Zaujímavý fakt:
Hráči s menom Brooks momentálne zarábajú viac ako hráči Washingtonu s akýmkoľvek iným menom, presnejšie 10 miliónov $.
ARLINGTON, Va. – The Washington Capitals have signed defenseman Brooks Orpik to a five-year, $27.5 million contract, senior vice president and general manager Brian MacLellan announced today.
"We are very excited to welcome Brooks to Washington," said MacLellan. "We feel Brooks’ leadership and experience will greatly enhance our defense for years to come. Brooks plays tough minutes against the opposition’s best players."
Orpik, 33, ranks first among defensemen in Pittsburgh franchise history in games played (703), fifth in penalty minutes (734) and ninth in assists (119). The 6’2", 219-pound defenseman has registered 132 points (13 goals, 119 assists) and 734 penalty minutes in 703 career NHL games. He has served as an alternate captain for the team since 2008, was named the Penguins’ Defensive Player of the Year three times (2009-10, 2010-11, 2011-12) and won the Player’s Player Award four times (2010-11, 2011-12, 2012-13, 2013-14), given to the player that exemplifies leadership on and off ice and is dedicated to teamwork.
Hráči s menom Brooks majú dokonca všetci aj rovnaké povahové vlastnosti !!!
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
WASHINGTON CAPITALS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Tak teraz aspoň treba vymeniť Greena...má posledný rok zmlúvy a neprekvapilo by ma, keby cez TDL si ho nechali lebo budú bojovať o PO a potom by odišiel bez náhrady, (ešte k tomu po tých podpisoch nemajú ani cap space
) .. za voľby v drafte alebo aspoň nejakého slušného centra...hocičo.
Však to, príliš veľa ofenzívnych D...toto musí znamenať, že Green ide preč. Keď nie, tak sú tam fakt úplne retardovaní. Keď ho dajú preč, tak majú naspať 6m cap space a môžu ešte nejakého centra podpísať.
EDIT:
Trotz o týchto podpisoch MUSEL vedieť.
Reirden o týchto podpisoch MUSEL vedieť.
V trénerov zatiaľ dôveru mám, takže nejaký plán s týmito dvoma mať MUSIA.
EDIT:
Trotz o týchto podpisoch MUSEL vedieť.
Reirden o týchto podpisoch MUSEL vedieť.
V trénerov zatiaľ dôveru mám, takže nejaký plán s týmito dvoma mať MUSIA.
Ok..Pri tom Niskanenovi, ten ma 27 do konca kontraktu bude mat 34, takze sme si ho podpisali na najlepsie obdobie pre obrancov + verim tomu ze cap space bude stale rast a o par rokov bude jeho 5,75 luxus. Treba verit ze sa Matt zaradi medzi top obrancov (predpoklady na to ma) ale teraz musi prist trejd Greena, resign Graba a nebude to uplna katastrofa. Ale ten podpis Orpika
Vzhledem k tomu, jak je dlouha, tak svou vysi, jrlikoz ted si ty penize treba zaslouzi, ale co bude za 5 let? Tezko rict.... Relativne casto ty dlouhy a vysoky kontrakty konci vyplacenim ze smlouvy nebo zbytecnym zaplnovanim mista pod platovym stropem. Proste chci rict, ze Niskanen, byt je hodne dobry, podle me uplne top obrance neni, a predevsim tezko tict, jak bude hrat za par let. Ale samozrejme postup WSH chapu,potrebovali dobryho obrance jako sul, no a Niskanen byl top z tech volnych.
http://www.washingtonpost.com/news/fanc ... heres-why/" onclick="window.open(this.href);return false; - Orpik
mmm..tak Grabo za 5 M do NYI.
Nechapem to, dat staremu Orpikovi za zenitom 5,5 to ano, ale Grabovi (na vrchole sil) najlepsiemu nasemu 5v5 hracovi co zahral v 1,2 aj 3 lajne a vsade exceloval 5 mega to uz nie. Najhorsie je na tom, ze zrovna on by si zasluzil kazdy jeden po*ebany cent
a este daco..nechame si Laicha co posledne 4 roky odohra tak cca 20 zapasov (aj to na pi*u) za 4,5M..pritom sme mali este jeden volny buyout + mame ste 1,1 M volneho, kludne sme mohli mat aj na Graba aj na Orpika (ked uz ho tak velmi chcu) aj na Niskanena. Neviem..dakedy mi to pride ze Washington je mesto, kde kazdemu zastava zdravy rozum
Nechapem to, dat staremu Orpikovi za zenitom 5,5 to ano, ale Grabovi (na vrchole sil) najlepsiemu nasemu 5v5 hracovi co zahral v 1,2 aj 3 lajne a vsade exceloval 5 mega to uz nie. Najhorsie je na tom, ze zrovna on by si zasluzil kazdy jeden po*ebany cent
a este daco..nechame si Laicha co posledne 4 roky odohra tak cca 20 zapasov (aj to na pi*u) za 4,5M..pritom sme mali este jeden volny buyout + mame ste 1,1 M volneho, kludne sme mohli mat aj na Graba aj na Orpika (ked uz ho tak velmi chcu) aj na Niskanena. Neviem..dakedy mi to pride ze Washington je mesto, kde kazdemu zastava zdravy rozum
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé