To ze sa Kadri nevie presadit v Toronte neznamena ze sa mu to nepodari ani v Columbuse, u nas by sancu dostal a verim ze by sa chytil, tym padom by sme mali post centra velmi dobre zaisteny, obranu taktiez a draftovat by sme mohli kridlo (Forsberg), ked bude k dispozicii Malcolm Subban na 30.picku tak brat jeho, ked nie tak z 31.picku musime zobrat Oscara Danska. I believe in better futurekisin píše:Kadri? Potřebujete posílit farmu?
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
COLUMBUS BLUE JACKETS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Po Forsbergovi prilis netuzim. Skor by som brala v tom pripade Dumbu, alebo Reinharta, ktory by idealne zapadol k Johnsonovi. Plus Kadri by do timu podla mna paradne zapadol. S takou vymenou by som suhlasila, preco nie?
Mimochodom, ak by sa tento trejd uskutocnil, nebola by som prekvapena, ak by Jakupov klesol nizsie.
Teraz tak pocitam, momentalne mame centrov:
Brassard
Johansen
Letestu
MacKenzie
Jenner
Chaput
ak by sa chytil Kadri, mohli by sme trejdnut Brassarda a Letestua, takze v buducnosti by to vyzeralo:
Johansen
Kadri
Jenner
Chaput
Mimochodom, ak by sa tento trejd uskutocnil, nebola by som prekvapena, ak by Jakupov klesol nizsie.
Teraz tak pocitam, momentalne mame centrov:
Brassard
Johansen
Letestu
MacKenzie
Jenner
Chaput
ak by sa chytil Kadri, mohli by sme trejdnut Brassarda a Letestua, takze v buducnosti by to vyzeralo:
Johansen
Kadri
Jenner
Chaput
cize pre columbus ako stvorenykisin píše:To by s vámi Burke pěkně vyjebal, kdyby se takhle šikovně zbavil Kadriho. Zdá se, že si je sám vědom faktu, že Kadri vypadá na totální bust a tak se ho snaží zbavit. Osobně bych za něj momentálně nedal víc než 3rd round pick.
(sorry, to som si nemohol odpustit
No k tej hodnote... to mas pravdu...kisin píše:To by s vámi Burke pěkně vyjebal, kdyby se takhle šikovně zbavil Kadriho. Zdá se, že si je sám vědom faktu, že Kadri vypadá na totální bust a tak se ho snaží zbavit. Osobně bych za něj momentálně nedal víc než 3rd round pick.
Pohoda jahodapetrik píše:cize pre columbus ako stvorenykisin píše:To by s vámi Burke pěkně vyjebal, kdyby se takhle šikovně zbavil Kadriho. Zdá se, že si je sám vědom faktu, že Kadri vypadá na totální bust a tak se ho snaží zbavit. Osobně bych za něj momentálně nedal víc než 3rd round pick.
(sorry, to som si nemohol odpustit)
ak sa nedokázal presadiť v Toronte, tak sa nemôže presadiť ani v BulumbuseMikey09 píše:To ze sa Kadri nevie presadit v Toronte neznamena ze sa mu to nepodari ani v Columbusekisin píše:Kadri? Potřebujete posílit farmu?![]()
Navyše bustov a drevákov máte v organizácii pokokot, tak načo ťahať ďalšieho takého
Jiný zdroje zase uváí, že Luongo neni na prodej
Takže se můžem akorát dohadovat.
Industry sources say two quality roster players and two prospects is likely asking price for Rick Nash #CBJ #NHL
To je moc tohle.. Howson musí bejt na drogách.Hearing that CLB GM Scott Howson still asking for 4/5 major pieces in return for Rick Nash -- who would still have to waive his NTC.
A coked to u niekoho vyjde?PainKiller píše:Jiný zdroje zase uváí, že Luongo neni na prodejTakže se můžem akorát dohadovat.
Industry sources say two quality roster players and two prospects is likely asking price for Rick Nash #CBJ #NHLTo je moc tohle.. Howson musí bejt na drogách.Hearing that CLB GM Scott Howson still asking for 4/5 major pieces in return for Rick Nash -- who would still have to waive his NTC.
Na NHLpro se spekuluje o moznych zajemcich o Nashe.
Co chteji fanousci kabatniku? Mi v tech spekulacich ta cena za ricka prijde naprosto premrstena, ale ja tomu asi prd rozumim
Co chteji fanousci kabatniku? Mi v tech spekulacich ta cena za ricka prijde naprosto premrstena, ale ja tomu asi prd rozumim
Ano aj mne. Hlavne to co by pripadne ponukali Rangers a Flyers je dost vela.pitak píše:Na NHLpro se spekuluje o moznych zajemcich o Nashe.
Celkovo sa mi zda najvyvazenejsia ponuka s Vancouverom : Nash za Luongo + Kessler.
tak od VAN by bylo dobry(ale zase oba by meli kolem 12,5 mega tj. 4 mega navic) ,ale libi se me i varianta od NYR pokud by bylo v tom balicko takovy 3 hraci(Duba,Stphan,Zetto) k tomu 1 kolo a navic Artem si myslim ze by mohl COL pomoci..toz muj nazorMinonkySK píše:Ano aj mne. Hlavne to co by pripadne ponukali Rangers a Flyers je dost vela.pitak píše:Na NHLpro se spekuluje o moznych zajemcich o Nashe.
Celkovo sa mi zda najvyvazenejsia ponuka s Vancouverom : Nash za Luongo + Kessler.
Ak je ta ponuka Rangers pravdiva, povedala by som, ze je prehnana, nadovazok Del Zotta ani nepotrebujeme, takze by bol s velkou pravdepodobnostou vymeneny za brankarsku jednotku. Ale ked je niekto ochotny tolko dat, preco nie, to mu mame branit?

Pred Luongom Panboh zavaruj.... a ako by sa spolu znazasi Umberger s Keslerom...
Pred Luongom Panboh zavaruj.... a ako by sa spolu znazasi Umberger s Keslerom...
Nedava to zmysel ani pre jeden tim.Reeper.89 píše:Ta spekulace Nash > Kesler + Luongo.. Vám to dává smysl? Vancouver by sice dostal top hráče k Sedinovcům ale, připomíná mi to Ottawu a lajnu Spezza-Heatly a Alf .. Prostě, 1 dobrá lajna a zbytek nic. Navíc, kdo by hrál 2. lajnu Canucks?..
A je to...Skončil nám první den draftu a můžu říct, že byl zajímavý ve všech ohledech a to i ze strany Jackets. 
Vyjádřím se nejdříve k první události a to je výměna, která proběhla ještě před výběry talentů...
Sergei Bobrovsky v Columbusu....hmm....To bylo moje první slovíčko, které jsem vypustil z pusy po oznámení výměny. Já Bobra viděl chytat dost a neříkám, že to je zlý gólman, ale jestli má na čistou jedničku? Nechci mu křivdit, ale myslím si, že nemá. Jako dvojka na odchytání okolo 30 zápasů úplný ideál, ale brankářská jednotka? Eee.
On Bobr mi totiž někdy připadá jako gólman z Matrixu. On by chytil všechno, kdyby měl pokaždý půl sekundy navíc. Ale třeba mi mile překvapí a bude to opora a rád ten názor pozměním, ale teď to prostě vidím asi takhle, no.
K tomu ještě ta protihodnota je vcelku dost vysoká a Philla na tom dle mého znovu vydělala. Opravdu nechápu jak to ve Flyers dělají.
Doufám, že ještě nějaký gólman přijde, protože jít s dvojící Mason - Bobr není úplně ideální a znovu by nám to mohlo zlomit pořádně vaz. A nebo to konkurenční prostředí bude svědčit oběma mužům v masce a budeme si mnout ruce. To každopádně ukáže až čas. Ale jak už jsem psal...myslím, že to mohl Howson vyřešit lépe. Uvidíme.
A druhá událost je samozřejmě draftový výběr a můžu tedy říci, že jsem dost překvapený a když jsem si přečetl jméno tak jsem tak trochu nevěřil.
Myslím si že naprostá většina počítala s mladým útočníkem, protože přeci jen těch obránců máme dost. No, Howson překvapil, ale pokud jsem u Bobra na vážkách a nevím jestli jestli je to pozitivní nebo negativní změna tak u výběru jsem určitě spokojen.
Ryan Murray patřil podle mého k nejlepším obráncům, kteří byli na výběr. Ve svém slabém týmu byl jasný lídr. Jeho velkou předností je obranná fáze, která je už v takhle mladém věku na výborné laťce. A především jeho poziční hra je na veliké úrovni, ale jeho největší zbraň je excelentní, excelentní bruslení! Ryan Murray ani ofenzivní činnost nijak nezanedbává i když je jasné, že ofenziva je u něho až na druhém místě. Je to takový všestranný bek a už se na něho těším, protože on do NHL půjde v této sezóně a to se klidně vsadím o co chcete.
Takže s výběrem určitě spokojenost i když ten útok je prostě slabý a čekal jsem spíše útočníka. Ale pokud Howson vymění Nashe za nějaké forwardy tak to bude dobré.
A teď čekat na večer co přinese druhý den.
Vyjádřím se nejdříve k první události a to je výměna, která proběhla ještě před výběry talentů...
Sergei Bobrovsky v Columbusu....hmm....To bylo moje první slovíčko, které jsem vypustil z pusy po oznámení výměny. Já Bobra viděl chytat dost a neříkám, že to je zlý gólman, ale jestli má na čistou jedničku? Nechci mu křivdit, ale myslím si, že nemá. Jako dvojka na odchytání okolo 30 zápasů úplný ideál, ale brankářská jednotka? Eee.
K tomu ještě ta protihodnota je vcelku dost vysoká a Philla na tom dle mého znovu vydělala. Opravdu nechápu jak to ve Flyers dělají.
Doufám, že ještě nějaký gólman přijde, protože jít s dvojící Mason - Bobr není úplně ideální a znovu by nám to mohlo zlomit pořádně vaz. A nebo to konkurenční prostředí bude svědčit oběma mužům v masce a budeme si mnout ruce. To každopádně ukáže až čas. Ale jak už jsem psal...myslím, že to mohl Howson vyřešit lépe. Uvidíme.
A druhá událost je samozřejmě draftový výběr a můžu tedy říci, že jsem dost překvapený a když jsem si přečetl jméno tak jsem tak trochu nevěřil.
Ryan Murray patřil podle mého k nejlepším obráncům, kteří byli na výběr. Ve svém slabém týmu byl jasný lídr. Jeho velkou předností je obranná fáze, která je už v takhle mladém věku na výborné laťce. A především jeho poziční hra je na veliké úrovni, ale jeho největší zbraň je excelentní, excelentní bruslení! Ryan Murray ani ofenzivní činnost nijak nezanedbává i když je jasné, že ofenziva je u něho až na druhém místě. Je to takový všestranný bek a už se na něho těším, protože on do NHL půjde v této sezóně a to se klidně vsadím o co chcete.
Takže s výběrem určitě spokojenost i když ten útok je prostě slabý a čekal jsem spíše útočníka. Ale pokud Howson vymění Nashe za nějaké forwardy tak to bude dobré.
A teď čekat na večer co přinese druhý den.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé