Moj druhy najoblubenejsi tim by mal zacat nieco robit. Bud vymenit trenera alebo nejaky trejd. To s tym pennerom no asi tak, oni to riskli ze by mohol Penner nejak vyskocit a byt lidrom. No ma 10 bodov v nejakych 22 zapasoch, nie je to malo ale ani tolko ako od neho ocakavali pravdepodobne. Tim oilers je strasne divne zlozeny a toto moze mat isty vplyv. Nejakych cca sedem hracov su typom centri co neni dobre. Plus pridal by som trochu viac icetimu hlavny hracom ako napr. hemskemu , dalej aj tomu Pennerovi ma iba cca nejakych 16, aspon na nejaky cas aby sa viac zohral a potom by sa uvidelo. dole s casom urcite nilssonovi (vyse 14 minut) je to sice velmi mlady chalan ale edmonton potrebuje bodovat a nie zaucat, samozrejme ak by sa mu darilo tak mu ho zvysyt, doterajsie styri body na 14 minutoveho hraca je velky luxus. Nejakych centrov vymenit za prave resp lave kridla, to pojde zaujem aj ponuka bude, a to jedneho fyzickeho co vie dobre hitovat do 3-4 utoku a jedneho sikovneho korculujuceho do 2-3.
Dnes vyhra s Chicagom. Opat sme potvrdili ze na najazdy sme neporazitelny
Steve Staios odohral 700. zapas v NHL. Zapas rozhodol v sn Horcoff, ktory odohral 450. zapasv NHL.
btw na stranke sa objavili nove pozadia, su fakt pekne: