Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Jinak sestava 2009 Lightning Young Guns Campu:

Player Pos. Shot/Catch Ht Wt Age 2008-09 Team
Helenius, Riku G L 6'3 205 21 Tpa (NHL)/ Nor (AHL)/ Mis (ECHL)
Tokarski, Dustin G L 5'11 185 19 Spokane (WHL)
Mountain, Bryan G L 5'9 175 21 Portage (MJHL)
Barberio, Mark D L 6'0 201 19 Moncton (QMJHL)
Gustafsson, Erik D L 5'10 180 20 Univ. of Northern Michigan (CCHA)
Jackson, Scott D L 6'4 215 22 Norfolk (AHL)/ Mississippi (ECHL)
Mihalik, Vladimir D L 6'7 222 22 Tampa Bay (NHL)/ Norfolk (AHL)
Quick, Kevin D L 6'0 175 21 Tpa (NHL)/ Nor (AHL)/ Aug (ECHL)
Wishart, Ty D L 6'4 205 21 Tampa Bay (NHL)/ Norfolk (AHL)
Witkowski, Luke D R 6'0 200 19 Fargo (USHL)
Courtnall, Justin LW L 6'3 185 19 Victoria (BCHL)
De Coste, Kyle RW R 6'2 190 19 Sault Ste Marie/ Brampton (OHL)
Downie, Steve RW R 5'10 195 22 Tpa-Phl (NHL)/ Nor-Phl (AHL)
Fadden, Mitch C L 6'0 175 21 Tri-Cities/ Lethbridge (WHL)
Grant, Tommy LW L 6'2 190 22 U. of Alaska-Anchorage (WCHA)
Harju, Johan LW L 6'3 209 23 Lulea (SweE)
Kazionov, Denis LW L 6'2 185 21 Mlada (CzeE)/ Khabarovsk (KHL)
Kazionov, Dimitri F L 6'3 198 25 Kazan (KHL)
Killorn, Alexander C L 6'0 185 18 Harvard (ECAC)
Lawrence, Chris RW R 6'4 217 22 Norfolk (AHL)/ Aug-Mis (ECHL)
Marshall, Matt C/ RW R 6'1 172 20 Vermont (HE)
Read, Matt RW R 5'10 179 23 Bemidji State University (CHA)
Simek, Juraj LW L 6'1 189 22 Norfolk (AHL)
Szczechura, Paul C R 5'11 175 23 Tampa Bay (NHL)/ Norfolk (AHL)
Tyrell, Dana LW L 5'11 180 20 Prince George (WHL)
Wright, James C L 6'2 180 19 Vancouver (WHL)

+ draftovani 2009 (Ashton, Hedman, Hutchings, Janus a o ostatnich jsem necet)
Tak já jsem celkem spokojen , potřebovali jsme 3. , 4.linku nějak oživit a to se nám podařilo ... loni udělal v defenzivní Minnesotě 23 bodů , takže na 30 bodů určitě má . Těch -17 bodů bych nebral vážně , tahla statistika je patřičně neobjektivní , kdo ví s kým v Minny hrál.Navíc,jak se tak koukám,většina týmu byla loni v mínusu ... ted' záleží kolik mu Lawton dal :dup: ideální by byla smlouva na 2 roky , na nějakých 1,9 milionu :thumbsup:
Tak tak, pokud to bude rozumná smlouva - ne jak v případě The Fingera - tak sem taky spokojený (pokud s ním teda nepočítají do top6 :D )
Smlouva na jeden rok za 750 000 USD :!:
Jo, tak ty peníze jsou celkem dobré pro nás. Mohlo to být i na 2 roky, ale tak od Lawtona se nemůžou čekat zázraky. Ale však nebude snad problém re-sign, když se chytí.
Lawtone, 2+ za todle :wink:
(navíc další hráč, co se mu blbě píše jméno. Tocchet se píše blbě, o PaulSZ ani nemluvím, teď tenhle nový.... :D )
No ja ti nevim, ja bych ve 3 rade nechaval misto pro zarici hvezdy z Norfolku ... tak doufam, ze se aspon tim padem zbavime simulanta Craigera i s jeho vyhrezlejma plotynkama aby tam nejakej ten flek byl. Tenhle chlapik ma 183 cm takze nevim nevim esli je to prispevek pro checking line. Byt i za ty penize mi to prijde jen dalsi zbytecna figurka ... ale moc rad priznam ze se pletu ;-) . Radsi bych videl podepsanyho zalozniho golmana ... treba aspon Weekese nebo Hardinga (vim, ze je RFA, dal bych za nej Smabyho a Craiga ;-) ).
safa píše:No ja ti nevim, ja bych ve 3 rade nechaval misto pro zarici hvezdy z Norfolku ...
Tak ted' přesně nevím,které ''zářící hvězdy'' máš na mysli.Loni byl Norfolk jeden velkej propadák,hlavně tedy útok byl slabej.Keller,Segal u nás končí.Bochenski stihl za 69 zápasů udělat 25 mínusových bodů ( což je teda výkon vhodný obdivu )navíc mu už bude 27let,na NHL nemá.Snad se ho nějak zbavíme,jen zabírá místo mladším.Konopka je dobrý,ale né dostatečně dobrý na NHL.Snad jen pro případ nouze bych ho šoupl do 4.linky.Ale v Norfolku bych si ho ponechal,je to vůdce,duše týmu.Smolenák odešel do Ruska,uvidíme jak se mu bude dařit :thumbsup: Radek určitě má na to se prosadit.Uvidíme po příští sezoně.Šimek na NHL nemá,zatím teda nic nepředvedl a nějak rapidně se nezlepšuje.Příští rok se prosadí do 1.týmu max Blair Jones,který za nás už něco málo odehrál.Tady je nějaké info o něm :

http://www.youtube.com/watch?v=QRnDQ6q9FB8
http://www.boltprospects.com/blair-jones

Osobně jsem na něj zvědav,nedivil bych se,kdyby už na začátku sezony hrál ve 4.lince.Postupně se může posunout i výš,tak jako Downie ( pokud tedy přijde top6 forward )

Jinak ještě k té tvé myšlence ''zařících hvěz Norfolku'' ... v zásobě máme dost kvalitní materiál útočníků ... Carter Ashton , Mitch Fadden , Radek Smolenák , Dana Tyrell , Johan Harju , Luca Cunti ... tohle budou příští sezonu žárící hvězdy Norfolku ( kromě Smolenáka a Harjua ) a v brzké době snad budou žářit i na ledě St.Pete Times Fora :wink: o všech si můžete pročíst na této stránce http://www.boltprospects.com/ , pokud ji neznáte.

Jinak s tím Veilleuxem jsem nadmíru spokojen,jelikož působil v Minny,tak bude určitě dobře bránit.Vypadá,že je i dobře rychlostně vybaven.Víc nám snad poví fans Minny :wink:

3.lajna vypadá řekl bych dost kvalitně : Downie - Halpern - Veilleux :thumbsup: ( tak Lawtone udělej ještě toho Tanguaye a je klid ... pokud to zvládneš , na golmana se klidně vy*er , to už bychom po tobě chtěli moc :wink:
No, Downieho bych rád viděl ve třetí lajně, ale jenom kdyby nesbíral trestný minuty a hlavně, aby nedostával stopy na zápasy :D Ten Veilleeux si myslim že taky nebude marnej, ono udělat 23 bodů v defenzivních Wild neni uplně nejhorší :thumbsup:
No dvojku za Smityho, možná tak ten Weeks, Sanford by nám v pohodě stačil, a nebo třeba Gerber :D
Jinak už by to chtělo jednat, kvalitní křídla se za chvíli rozutečou, furt je v nabídce Kessel, kterýho bych přivítal s otevřenou náručí :D pak Tanguay, Kotalík a kdyby to Hudlerovi nevyšlo v Detroitu (jakože doufám že nevyjde), tak bych ho bral k nám :yes:
Kisine ty me nejdriv sjedes jaky ze to zarivy hvezdy Norfolku a pak mi je vsechny vyjmenujes ;-) . Predne, myslel jsem budouci zarivy hvezdy Norfolku ... mam ten nazor ze obcas neni spatny nekoho z AHL vytahnout a nechat ho si zahrat dva tri zapasy v NHL. Jednak se ten dotycnej obvykle snazi jako o zivot a taky je fajn videt budouci nadeje v ostrem provozu ;-). Cili tak jsem to myslel ...

jojo, souhlasim ze za tech mrzkejch par set tisic dolacu rocne je Vejlů do treti lajny asi dobrej kauf ... proc ne. Tangueye ja moc nerad, radsi bych Axelsona, Kotalika, nebo samozrejme Jiricka Hudleru. Nebo treba Jarda Jagru kdyz ho ted v Rusku nebudou potrebovat ? :-D

Kisinovo nadseni pro hrani bez zalozniho golmana nesdilim, uprimne receno docela mam obavy jestli vubec Smithy bude do rijna v poradku ... zatim se o tom vsude taktne mlci a doufa. Myslim si, ze Weekes by nebyl marna volba a pocitam ze by byl za pul darma.

A pak nam este chybi trener co by se staral o obranu...

JInak mi prijde ze tech tretich lajn letos budeme muset mit vic, aspon dve:

1.Prospal - Lecavalier - Jagr :-D
2.Malone - Stamkos - St.Louis
3 A.Downie - Halpern - Vejlů
3 B. Bochenski - Craig - Artuchin
3 Fadden - Jones - Vrbata
4.Hall - Szczechura - Karsums

1.Ohlund - Hedman
2.Ranger - Foster
3.Krajíček - Walker
safa: z té sestavy vyplývá trade Mezsároš za Jágra? :)
Po golmaovi se asi půjde, ale Lawton by ho prý získal výměnou, než podpisem. To teď nevím přesně jak a hlavně který tým, se vzdá byť i druhého golmana....možná takové týmy, kde je trochu přetlak díky talentovaného mládí - Caps(Neuvirth, Varlamov), Atlanta(Lehtonen,Hedberg,Pavelec). Jenomže my mladého nepotřebujem, potřebujem zkušenou s spolehlivou dvojku.
Mě by se za současného stavu nejvíc líbil Niittymaki, měl smlouvu s caphitem 1.2M, to by bylo tak akorát a golman je to imho na dvojku dostatečně kvalitní.
Jinak tu bottom six bych viděl skoro stejně. Přičemž farmáři budou určitě vytvářet tlak.
Downie-Jeff-Vejlů (chce to nickname, to jméno je strašné)
Hall-PaulSZ-R2/Karsums
Safa:No je vidět,že moc pozorně nečteš.Keller u nás končí,nedostal od Lawtona návrch kvalifikační smlouvy,takže ten 3.lajnu asi hrát nebude.Bochenski už vůbec ne,toho se doufám co nejdříve zbavíme.
safa píše:Kisine ty me nejdriv sjedes jaky ze to zarivy hvezdy Norfolku a pak mi je vsechny vyjmenujes ;-)
Tak tady jsme si asi nerozumněli.Já ti vyjmenoval pouze budoucí žářící hvězdy Norfolku(Fadden a spol),to jsou všechno kluci okolo 18let,pochybuju,že by se někdo z nich příští rok natrvalo usadil v hlavním týmu.Odpad jako Šimek,Segal,Keller,Bochenski co loni hráli za Norfolk,určitě za Lightning hrát nebudou,spíš očekávám jejich konec v organizaci :smile03: jedna ''zářící hvězda'' by se ale našla a to je jak jsem již psal,Blair Jones :thumbsup:

Jinak s tou sestavou souhlasím,potěšilo mě,že tam nemáš Meszároše :wink: ale ten Jágr .... :D
mountain píše:Po golmaovi se asi půjde, ale Lawton by ho prý získal výměnou, než podpisem. To teď nevím přesně jak a hlavně který tým, se vzdá byť i druhého golmana....možná takové týmy, kde je trochu přetlak díky talentovaného mládí - Caps(Neuvirth, Varlamov), Atlanta(Lehtonen,Hedberg,Pavelec). Jenomže my mladého nepotřebujem, potřebujem zkušenou s spolehlivou dvojku.
No pokud po něm půjdeme tradem,mám obavy,aby to Lawton zase nezvoral.Lepší varianta by byla,kdyby šel tradem raději po top6 forwardovi ( pokud by neklapnul Tanguay,Hudler... ) a golmana nějakého podepsal ... ten Antero by nebyl marnej , ještě by nebyl špatný ten Sanford z Canucks , jak psal painkiller.Za 700 tisíc je náš :smile03:
kisin píše:Safa:No je vidět,že moc pozorně nečteš.Keller u nás končí,nedostal od Lawtona návrch kvalifikační smlouvy,takže ten 3.lajnu asi hrát nebude.Bochenski už vůbec ne,toho se doufám co nejdříve zbavíme.
... Kisine nesmis me brat tak vazne ;-) . Vim ze Keller konci, ale nechtel jsem nechat Blaira Jonese a Mitche Fadena hrat v lajne samotny ;-DD
Tak tady jsme si asi nerozumněli.Já ti vyjmenoval pouze budoucí žářící hvězdy Norfolku(Fadden a spol),to jsou všechno kluci okolo 18let,pochybuju,že by se někdo z nich příští rok natrvalo usadil v hlavním týmu.
... mmno taky jsem nepsal ze by tam mel nekdo bejt na trvalo ... nechal bych je pravidelne rotovat ... tri zapasy ten a tri zapasy zase tamten ;-D
kisin píše:Jinak s tou sestavou souhlasím,potěšilo mě,že tam nemáš Meszároše :wink: ale ten Jágr .... :D
... mmno uprimne receno, musim se priznet ze jsem tuhle sestavu zcela ucelove opsal od nekoho z vas z predchozi diskuse :| :smile03: ciste jen proto abych si tam moh napsat svoje tri treti lajny. Na obranu jsem v podstate nesah ... takze Mezzy vychazi jako nahradnik s jednou nohou drevnebou, kloboukem, paskou pres oko a kotvou vytetovanou na predlokti.

PS: ... ja jsem dneska vazne nehulil ;-DD :razzi:
Aha,takže se víceméně shodnem :wink: s tím hulením si ovšem nejsem až zas tak jistej ... :lol2:
Takže máme tady novýho beka Kurtise Fostera z Minnesoty :arrow: http://eliteprospects.com/player.php?player=9156
Nvm no, někdo už bude muset odejít, těch beků máme tři prdele. Takže bych odchod Meszarose hodně uvítal. Btw, ten Foster má docela slušný body :roll:
Smlouva na 1 rok za 600 tisíc !!! Wow !!! Pokud bude zdraví a odehraje alespon 50 zápasů,myslím,že se máme na co těšit.Stats má parádní.Problémem jo ovšem to zdraví,loni odehrál pouze 10 zápasů.Kdyby se Lawton nesral do The Fingera , měl by u mě za všechny podpisy známku 2+ :thumbsup: ted' očekávám odchody ... očekávám odchod Meszároše/Ranger v nějakém balíčku za top6 forwarda :thumbsup: nabízí se Kessel . Dále doufám,že se nedohodneme se Smabym ... a od věci by ani nebylo zbavit se The Fingera :twisted:
To by aji šlo, Meszaros + Smaby + třeba Craig, nebo jemu podobný ho*no, za Kessela :thumbsup:
Příchod Walkera asi nikdy nepochopim, protože ten Foster je o třídu lepší a o jeden mega levnější.
Beků máme ranec, někdo musí odejít, možná dokoce dva beci, protože tak či tak, nezbývá místo na Lashoffa :|
painkiller píše:Příchod Walkera asi nikdy nepochopim, protože ten Foster je o třídu lepší a o jeden mega levnější
Máš recht :wink:
kisin píše: Pokud bude zdraví a odehraje alespon 50 zápasů...
... myslis pokud mu bude zdravi slouzit ... ;-]

Nj taky to nejak pomalu prestavam chapat ... jinak Lawton ma prej v jednani nejakeho golmana.
Kdo je proboha "#26 Miles Koules" ? Myslite si taky ze je to ten co si myslim ze je to on ? Este bude hrat s cislem 26 ? Mmno ... ale jo, kdyz bude stihat tak proc ne ... Orene.
Tak po delší pauze zdravím všechny na foru :)

když jsem tak pročítal co všechno jste tady napsali tak musím snad se vším souhlasit....draft se povedl (bál jsem se, že tu naši volbu ještě vyměníme...u nás nikdy nevíš...) a ty podpisy taky jdou. Ohlunda jsem si sice přál, ale popravdě jsem nevěřil že by mohl vyjít, ale možná pomohla to že bude zaučovat krajana...Walker byl teda asi dost hloupý podpis, protže už tak máme v obraně přetlak a ted tam někde vecpat jeho (snad to nebude až takové nemehlo jako jsem se dočetl v jiném topicu...). Veilleeux bude asi solidní křídlo do třetí lajny. Chválili ho za dobrou práci na obou stranách hřiště...Foster se zdá jako prima bek za dobré peníze, jen jestli mu vydrží to jeho zdraví...a jestli ho budeme mít kde vecpat do obrany, která má až zbytečný přetlak....

někde jsem se dočetl spekulaci, že Lawton má v hledáčku brankářskou dvojku za Lukáše Krajíčka...kdo ví co je na tom pravdy...

Jsem zvědavý jestli se podaří ulovit nějaký ten top6 forward. Tanguay by byl asi až příliš drahý, ale nemusel by být špatná volba. Hudler už odešel do ruska a jako nejlepší se mi jeví ten Kessel, ale upřímně nečekám, že se nám ho podaří ulovit....
S tim Kesselem taky jen doufám :-( bral bych ho z fleku, to by ale musel Lawton něco dělat a hlavně jednat :yes:
Jak psal kisin, za Kessela bych dal Meszarose + nějakýho hráče do 3-4 lajny (Hall, Artyukhin, Craig...).
Vítej zpět Leci :wink:

Já dnes spíš očekávám výměnu s golmanem.Krajíčka by byla myslím škoda,je to takový jasný a jediný 5.bek v týmu.Ostatní mají potenciál hrát 1. až 4.beka ( kromě ''The Fingera'' ).Navíc slušná dvojka se dá pořídit za mnohem méně.Navíc,my nepotřebujeme golmana s ambicí na jedničku,stáčí nám nějaký levný zkušenější golman,co odchytá něco přes 20 zápasů.Dallas včera velmi kvalitně pořídil Alexa Aulda jen za 6.kolo draftu :!: jsem pro návrat Kevina Weekese,špatný by nebyl ani Yann Danis z Isles :thumbsup: každopádně,nabízel bych pouze Artyukhina s 5.kolem draftu.Craiga bych použil v případně výměně s Bruins :good:
díky za přivítaní :)

jj Weeks by byl super, stejně tak Dannis. Určitě se něco pokusíme získat, ale jestli to bude už dneska....
No, tak ted sme se alespon zbavili Petiota :good:
Škoda ho ... skvěle zapadal do Tocchetovi koncepce :wink:
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS