Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
WASHINGTON CAPITALS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Chorche..bola to vymena kus za kus. Pettinger-Coke, viac sa docitas v topicu Vancouveru. Inak ten naskok Canes je velky a ak chceme postupit, museli by sme ich zdolat vo zvysnych 2 zapasoch v riadnom hracom case a to sa mi zda zlozity oriesok. Proti diviznym superom mi dlhodobo hrat nevieme.
Teda zatial..lebo tym je mlady a neskuseny a prave vtedy najviac chce a vies ako to dopadne, ked nieco velmi chces. Az naberu viac skusenosti, myslim, ze sa na dlhe roky usadia na cele JV divizie.
Cepi na tebe co sa mi velmi paci, ze niesi taky ten slepy fanusik a vies veci zhodnotit tymi pravimi slovami.. K zapasu..Jedine co mna z tohto matchu tesi, su tie 2 body, z nasou hrou niesom vobec spokojny a fakt som sa cudoval, co to nasi predvadzaju. Takto sa o PO predsa nebojuje..Cakal som hru plnu napadania a natlaku a pritom sme boli pod tlakom hl. mi. V druhej tr., sme sa chytili az v samom zavere, ale to bolo aj tymi presilovkami. Doteraz vsak nechapem ten Jurcinov 4 min. trest, mozno tak 2 min, ale 4 sa mi zdali fakt velmi prisne. V tretej ste nas tlacili az som sa zhruba 6 a pol min. do konca prichytil pri myslienke, ze bod berem vsetkymi 10. Mame oba a este stale si drzime nadej na PO. Ale ja osobne to vidim realnejsie, cez to 8 miesto, ako cez 3. Canes su momentalne nedostihnutelni.
Tak a ide do tuheho..na posledne postupove miesto sa tlacia 4 tymi: Philladelphia, Buffalo, WSH a Florida. Kto bude ten stastny? No to sa necham prekvapit, iste je, ze to bude este zaujimava tlacenka.
Pre nas je uz teraz kazdy zapas ako PO, lenze to iste plati aj o zvysnych 3 tymoch. Vela napovie dnesny zapas, ktory si samozrejme nenecham ujst
No tak zatial nam vychadza duel podla mojich predstav. Vedieme nad Nashvilom 3:0 a uz prislo aj k striedaniu brankarov z ich strany. V zavere sa stala taka neprijemna udalost, kedy trafil puk Ovecku a ten sa zosunul k ladu, potom sa uz na lade neukazal a ked sli do satne, tak stale krival a bolo vidno, ze ho to boli. Som sa tak zamyslel, ze co by sa stalo, keby nam vypadol do konca sezony, alebo ako by trebars vyzerala sezona, keby bol polku zraneny a doslo mi, ze asi ziaden iny tym neni tak zavysli na 1 hracovi ako Caps. Mame v tyme zopar kvalitnych hracov, ale ich produktivita je aj tak stoji na Alexovi. Aj druhy utok tazi z Alexa, pretoze sa mu nedostava takej pozornosti supera, ako keby tam Ovecka nehrala. Skoda ze nemame dakoho takeho ako Pit, ktoremu, ked sa zrani jedna superstar, ma v zalohe druhu. Ked si tak uvedomim, oni maju ako keby 2x Oveckina, to sa im potom hra
Este stastie, ze je Alex taky odolny a aj keby dnes uz nedohral, hl. nech je v poriadku do zajtra a dalej. Proste ho potrebujeme a bez neho sme out. PS: Seminov gol v presilovke bola fak parada..to je tiez iny sniper
No do kybla..Tak k 2 tr. Na zaciatku premenili Preds jednu presilovku a od tej chvile, ako keby nastupil iny tym. Prevazne sa v tejto tretine hralo na jednu branku a to nasu. Aky-taky suvisly tlak si vedel vypracovat len prvy utok, ale inak tragedia. Keby nemame Hueta, tak je teraz 3:4. Co ten vsetko nevychytal...od samostatneho najazdu cez vselijake mozne golove prilezitosti. Som si hovoril, ze ked to bude po 2 tr. jednoznacne, ze pojdem spat, ved predsa zajtra skola..ale nemozem. Chlapci by mali zabojovat, lebo ja som videl poriadny naboj iba na hracoch NSH, do kazdeho suboja isli naplno a kazdy vyhravali, nasi ako keby prispati. Musel im daco "pekne" povedat ten trener po 1 tr. Inak vyzera jak mäsiar, alebo masovy vrah, ten keby na mna nakrical, asi by som aj ja hral o zivot. No nist..ale mali by sme sa spamatovat, takto sa hrat neda a Huet nam nemoze dokekonecna vsetko vychytavat.
Napisem len tolko, ze Nashvil si zasluzil vyhrat. Od 2 tr. bol jasne lepsim tymom a my sme sa zmohli maximalne na branenie. 3 tr. bola z nasej strany katastrofalna, utocne pasmo sme navstivili len pri velkej zhode stastnych udalosti a vl. celych 40 min sme sa sustredili uz len na obranu, vobec sme si nezasluzili vyhrat. Ja byt fanusikom Nsh, asi by ma to doost stvalo, lebo NSH hral naozaj velmi dobre, len vsetky jeho pokusi stroskotavali na Huetovi. Chris je jasny man of the game, spolu s Alexom ktory ma 3 body. Ale hra hrozna, takouto hrou si PO nezasluzime!
No mozne je vsetko, ale to by musel po doby dalsich 13 rokov zbierat cca 55 golov za sezonu a to sa mi zda nerealne. Este kym je mlady, ale pochybujem ze v 33 rokoch by to dokazal nastrielat. Ale on je blazon, moze si to trochu prednahradit, ak bude pravidelne mavat 65 golove sezony, ale realne to podla mna neni...Dufam, ze dozijem a potom uvidim
Vcerajsi zapas sa opakuje, ale dnes sme my ti, co sme hned z fleku schytali 3 goly..Mam taky hnusny pocit, ze sa zapas bude iba dohravat, aj ked je len prva tretina. CHI hra fakt paradne. A este ma sere aj ten f*s, co streemuje tento zapas, lebo ho furt prepina. Prave riesime presilovku, tak pome chlapi...vschopte sa.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé