Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Príchodu Šatana sa veľmi teším, konečne ďalší Slovák v mojom srdcovom tíme :slovakia2:
Los píše:Príchodu Šatana sa veľmi teším, konečne ďalší Slovák v mojom srdcovom tíme :slovakia2:
loool ja odpadnem Los sa ukazal :scare: po kolkych 2-3 rokoch..? :cool:

Sarkyho skore zaradenie do zostavy je samozrejme zapricinene Bergyho zranenim co je teda dost na :censored: ako sa vyjadril Miro, z 10 "treningovych" dni sa to urychlilo o 8 a ide na ostro....Zee spomenul, ze Mirovi na treningu puky este odskakovali, co je ale logicke, novy klub, novi hraci atd; atd. preto od neho ziadne zazraky v uvodnych zapasoch neocakavam...kazdopadne nielen ja som plny ocakavani co a ako :roll: a na inak dost dôlezity zapas by som sa mile rad mrkol.. paci sa

LINEUP:
Obrázek

Sturm - Savard - Recchi
Paile - Begin - Ryder
Wheeler - Krejci - Satan
Thornton - Sobotka - Bitz
Bergeron bude mimo 2-6 tyzdnov. Podla samotneho Bergerona by mohol byt skor na tej spodnej hranici. V palci ma 3 drobne praskliny.
Skorpion píše:Bergeron bude mimo 2-6 tyzdnov. Podla samotneho Bergerona by mohol byt skor na tej spodnej hranici. V palci ma 3 drobne praskliny.
:censored: :|

dnes vsak chalani prikladne zabojovali a do brlôzka si nesu mimoriadne cenne 2 body :good: rozhodla famozna prva tretina, v ktorej sme to Elliottovi natreli hned 4x :cinka:

Obrázek

medvedia premiera Mira Satana, ktory nastupil v produktivnej 2.lajne po boku Wheelera (2+1) a Krejciho (1+1)

14:06
1 strela
+2

Obrázek
Super vysledok. Zapas som zapol o polhodinu neskor (zel nastaveny budik :roll: ) a prve co som pocul, lebo obraz mi este nestihol nabehnut, bol gol Recchiho na 4-0. Odvtedy sme uz gol nedali - asi nosim smolu :roll: Dvojica Krejci - Wheeler sa konecne prebrala (skoda, ze som Wheelera nechal sediet vo Fantasy lige lebo doteraz :censored: hral :buch: ).

Satana pozitivne zhodnotili komentatori aj trener Julien: "Na hraca, ktory tento rok vobec nehral a absolvoval len dva treningy si nepocinal vobec zle." Miro mal v zavere nadhernu akciu, ktoru keby uspesne zakoncil, urcite je v highlightoch celej ligy.

Chara odohral neskutocnych 30:35 a to bol este 2 minuty na trestnej lavici za potycku s Carknerom (btw., pekne sa upravatali do brany :) ). Neskor si to s Carknerom vybavil aj Thornton.

Spestrenim bola aj potycka Krejci - Michalek (obaja 2+2 hrubost) po 1. tretine. Chlapci si asi robia naladu do olympijskeho tymu :giggle:

Update na Bergerona: palec bude mat fixovany po dobu 2 tyzdnov. Je sanca, ze o 2 tyzdne sa bude moct zapojit do hry. Jeho ucast na olympiade nie je ohrozena. Bergy informoval Yzermana a ten mu potvrdil, ze v nominacii sa nic menit nebude.
Skorpion píše:Chara odohral neskutocnych 30:35 a to bol este 2 minuty na trestnej lavici za potycku s Carknerom (btw., pekne sa upravatali do brany :)
iny ice time :roll:

Obrázek
Obrázek
fajn, dalsi do zbierky zraneni...obranca Andrew Ference vynecha kvôli zraneniu slabin 6 tyzdnov...
cepi píše:fajn, dalsi do zbierky zraneni...obranca Andrew Ference vynecha kvôli zraneniu slabin 6 tyzdnov...
Zial zbierka sa rozsirila aj dnes... Savard- zranenie kolena... zajtra podstupi vysetrenia... dufam ze sa nezopakuje scenar ako v minulej sezone u Sturm-a...
Kower píše:
cepi píše:fajn, dalsi do zbierky zraneni...obranca Andrew Ference vynecha kvôli zraneniu slabin 6 tyzdnov...
Zial zbierka sa rozsirila aj dnes... Savard- zranenie kolena... zajtra podstupi vysetrenia... dufam ze sa nezopakuje scenar ako v minulej sezone u Sturm-a...
:samovrazda:
Tak Miro dnes gól, ale veru som očakával hetrik. Má na to. GO SATAN GO!
Prekvapil ma, ja som čakal že sa na lade bude len tak motať.
Skorpion píše:
Kower píše:
:samovrazda:
Savvy :sorry:

Obrázek
Obrázek

to uz je ku*va moc :ee:
Lukas33 píše:Prekvapil ma, ja som čakal že sa na lade bude len tak motať.
Miro mal po Ryder-ovi druhy najvyssi ice-time medzi utocnikmi. Fakt sa drzal vo skvelej forme ked dokaze po par treningoch s timom odohrat v nasadeni tolko minut a skoro vzdy ked bol na lade sa nieco dialo pred branou Chicago.
Pozrel som si highlight už kvôli Mirovi a pôsobil ako za mládí. Korčuľoval bravúrne, prejavili sa aj jeho skúsenosti, vie, kde sa má pohybovať. Svedčí o tom aj jeho gól, kedy si nabehol pred bránu a vymietol šibeničku. Drž sa Miro, nech zmenia o tebe zmienku tí, ktorí vravia, že si už za zenitom.
tak toto so Savardom ma uplne dorazilo :nervy: :nasraty: :nervy2: :cert: :buch: :censored: :fnuk: :plac: :ee: :samovrazda: :-( :evil: :cry: :verysad: :thumbsdown: :eek2:
momentalne mame 2 najelitnejsich C v prdeli :plac: Savvy - Bergy bez nich to pôjde tazko... :unsure:
Koleno to nevypada dobre. Dlho sa to hoji aj ked ide iba o slabsie natiahnutie vezov.
debil píše:Koleno to nevypada dobre. Dlho sa to hoji aj ked ide iba o slabsie natiahnutie vezov.
stastie v nestasti 2-3 tyzdne to sa da

LINEUP:
Obrázek

Wheeler – Krejci – Satan
Sturm - Sobotka - Recchi
Lucic - Begin – Ryder
Paille - Whitfield - Thornton

Chara – Wideman
Hunwick - Morris
Boychuk - McQuaid
cepi píše:
debil píše:Koleno to nevypada dobre. Dlho sa to hoji aj ked ide iba o slabsie natiahnutie vezov.
stastie v nestasti 2-3 tyzdne to sa da

LINEUP:
Obrázek

Wheeler – Krejci – Satan
Sturm - Sobotka - Recchi
Lucic - Begin – Ryder

Chara – Wideman
Hunwick - Morris
Boychuk - McQuaid
Toto je obrovska sanca pre Sobotku ukazat na co v NHL ma. So Sturmom a Recchim na kridlach by sa mal zapisat do bodovania.

Inak okrem Savard-a ma mierne zranenie resp. problemy s chrbtom Bitz, preto vcera nehral a dnes ani netrenoval.

Neostava nic len verit ze Savard bude mimo len 2-3 tyzdne aj ked Boston oficialne vyjadrenie k jeho zraneniu poda az zajtra... som dost skepticky lebo keby tie sumy ze to je len 2-3 tyzdne boli pravdive tak by GM zrejme necakal s oznamenim do zajtra...
Aspon na obranu sa mozte spolahnut a dufam ze to ubranite dnes na remizu
blackhawks88 píše:Aspon na obranu sa mozte spolahnut a dufam ze to ubranite dnes na remizu
tak, tak, ale potrebujeme fuknut aj nejake goly, ak chceme dnes uspiet...Vlady v 2 utoku, tak ako spomina kowi, velka sanca konecne sa presadit, urcite na to ma..!...jazdci su hratelni, Zee si postrazi Gabbyho, takze pripadna prehra by bola pre mna sklamanim, ci uz riesime klucovych marodov ci nie...predpokladam, ze sancu dnes dostane Rasky...19:00 Nova Sport :frajer2:
:hmm: Bergeron, Savy, Ference zranení :-( . To je už dosť. Teraz proti Rangers nech sa nikto nezraní, a keď bude aj výhra, tak to bude OK :good: .
cepi píše:LINEUP:
Obrázek

Wheeler – Krejci – Satan
Sturm - Sobotka - Recchi
Lucic - Begin – Ryder

Chara – Wideman
Hunwick - Morris
Boychuk - McQuaid
Šarky v prvej formácii :oslava: . Zdá sa, že si s Krejčím a Wheelerom rozumia :good: .
Takze Savvy bude chybat 3-4 tyzdne... myslim ze to neuponahlaju a v hre ho uvidime az po Olympiade. Dufam, ze sme si zranenia pre tuto sezonu uz VYCERPALI a akurat zaciatkom play off dosiahneme plnu silu a formu aby Stanley Cup bol nas realny ciel.

Snad dnes podame podstatne iny vykon ako v pondelok... dufam ze vyhrame viac ako 1 golovym rozdielom aj s pricinenim Mirka Satana.
Ja sa stávam pomaly vaším fanúšikom :D. Moc drží Mirovi aby zahviezdil v dákom zápase. :)
cepi píše:
blackhawks88 píše:Aspon na obranu sa mozte spolahnut a dufam ze to ubranite dnes na remizu
tak, tak, ale potrebujeme fuknut aj nejake goly, ak chceme dnes uspiet...Vlady v 2 utoku, tak ako spomina kowi, velka sanca konecne sa presadit, urcite na to ma..!...jazdci su hratelni, Zee si postrazi Gabbyho, takze pripadna prehra by bola pre mna sklamanim, ci uz riesime klucovych marodov ci nie...predpokladam, ze sancu dnes dostane Rasky...19:00 Nova Sport :frajer2:
no nevím nevím kto je hratelnej súper.Očividne to nie sme my.Skúste Pens :razzi:
7928 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS