Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

kisin píše:
safa píše:Kempovat ? A to tam jedeš beze mne ? :wink:
... mmno ja jsem te chtel usetrit mejch deti ale jestli se na to cejtis tak klidne pojed ;-) . Nicmene jsem puvodne myslel pripravnej camp ... ;-)
http://m.tsn.ca/site?t=Z7Zmiyr24KPjyNctr1Xtqw&sid=tsn

jiricek hudleru tedy jeste neni pro NHL uplne ztracenej ... Ale i tak bych cekal ze si ho Rudy kridla sovetu kdyz uz tak nechaj.
Safo, tohle jsem přesně čekal :wink: Hudler je RFA tušim, a po přihlášení na arbitráž je stále "majetkem" Wings, takže pokud se nemílím, mělo by to skončit jako v případě Kwiatkovskyho, bo jak se to píše :D
Niity bude pro Tampu velkou posilou a jistotou...pomalu ale jistě se začíná Tampa měnit v slušně vypadající a konkurence schopný tým... :thumbsup:
Jj, jen tomu chybí to křídlo do první lajny :verysad: pak bysme měli podle mě šanci, zaútočit na play-off, bez něj ten útok neni nejlepší, protože nemáme kompletní první lajnu :sad2:
Ze by novej zkusenej trener novacku ?

Obrázek
výborně...Nitty bude skvělá posila do brány :good:

už jen čekám jestli se dočkáme toho top6 forwarda a pak to bude tým, který by mohl jít konečně po dvou letech do play-off.
mountain píše: A za druhé má hezkou masku...
Obrázek
Poslední dny je tady nějaké podezřelé ticho :-O

Na nhl.cz se objevilo , že Blair Jones pokračuje v naší organizaci.Nic víc,nic mín.Zatím se to ovšem neobjevilo na žádné zahraniční stránce,navíc,to bychom vážně podepsali jen Blaira :?: Divné :roll:

Welch jde do Atlanty,Segal do LA ... opravdu lituji oba dva týmy :lol:
To je opravdu lituju, podle mě stejneě budou hrát na farmě :D ale aspon že se nám daří prodávat tyhle bezcenný hráče :)
Tak v klubu zadne novinky tak co by se tu delo. Prece se tu nebudem bavit o tom ze se novacci byli podivat na americkej fotbal...

To o tom Blairovi nikde nemuzu najit ... kdes to cet ?
Jediná zmínka o Blairovi je na nhl.cz :arrow:
Obránce Steve Wagner uzavřel novou roční smlouvu se St. Louis, kontrakt mu zajistí 575 tisíc dolarů. V organizaci Tampy Bay bude pokračovat útočník Blair Jones, vedení Los Angeles si pojistilo služby Kevina Westgartha. Pětadvacetiletý obránce uzavřel s Kings tříletý kontrakt, který mu zajistí celkový příjem 1,575 miliónu dolarů.
Ja to nevidim ... ale to je fuk verim ti. Nebo ze bychom se tu meli zacit bavit o tom ze Len musi do patku naklusat k netopejrovi s deseti micema ? To ne ... uz tak je mi blbe z moji vlastni financni situace ... este Barrieho problemy do toho ...

Tak aspon tohle snad trochu potesi ... ackoliv uz neverim tomu ze by Rudy kridla Sovetu v dohledny dobe chteli Jirku pustit na jihozapadni Floridu ... :

Jiri Hudler remains property of the Detroit Red Wings and therefore the recent contract he signed in the KHL is being contested.

Vubec to s tim dalsim utocnikem vidim blede ... IMHO to do prvni rady vypada na Downieho a spoustu studenejch obkladu.
No jenom to ne, jak kdyby toho nebylo na nadávání málo...
Imho už nepodepíšeme nikoho, nějaká posila bude přes trade. A věřím, že bude, ale nevím, jestli taková, jakou tady všichni chcem. Beků máme hodně, to snad Lawton vidí (ikdyž viz. loni těch 6 nebo kolik útočných řad....), Vrbatu nechce, to sám říkal, tak snad kurnik....
Ono to zdržuje jak to, že je ještě v FA pár schopných hráčů, pak arbitráže, takže až padnou všechny tyhle možnosti, tak týmy budou chtít posílit přes výměny. A to je naše chvíle, snad se najde nějaký klub, který - podobně jak Rangers Kotalíkovi - dá šanci Vrbatovi v top6 a bude ho chtít....akorát že to zas nemá logiku, když my chcem právě top6 na oplátku :? To jedině tak, že vyměníme slabého top6 Vrbatu, plus 1-2 beky, popř. drafty za skutečně top6, ideálně top3.
No, teď už to máš složité Lawtone, nabídnout vysokou smlouvu Ohlundovi a přeplatit Walkera tak o 200%, to umí každý. Sice ty dva přetahy od Wild a Niitty vypadají dobře, ale TEĎ se předveď, jaký jsi / nejsi GM!
Asi tak no, nevim, chce to ale jednat. Snažil bych se o Kessela a Bostonu za něk nabídnout Meszarose a Halla, a kdyby to neklaplo, tak ihned sáhnout po Tanguayovi :yes:
Btw, na hodně zahraničních forech píšou, že to vypadá, že v Tampě nakonec zakotví Sýkora, a to bych byl docela nerad :? zaprvé neni nejmladší a za druhé celou druhou polovinu lonské sezony byl tragickej :D
MMno treba se podari vyhandlovat Eliase a budemem mit utocke duo ;-) . Ale ne, myslim, ze Sykorku by Lawtonovi kanadsko-americti fanousci ( :x ) neodpustili ... uz ted mi staci cist ty kecy na adresu absolutne kohokoliv kdo pochazi z Evropy a nejmenuje se Hedman. Ale nemyslim si, ze by vloni byl nejak tragickej (stats: G25 A21 PTS46 +3 ), uplnej zaver sezony se mu nepoved zrovna optimalne, byla tam nejaka zraneni (jiste kvapne dolecovana) a navic stestena je vrtkava, vsak to zname. Porad je to IMHO dobrej hrac do druhy lajny. Ja mam Sykorku docela rad, mne by to nevadilo ... samozrejme zalezi na cene :eek2: . Za dva mice nebo rekneme 2.2 mice po odsunu tim padem zbytecneho Vrbaty proc ne. Rozhodne jsem radsi pro Sykorku nez treba pro Mira Satana. Skoda ze se nepodarilo pretahkout FLA Dvoraka, to by byl s Vencou#20 primo Motorovej utok ;-)

Tanguay ? To leda ze bys Lawtonovi pujcil co mas nasporeno, ten bude chctit urcite pres pet micu (minulou sezonu 5,375 mil. dolaru) ... to asi nemame v rozpoctu. Navic je mu 29 ... to uz taky neni nejmladsi ;-DDD . VLoni stat (P50 G16 A25 PTS41) taky neni za pet micu zadnej zazrak... suma sumarum hlasuju pro Sykorku ;-D

Jo a STAREJ ? Dovol ... dyk je mladsi jak ja ... no to teda ... tomu se rika v nejlepsim veku :box: ... ne vazne, 32 neni tak moc, ani na hokejistu, ne ?

No ... nechme se prekvapit ... prece "Spolu to dokazeme!" ;-)
Zajimavej clanek o tom jak lonske posily vcetne Boylera zruinovali Sharks:
http://www.hockeybuzz.com/blog/Ryan-Gar ... s/59/22130

A nejzajimavejsi je zaver:

Cap space: $1.6 million

Now, there are several players to be signed, without much cap space remaining to sign them. That means someone is on the way out and it will most likely be a salary dump, with diminished talent coming back the other way. It could be any combination of Marleau, Michalek, Cheechoo, Vlasic or Ehrhoff.

Po kom z nich sahneme ? Hlasuju pro Roba Blakea, je drahej, starej a zkusenejch obrancu mame malo. :frajer2: . Co kdyby Hedman potreboval dalsiho mentora ;-D . No ... asi po nikom, co ? Vsichni jsou bud preplaceni, nebo obranci, v krajinim pripade preplaceni obranci ;-) .
Safo, ono to stejnak vypadá, že asi nakonec Sýkora přijde, ale zase když to vezmu, je to lepší než nic :D
Btw, myslim že to bylo na nhlpro, sem četl že se Sharks budou chtít asi zbavit Cheechooa, co vim, tak před čtyřma rokama naházel dokonce 56 golů :eek2: ale lonska sezona se mu moc nepovedla, ale i tak je přeplacenej, ale popravdě lonská sezona se mu moc nevydařila, a navíc je přeplacenej.
Jn, Tanguay je hodně přeplacenej, taky proto si ho ještě nikdo nevybral :D protože prý pod 4 mega nepujde nebo co :D
Ještě je tady možnost jménem - Afinogenov - který prý zvažuje odchod do Ruska, na hodně forech mu vyčítají že v posledních 104 zápasech dal slabých 16 golů :? Jinak, furt mě láká ten Kessel, za Meszarose + ho*no ze 3-4 lajny by mohl být náš, a kdyby si ho Bruins chtěli nechat, a vypadá to, že chtěj, tak bych zkusil sáhnout po Sturmovi nebo Ryderovi, oba slušní hoši co daj něco málo přes 50 bodů :thumbsup:

A tady zase odkaz na náš cirkus :arrow: http://www.nhlpro.cz/clanek/15231-bettm ... tela-tampy
Jj cetl jsem ... dej mi pokoj s krizi, uz jsem psal ze mi staci starosti s resenim te moji vlastni.

Bruins Kessela nedaj ... Afyho ... mmno proc ne kdyz by byl pod dva mice, Sturm je center navic stats taky zadnej zazrak a Ryder ... to je IMHO dobrej hrac takze proc ne ale jsou to zase 4 mil tolacu ... takze vic drzim palce na Sykorku ;-) .
Ale jo, proč ne Sýkoru, když zopakuje předlonskou sezonu 07/08, kdy dal 63 bodů :thumbsup: a kdo ví, třeba
by se mu s Vinnym dařilo :) jo na Struma sem zapomněl že je centr :D Kessela se Bruins budou snažit udržet za každou cenu to je jasný... jinak ještě by fakt nebylo marný zkusit Afinogenova :roll: každopádně, to křídlo do první lajny je třeba...
Volny je velmi dobry hrac Sharp z chicaga.
debil píše:Volny je velmi dobry hrac Sharp z chicaga.
kterej v druhe polovine sezony velice klesl :yes:
Sýkora? No...no...jako lepší než nic, ale já bych si představoval jiného hráče. Hlavně takového, který umí zahrát a zvednout tu lajnu, ikdyž se těm ostatním nedaří. A to Sýkora není, k tomu ještě "streaky" Prospal a Vinny je bude oba tahat za sebou na laně.....jednoho takového už tu máme, Malona, a to úplně stačí.
Stejně to vidím na posilu přes trade, viz výš. Nebo trade pro uvolnění místa u stropu a pak podpis.
Kolik vubec mame místa pod stropem :?: Jinak mountaine, ja bych taky přivítal spíš někoho, kdo bude
"tahounem" v prvni lajne, nebo aspon jí dokáže povzbudit. Jenže jak tak koukám, tak to dopadne uplně
opačně :?
No jedna věc je, kolik máme teoretického místa, a druhá, kolik chcem skutečně utratit. A jak tak sleduju situaci těch kovbojů, tak zas tak rozhazovat nebudem. Bez uvolnění místa pod stropem se imho nic velkého dít nebude.
Přitom nebýt zbytečných 3M pro Vrbatu, úplně zbytečných 1.7M pro The Fingera, tak jen to už je 4.7M a s tím po přihození páru tisíc už jde sehnat slušný materiál....
Já to beztak vidím aspoň na 50%, ne-li 60%, na toho Downieho :thumbsdown: Na jednu stranu, jak hrál loni se Stammerem, tak jim to celkem šlapalo a pokud má někdo z bottom6 na to, hrát top6, tak je to on. Jenže na straně druhé je všecko ostatní :D
Mě to je jedno, at Downie hraje, ale to by se musel naučit umět chovat :D
Btw, napsal sem tady seznam hráčů, ze kterého bych jednoho chtěl, ale muselo by se to řešit výměnou :|

Brian Little (ATL)
Todd White (ATL)
Michael Rider (BOS)
Phil Kessel (BOS)
Jason Pominville (BUF)
Maxim Afinogenov (BUF)
Loui Eriksson (DAL)
Dustin Brown (LAK)
Milan Michálek (SJS)
Devin Setoguchi (SJS)
David Backes (STL)
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS