku boli prvi 2 centri a 3. kridlo a Pens by tahali ako prvy tak by asi zobrali to kridlo, ne?
pokud to bude nekdo v tomto z Landeskog, Hopkins, Couturier a treba i v tomto poradi, je mi to celkem jedno. Priznavam nevim o nich nic krome toho co si prectu ale vsechny pozice vyuzijem. s Tim ze obrance asi bude mit prednost pred centrem. Nejradeji bych taky Landeskoga.

Lajna
Teddy - JJ - GL

:slintac:
begbeee píše:Niezeby sa timy rebrickami neriadili, ale zohladnuju aktualne potreby.
Ak by v rebrícku boli prvi 2 centri a 3. kridlo a Pens by tahali ako prvy tak by asi zobrali to kridlo, ne?
No nie vždy ;).
nekde jsem cetl, ze vetsina GMs se vyjadrila tak ze berou nejlepsiho mozneho hrace a ne podle pozice. Proto ma treba Pitt tri centry. Vzdycky se s tim pak da neco delat. Presunout na (jine) kridlo, vymenit atd.
jinak Marc Crawford jako dalsi alternativa? nevim, nevim, za posledenich par let nic moc, ale asi bych moc neprotestoval pokud by volba padla na nej.
Fayne a PALMIERI budú hrať za USA, zdá sa :!: Navyše NaPalm priťahuje stále viac pozornosti. Zvláštne, nie Martin? :giggle: :P

A Travis ide! :wave: Kanada nebude mať konkurenta. Lajna Ladd-Zajac-Clutterbuck je rozhodne jedna z naj 3rd aké som kedy na medzinárodnom poli videl. (typologicky)
uplne bych neprecenoval to ze Palm a Fayne by jeli. pro amiky je MS vitane zpestreni a obvzlaste pro mlade je to dobra zkusenost. Nemyslim ze by nasi mladi hosi jeli pokud by byl zajem zkusenejsich hracu. USA ma rok co rok poskladat alespon konkurence schopny tym ale je fakt ze ten co se rysuje ted, alespon v obrane, vypada zajimave
megaton píše:uplne bych neprecenoval to ze Palm a Fayne by jeli. pro amiky je MS vitane zpestreni a obvzlaste pro mlade je to dobra zkusenost. Nemyslim ze by nasi mladi hosi jeli pokud by byl zajem zkusenejsich hracu. USA ma rok co rok poskladat alespon konkurence schopny tym ale je fakt ze ten co se rysuje ted, alespon v obrane, vypada zajimave
Pozri sa na smajly. :wink2: Viď. v chate, Amíci ma už začínajú s*ať s týmto prístupom. Aj napriek tomu, že základňa sa im rozširuje len postupne a kvalita hrá POs, za normálnych okolností by ani jeden pozvánku nedostal.

Ale byť proti ani nemôžem. :cool:
ja se v tech smajlech nevyznam, tak je radeji moc nepouzivam. ale to je jedno. onehda jsem koukal do topicu traps a neveril jsem vlastim ocim kolik smajlu tam bylo.

jinak docela zajimavej clanek http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=559481

podle NHL.com je pravdepodobny nasledujici scenar
1st - Edm - RNH
2nd - Col - Landeskog
3rd - Fla - blueliner - it will be be Swedish star Adam Larsson, or, or Nathan Beaulieu.
no a my? necham se prekvapit ale podle predchozich vyjadreni Loua bych si typnul na obrance, tedy nekdo z trojice Larsson, Beaulie, Hopkins. myslim (doufam) ze neni spatne volby

kazdopadne jsem fakt stastenj za 4. pick. karma. asi.
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS