Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

:hmm: že by konečne našiel Laviollete parťáka ku Girouxovi a Jardovi? škoda, že nevydalo mi pozrieť zápas, ale únava bola silnejšia.

Apropo Jardve góly :slintac:

Neviem, či boli hodné pomalého dedka, ktorý už na NHL nemá :sarcasm:
Parádní zápas. Jarda měl i 2x možnost na hattrick, ale poprvé mu to neumožnil pravý beton Gustavssona (Jágra měl střelu prostě zvednout pod břevno, když už toho Jonasa tak vykoupal :) ) A na konci zápasu, kdbyy Hartnell urychlil nahrávku před branku na Jardu tak by se nestihl vrátit Toronťák a puk vypíchnout... Ale to je teď úplně jedno, protože nejdůležitější je výhra a konečně prosazení Jardy a Scottyho!

LET'S GO FLYERS!

Montreal i Winnipeg musíme porazit! Jen velká škoda Prongera :( Snad se vrátí co nejdřív.
Holmgren says Pronger will wear visor when he returns. He's week-to-week with cut on outside of his eye.

Tak, zda sa, ze to nebude nakoniec take zle, ako to na prvy pohlad vyzeralo...
Ti, co to nevideli
Tieto Jagrove tri body budu velmo Martina boliet :sarcasm:.... a mozno ani Atlanitok nebude nadseny :sarcasm:
mt-svk píše:Tieto Jagrove tri body budu velmo Martina boliet :sarcasm:.... a mozno ani Atlanitok nebude nadseny :sarcasm:
Trosku pruhledna provokace mt :) Ze Jagrovi neco i vyjde se dalo cekat a precejen Toronto bez Reimera(i kdyz zrovna tady za to Gusty nemohl) je vdecnym objektem pro nejednoho hrace. Zkratka tohle byla povinna vyhra Flyers (i vzhledem na 2 predchozi domaci prohry), nic jineho jsem od tohodle zapasu bohuzel ani necekal.
Atlantik píše: Trosku pruhledna provokace mt :) Ze Jagrovi neco i vyjde se dalo cekat a precejen Toronto bez Reimera(i kdyz zrovna tady za to Gusty nemohl) je vdecnym objektem pro nejednoho hrace. Zkratka tohle byla povinna vyhra Flyers (i vzhledem na 2 predchozi domaci prohry), nic jineho jsem od tohodle zapasu bohuzel ani necekal.
:blabla: :plac:
Džegr si konečně spravil chuť, a ještě si u toho klasicky zasalutoval :D Ten Kessel je snad na drogách, už devět golů :eek2: Dost se divím, že Grabovski (nebo kdo to byl) nedostal TM za tu vysokou hůl na Prongera. Jasně, že to bylo nechtěný a vyústilo to z nepozornosti, ale ten faul tam prostě byl a klidně to mohly být 2+2 minuty. Šlupa to byla pořádná. Takže po Vinnym bude Pronger další hráč, co začne nosit visor, i když nevím, jestli ho Prongs bude mít nastálo - Vinny ho po podobný zkušenosti už nesundal :thumbsup:
PainKiller píše:Džegr si konečně spravil chuť, a ještě si u toho klasicky zasalutoval :D Ten Kessel je snad na drogách, už devět golů :eek2: Dost se divím, že Grabovski (nebo kdo to byl) nedostal TM za tu vysokou hůl na Prongera. Jasně, že to bylo nechtěný a vyústilo to z nepozornosti, ale ten faul tam prostě byl a klidně to mohly být 2+2 minuty. Šlupa to byla pořádná. Takže po Vinnym bude Pronger další hráč, co začne nosit visor, i když nevím, jestli ho Prongs bude mít nastálo - Vinny ho po podobný zkušenosti už nesundal :thumbsup:
Rule 60 - High-sticking

60.1 High-sticking - A “high stick” is one which is carried above the height of the opponent’s shoulders. Players and goalkeepers must be in control and responsible for their stick. However, a player is permitted accidental contact on an opponent if the act is committed as a normal windup or follow through of a shooting motion. A wild swing at a bouncing puck would not be considered a normal windup or follow through and any contact to an opponent above the height of the shoulders shall be penalized accordingly.
Atlantik píše:
mt-svk píše:Tieto Jagrove tri body budu velmo Martina boliet :sarcasm:.... a mozno ani Atlanitok nebude nadseny :sarcasm:
Trosku pruhledna provokace mt :) Ze Jagrovi neco i vyjde se dalo cekat a precejen Toronto bez Reimera(i kdyz zrovna tady za to Gusty nemohl) je vdecnym objektem pro nejednoho hrace. Zkratka tohle byla povinna vyhra Flyers (i vzhledem na 2 predchozi domaci prohry), nic jineho jsem od tohodle zapasu bohuzel ani necekal.
Ale Atlantik... vsak aj rypnut niekedy treba, nie... ani vy si pri mne nedavate servitky na usta... :D ale uznas, ze som sa ta nie raz zastala... :)
AndyF píše:
PainKiller píše:Džegr si konečně spravil chuť, a ještě si u toho klasicky zasalutoval :D Ten Kessel je snad na drogách, už devět golů :eek2: Dost se divím, že Grabovski (nebo kdo to byl) nedostal TM za tu vysokou hůl na Prongera. Jasně, že to bylo nechtěný a vyústilo to z nepozornosti, ale ten faul tam prostě byl a klidně to mohly být 2+2 minuty. Šlupa to byla pořádná. Takže po Vinnym bude Pronger další hráč, co začne nosit visor, i když nevím, jestli ho Prongs bude mít nastálo - Vinny ho po podobný zkušenosti už nesundal :thumbsup:
Rule 60 - High-sticking

60.1 High-sticking - A “high stick” is one which is carried above the height of the opponent’s shoulders. Players and goalkeepers must be in control and responsible for their stick. However, a player is permitted accidental contact on an opponent if the act is committed as a normal windup or follow through of a shooting motion. A wild swing at a bouncing puck would not be considered a normal windup or follow through and any contact to an opponent above the height of the shoulders shall be penalized accordingly.
To nie je na "palec" ale ďakujem, že aspoň niekto to vie. :thumbsup:

Tá Lupulova na Reada :hroza:
Getzo5 píše:Tá Lupulova na Reada :hroza:
?? Sem nepostřehl, že by Lupul něco udělal Readovi. Co mu udělal? Video?
V první třetině ho zasáhl holí, když mu chtěl zvednout hokejku. Dostal za to 2+2 a Jágr pak v té přesilovce dal gól.
dejf píše:V první třetině ho zasáhl holí, když mu chtěl zvednout hokejku. Dostal za to 2+2 a Jágr pak v té přesilovce dal gól.
Díky za info. Vstal jsem až (bohužel) okolo 2:15 tedy během druhé třetiny.
Getzo5 píše:
AndyF píše: Rule 60 - High-sticking

To nie je na "palec" ale ďakujem, že aspoň niekto to vie. :thumbsup:
Od te doby, co Brodeur udelal LeClairovi z obliceje sekanou to vim velmi dobre..
Atlantik píše:
Provokace? :D Za ty vaše neustále blinkačky na Jágra by jste měli dostat mnohem tvrdší rýpanec a to hlavně od nás fandů Flyers, což vlastně bylo trošku na chatu;) I tvoje následovné podhodnocení jeho výkonu dokazuje, že tě to hodně štve, kdyby tohle udělal Nealek, tak už onanuješ. Pánové letos jste začli velmi agresivně a minimálně pro mě jste opět nepřítelem číslo jedna, i když samotní Tučnáci jsou mi celkem u zadnice, ale vaše arogance je až zarážející. Válečná sekera opět výkopána a to jsem si říkal, že na ten vás Jágr mindrák budu kašlat.. Né né, kakat na Flyers beztrestně nebudete, co by jsme to byli za fans, kdybychom si to nechali líbit :bitka3:
Se mnou to nic nedela... Tenhle zapas jsem nevidel, takze nevim jak mam vykon Jagra hodnotit :ja_neviem: A co jsi to za fana Philly kdyz pises ze Pens jsou ti celkem ukradeni? Vim, ze nejsou... A Neala si v konfrontaci s Jagrem do pusy neber, ten narozdil od 68 predvadi vyborne vykony pravidelne.
Atlantik píše:Se mnou to nic nedela... Tenhle zapas jsem nevidel, takze nevim jak mam vykon Jagra hodnotit :ja_neviem: A co jsi to za fana Philly kdyz pises ze Pens jsou ti celkem ukradeni? Vim, ze nejsou... A Neala si v konfrontaci s Jagrem do pusy neber, ten narozdil od 68 predvadi vyborne vykony pravidelne.
To si děláš srandu ? Neal předvádí výborné výkony pořád? 20z 6 bodů, na to jsi rychle zapoměl co ? To je výborný výkon ? Začal štastně a ty ho už srovnáváš s Jágrem?? Jak můžeš srovnávat naprostého niemanda se 146 body za karieru a -11 body v tabulce pravdy s hráčem, který tolik bodu nasbíral v jeho věku za jednu sezonu?? To že letos můžeme mít průlomovou sezonu nepopírám, ale ty tvoje řečičky si nech pro někoho jiného. Jo a jen tak mimochodme Jarda má 7 bodů za 8 zápasů, Neal 9bodů za 10 zápasů, takže prosím ani v tomhle netlachej capiny o nějaké nesmyslné konfrontaci...
OMG, tohle nema fakt smysl... Bavime se snad o letosni sezone, vzhledem k tomu ze loni Jagr ani NHL nehral to bylo snad jasne co jsem myslel. Ale OK, klidne to ber tak, ze Jagr je lepsi nebo vyrovnany nez letosni nejlepsi hrac Pens, ja ti v tom branit nebudu. Jak spravne pises, oba maji temer stejny bodovy prumer :good: :lol2: Nevim co tu zbytecne delas vetry, nebo cekas ze po prvnim opravdu povedenem zapase Jagra tady budu uznavat jeho kvality :ja_neviem:
NHL NHL
#Flyers Chris Pronger to miss 2-3 weeks with eye injury.

Lepšie ako oň prísť, pravda...
a lepšie vypadnúť zo zostavy teraz, ako v play off
Atlantik píše:OMG, tohle nema fakt smysl... Bavime se snad o letosni sezone, vzhledem k tomu ze loni Jagr ani NHL nehral to bylo snad jasne co jsem myslel. Ale OK, klidne to ber tak, ze Jagr je lepsi nebo vyrovnany nez letosni nejlepsi hrac Pens, ja ti v tom branit nebudu. Jak spravne pises, oba maji temer stejny bodovy prumer :good: :lol2: Nevim co tu zbytecne delas vetry, nebo cekas ze po prvnim opravdu povedenem zapase Jagra tady budu uznavat jeho kvality :ja_neviem:
Na to si jako přišel jak? Psal jsi, že Neal hraje výborně pořád, nic o letošku tam nebylo. Uznat kvality Jágra :hehe: Tak to je opravdu na řepu :bitka3: A já mám uznat kvality Neala, který nedosáhl naprosto ničeho a jen proto, že hraje za Pens a má z 11 zápasu 9 bodů, tak se z něj mám pokakat? Haluz úvod může mít leckdo, jednu sezonu po prvních zápasech vedl kanadu dokonce Voros. Já od tebe nečekám naprosto nic, ale stačilo jen napsat dobrý zápas pro Jardu (nebo být ticho) a byl klid, místo toho taháš nesmysly, kterýma by jsi jeho výkon snížil, aby jsis opět poléčil mindráček "odkopnutého božského Pittsburgu"...
Mas tam dekovacku, protoze me naramne bavis... Takze ja mam mindracek, to jsou mi noviny :lol: . Pens jsou na čele NHL, je to vsechno letos pro me nejak prirozene frustrujici, asi nam zrovna ten Jagr nam strasne chybi... Uvazuj trosku. Argumentujes tady bodovym prumerem, pricemz Jagr ma body z velke miry diky 4-em druhym asistencim a Neal ma body kompletne tvorene golama a jednou asistenci, kde trefil tyč a Malkin dorazil do prazdne brany. Opravdu jsi si vybral vhodny ukazovatel na porovnani vykonnosti, uz tohle o necem svedci :good: Vis co, uz radsi nic, ja na tuhle temu koncim. Klidne si vem i posledni slovo, zkratka debata o nicem a navic tady zbytecne hrotis neco, kde jde o naproste h**no.
Tak dneska beru jedině dva body. Montreal je v poloviční sestavě, hraje špatný hokej. Jedinou naší překážkou může být Price, ale on celý zápas nevydrží. Dneska (musí být) druhá výhra v řadě! LET'S GO FLYERS! :)
Atlantik píše:Mas tam dekovacku, protoze me naramne bavis... Takze ja mam mindracek, to jsou mi noviny :lol: . Pens jsou na čele NHL, je to vsechno letos pro me nejak prirozene frustrujici, asi nam zrovna ten Jagr nam strasne chybi... Uvazuj trosku. Argumentujes tady bodovym prumerem, pricemz Jagr ma body z velke miry diky 4-em druhym asistencim a Neal ma body kompletne tvorene golama a jednou asistenci, kde trefil tyč a Malkin dorazil do prazdne brany. Opravdu jsi si vybral vhodny ukazovatel na porovnani vykonnosti, uz tohle o necem svedci :good: Vis co, uz radsi nic, ja na tuhle temu koncim. Klidne si vem i posledni slovo, zkratka debata o nicem a navic tady zbytecne hrotis neco, kde jde o naproste h**no.
Jiste, ze mate vsichni mindracek, protoze kdybyste ho nemeli, tak o nem vubec nepisete. Napriklad me by ani nenapadlo vubec komentovat, kdyby se nejakemu vasemu hraci darilo/nedarilo. A vubec to nesouvisi s tim, jestli vam chybi, nebo nechybi. Proste tim, ze jsi prisel a specificky vypichnul, jak te to tesi jsi na to poukazal.
Co se tyka ukazatele vykonnosti, i v tech zapsech, kde mel Jagr jen ty Cindy-asistence, hral presne jak se cekalo a mohl klidne mit i par golu a jinych asistenci. Nevysel mu akorat zapas s Blues, jenze ten nevysel i jinejm. Navic nas system a vas system je jak nebe a dudy, takze prinos v tom systemu se tezko posuzuje. Ja vas zadny zapas nevidel a navic je mi to, jak rikam, opravdu putna.
Do diskusie sa zapojím jednoducho. Doteraz Jágr (až na úvod) menej výrazný a ticho ako v hrobe, príde jeden vydarený zápas kde je Hartnell pozitívnou zmenou, kde si tupý Gustavsson dvakrát nechá streliť rovnaký gól po autostráde, ktorú obrana pred ním pre Jágra pripravila a zrazu je Jágr stále fit, stále produktívny pre ligu atď. atď. A to sa valí od všadiaľ, z Kanady, USA, Slovenska i Čiech. To je definícia detského uvažovania, obzvlášť, keď už aj vlastní fanúšikovia neboli spokojní.

Videl som dosť zápasov/zostrihov na to, aby som potvrdil Atlantikove slová. Neal momentálne je rozdielový hráč a pri pohľade na neisov komentár "boduje lebo hrá za Pens" neviem či sa mám smiať, alebo plakať. Drvivá väčšina jeho bodov prišla vďaka jeho bojovnosti, vydrel si ich sám, vôbec nebol len tým, kto len zlízal smotanu, kto ťažil z práce spoluhráčov, práve naopak. Či si myslím, že mu taký štart do sezóny vydrží? Asi nie, on mal vždy slušné štarty, ale toto popierať len preto, aby sme sa mohli hádať... :roll:

Toľko môj (nezaujatý - ani jeden tábor nemám práve v láske :giggle:) názor na špecifický komentár, vaše žabo-myšie vojny ma netrápia, sorry. :klobuk_dole:
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA