Slušná práce...
Holtby čisté konto a Ovie dva kousky(mohly být tři).
GO CAPS GO!!!!!!!!!!!!!!
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Alzner - Niskanen podľa mňa zatiaľ najlepší D pár.Atlantik píše:Btw z Niskanena tam delaji 1st beka, to taky bude zajimave, zatim se tak nejak drzi nad vodou..
Orpikovi (aspon podla statistik) dnes zapas nevysiel, ale treba uznat, ze to suckovali do velkej casti najma brankari. Ja som s nim zatial spokojny, dva predosle zapasi bol jednym z nasich top hracov a aj ked je to Orpik, aj ked je podpisany na dlho a za mega prachy, teraz je vidiet ze takyto typ obrancu sme potrebovali najviac a je nepochopitelne ze sme ho za tie roky nepodpisali/nedraftovali.Atlantik píše:Orpik turns the puck over, then gets walked by John Scott, John Scott scores (3rd career goal), Brooks Orpik hits the guy after the goal is scoredSame old shit, Brooksy, same old shit. Dnes fakticky exceloval, kdyz byl na lede u vsech inkasovanych golu (5).
Btw z Niskanena tam delaji 1st beka, to taky bude zajimave, zatim se tak nejak drzi nad vodou..
Tak kdyz ti k spokojenosti staci tohle, tak je dost mozne ze Brooks tam tu smlouvu dodrzi k spokojenosti i celou, jednou za cas hodi nejakej hit a vsechno je fajnXruC píše: S Niskanena nikto obrancu c.1 nerobi, nehra 1st. PP ani 1st. PK, dnes mal najvacsi IT preto ze to suckoval asi najmenej.
no je to smutne, ale aspon mali sme moznost uzit si Erata..ale vyzera to tak, ze Burak na neho aj mozno necha zabudnut, zatial ma prekvapuje strasneXruC píše:Asi tym nikomu nepomozem, ale Filip Forsberg v priemernom NSH 3z-1G-3A a +4
Ten trejd bude dozrievat ako vino k spokojnosti nas fanusikov Caps, diky George, diky
čosi nato sa nezabudne nikdy, možno len v tom prípade, že burakovsky bude hviezda ligy a forsberg vyhorí, ale to je nepravdepodobné najmä tá druhá varianta, strašná škoda pre caps aj mňa to štve ako vášho nefanúšikaPali_Caps píše:ale vyzera to tak, ze Burak na neho aj mozno necha zabudnut, zatial ma prekvapuje strasne