Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tady už je to asi marné.Holt bude muset Brian vytasit z rukávu alternativu ... :wink:
painkiller píše:Niitty podepsal s ruským Atlantem :verysad:
... podepsal ? Cet jsem ze sice o nej byl zajem z KHL ale ze zatim nic nepodepsal. Stejne tak hokej.sk reportuje "Fínsky brankár Niittymäki sa ústne dohodol s Mytišči" coz by doufejme teoreticky mohlo bejt odvolatelny kdyz je to jen ustne. Navic jak se muzes docist v Damianove clanku diky operovanemu boku neni schopnej zvladat celorocni zatez jako jednicka ... coz se Lawtonovi hodi ... navic by mohl bejt s handicapem za hezkou cenu.

No, je to nervak ;-D
... mmno puvodni zdroj hockey.ru taky reportuje ze "Atlant reached preliminary agreement" tak uvidime, treba to pujde jeste zlomit (myslim, ze do smluv neni neobvykly psat podminku "pokud se nevyskytne job v NHL") . No a kdyz ne... tak Kevin ! :cool:
No taky se toho chytám :D
OT: hehe, tady je to skoro na chat: Ja online, Kisin online, Mountain online, Painkiller online ;-DDD ... akorat Leci zase chybi :bitka3: :frajer2: :lol2:
Sledujem (aspoň já) odchod Great Joea, zkus taky :) no leci jako ten už tady je tak two-way spíš, snad bude mít výkony, aby na sezonu byl povolaný zpět do A-týmu :D
http://watch.tsn.ca/live-on-tsnca/clip191367#clip191367
Kviz: Kdo je ten mrnavej uprostred jehoz jmeno na dresu zacina na "KO..." ? :D

Obrázek
KOULES? :D
OT: chat musí být, náš topic má nejvíc postů za všech týmů NHL, tak někdo to musí dělat :)
Kočí :D
Kisin: jj, Kočí před deseti lety :D
btw, ten Koules je malej jak Marty snad :D
Mas bod. Jinak ten link na TSN mi schazuje browser (Safari) ;-(
Leci prý neměl poslední dobou moc čas , asi škola a tak :wink: říkal , že zas bude chodit :)
Tak tohle je citat dne :lol3: :

Obrázek

"I always wanted to get drafted by Tampa Bay" - Victor Hedman

Hmmmm ... nejak se mi tomu nechce verit.

At tak ci tak tohle je ale dobra zprava:

Victor Hedman has signed his rookie contract... Welcome to the Lightning Victor!
Jasně, který švéd by chtěl třeba do Detroitu a hrát s Lidstromem :D
Seen Hedman? :eek2:
Beztak se někde s Lawtonem zhulil , pak z jeho úst vyšel tento citát :lol:
Už je Lawtonova hodina , zatím ale furt nic :roll:
Hedman podepsááán , wow !!! :good:

http://lightning.nhl.com/team/app/?serv ... eid=436653

Aha , Safa to už zde dneska psal. Přitom rachotu tady jsem to nějak přehlídl :D ten mi zas dá :wink:
No paráda :thumbsup: a bude nosič č. 77 :)
Kua furt žijeme v boji o Niityymakiho ... to zde nemohl někdo napsat ? :D zase jste čekali na mě co ... tak snad to dneska nějak dopadne , at' už jakkoliv :wink: snad to dopadne dobře pro nás !!!
Přesně tak, na hfboards.com zmizel příspěvek o přestupu Niittyho a byl vytvořen jako rumor, takže dohoda asi ještě není platná :yahoo:
Ani na TSN nic není,takže vše nasvědčuje tomu,že jsme stále ve hře :good: kua já chcu Antera jak nikdy nikoho :yahoo: :D Lawtone , dej mu 2,8 mega na 2 roky , to by ho mohlo uspokojit :wink: Rusáci mi nabízejí údajně 1 milion..... nějak se mě ta horečka ''Niittymaki'' spláchla :wink:
At táhnou rusáci a jejich podělaná Komunistická Hokejová Liga :twisted: Niitty je golman do NHL :yes: přeju si aby přišel do Tampy, i s Kesselem za Meszarose :modlenie:
Přijde mi , že jsme tady dneska trošku za vyhulence ... :lol2: ale co už . Ano Phil Kesslů za Meszároše , to je naprosto ideální :clap: Lawtone , vytoč Boston :lol2:
painkiller píše:At táhnou rusáci a jejich podělaná Komunistická Hokejová Liga
Ty dneska perlíš celkem :D
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG