megaton píše:ono se hezky rekne ze se musi prizpusobit, ale vsichni vime ze ego Kovyho nepatri k tem nejmensim, takze zustavam spise realista a hledal bych spise trenera ktery se prizpusobi Kovymu, tak jako to udela JL.
Keď som hovoril o potvrdených problémoch v šatni medzi Langsom a Whiteym&spol., povedal si, že nič nie je isté. Odkiaľ teraz berieš relevantné informácie o Kovyho charaktere? Naozaj by ma to zaujímalo. Ale také, aby to pasovalo aj do tvojej teórie o Langsovi prosím.
megaton píše:Co se floridy tyce, je to tvuj nazor. ja myslim, ze tym meli kvalitnejsi nez rikas. ne o tolik slabsi v porovnani treba s carolinou nebo montrealem
Carolina: 2x 1st round pick - obaja s

jeden z nich Triple Gold Club, 2x #2 PMD, rookie of the year, veteran of the year (Cole), solídny tretí center, Jokinen, Ruutu, LaRose, Stillman, atď.
Montreal: Cammalleri (vo forme či nie), Gionta, Price, rookie D of the year, #2 C x2, call-up of the year (Pacioretty), Hamrlik, Gill, Wisniewski (minor trade of the year), Markov (zdravý).
Florida: #2 RW - Booth, #2 C - Weiss, 12x AHLer, talentovaný PMD (Kulikov), priemerne talentovaný winger Dadonov, #2 PMD Wideman, Vokoun a tak ako som povedal, podpriemerní bitkári a provokatéri.

To si snáď robíš kozy...(a po ostatné roky to nebolo skoro vôbec inak) (doplním aj bodovanie spomínaných hráčov za posledné 3 sezóny? Môžem ak treba.)