OTT - PIT 6-4
Bylo to bez Crosbyho, Letanga(ktery imo chybi vic nez Crosby) a nakonec i bez Michalka a Staala, kterych start byl otazny do poslednich chvil... Navic zitra mame back-to-back, takze sanci dostal Johnson (14/19), ktery opravdu nezklamal

Spezza si s nama delal co chtel, lajna Cooke-Dupuis-Kennedy jeho obranu tezce nezvladla, tady samozrejme J.Staal sakramentsky chybel... Tolik k omluvam prohry, ted prejdu k faktum:
Orpika bych po tomhle "vykonu" jednoduse profackal, nakopal a posadil na pristi tyden... pak bych mu poustel 2.tretinu, kterou jsme prohrali 3-5(!!!) 24 hodin v kuse ze zaznamu furt a furt dokola. Uz totiz nevim co je nutne udelat, aby se Brooks probudil... Pri 2.golu Sens se vydal pri tlaku Sens nepochopitelne napadat Karlssona na modrou caru a pak samozrejme otevrel prostor uvnitr tretiny, trest byl okamzitej... 4.gol Sens - to byl klasickej vlastenec Orpika, kopnul si to jednoduse do brany

. No a pri 5.golu Sens po prohranem bully zustal Brooksie zkusene za branou, vubec ho netrapili dva dorazejici Senatori pred Johnsonem. Takovy bohorovnej klid bych taky chtel mit. Celkove tedy -3 a jeden opravdu impresivni vykon
Engelland a Paul Martin... Slabota, slabota, slabota. Hned pri prvnim golu OTT se Engo nechal brutalne prebruslit od Spezzu, Paulie pak pro zmenu nestihal najizdejiciho Greeninga a bylo to... Pri 3.golu OTT Spezza zas vykoupal Paulieho pri mantinelu a nabil Alfiemu, ktereho zas nepokryl Orpik... Pri 6.golu chyba Kennedyho v utocne tretine, protiutok, v obrane jedinej Despres proti presile. Kde byl Engelland, to ale nikdo nevi...
Jednoduse katastrofalni vykon obrany... Niskanen taky -3, ale dal gol v PP a nejak si nejsem schopny vybavit nic, co by melo v jeho pripade docineni s golama v nasi siti. S Orpikem je to nekdy tezko, kdyz si to treba i dava do vlastni brany.
Picard se procvachtal k +1, ale jeho stupid penalty nas hodne ranilo. Nehraje nic extra, v podstate se jen veze pri Despresovi. Ten byl (bohuzel, nebo dikybohu :ja_neviem: ) o tridu nasim nejlepsim bekem. Bez chyb, 17 minut ice-time(zacinal jeste pred dvema tydnama na 6 minutach), +1, byl pri obou nasich ES golech, jeho strelu tecoval Kunitz na 4-6, za 6.gol nemohl, tam byla dira po Engellandovi a turnover Kennedyho... Zranil ubreceneho Foligna kolenem, ale nemyslim ze by ten zakrok byl nejak hrozny nebo zavineny, napr. v porovnani s McQuaidem vubec ne...
Brent Johnson si pripsal 14 krasnych zkusenych zakroku, navic si dobre a zkusene postavil tyce, ktere za nim trikrat zadunely, takze ho musim jen chvalit

Tech 5 golu co za 2 tretiny pobytu na lede inkasoval, to mu musime vsichni tolerovat. Byl to proste vykon zkuseneho veterana se vsim vsudy
V utoku to spatne nebylo, Malkin 1+1, Kunitz, Sullivan(1+2) dobre zapasy, ale presto Asham asi nas nejlepsi utocnik. Ash byl hodne efektivni, krasne nahral na 1.gol, vykoledoval si 2 fauly, po kterych jsme vyuzili presilovky a za stavu 3-5 trefil vybornou strelou z dalky vnitrni tyc...
Shorela akorat lajna Cooke-Dupuis-Kennedy, ktera za vydatneho prispeni Orpika a spol. nezvladla osobku na fantastickeho Spezzu. Kennedy napr. dela hodne veci tak jak ma, umi hrat hokej, jen nema rozum a strili z kazde neefektivni pozice. Co z toho ze je aktivni a ma 9 strel, kdyz to nevede k nicemu, akorat k zvysovani veteranske uspesnosti Alexa Aulda.
Takze, dobre jsme se pobavili, ale sranda pomalu konci panove a damy. Momentalne jsme opravdu v solidnich srac*ach, snad se proti Buffalu vrati Michalek a Staal a zacneme konecne seriozne hrat. I kdyz vzhledem na pristup obou zitrejsich protagonistu, vubec bych se nedivil, kdyby v tom zapasu padlo treba 12 golu... Paul Martin zapas nedohral, ale je mi srdecne jedno co s nim je :ja_neviem: