Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

EDMONTON OILERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Moj druhy najoblubenejsi tim by mal zacat nieco robit. Bud vymenit trenera alebo nejaky trejd. To s tym pennerom no asi tak, oni to riskli ze by mohol Penner nejak vyskocit a byt lidrom. No ma 10 bodov v nejakych 22 zapasoch, nie je to malo ale ani tolko ako od neho ocakavali pravdepodobne. Tim oilers je strasne divne zlozeny a toto moze mat isty vplyv. Nejakych cca sedem hracov su typom centri co neni dobre. Plus pridal by som trochu viac icetimu hlavny hracom ako napr. hemskemu , dalej aj tomu Pennerovi ma iba cca nejakych 16, aspon na nejaky cas aby sa viac zohral a potom by sa uvidelo. dole s casom urcite nilssonovi (vyse 14 minut) je to sice velmi mlady chalan ale edmonton potrebuje bodovat a nie zaucat, samozrejme ak by sa mu darilo tak mu ho zvysyt, doterajsie styri body na 14 minutoveho hraca je velky luxus. Nejakych centrov vymenit za prave resp lave kridla, to pojde zaujem aj ponuka bude, a to jedneho fyzickeho co vie dobre hitovat do 3-4 utoku a jedneho sikovneho korculujuceho do 2-3.
ty zartujes ze je to tvoj 2. najobubenejsi tim, ze? :D Ale s tymi vymenami mas pravdu, chcelo by to hlavne nejake tvrdeho hraca a lidra na kridlo. Inak, vsetci nasi hraci su v staistike +/- v minuse...

Dnes vyhra s Chicagom. Opat sme potvrdili ze na najazdy sme neporazitelny :clap: . Roli 38/40 8)

Steve Staios odohral 700. zapas v NHL. Zapas rozhodol v sn Horcoff, ktory odohral 450. zapasv NHL.

btw na stranke sa objavili nove pozadia, su fakt pekne:
:arrow: http://oilers.nhl.com/multimedia/wallpaper.htm
hehe vypadato ze MacT to tak urobil. horcoff 24, Hemsky 21, Penner 18, Nilsson 5 min. Mlady Gilbert tak z toho rastie dost slusna opora obrany. Ved toto je jeho prakticky prva poriadna sezona po 12 zapasoch minulu a mal vcera 29.36 icetime.
Na sopcaste kanal gandolfo bezi repriza vcerajsieho zapasu s chicagom, prave su hymny.
Pisani sa ma do tyzdna uzdravit a hrat. To by znamenalo posilnenie pravdepodobne tretieho utoku o dobre kridlo.

Gagner moyno pojde na MS juniorov. To by znamenalo ze tim by musel dat niekoho ineho do prveho utoku k Horcoffovi a hemskemu.

Avs maju diery v defenzive ale zas su dobry v utoku. Ak sa edmonton nenecha fyzicky zastrasit (neraz sa to stalo) a bude na deravu obranu avs efektivne zakoncovat spolu so solidnym rolosonom vyhra moze byt.
:o :shock: to bolo coo 13 striel pocas celeho zapasu..?!.. :neja:
no aspon ta uspesnost potesila :D. Ale nejak ma to nebere, v Colorade som necakal zazrak.

6 bodov od PO
2 body od Flames :D
Teraz ma potešila aj výhra divízneho rivala,pretože to natreli tím .... kačicám a Giguere bol v priebehu 3 dní 2x vyhnaný z bránky (dúfam že takéto jeho výkony sa budú opakovať častejšie a konečne možu začat lutovať toho Bryzgalova) :clap: Z Edmontonu sa najviac darilo Horcoffovi 1+2,v branke chytil Roloson 21 striel,ale v poslednej tretine sa hydina dostala len k jednej :hufi:
Oilers prestrielali supera ale aj tak dolezity bol pre vyhru vykon Rolosona ktory pustil len jeden gol. Leader timu Horcoff nastupoval v niekolkych utokoch a zaznamenal 1+2. Mlady Gilbert mal opet najvyssi icetime z timu a +2. Po navrate Souraya, ktory ale moze byt velmi daleko, lebo informacie z roznych zdrojov su rozne, moze byt obrana docela vpoho zlozena (Souray, Staios, Pitkanen, Gilbert + dvaja z ostatnych kandidatov: Smid, Grebeshkov, Tarnstrom, Greene, Rourke). Zy zmienku stoja aj dobre vykony brodziaka, zatial si berie miesto v prvom timne na ukor Stortiniho. Opakujem ak potiahne Horcoff tim bodovo a takisto ako aj nepisany lider moze to byt dobre lebo po odchode Smytha tam bolo prazdne miesto. Hemsky je dobry ale pochybujem ze by dokazal byt takym tym celkovym vitaznym lidrom.
dobre si to zhrnul. Dnes 35 striel, je to omnoho viac ako minule tych 13. Proste videt ze domace prostredie nam vyhovuje ovela viac, comu sa ani necudujem. Dolezite bolo, ze sme ubranili vsetkych 5 oslabeni. Hemsky a Sanderson opustili zapas pre zranenia. Hadam z toho nebude nic dlhodobe. Na stranke maju Day to day.
-----------
Pronger -2
Smid +1 :)

A za zmienku stoja aj vykony novacika Cogliana, ktory je na 3. mieste v timovej produktivite, cize je na tom bodovo lepsie ako Penner.
Porovnanie platov:
Penner 4.250 mil.
Cogliano 0.850 mil.
co dodat, zisiel by sa novy GM :|

Teraz nas caka odveta v Anaheime a hned o den neskor potom zapas s LA. Budem spokojny, ak vyhrame aspon 1 zapas :box:
je to v pohode team ale jednoznacne som fanatik Colorada !!! ale edmonton uz nehra taky hokej ako niekedy hravali par prestupov a je to vsetko v tahu skoda :cry:
ale edmonton uz nehra taky hokej ako niekedy
to niekedy su 80te roky :lol:
par prestupov a je to vsetko v tahu
no hej, po uspesnom PO 05/06 najvacsia rana odchod Prongera. Za vsetko moze zena :doh: :butt: . A v minulej sezone odchod Smytha. Mensie rany - Spacek, Samsonov, Peca, Bergeron, Smith...
Ale jedno ma tesi - mame nadejnych mladikov, a o nejake 2-3 roky by nase vysledky uz mohli byt uplne ine :clap: . Len neviem ako to bude s brankarom, lebo Rolimu konci buducu sezonu zmluva a uz je stary, asi ukonci karieru. Ale na to je este skoro mysliet...
no bol by som rad keby sa tuto sezonu EDMONTON OILERS dostali do Play-off ako v roku 2006 tam sa dokonca dostali az do finale kde podlahli Carolina Hurricanes :cry: vtedy som im fandil ale aj tuto sezonu im budem fandit lebo su super :wink:
ved ty fandis atlante ak sa nemylim
Wau 4:0 v Anaheime :yahoo: . Konecne hral aj Fernando Pisani po tej jeho chorobe. Odohral cez 12 minut, na prvy zapas v sezone po chorobe staci. Garon chytal skvele, na druhej strane Giguere potvrdil ze nema formu. Hemsky a Sanderson nehrali, ale hral Patrick Thoresen (prvykrat v sezone). Opat sme ubranili vsetky oslabenia a vyuzili dve presilovky. Takto je to idealne, paci sa mi to, a musi to ist takto dalej, lebo v statistike vyuzivani presiloviek sme stale na poslednom mieste s mizernymi 11.8 %. Uz sme len 3 body od PO :frajer2: . Btw skoda ze Brodziak nepremenil svoj samostany unik, snad nabuduce.
mno, docela prekvapko, Garon stiahol roletku :frajer2: no vidis arek a aky si bol pred par dnami pesimistom a uz si sa v brutalnom predstihu lucil s vidinou PO :D

Obrázek
proti LA sme ukazali ze na najazdy sme v tejto sezone neporazitelni :clap: . Uz nasa siedma vyhra po najazdoch, zda sa mi ze na najazdy sme prehrali iba raz. Len Nagy ma nastval ze vyrovnal, nevysiel mi za to tip v KTL :bitka3: . A taka zaujimavost - az 8 nasich hracov malo icetime cez 20 minut :shock:
To Rolosonovi až tak klesla forma že vůbec nechytá?
ale chyta. Naposledy chytal v domacom zapase proti Anaheimu (5:1), a tieto posledne 2 zapasy v Californii chytal Garon.. Ocakavam ze doma proti Penguins bude chytat opat Roli.

a oplati sa pozriet highlighty, bolo tam par peknych hitov, zakrokov Garona a hlavne Pennerov gol :lol:
v prvom rade som sa zlakol klaksonu po streleni prveho golu kralov :D no ty jo, ale naozaj nechapem, ako sa Vam môze takto darit na sn :ja_neviem:

opomenul by som navrat Pitkanena, tento hracik je pre olejarov brutalne dôlezity, dnes tam pekne vymietol Aubinov kutik..ale ten hit na neho od Browna :o potom sa na tej prilbe Pitkanen skoro prizabil :D a druhy Pennerov gol :eek2:

Garon je vo vybornej forme, predviedol tam ozaj skvele zakroky

Obrázek

este si zabudol dodat ze ste 2 body od PO :frajer2:
moje ocakavanie, ze uz bude chytat Roli, sa potvrdilo. Zial, moje ocakavanie, ze Penguins zvladneme, sa nepotvrdilo :( . Zvladli sme prve dve tretiny (po 40 min. vedenie 2:0) ale v tretej sme dostali 4 goly...highlighty som zatial nestihol pozriet, tak netusim o ake goly slo. Crosby zavital poprvykrat do Rexal Place a rozhodol o vitazstve svojho timu (0+3) - 1. hviezda zapasu. No a dolezita info - Hemsky uz hral.
Obrázek
- Souray sa uydravuje podla najnovsich sprav, este sice hrat nebude ale nie je to daleko
-sportsnet ako doveryhodny zdroj reportoval jednania o vymene medzi bostonom a oilers. teraz uz zostava iba na nasej fantazii o koho by sa tak mohlo jednat.
no neviem ale uz dlho sa povrava ze pojde prec Tarnstrom. Kazdopadne nepotrebujeme posily do obrany, ta je dobra. Do brany tiez nie, takze ocakavam utocnika. Dufam ze neodide Raffi, lebo patri medzi mojich oblubencov :thumbsup: . Naopak Stoll je sklamanim v tejto sezone, ten by aj mohol. Najlepsia by bola vymena GM :lol2:
arek píše:no neviem ale uz dlho sa povrava ze pojde prec Tarnstrom. Kazdopadne nepotrebujeme posily do obrany, ta je dobra. Do brany tiez nie, takze ocakavam utocnika. Dufam ze neodide Raffi, lebo patri medzi mojich oblubencov :thumbsup: . Naopak Stoll je sklamanim v tejto sezone, ten by aj mohol. Najlepsia by bola vymena GM :lol2:
Hovorí sa o výmene Stoll - Brulé. Ak by sa to zrealizovalo, máte výborného útočníka. Nehľad na štatistiky, chlapec nemal príležitosť ukázať svoje prednosti. V Edmontone, ktorý je známy svojou perfektnou prácou s mladými, by sa jeho schopnosti určite prejavili.
šeldon dneska bude hrat vravia media. a to znamena ze obrana bude relativne kompletna Souray, Pitkanen,Staios, Gilbert,Smid, Grebeshkov. s tym ze kombo Souray-Grebeshkov v presilovkach na modrej by bolo velmi vhodne. Spet by mal byt aj tarnstrom ale neocakam ho v zaklade.
3199 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES