Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

kisin píše:Kadri? Potřebujete posílit farmu? :noway:
To ze sa Kadri nevie presadit v Toronte neznamena ze sa mu to nepodari ani v Columbuse, u nas by sancu dostal a verim ze by sa chytil, tym padom by sme mali post centra velmi dobre zaisteny, obranu taktiez a draftovat by sme mohli kridlo (Forsberg), ked bude k dispozicii Malcolm Subban na 30.picku tak brat jeho, ked nie tak z 31.picku musime zobrat Oscara Danska. I believe in better future :)
Po Forsbergovi prilis netuzim. Skor by som brala v tom pripade Dumbu, alebo Reinharta, ktory by idealne zapadol k Johnsonovi. Plus Kadri by do timu podla mna paradne zapadol. S takou vymenou by som suhlasila, preco nie?

Mimochodom, ak by sa tento trejd uskutocnil, nebola by som prekvapena, ak by Jakupov klesol nizsie.

Teraz tak pocitam, momentalne mame centrov:

Brassard
Johansen
Letestu
MacKenzie
Jenner
Chaput

ak by sa chytil Kadri, mohli by sme trejdnut Brassarda a Letestua, takze v buducnosti by to vyzeralo:

Johansen
Kadri
Jenner
Chaput

:)
To by s vámi Burke pěkně vyjebal, kdyby se takhle šikovně zbavil Kadriho. Zdá se, že si je sám vědom faktu, že Kadri vypadá na totální bust a tak se ho snaží zbavit. Osobně bych za něj momentálně nedal víc než 3rd round pick.
kisin píše:To by s vámi Burke pěkně vyjebal, kdyby se takhle šikovně zbavil Kadriho. Zdá se, že si je sám vědom faktu, že Kadri vypadá na totální bust a tak se ho snaží zbavit. Osobně bych za něj momentálně nedal víc než 3rd round pick.
cize pre columbus ako stvoreny :D

(sorry, to som si nemohol odpustit ;) )
kisin píše:To by s vámi Burke pěkně vyjebal, kdyby se takhle šikovně zbavil Kadriho. Zdá se, že si je sám vědom faktu, že Kadri vypadá na totální bust a tak se ho snaží zbavit. Osobně bych za něj momentálně nedal víc než 3rd round pick.
No k tej hodnote... to mas pravdu... :hmm: Takze miesto Kadriho Schenna, ak chce Galchenyuka, musi nieco obetovat. :) Pripadne im mozeme k tomu dat nas treti pick a oni nam prihodit Kadriho. :) Ale bust... prisilne, to tak po dovrseni 25 rokov mozeme hodnotit, skor nie. Niketori hraci proste na uroven dospelych musia psychicky vyspiet.
petrik píše:
cize pre columbus ako stvoreny :D

(sorry, to som si nemohol odpustit ;) )
Pohoda jahoda :)
Trejd s Torontem klidně, ale jak píše kisin...proboha netahejme do toho Kadriho :slap:
Dawe4 píše:Trejd s Torontem klidně, ale jak píše kisin...proboha netahejme do toho Kadriho :slap:
Za tretie kolo.... preco nie?
Mikey09 píše:
kisin píše:Kadri? Potřebujete posílit farmu? :noway:
To ze sa Kadri nevie presadit v Toronte neznamena ze sa mu to nepodari ani v Columbuse
ak sa nedokázal presadiť v Toronte, tak sa nemôže presadiť ani v Bulumbuse

Navyše bustov a drevákov máte v organizácii pokokot, tak načo ťahať ďalšieho takého :neviem:
Told #CBJ made mutliple offers to #Predators in attempt to get G Anders Lindback.
O Anderse tedy docela zájem.. no, nakonec to přeci jen bude asi Luongo :D
PainKiller píše:
Told #CBJ made mutliple offers to #Predators in attempt to get G Anders Lindback.
Zarty nabok.... :D
PainKiller píše:
Lou smeruje do Toronta, výmena má byť oznámená počas draftu.
Jiný zdroje zase uváí, že Luongo neni na prodej :neviem: Takže se můžem akorát dohadovat.
Industry sources say two quality roster players and two prospects is likely asking price for Rick Nash #CBJ #NHL
Hearing that CLB GM Scott Howson still asking for 4/5 major pieces in return for Rick Nash -- who would still have to waive his NTC.
To je moc tohle.. Howson musí bejt na drogách.
PainKiller píše:Jiný zdroje zase uváí, že Luongo neni na prodej :neviem: Takže se můžem akorát dohadovat.
Industry sources say two quality roster players and two prospects is likely asking price for Rick Nash #CBJ #NHL
Hearing that CLB GM Scott Howson still asking for 4/5 major pieces in return for Rick Nash -- who would still have to waive his NTC.
To je moc tohle.. Howson musí bejt na drogách.
A coked to u niekoho vyjde? :D Pockame, uvidime... :)
Na NHLpro se spekuluje o moznych zajemcich o Nashe.
Co chteji fanousci kabatniku? Mi v tech spekulacich ta cena za ricka prijde naprosto premrstena, ale ja tomu asi prd rozumim :)
pitak píše:Na NHLpro se spekuluje o moznych zajemcich o Nashe.
Co chteji fanousci kabatniku? Mi v tech spekulacich ta cena za ricka prijde naprosto premrstena, ale ja tomu asi prd rozumim :)
Ano aj mne. Hlavne to co by pripadne ponukali Rangers a Flyers je dost vela.

Celkovo sa mi zda najvyvazenejsia ponuka s Vancouverom : Nash za Luongo + Kessler.
MinonkySK píše:
pitak píše:Na NHLpro se spekuluje o moznych zajemcich o Nashe.
Ano aj mne. Hlavne to co by pripadne ponukali Rangers a Flyers je dost vela.

Celkovo sa mi zda najvyvazenejsia ponuka s Vancouverom : Nash za Luongo + Kessler.
tak od VAN by bylo dobry(ale zase oba by meli kolem 12,5 mega tj. 4 mega navic) ,ale libi se me i varianta od NYR pokud by bylo v tom balicko takovy 3 hraci(Duba,Stphan,Zetto) k tomu 1 kolo a navic Artem si myslim ze by mohl COL pomoci..toz muj nazor :good:
Nic proti Nashovi ale dat za jednoho hrace s takhle kretenskou smlouvou pulku tymu a jeste deset draftu je pro blbost.

(Brat s nadsazkou diky)

Jsem rad ze jsme vypadli ze hry.
Ak je ta ponuka Rangers pravdiva, povedala by som, ze je prehnana, nadovazok Del Zotta ani nepotrebujeme, takze by bol s velkou pravdepodobnostou vymeneny za brankarsku jednotku. Ale ked je niekto ochotny tolko dat, preco nie, to mu mame branit? :hop: :lol2:

Pred Luongom Panboh zavaruj.... a ako by sa spolu znazasi Umberger s Keslerom...:hmm:
Howson: "No hurry to trade Nash." Admits, if not dealt by mid-July, likely coming back. He won't be rushed. :rofl:

Já sem to řikal, že Rick zůstane v CBJ. Howson bude odmítat nabídky tak dlouho, až nakonec zůstane v týmu. Podobně jako dochod Kaberleho z Toronta se táhl 3-4 roky :D
Ta spekulace Nash > Kesler + Luongo.. Vám to dává smysl? Vancouver by sice dostal top hráče k Sedinovcům ale, připomíná mi to Ottawu a lajnu Spezza-Heatly a Alf .. Prostě, 1 dobrá lajna a zbytek nic. Navíc, kdo by hrál 2. lajnu Canucks?..
Reeper.89 píše:Ta spekulace Nash > Kesler + Luongo.. Vám to dává smysl? Vancouver by sice dostal top hráče k Sedinovcům ale, připomíná mi to Ottawu a lajnu Spezza-Heatly a Alf .. Prostě, 1 dobrá lajna a zbytek nic. Navíc, kdo by hrál 2. lajnu Canucks?..
Nedava to zmysel ani pre jeden tim.
Vitaj Sergej :)

Obrázek
mt-svk píše:Vitaj Sergej :)

Obrázek
Levák BOB..
A je to...Skončil nám první den draftu a můžu říct, že byl zajímavý ve všech ohledech a to i ze strany Jackets. :yes:

Vyjádřím se nejdříve k první události a to je výměna, která proběhla ještě před výběry talentů...
Sergei Bobrovsky v Columbusu....hmm....To bylo moje první slovíčko, které jsem vypustil z pusy po oznámení výměny. Já Bobra viděl chytat dost a neříkám, že to je zlý gólman, ale jestli má na čistou jedničku? Nechci mu křivdit, ale myslím si, že nemá. Jako dvojka na odchytání okolo 30 zápasů úplný ideál, ale brankářská jednotka? Eee. :ee: On Bobr mi totiž někdy připadá jako gólman z Matrixu. On by chytil všechno, kdyby měl pokaždý půl sekundy navíc. Ale třeba mi mile překvapí a bude to opora a rád ten názor pozměním, ale teď to prostě vidím asi takhle, no.
K tomu ještě ta protihodnota je vcelku dost vysoká a Philla na tom dle mého znovu vydělala. Opravdu nechápu jak to ve Flyers dělají. :neviem:
Doufám, že ještě nějaký gólman přijde, protože jít s dvojící Mason - Bobr není úplně ideální a znovu by nám to mohlo zlomit pořádně vaz. A nebo to konkurenční prostředí bude svědčit oběma mužům v masce a budeme si mnout ruce. To každopádně ukáže až čas. Ale jak už jsem psal...myslím, že to mohl Howson vyřešit lépe. Uvidíme.

A druhá událost je samozřejmě draftový výběr a můžu tedy říci, že jsem dost překvapený a když jsem si přečetl jméno tak jsem tak trochu nevěřil. :sok: Myslím si že naprostá většina počítala s mladým útočníkem, protože přeci jen těch obránců máme dost. No, Howson překvapil, ale pokud jsem u Bobra na vážkách a nevím jestli jestli je to pozitivní nebo negativní změna tak u výběru jsem určitě spokojen. :yes:
Ryan Murray patřil podle mého k nejlepším obráncům, kteří byli na výběr. Ve svém slabém týmu byl jasný lídr. Jeho velkou předností je obranná fáze, která je už v takhle mladém věku na výborné laťce. A především jeho poziční hra je na veliké úrovni, ale jeho největší zbraň je excelentní, excelentní bruslení! Ryan Murray ani ofenzivní činnost nijak nezanedbává i když je jasné, že ofenziva je u něho až na druhém místě. Je to takový všestranný bek a už se na něho těším, protože on do NHL půjde v této sezóně a to se klidně vsadím o co chcete.
Takže s výběrem určitě spokojenost i když ten útok je prostě slabý a čekal jsem spíše útočníka. Ale pokud Howson vymění Nashe za nějaké forwardy tak to bude dobré.

A teď čekat na večer co přinese druhý den. :)
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES