Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Getzo5 píše::D Nie tak počkaj ja myslím, že hádam aj idiotovi je jasné, že makať musí. Ale vy ste to hovorili v duchu, akoby z neho ešte stále robili handru na počkanie ako v zápase s Bostonom. A tak to nie je, neustále na sebe pracuje a pracovať bude, to je jasné, akurát by som to nevidel tak dramaticky. Ja mu nekážem "ani kilo naviac" :lol3: Jacob zamakať musí riadne. A ten Eliáš mi nie je prehnane smiešny, len vysoko nepravdepodobný. :yes:
pochopil jsem ale v kontrastu s vynechanyma ranima "optional" bruslenim mi to prislo fakt vtipny.
Pre mladíka zvyknutého na SEL a ani nie poriadne na Albany je ok vynechať optional skate. Preto je optional. Pokiaľ sa necítil dobre, je to jeho rozhodnutie. Nerobil by som z toho závery ako som už raz hovoril. A tak...
Getzo5 píše:Pre mladíka zvyknutého na SEL a ani nie poriadne na Albany je ok vynechať optional skate. Preto je optional. Pokiaľ sa necítil dobre, je to jeho rozhodnutie. Nerobil by som z toho závery ako som už raz hovoril. A tak...
Teddy se vyjadril ze radeji zvolil prochazku pri svitu jarniho slunce, ale tak dobry, je to "optional". Lemaire to urcite pochopil :giggle: (vsichni ostatni novacci a hraci s nejistym flekem tam byli). Hraje dobre tak at mu to vydrzi.
ZACH IS BACK :!: :yahoo:

Dnes už trénoval prvý krát s tímom a podľa Lemairea stihne odohrať zopár duelov. Tipujem 2-3 posledné v sezóne. No a až by vyšlo MS, to by bolo ako sen, krásny sen, aj napriek sezóne bez POs. Teda aspoň pre mňa osobne určite.

Obrázek
Getzo5 píše:ZACH IS BACK :!: :yahoo:

Dnes už trénoval prvý krát s tímom a podľa Lemairea stihne odohrať zopár duelov. Tipujem 2-3 posledné v sezóne. No a až by vyšlo MS, to by bolo ako sen, krásny sen, aj napriek sezóne bez POs. Teda aspoň pre mňa osobne určite.

Obrázek
trochu pozde, ale jinak dobry. Moc bych nepocital ze vubec nastoupi a pokud tak opravdu jen na ty 2-3 zapasy. S MS bych nepocital vubec. tam zach nejel ani kdyz byl zdravej a ve forme
Určite bude hrať. Ide len o to, aby sa dostal do rytmu. A cca koncom budúceho týždňa by už mohol byť na ľade. A čo sa týka MS, na moje prekvapenie v zámorí tomu dávajú vyššie šance než ja sám. A až tak by som sa nečudoval. Ak by záverečnú tretinu sezóny odohral, asi nie, ale takto je tam šanca, že bude chcieť hrať. Najradšej by som to mal priamo od neho, takže sa skúsim nejako k odpovedi dostať v predstihu.

K tomu že pozde len jednou vetou: So what? Ja som radšej za to, že je ok. Tím si to nemal dodrbať bez neho. Lepšie akoby nastúpil nepripravený a znova sa preto zranil...
On whether he has any regrets about trying to play with the injury: “It’s hard when you get MRIs and you see doctors and certain ones tell you that nothing’s wrong. So, your’e trying to convince yourself that nothing’s wrong. You try to do your treatments and it doesn’t go away. It just stays there and if anything it’s getting worse. It’s hard. I don’t think there’s anything I could have done differently, but it’s just at the point where you know something is wrong and you don’t feel right. But, what can you do? I could have gotten the surgery earlier. I don’t know. If I got it a month earlier, who knows? But, obviously, had I known something was wrong I would have gotten it taken care of right away.”

On whether the team did everything it could have: “Oh yeah. We did everything. We took two or three MRIs and saw doctors. We ended up seeing about four of them. The last three all agreed on what it was. They all found what it was. But I guess it was something that didn’t show up on the MRI machine we were using. I don’t know.”
No bomba...čo to znamená? Že tí naši medicínski :censored: to zas pos*ali. Ako máme fungovať, keď ani sami hráći, už nebudú tým šarlatánom veriť? :grc: Vyhodiť a to okamžite! Už po Martinovi mi došla trpezlivosť, toto je moc. :stop: :protest:
A pozrite k čomu som sa dostal. :cool: Nezvyklé.

Teddy v 9:50 :frajer2:
A zrazu je tu mŕtvo...tak sa fans nemajú správať :dup:

Btw. našiel som zaujímavú štatistiku "stratených zápasov" vďaka zraneniam. Zaujímavé i keď neospravedlňujúce :hmm:

Obrázek
Getzo5 píše:A zrazu je tu mŕtvo...tak sa fans nemajú správať :dup:

Btw. našiel som zaujímavú štatistiku "stratených zápasov" vďaka zraneniam. Zaujímavé i keď neospravedlňujúce :hmm:
se nemuzes divit. prevlada porazenecka nalada :D mozna bychom mohli hodit par hlasek ve Philthy foru nebo u neletavcu ale to bychom si nabehli na vydle, oni budou hrat narozdil od nas PO (i kdyz bezuspesne)

Co se Zacha tyce, myslel jsem to tak, ze je pozde na to se sezonou neco udelat. Kdyby prisel driv (o ten planovany mesic), verim ze bychom byli v boji o PO. Takhel uz chalpcum opravdu nezbyva nez hrat o cest a pro nas, pro fanousky. Pri dnesnim zraneni Whitea a A-traina se pocita s Leachem a Fraserem :scare: Nevite proc neni povolan Urbom? Je to pro to aby se usetrila jedna sezona z novackovskeho kontraktu? Ale podle me se mu stejne pocita sezona i kdyz je v AHL. nevim.

Co me vazne stve je zraneni Taorminy. Tahle sezona mohla byt pro nej zlomova, skoro si bojim ze zraneni a pretlak v obrane z nej udelaji Eckforda 2.0. Nevite jestli alespon brusli?
Nálada, nenálada, je to stále náš tím. Keď nie je o čo hrať nie je? Je.

Zacha som pochopil, ale ako som povedal, sú dôležitejšie veci, aj keď to tak niekomu možno nepripadá.

:yes: Urbomovi sa šetrí ELC year, keby nastúpil na ďalšie dva zápasy, uź by sa rátalo a nakoľko to vzali u Josefsona, nebudú povolávať aj jeho. S Fraserom a Leachom sa aspoň zvyšujú šance na top5 :giggle:

Eckford bol prerobený útočník. To je iný prípad. Korčuľovať myslím začal, ale nastúpi až na camp a hádam bude v poriadku. Či ho využijeme ako bottom pairing D, alebo ho pošleme v trejde, je treba aby hral. Je šikovný.
Getzo5 píše:Nálada, nenálada, je to stále náš tím. Keď nie je o čo hrať nie je? Je.

Zacha som pochopil, ale ako som povedal, sú dôležitejšie veci, aj keď to tak niekomu možno nepripadá.

:yes: Urbomovi sa šetrí ELC year, keby nastúpil na ďalšie dva zápasy, uź by sa rátalo a nakoľko to vzali u Josefsona, nebudú povolávať aj jeho. S Fraserom a Leachom sa aspoň zvyšujú šance na top5 :giggle:

Eckford bol prerobený útočník. To je iný prípad. Korčuľovať myslím začal, ale nastúpi až na camp a hádam bude v poriadku. Či ho využijeme ako bottom pairing D, alebo ho pošleme v trejde, je treba aby hral. Je šikovný.
Dik za info. Eckford 2.0 bylo mysleny ze to bude dalsi obrance od ktereho se nejdriv nic necekalo, pak se cekalo mnohe a dopadlo to jak to dopadlo.

Jinak vzhledem k vyvoji sezony a "nedostatku" temat, myslite si ze je realne ze by byl o Rolstona zajem? alespon na re-entry? osobne se domnivam, ze zajem by byt mohl. ukazal ze jeste dokaze byt produktivni, kdyz dostane duveru a prostor (kolem 40 bodu a 15 golu je myslim realne pocitat i pristi rok) navic je vhodny pro PK i PP plus prinesi zkusenosti.
Ja v to dúfam (re-entry). Či je to ale reálne, to sa momentálne neodvažujem predpovedať. :ee: Každopádne ak by si tú formu s Eliáśom udržali dlhšie, vôbec by som o tom nepochyboval. Takto si istý nie som, ale budem len rád, ak sa to podarí.
Martin Brodeur's last two games; 1.00GAA 0.963SV% 1SO and TWO Loses.
No potrebuje toto komentár? :lol2:

Prekonali sme klubový rekord v nevstrelení gólu mimo iné...

Larsson, here we come...uvidíme čo Zach. Už aby bol hore Henrique.
Getzo5 píše:
Martin Brodeur's last two games; 1.00GAA 0.963SV% 1SO and TWO Loses.
No potrebuje toto komentár? :lol2:

Prekonali sme klubový rekord v nevstrelení gólu mimo iné...

Larsson, here we come...uvidíme čo Zach. Už aby bol hore Henrique.
Jejich demotivace byla citit az ke me domu. Tezko jim to vycitat. Me samotneho ten zapas tak nebral, kdyz jsem vedel ze je jedno jestli vyhrajou. Na druhou stranu jsou to profici a musej makat az do konce sezony. Z poslednich 7 zapasu hrajem pet doma + Zach se pripoji, tak doufam ze se na to jeste bude dat divat.
Tak včera jsem se po nějaké době podíval konečně live ( v poslední době není čas :-( ) ... Naše koncovka je fakt žalostná, je to škoda po té jízdě jsme všichni v PO věřili a teď přijde tohle :-(
Rolston a re-entry není podle mě vůbec nereálný. na Zacha se těším, bylo možnost v přestávce vidět nějake záběry z treninku a jde vidět že už bruslí na plno takže to je fajn zpráva. Jinak všimli jste si včera Tallindera?? Hrál jak bůh, asi byl nahecovaný proti bývalým
Ja tiež verím, že Zach ich ešte trochu nakopne. Ale sú to dve veci: 1. únava, pretože už prakticky naplno odohrali viac než jedno PO zakončené :cup: aká irónia :giggle: 2. demotivácia, nakoľko vieme, že je koniec krásneho sna. Uvidíme kde sa budeme nachádzať na drafte. Nevrátiť sa Zach (aj keď zázraky si nesľubujem), pokojne by sme mohli (a vlastne aj tak môžme) padnúť znova na lottery pick. Takto si síce skôr myslím, že sa udržíme #6 / #7, ale nič nie je nemožné.

Tallinder odohral úžasne celú druhú polovicu sezóny odkedy sa zžil so systémom a spoluhráčmi. Kritiku v tej prvej si zaslúžil, ale kto nie...navyše teraz, s odstupom času, už dôvody poznáme. Treba ho jednoznačne pochváliť :yes: :good:
ked naposledy nastala takato situacia (devils bez PO) tak si matne spominam, ze u mna boli aj slzy. taka to bola rana :D
zamrzi to, ked skonci taka seria.. v nhl ostava snad uz len detroit. kde si mozu povedat ze su najlepsi nech sa deje co sa deje.. najhorsie na tom je ze aj tento devils tím patri do spicky.. co sa posralo vsetci vieme. no nic, aspon na male nedostatocne utesenie sa, treba brat aspon nejake pozitiva z tejto sezony.. ilja sa uci, meni na devila,pomaly ale isto, mladíci sa ukazali, v obrane mame pretlak mladych co sa tlacia do acka a dostanu sa tam naozaj len 1-2 z nich( tí naj), ze ta obrana aj bez pmd funguje na vysokej urovni ked to niekto vie robit (lemaire) a najde sa kopa dalsich drobnosti..ved neskor si to tu vsetko urcite zhodnotime..
takze v PO budem fandit bostonu, tym doprajem a niekoho kto bude hrat dobry hokej si casom este vyhliadnem..

tak rolston. dufam ze pojde,(na jeho hru sa nemozem pozerat,vzdy ma privadza do zurivosti).. len aby bol vobec zaujem loua sa ho zbavit buduci rok :ja_neviem: davnejsie sa to tu ratalo a nas platovy strop bez neho hoci aj na reentry a s podpisanym zachom vyzeral velmi dobre :) tam by sa zmestil pmd(co pri pripadnom podpise greenea nevidim realne,hracov tam mame dost), alebo najradsej by som privital v time nove silne RW, minimalne na urovni zubrusa pre vacsiu variabilitu.. na keci o tom bude ale casu dost neskor, po drafte a vyvoji situacie..

ps: nie je cas prispievat..aj diablov vidim live raz za tyzden posledny meisac kvoli povinnostiam.. a ked sa sem dostanem na dlhsie ze si to tu citam a mam cas tak pisat nieco k 2 dni staremu zapasu alebo situacii ked je uz prebrata je zbytocne..

este sa tesme ze uvidime nejakych diablov hrat na zivo na ms :)
Dunime taky na východě budu v PO držet Bostonu :good: .... na západě mám rád rád Vancouver a Phoenix, doufám že Ducks to PO neudělají a v praze uvidím Perryho a Getzlafa. Jinak s tím slovenskem máš taky recht, určitě aspon na 2 zápasy se stavím :yes:
Jinak co se týče Zacha - dneska trénoval ve stejné barvě rozlišováku jako Zajíc. Tak tady nastává otázka co s Palmierim - můj názor na něj už jsem tady říkal, getzo si stále myslí že na TOP6 má, podle mě ani náhodou. Navíc je to Lemairův oblíbenec takže asi Mair ten konec nedohraje a Palmieri bude buď ve 4 nebo se bojím že ho Lemaire dá za Teddyho který skončí ve 4. Kovy netrénoval po ráně pukem kterou dostal od Vaneka do kotníku ale asi to bude v poho a další zápas bude ready
Mal som pekné 3 odstavce a padla mi Mozilla :cry: Tak len heslovite:

Martin, názory sa vyvíjajú, odkedy začal hrať za tím, menili sa aj uňho. Povedal som neskôr, že na top6 by v budúcnosti mohol mať ako complement, čiže rola ako Zubrus, nie že je to typický top6 player. Na to nemá a asi ani nebude mať kvalitu ako Jamie.

Zacha neriešme, to je ok, skôr ma zaujíma Eliáś, ktorý je už druhý mesiac (!) otrasný :grc: Rovnako tak, s blížiacou sa offseason by som sa okrem re-signu Pariseho zameral na re-entry Rolstona, trejd Zubrusa (aj keď kedysi som to neschvaľoval a stále sa neviem rozhodnúť), ponechanie Clarksona (na rok), call-up Urboma a Henriqueho, zdravie Taorminu, odpočinok pre Kovyho a Zharkovov osud.

Čo sa týka POs, na východe je to Boston a Buffalo, na západe San José a PHX. Teda favorit-underdog. Toto by mala byť moja finálka. K tým, čo ešte môžu padnúť či stúpnuť sa nevyjadrujem...zatiaľ. A pokiaľ ide o samotný :cup: konštatujem, že Vancouver je menšie zlo, aj keď ich fans (globálne) sú neznesiteľní už teraz :?

Čo sa týka MS, tak to mám podobne :D Neprajem aj tým, ktorým prajem a naopak. Takže dúfam, že Calgary postúpi, lebo z toho žiaden iný profit nemám. Dallasu postup prajem, ale zas ich hráčov by som tu videl rád. Podobne LA, ktoré bez Kopitara čoskoro odpadne. Pokiaľ ide konkrétne o Anaheim, tak áno, rozhodne ich chcem mimo POs, radšej aj Chicago. Jednak nemám rád obhajcov, v druhom rade nemusím pripomínať, ako dôležití by pre nás boli Višňovský a Hossa a taktiež hviezdy pre divákov na SVK. U Getzlafa by som si ale nádeje príliš nerobil Martin. Jednak on nie je ten typ, čo by šiel, v druhom rade sa mu práve narodilo dieťa, sezóna náročná, nejaká tá stopka, podľa mňa zostane doma aj keby bol voľný. Perry bol vlani na oboch turnajoch, takže tam by to šlo, vidieť MRT winnera (snáď) by bolo skvelé. Hrá ako z partesu. Nuž a mňa pre zmenu najviac zaujíma trojica Hiller-Sbisa-Ryan, na ktorú by som vo výčte nezabudol.

A ajhľa, a ja som chcel stručne... :roll: :hufi:
Ledger_NJDevils Rich Chere
Practice lines: Kovalchuk-Josefson-Zubrus; Rolston-Elias-Tedenby; Parise-Zajac-Palmieri; Mair-Steckel-Clarkson
Tak by som si to predstavoval. :good:

Ale ak by to dopadlo 12.4. takto...:roll: :hehe:

Obrázek

:lol2:
Ten odraz s logom Islanders je nejaký symbol?
ThrashersFan píše:Ten odraz s logom Islanders je nejaký symbol?
Obrázek

//: Fuj akuô špatnuô máš na tom avatary. Mrcha obrášťok.
Parise could get more playing time if he chose to play for the U.S. at the world championships, but has already decided not to particpate.

“We definitely (thought about it), but we decided that woudn’t be a good idea right now,” Parise said. “Just for a few different reasons that wouldn’t be the best idea this year.”
Sice ocekavane, ale je to skoda (je to skoda?)

a trosku neocekavane Zach planuje nastoupit az v sobotu. Na druhou stranu, zcela sobecky, musim rict, ze jsem rad. Dnes ani v patek bych se divat nemohl. Neni kam moc spechat (ma jen tri plne treninky s tymem), lepsi at nastoupi 100% pripravenej a se sebevedomim nez aby se mu znova neco stalo. Ale hlavne- Resign ASAP

:klobuk_dole: :thumbsup:
Hedberg told me that officials from Team Sweden asked him if he was interested in playing in the World Championships next month in Slovakia and he declined.

So, that’s Hedberg, Brodeur and Zach Parise that have all already said they won’t play in the World Championships this season. Brodeur was joking today, however, about trying to play for the U.S. after becoming an American citizen last season.
skoda, o dalsiho Dabla min.
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO