Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

tak na zaver s Moosem, hrat bude Henry i Urbom misto Steckela a Frasera. dobra volba rekl bych
megaton píše:tak na zaver s Moosem, hrat bude Henry i Urbom misto Steckela a Frasera. dobra volba rekl bych
Nie, miesto Steckela a Leacha.
Ledger_NJDevils Rich Chere
Jacques Lemaire will announce after the game if he intends to come back nrxt season
Takže dnes už budeme vedieť. :clap: A Tallon dnes prepustil DeBoera. I`m in, who`s with me?
Getzo5 píše:
megaton píše:tak na zaver s Moosem, hrat bude Henry i Urbom misto Steckela a Frasera. dobra volba rekl bych
Nie, miesto Steckela a Leacha.
Jacques Lemaire will announce after the game if he intends to come back nrxt season
Takže dnes už budeme vedieť. :clap: A Tallon dnes prepustil DeBoera. I`m in, who`s with me?
nemyslim ze by DeBoer byl dobra volba. Podle me JL zustane
megaton píše:nemyslim ze by DeBoer byl dobra volba. Podle me JL zustane
A aj dôvod by sa našiel? (btw. TG si myslí, že nezostane)
Getzo5 píše:
megaton píše:nemyslim ze by DeBoer byl dobra volba. Podle me JL zustane
A aj dôvod by sa našiel? (btw. TG si myslí, že nezostane)
Duvod pro co? ze by De Boer nebyl vhodnej? Ve Fla nic moc, ani jedno PO, s hraci udajne moc nevychazi a to neni to co Kovy potrebuje. Potrebujeme zkuseneho, nebo alespon uspesneho trenera.

Proc JL zustane? myslim, ze Lou to tak chce a Kovy taky :D
It doesn't sound like Lemaire will be back next season.
Už ani Chere, ale drž megaton, drž. :D Kovy bol dôvod ak by POs spravili, takto si tým istý ako ty vôbec nie som.

A s kým mal ako DeBoer to PO spraviť? :roll: Hral s nimi hokej, na ktorý máme hráčov, v junioroch mal úspech, trénoval Clarksona, bol by dlhodobé riešenie. Ja tam dôvod proti nevidím. Florida je smiešny argument obojsmerne. A s hráčmi nevychádza ani Therrien...ehm... My nepotrebujeme ďalšieho bratríčka. S kým sme hrali najlepší hokej odkedy odišiel PB? Sutter. DeBoer je jeho kópia a mňa nezaujíma, či bude na hráčov ziapať alebo nie. Práve naopak, tie sra*ky už potrebujú tvrdú ruku, lebo je to niekedy až nenormálne na čo sa v zápasoch pozerám ako nás každý ničí. Keď si spomeniem na staré časy, je mi do plaču. :cry:

P.S.: Čakal som nejakú konkrétnejšiu výčitku...
nerikam, ze potrebujem Jmaca 2.0 ale ani ne rasa typu Hitch nebo Keenan. Neumim si moc predstavit jak by fungoval Kovy pod Sutterem, pokud by s nim zachazel jako s Eliasem. Chci rict ze kovyho tu mame na dalsich 14 let a potrebujeme aby hral svuj nejlepsi hokej a to jde jen pod trenerem, se kterym bude vychazet. Je mi jasny, ze se hracum nesmi moc ustupovat, ale nektery takovy jsou a je treba jim vyjit vstric (viz Jagr).

Co se vytek trenerum tyce, tak vychazim hlavne ze statistik. Netroufam si hodnotit jeho styl, protoze nemam, narozdil od tebe, poradne cas sledova NJ (prace, skola, zena, jine konicky) natoz Floridu. Na druhou stranu jsem nikdy (zejmena posledni tri roky) nebyl presvedceny, ze Florida ma tak spatny tym, aby byla tak spatna. Jsou tam/byli kvalitni hraci i brankar.
Neprečítal som zatiaľ druhý odstavec, sorry. Uvedomuješ si, že aj ak Lemaire predĺži, po roku znova hľadáme? To sa stále máme prispôsobovať jednému hráčovi? Nie, on sa musí podriadiť trénerovi, nech je to ktokoľvek a on hviezda akákoľvek. S týmto na mňa prosím nechoď...

Na Floride je už roky kvalitný brankár, dvaja nadpriemerní beci max a dvaja nadpriemerní útočníci + enforcer + agitator + rotujúci mladíci. S tým vyhráš akurát tak jedno veľké hnedé smradľavé :ho*no: Tak to proste je už roky. To fakt neberiem. Ak by si šiel po štatistikách, okrem Tippeta, Trotza + zopár ďalších by si nikoho nechcel. Podľa toho by som povedal aj, že Gordon je zlý tréner a to si nemyslím. Tak môžem pokračovať. Ale ok, aj to je názor, samozrejme. :yes:
DeBoer??? prosim ta :hroza: dva roky sa neda na hokej floridy pozerat.. niezeby sa predtym zrejme dalo ale ak by som mal hlasovat za naskaredsi, najzufalejsi a najzabetonovanejsi hokej v nhl tak moj hlas ma florida.. u devils je na lavicke dalsi experiment s exotom ze mozno bude dobry nepripustny! ziadni deboeri gordoni havilandi a im podobní sa konat nebudu.. to by si lou po tejto sezone sam podpilil konar..
V koľkých zápasoch po TD si videl Floridu? + tak daj mená sakra. Každého obrblať vie aj moja babka.
ono se hezky rekne ze se musi prizpusobit, ale vsichni vime ze ego Kovyho nepatri k tem nejmensim, takze zustavam spise realista a hledal bych spise trenera ktery se prizpusobi Kovymu, tak jako to udela JL.

Co se floridy tyce, je to tvuj nazor. ja myslim, ze tym meli kvalitnejsi nez rikas. ne o tolik slabsi v porovnani treba s carolinou nebo montrealem
megaton píše:ono se hezky rekne ze se musi prizpusobit, ale vsichni vime ze ego Kovyho nepatri k tem nejmensim, takze zustavam spise realista a hledal bych spise trenera ktery se prizpusobi Kovymu, tak jako to udela JL.
Keď som hovoril o potvrdených problémoch v šatni medzi Langsom a Whiteym&spol., povedal si, že nič nie je isté. Odkiaľ teraz berieš relevantné informácie o Kovyho charaktere? Naozaj by ma to zaujímalo. Ale také, aby to pasovalo aj do tvojej teórie o Langsovi prosím.
megaton píše:Co se floridy tyce, je to tvuj nazor. ja myslim, ze tym meli kvalitnejsi nez rikas. ne o tolik slabsi v porovnani treba s carolinou nebo montrealem
Carolina: 2x 1st round pick - obaja s :cup: jeden z nich Triple Gold Club, 2x #2 PMD, rookie of the year, veteran of the year (Cole), solídny tretí center, Jokinen, Ruutu, LaRose, Stillman, atď.

Montreal: Cammalleri (vo forme či nie), Gionta, Price, rookie D of the year, #2 C x2, call-up of the year (Pacioretty), Hamrlik, Gill, Wisniewski (minor trade of the year), Markov (zdravý).

Florida: #2 RW - Booth, #2 C - Weiss, 12x AHLer, talentovaný PMD (Kulikov), priemerne talentovaný winger Dadonov, #2 PMD Wideman, Vokoun a tak ako som povedal, podpriemerní bitkári a provokatéri.

:lol2: To si snáď robíš kozy...(a po ostatné roky to nebolo skoro vôbec inak) (doplním aj bodovanie spomínaných hráčov za posledné 3 sezóny? Môžem ak treba.)
Tak co se týče Lemaira tak já se na to dívám ze 2 pohledů:
1. Já osobně bych ho strašně rád ještě příští sezonu na lavičce viděl. Ukázali jsme že pod ním můžem porazit kohokoliv, navíc tým naučil systém, s Kovym si sedl atd atd takže bych o PO pod jeho vedením neměl v příští sezoně obavy
2. Zase je pravda že pokud prodlouží tak asi jenom na jednu další sezonu tzn. že nás to nikde neposune pokud neuděláme příští rok nějaký úspěch
Ještě mě napadla varianta s Robinsonem co vy na to?
Ja už by som konečne chcel niekoho zvonku! Niekoho kto vyhovuje hráčom (nie hráčovi). Niekoho do budúcna. A Larry? Sú to už roky. Teraz je tam kde je a ako asistent pokojne zostať môže ale prečo ho dávať za HC, ak sú aj iné možnosti? Pozná Lemaireov systém najlepšie. Pokiaľ zostane, bude to takmer ako by tam bol Lemaire aj sám, takže by som to ponechal ako je, čo sa jeho týka. Ale dobrá pripomienka.
Getzo uprime, ja nemam cas sledovat vic jak jeden tym, ty ocividne mas hafo casu a vsechno vis nejlip.

Proc bych ti mel vysvetlovat neco Langsovi? ja ani moc nerozumim te tvoji narazce. Ze Langs nebyl scapegoat? Chces tvrdit ze Kovy je prikladny tymovy hrac?

Vychazim treba z toho co rikal v rozhovorech Elias.

navic jsem psal ze florida ma/mela v predchozich letech kvalitni tym, minimanlne aby se o PO prala, coz se ji pod DeBoerem skoro podarilo jednou. Ja osobne hrace Weiss, Horton, Booth, Ballard, McCabe,Stillman povazuju za kvalitni. Ty ne. Co vic k tomu?
moja babka vie tých vecí :D priznam sa ze nie vela, za 2 posledne sezony to bolo do 15 urcite. ale mam zafixovane ze drviva vacsina boli strasne a sledovaniu floridy sa vyhybam.. dat mena? naco teraz?? vieme ake su volne? vieme aka bude situacia na buduci rok? potom budem spekulovat rad..teraz nemam z coho.. myslim ze sa u nas poucili s angazovanim ,,talentovanych,, trenerov.. suhlas ze potrebujeme tvrdsieho trenera,ale nech to je schopny profik co vie co robí, nie skusa,alebo aplikuje nieco co si mysli ze bude fungovat.. takto pred rokom by som to nepovedal ale chcem aby lemaire zostal..aj ked len na rok.. podla mna pojdeme na sc. .
nezdielam nazor ze trener do buducna-buducnosti.. co to je?alebo co si pod tym predstavujete :)
Ja ti to ani nevyčítam, ale tak potom také veci nehovor... (to porovnanie) A čo sa týka Kovalchuka - nevidím v jeho činoch a to ani na ľade od roku 2008 nič, čo by nasvedčovalo opaku. Takže nie, nemyslím si, že sa prejavuje ako egocentrik, ani náhodou. A tá narážka na Langs case bola preto, že si tie argumenty spochybnil pre "jedna baba povedala". No a ja teraz presne to isté hovorím o tvojom opise Kovyho charakteru...

Horton vo FLA nikdy potenciál nenaplnil a ešte stále tam nie je ani v Bostone, inak som tých hráčov menoval a lepší či porovnateľný tím s Carolinou a Montrealom proste nemali. To mi nevymluvíš.

RE: Dunim - :cup: ? Haha. To je všetko čo k tomu poviem. (a najímať nejakého nováčika už nikto nechce, to je prirodzené a to netvrdím ani ja)
Martin #27 píše: Zase je pravda že pokud prodlouží tak asi jenom na jednu další sezonu tzn. že nás to nikde neposune pokud neuděláme příští rok nějaký úspěch
Ještě mě napadla varianta s Robinsonem co vy na to?
Souhlasim ze Robinson by byla volba pochopitelnym smerem. Stevens jako asistent, nekdo misto Oates a mame poresno
Tak poslední zápas sezony jsme odehráli se ctí :yes:
Musím vyzdvihnout Zharkova ten byl celý zápas nezastavitelný a hrál fakt neskutečně.
Henrique - předvedl taky skvělý výkon, ten kluk má skvělé hokejové myšlení i dobře bruslí ( jsem s nim nadmíru spokojen ). Urbom si dál krásný 1. gol v lize
Jacques právě oznámil že končí :verysad: bude mi po tom chlapíkovi fakt smutno, má u mě největší uznání a myslím že všichni fandové Devils na něho budou vzpomínat jenom v tom nejlepším proto co pro naši organizaci udělal :klobuk_dole:
Jako každý rok po sezoně rozbor jednotlivých hráčů udělám ale až zítra
I told you so megaton :giggle:

Ďakujem za všetko Jacques, bolo to skvelé kým to trvalo. Zápas som si užil, Alex aj Adam hrali výborne. Zharky :wub: On v tom tíme proste miesto má, hovorte si kto chcete, čo chcete! A to interview. :lol2: :lol2: Skoro som sa ušúľal k smrti.

A aj Dan-O chce niekoho ako ja :roll: :-P

Videá zo zápasu + Kovyho a Teddyho góly z tejto sezóny + Lemaireova tlačovka o odchode do dôchodku :!:

Obrázek

:bye2: Zbohom Jacques, zbohom sezóna.

Pripomínam, že zajtra tu máme NHL draft final rankings, v utorok lottery aj keď sme nakoniec až 8th, takže sa nás prakticky netýka. Vlastný scouting report, nakoľko som prospekty túto sezónu sledoval viac než pozorne, sem následne hodím spoločne s oficiálmi a môžme o tom podiskutovať. Či už si vyberiete bandwagon team alebo nie, bola radosť diskutovať aj napriek rozporom v názoroch :serus:
Zharkov after the game, driving away in his Porsche with his head out the window, "I love you" to all the fans waiting for autographs. Whatta guy
:lol2:
Zharky je proste pašák. :lol2: Ale pre tých, čo nezachytili jeho posolstvo... :giggle:
Originally Posted by Chua View Post
Christine: "...How important was it for the team to end on a winning note?"

Sharky: "Yeah... Thank you very much. Uh, it's uh... so for new for me for when I started here, I want to say thank you very much for fans. Next time I think you charge your power and uh, and next season for sure in playoffs!"

Christine: "...What do you look forward to the most when you think of your development as a New Jersey Devil in the season ahead?"

Sharky: "Uh... I think it's um. I think it's good season but. We try. We, uh, have seasonal play all game, we try every time, win battle, shoot the puck, play hard, but. Maybe... little bit, um, I dunno, maybe... I like it, I dunno. But, we try. We. Seriously, play in last in game for fans. We like these fans. We like yous, fans is come and are ??? and uh thank you very much.

Christine: "...let you go celebrate with your teammates. Congratulations."

Sharky: "Yeah, but I think it's... today is not me is first star, today is uh, all team is big first star today. Thank you very much."

Christine: "Congratulations."

I can't believe I just took the time to write that out.
Pána beka, to bolo interview. :lol3: Také snáď ani nepamätám.
Originally Posted by Devilsfanatic
I turned to my mom and said:

Moon landing
Christ's crucifixion
Barack Obama's inauguration
Vladimir Zharkov sniping a breakaway goal glove hand

Those are things only a select group get to be in attendance for, and you got to be in one of them, in your first ever game. Congratulations.
:D

njn, ja to rikal, ty vis vsechno nejlip :sarcasm:

znas to prislovi "prani otcem myslenky"

ja stejne nechapu jak ty rusove neumi ani po trech letech v americe poradne anglicky. nebo poradne, nikdo nechce aby probirali svetovou politiku, ale vzdyt ty rozhovory jsou furt o tom samem.

to je jak toto a jestli jsi se smal u zharkyho tak u tohohle se smichy ....

Zharkov hral dobre, ale byl to jeden zapas ktery se mu opravdu povedlnavic proti Bs ktery hrali na pul plynu, pokud se nepodari vymenit nekoho z dvojce Clarkie, Zubrus, tak pro nej misto nevidim.

Urbom a Henrique snad ukazali co lze pristi rok cekat.

A JL. Uvidime kdo prijde po nem, ale bude to mit hodne tezke. Porad trvam na tom, ze je treba zkuseneho trenera, ktery navaze na JL a nepotrebujeme kompletni premenu
tak chalani,na zharkovovi som sa schuti zasmial..ale tento rezáč mi sposobil snad tehlicky na bachore :rofl: som uplne prekvapeny ze zharkov absolutne neovlada jazyk po tych rokoch.. dalo by sa to pripisat euforii, hluku a stavu po zapase..v istej forme..ale toto bol extrem.som myslel ze ked cez leto dostudovaval a mal volno od tímu(uz sa nepamatam ci aj zo zaciatku kempu), ze bude po rokoch v usa jazykovo aspon trochu zdatny :shock: a len tak pomimo,ja si ho viem velmi dobre predstavit v 4tom utoku-podla mna by ho vyrazne skvalitnil.. zharkov-steckel- pelley. v zalohe palmieri ci bitkar a tocit ich podla potreby a vykonov..

k trenerom:
http://blogs.northjersey.com/blogs/fire ... hilosophy/

takze sa vyjadrim..

myslim ze to nam je vsetkym jasne ze potrebujeme trenera co nadviaze na pracu lemaira v prvom rade a potom az to dalsie.. na menach sa tu pravdepodobne nezhodneme uplne ale tak to ma byt.kazdy to vidi inak.. po kvalitnom trenerovi ako bol lemaire(vyjadrenia hracov to potvrdzuju) to bude tazke.. o to tazsie ze momentalne volni treneri nedosahuju jeho kvalit ani zdaleka.. louovi nezavidim a po tom fatalnom fiasku s Macom si da urcite pozor. podla mna by to mal byt prave taky trener, co nadviaze na lemairovu pracu, neskor do toho prida svoje(bol by som rad keby to sklbi s agresivnejsim forcekingom aj ked to sa tím pod terajsim lemairom v tomto zlepsil a obcas ho praktizoval-celkom uspesne nie az takej agresivnej forme aka by sa mi pacila-ale fungovalo to). plus by mal vediet pracovat s tym co mame,mladici, veterani, uz aj ofenzivna ruska hviezda.. proste prisposobit sa tomu co mame,co vieme najlepsie a pridat nieco svoje.. bohuzial to je hotove science fiction momentalne.. z volnych trenerov ma nenapada nikto.. novacika nechcem(to by lou musel byt presvedceny na 120% ze to zvladne,ale to uz raz bol), gordon, deboer,taktiez niesu skusení a s prepacenim(getzo), podla mna v ramci nhl su skusenostami len v plienkach a po tom co dokazali tak aj riadne zasratych.. takych beriem tiez ako trenerskych novacikov.. casom mozno budu vyborní ale nech sa ucia u inych tímov(typu atlanta, min, columbus,florida,isles) nie u nas a na nas!!! my si berme uz hotovych, myslim ze prestiz na to mame :)

nic ma nenapada a fakt neviem...vami spomenute mena ma nezaujali akurat ten larry robinson.. toho by som bral ale ten odmietol byt hlavnym uz davno..aspon je istota ze bude ako asistent a vypomoze novemu trenerovi.. verim louovi ze tentoraz vyberie spravne..(ak bude presvedceny trebars hoci aj ze deboer,tak budis). kedze verim ze lou to tentoraz neposerie.

ps: idem dufat ze niektore timy dostanu naklep v 1. kole a marne cakat na nejaky vyhadzov(flyers, coyotes) :wink2: aj ked to je zrejme utopia
QUIZ: :?: Vedeli ste že :?: ...je brat Jasona Arnotta Wade agent Zacha Pariseho?

(to mi vlieva ešte viac dôvery do rokovacieho procesu, ale uvidíme)
ano.. vsak sa to tu spominalo vtedy po zraneni ze si najal noveho agenta(dokonca to bolo aj na nhlproti.. a tiez som niekde cital ze je to pekne tvrdy agent
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE