Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

VANCOUVER CANUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

No kosatky ma výhrou velmi potešili a ked eštre pridám krásnu výhru panterov proti 2. Baffyho tímu Phile tak to bola super noc v NHL.
Vancouveru sa teraz koncom sezony vracajú zranený hráči a vyzerá to na mocný finiš a nie je vylúčené ani že obhájime víťazstvo v NWD. Z posledných 6 zápasov sme ich vyhrali 5 a z toho posledné 4 v rade a získali 11 bodov. :!: V 3 prípadoch sme sa dokázali vrátit do zápasu v poslednej 5 minutovke.Goly už konečne strielajú aj obrancovia, na začiatku sezony to išlo len Ohlundovi a teraz sa pridali aj Edler so Salom. Ved Alex dal z posledných 3 zápasov 4 goly :thumbsup: . V polovici marca by sa mal vrátit aj Morrison a ked ešte do utorka získame neakého vhodného hráča pre PO tak to môžeme dotiahnút daleko. Aj Luongo sa dostáva včas do formy a môžme sa nanho spolahnúť, len chudák Sanfy si asi už moc nezachytá.
Teraz nás čaká velmi dôleitý domáci zápas proti lavínam, naposledy nám to natreli (6:2) tak by sme im to mohli vrátit.
Philly píše:Toto je dle mého názoru pravděpodobně nejlepší obrana v lize
Obrana je ozaj skvelo poskladaná ale bez väčších mien, nechýba nám ofenzívny bek -Salo,defenzívny pracanti- Mitchell,Miller a Weaver,univerzálny Ohlund, agresivitu dodáva Bieksa a vela talentu prináša Edler s Krajíčkom.
Ale ja si myslím že sa pohybuje okolo 5. miesta v lige, ved super obrany majú v Anaheime,Detroite,Dallase.

Len najhoršie natom je že zápas som nevidel a to ešte o pol 3 som si čítal Baffyho správu, musím najsť neaký nový spôsob ako sa udržat hore, lebo takto som už pár zápasov stratil a budíku neverím vôbec.
Philly-The Scud píše: takže Let´s go VANCY........ :good: :good: !!!!
Tak Scude,doufám,že to platí i dnes v noci??!! :frajer2: :lol2: U mě tedy určitě ano :good: :good:
Philly-The Scud píše:No Baffy dnes fakt ne....... 8) !!!! A jakpak to, že Ty jdeš proti Av´s i nyní, když tam je Forsby......... :shock: :wink: ??
To je :offtopic: ,ale tohle mu nezapomenu :evil:
neviem preco sa vsetci fanusikovia flyers citia byt akoby "forsbergom oklamani / podvedeni"

ja som za celu sezonu nikde nevidel ziadne forsbergovo vyhlasenie ze by sa chcel vratit do philadelphie, len holmgren vyhlasoval ze by ho radi ziskali a neskor ze mu ponukli kontrakt, novinari po tom skocili a takmer vsade sa bralo za hotovu vec ze forsberg sa vrati do philadelphie...

ale on sam nikdy nic take nevyhlasil - hnevajte sa na novinarov a holmgrena ze vam vopred vsugerovali forsbergov navrat :wink:
a sorry za off-topic :)
Obrázek 2:3sn Obrázek
Sopcast ma neaké problémy tak pozerám zápas výnimočne cez TVU Player.
Zápas si prišiel pozrieť aj Bobby Orr, tak dúfam že bude spokoný.

1.tretina
V prvej tretine boli šance na oboch stranách ale aj Theodore aj Luongo sú zatial skvelý.Lavíny sú najhorším tímom v lige v početnej výhode a nevyužili ani 2 v dnešnom zápase.U nás hrá Pettinger v druhom útoku vedla Keslera a Burrowsa a zatial hrajú celkom dobre. Najväčšiu šancu vytvorili Sedinovci ale Näslund nedokázal z dorážky prekonať výborného Theodora.

2.tretina
V tretej minute tretiny si išiel Salo odsedieť najblbší trest v lige (Vyhodil puk z obranného pásma za mantinel) a poslal lavíny do dalšej početnej výhody, v nej mal obrovskú šancu Smyth, tečoval strelu pred brankárom a ked už to vyzeralo na gol tak to Lui z čiary vytiahol a zachránil nás. Koncom Salovej presilovky si Edler pomohol držaním puku a predlžil výhodu Colorada,tá už tak nebezpečná nebola a po nej prišla chvíla nášho 3. útoku, Shannon sa hral s pukom na modrej, Pyatt clonil pred brankárom, Shannon strelil a Mason Raymond dorážal a poslal kosatky do vedenia :yahoo: .
Zápas asi nedohrá Adam Foote, ktorý zastavil Mitchellovu ranu rukou a išiel predčasne do šatne.
Po vedúcom gole sme tradične polavili a Colorado to využilo, najskôr Luongo neuveritelne vychytal Sakica ale začiatkom poslednej minuty nemal šancu proti Brunettovi, gol mu pripravil Svatoš.
Úlohu provokatéra splnil Burrows a v posledných sekundách tretiny vyprovokoval McLeoda k faulu a takmer sme to využili 3 sek. dokonca tretiny, velmi tesne netrafil Daniel Sedin.Tretiu tretinu začneme v presilovke a dúfam že budeme úspešnejší ako v rovnakej situácii na začiatku druhej tretiny.

3.tretina
Brankári boli znovu skvelí,no kosatky mohli predsa len vyhrať, minutu a pol pred koncom uznali videorozhodcovia gol Burrowsovi ale o víťazstvo nás pripravil Sakic 15 :!: sekúnd do konca :( .
V najazdoch sme nemali šancu a prehrali sme :cry: .
Do :censored: Florida dnes už typicky zahodila zápas, tentokrát 75 sekúnd dokonca a Vancouver ukázal že dá sa to aj štýlovejšie... :evil:
ale byl to dobrej zapas!jak uznali ten gol a chybelo 1:45 do konce tak me omyvali ale Superjoe nam vystrelil dulezity bod....a nakonec mame body 2...opravdu výtečny Theodore....jo a Foote se do zapasu vratil...takze to nebude tak vazne....go avs go :clap:
Proti CBJ musíme povinne vyhrať a zatial sa k tomu približujeme.V 13. min nás poslal do vedenia vo forme hrajúci Shannon a teraz v polovici 2.tretiny zvyšoval ranou od modrej Salo. :thumbsup:
Columbus nás zatial prestrielal ale Lui chytá aspoň tak dobre ako minulý zápas s AVS.
Je to dost drsný zápas, hráči idú posebe skoro po každom prerušení, začalo to tím ked Boll narazil do Luonga, hned potom vyštartoval Bieksa na Fritsche-ho, bola to vyrovnaná bitka ale to čo predviedol o pár minút v súboji maličký Rypien proti Tollefsenovi bolo super,Rick ho jasne vymlátil. :taptap:
Tak a je konec druhej tretiny a JE to neuveritelné ale ešte stále ako jediný tím v lige sme neprehrali ked sme viedli po 2.tretine a dalšia super štatistika pred PO je,že sme ako jediný neprehrali viac ako 2 zápasy posebe v hracom čase.
Do kelu na začiatku 3. tretiny netrafil Henrik odkrytú bránku, ale bol z uhla... a už o 5 minút sme dostali velmi neštastný gol po nahodení Tärnstroma sa puk neako pred Luim odrazil a oblučikom padol za čiaru.
A hned po nom sme spravili velkú chybu a pustili Nasha do brejku proti Luongovi a samozrejme nezaváhal. :( Žeby sme znovu zbytočne zahodili vyhratý zápas?
Tak a teraz máme obrovskú smolu, Henrik nedal dalšiu velkú šancu,ked dorážal vlastnú strelu a potom ked sme gol dali nebol uznaný, puk odrazený od mantinelu za bránkou bol doklepnutý vysokou hokejkou.. :evil:
Koniec,znovu to je trojbodový zápas,musíme mať štastie aspoň pri nájazdoch, teda ked budú..
Tak nakoniec to ukončil už po 67 sekundách Chimera po dobrej akcii dostal puk pred Luonga, strčil tam hokejku a gol...
Znovu sme stratili zápas :evil:
Konečne hrá Vancouver v dobrom čase a nebudem musieť čakať do rána, naposledy hrali takto skoro tušim pred 5-6 rokmi v Minnesote a vyhrali (0:5), tak dúfam že im to vyjde aj dnes. Pridám ešte jedno super video spravene pre Matta Cooka

Obrázek 4:1 Obrázek
1.Tretina
Tak prvú možnosť si vytvorili jastrabi, Pyatt ich v 3. minute poslal do početnej výhody, len škoda že blbec čo to streamuje prepína na zápas basseballu :evil: a videl som len poslednú polminutovku oslabenia.Tak ten streamer je z Phily a stále prepína na zápas NY Yankees : Philadelphia,videl som asi 5 min. hokeja zatial z 1. tretiny a radšej idem počúvať rádio. :x :cry: :evil: :? :thumbsdown: :sluchadla:
Chicago má jasnú prevahu a v závere tretiny strelil zaslúžene gol Ladd.

2.Tretina
Naštastie druhá tretina sa už dá pozerať, horšie je to že sa nedá pozerať na našu hru, jastrabi si robia čo chcú a najskôr brvno zabránilo golu ale potom to už Kane-ovi v presilovke vyšlo. Strely nabránu zatial 16:2 pre Chicago, vyzerá to na dalšiu prehru.
Malú šancu nazvrat sme mohli využiť v 40 sek. presilovke 5:3 ale nakoniec sme ju nevyužili, proste hráme hrozne zatial. Zaujímavé je že inak velmi dobrý defenzívny zadák Mitchell bol pri všetkých posledných 6 goloch čo sme dostali.Odkedy sa k nemu vrátil do obrany Bieksa mu to nejde.
jediné čo priniesol Bieksa do hry od návratu sú trestné minúty a ja som sa na neho tak tešil... Dalšie TM si pripísal v závere tretiny v šarvátke ktorá začala typicky faulom na Luonga.
V poslednej minúte tretiny sa nám predsa len podarilo vstúpiť do zápasu, Burrows vyvážal puk a zrazil sa s obrancom jastrabov, puk prevzal Kesler a rútil sa sám na Lalima a gooooooool :thumbsup: .
V posledných 2 zápasoch sme stratili body v zápasoch v ktorých sme si výhru zaslúžili tak dúfam že dnes my získame neaký ten bodík z prehratého zápasu.

3.Tretina
Tak moje nádeje na zvrat zrušil už v 46. minute svojim 32. golom Sharp, pekne tečoval strelu od modrej..
To bol koniec pre Luonga a do bránky sme pustili Sanforda.Konečne sa v našom drese ukázal aj Pettinger,čistým hitom sa postaral o Toewsa a slušne si počínal aj v bitke s Barkerom.Našim hráčom už dochádzajú nervy a vyvrcholilo to dalšou zbytočnou bitkou, tentokrát Wisniewski vs Burrows.
V závere zápasu mohol po dalšej chybe obrany zvýšit ešte Byfuglien, ale sám pred Sanfordom netrafil bránu.
Teraz nás čaká velmi ťažký zápas na lade AVS a potom trip, som velmi zvedavý či nás body stratené v posl. 3 zápasoch nebudú nakoniec mrzieť, ved keby dnes vyhráme boli by sme len bod za prvou Minnesotou..
Ohlund píše:Pridám ešte jedno super video spravene pre Matta Cooka
podarene :thumbsup: a moc sa mi rata i skladbicka, kedysi som na nej slapal :cool:

jo Ohlunde sorky, ze som sa Ti supol do prenosu :D
no vystrelit 10 striel za cely zapas je uz ine kafe. To ste prekonali este aj Edmonton, ktory raz na Avs vyslal 13 striel..
No tak to je fakt bieda 10 striel za cely zapas. Vancouer v poslednych zapasoch nehral dobre, ale jedno je vsak iste mali by uz zapnut na plne obratky ak nechcu, aby im uslo PO. Ja tento tim chcem vydiet v PO.
x-men píše:No tak to je fakt bieda 10 striel za cely zapas. Vancouer v poslednych zapasoch nehral dobre, ale jedno je vsak iste mali by uz zapnut na plne obratky ak nechcu, aby im uslo PO. Ja tento tim chcem vydiet v PO.
No ja ho nechcem v play off vidiet ani nahodou. Radsej uvidim Luonga ako opet bude majster sveta na MS a AVS v play off.
Nucks si sami mozu za vlastnu neschopnost a za tych 10 striel! Samozrejme, ze sli vyzabijat vsetko lepsie, co za Hawks hra! Ani sa necudujem, ze Jastrabi sa branili pastami, akurat Eager mal niekoho katapultovat na tribunu!
Ohlund diiky :good: Tvoje info o Mattovi bolo fakt dobre a vyzera to, ze sme dostali hraca, ktory sa vynikajuco hodi do PO. To video nemalo chybu..dnes si budem Matta pozorne vsimat, zatial je podla predpokladanej zostavy na dnesny zapas v tretej lajne so Stecklom a Bredlym, ale podla mna by nebolo odveci ho vyskusat v druhej formacii so Seminom a Fedorovom. Ale ja si myslim, ze tiez by si mohol vynikajuco rozumet s mladym Fehrom..kazdopadne som velmi rad, ze ho mame v tyme. Presne sme potrebovali hraca, ktory sa vie dostat superom pod kozu, pricom je vyborny v hre telom a vie strielat goly. Ja som teda spokojny.. Tak k tomu Pettingerovi, ma 27, cize je mladsi o 2 roky ako Cooke a ma zmluvu aj na buducu sezonu, ale to uz asi vies. Vo WSH mal vyarendovane miesto v 3 lajne, lebo na poste LK mame v tyme dost pretlak a prve dve lajny patrili Oveckinovi a Seminovi. Priznam sa, ze Pettinger bol pre mna tuto sezonu zahadou, lebo on ked hral v 3 lajne, tak bol jasne najlepsi, Bol z tej trojky najtechnickejsi, jeho ulohou bolo tahat puk to utocnej tretiny a to on fakt vie. Jeho tah na branku je velmi dobry, ale vzdy v koncovke mu to nevychadzalo..myslel som si, ze keby mal lepsich spoluhracov, tak by mohol naplno prejavit svoje utocne schopnosti. Tuto sezonu si zahral dost v prvom utoku po boku Oveckina a Backstroma a par zapasov mal aj v druhej lajne so Seminom a Nylanderom, lenze tam, ako by utalo. Cely zapas neviditelny, ta jeho zrucnost ako keby zmyzla..Sam som nad tymto hracom dost dlho rozmyslal, ako je mozne, ze pre mna celkom schopny- technicky hrac ma take problemy s produktivitou. Ved v 60 zapasoch 7 bodov, to sa tak hodi na hracov 4 utoku..a aj to tych slabsich. Pettinger ma urcite na viac, mozno mu vymena pomoze a zacne zbierat body. Hodili by sa mu dobry spoluhraci s ktorymi by si sadol a potom by mohol byt viac produktivny. Prave pozeram na jeho statistiky z minulej sezony a tu mal velmi slusnu ked v 64 zapasoch zabieral 32 bodov za 16 g a 16 a, predtym rok dokonca 38 b v 71 zapasoch, ked si vezmes, na akych prieckach sa pohybovali Caps po minule roky, tak naozaj celkom slusne. Ako som napisal, schopnosti ma, len v nom driemu, bude na vas, aby ste ich v nom prebudili a ked sa vam to podari+ bude mat dobrych spoluhracov, je schopny dosahovat 45-50 bodove sezony, kazdopadne od neho necakaj nejaku uchvacujucu hru telom a v statistike +/- tiez neziari, ale to je z istej miery zapricinene aj tym, ze WSH sa po minule roky moc nedarilo a udrzat tam kladne body bol nadludsky vykon.
Dnes dostali po zobaku pre zmenu od Avs.
No zápas sa mi velmi páčil, ale mal 2 chyby, ked sme viedli 5:2, sme viditelne polavili a hlavne to že sa nám znovu zničila obrana. Ohlund v zápase ani nehral pre problemy s kolenom, teraz u neho niečo skúšajú a ked to nevyjde tak sa sezona skončila aj pre neho. Miller dnes na tréningu nebol, ten má asi niečo z ramenom, ked mu zápas predčasne ukončil hitom Tootoo.A v zápase sa zranil aj Bieksa, pri bitke s deVriesom si spravil niečo so zápestím, dnes by mal s Ohlym ísť na X-ray a tiež sa uvidí..No a Krajíček je mimo na sezonu už dlhšie. Jediná pozitívnejšia správa je blížiaci sa návrat Morrisona, ktorý by mohol nastúpiť už o týžden.
Tak konečne stálo štastie aj pri Vancouveri a 3 zo 4 hráčov čo vynechali tréning sú späť, takže dnes nastúpia aj Kesler,Bieksa a Ohlund, škoda len toho Millera.
Obrázek 4:2 Obrázek
1.Tretina
Zápas sme začali podobne ako proti NSH, vdaka Burrows-ovmu forcheckingu sme dostali rýchlu presilovku ktorá sa rovnako ako vo štvrtok zmenila na presilovku 5 na 3, bluesmani faulovali dokonca ešte raz a na trestnej im sedeli 3 obranci, McKee,E.Johnson a Brewer, to už volalo po gole a zásluhou Pyatta aj prišiel, Taylor dobre clonil pred brankárom a Ohlundova strela od modrej skončila až za Legacem.Vedenie nám zostalo len do 15. minúty, najskôr mal dobrú šancu Pettinger, netrafil bránku a ST.Luis prekvapujúco rozohrali na modrú kde už čakal Perron, išiel na Luonga sám ale Lui ho zastavil, puk sa nám ale nepodarilo dostať preč a prihrávku zpoza brány zasunul Luongovi medzi betony Boyes.

2.Tretina
Druhú tretinu otvárali v presilovke bluesmani, dokázali sa držať v pásme ale vyslali len jednu strelu a to je málo.Väčšiu šancu mali v 26. min ked obrana spravila velkú chybu a nehali puk Boyesovi, ten išiel no Luiho sám ale trafil tyč..Potom si to rozdali Kesler s Jackmanom, mierne navrch mal Barret.
Celú 2. tretinu sú STL lepším tímom a v 33. minúte zaslúžene Boyes strelil vedúci gol. :(
Gol nas prebral a konečne sme začali hrať aj my a ešte do konca druhej tretiny sme aj vyrovnali, Johnsonovi unikol Burrows a prekonal aj Legaceho.V samom závere tretiny sme odohrali ešte celkom dobrú presilovku v útočnom pásme a pred 3. tretinou tto vyzerá zaujímavo.Ale Burrows s Keslerom sú rozhodne najlepší útočníci posledných pár zápasov. Ved Näslund už 7 zápasov nebodoval a Sedinovci si v rovnakom období pripísali len prihrávky, Dany 5 a Hank 3.

3.Tretina
Po.... wifi net mi znovu vypovedal v polovici tretiny a musím prejsť na rádio.
Woooow 4 min. dokonca pripravil další super gol útok Kesler,Burrows a Isbister bol na konci akcie.
Musíme vydržať ešte jedno oslabenie a 2 body sú doma...Tak 5 sekúnd dokonca nás musel zachrániť Lui a ešte to stihol upraviť H.Sedin, golom cez celý lad. :clap:
Ono velmi si nenavyberam, Nucks su taky nemastny-neslany tim, na druhej strane Preds maju byt uplne mimo, co ja viem, nech postupi kvalita. Vancouver. Ale beztak, Cooke im bude chybat.
Tak to dúfam aj ja že kosatky postúpia, ale NWD potvrdzuje že je najvyrovnanejšia divízia, ešte ju môže každý tím vyhrať a takisto skončiť aj na 4. mieste a nepostúpiť do PO. Len škoda toho Edmontonu, fanúšikov majú super a hráči tam nechcú chodiť kôli počasiu :? , potom musia každého lákať na velké peniaze... takto poskladaný tím nehrá dobre...No proste ich je škoda.

Vancouver má dokonca sezony odohrať ešte 14 zápasov, no stretne sa len so súpermi z 2 divízií.Najskôr nás čaká 4-zápasový trip po pacifiku (LA,ANA,PHX,DAL) a nakoniec Phoenix príde k nám.Očakávam aspoň 6 bodov za zápasy s LA a 2x PHX. No a potom 9 :!: zápasov posebe proti vlasten divízii.Na začiatku sezony nám to proti ním išlo ale jej koncom už vôbec. A je velmi pravdepodobné že 2 tímy z NWD si to rozdajú proti sebe aj v prvom kole.Stretneme sa 2x s COL,EDM a MIN a s CGY si to rozdáme 3x :twisted: .
Ked mi tam niekto nesedi, tak je to Minnesota, ale ani z Vancouveru by som nebol nadseny. Kazdopadne uz teraz bude kazdy zapas ako male playoff.
Dnes nastúpil už aj Morrison, nechce však nič riskovať a uponáhlať tak hrá v 4. útoku a na lad chodí len výnimočne,ale je to poztívna správa :thumbsup: .
Po príchode Luonga do Vancouveru sa definitívne skončila Cloutierova éra a väčšina fanúšikov si začala z neho robiť srandu.. ale teraz ked chytá proti nám je zatial neprekonatelný a na začiatku 2. tretiny zastavil už náš 15. pokus, dúfam že to prelomíme a pripíšeme povinné body.No aj počas druhej tretiny sa hralo väčšinou pred Cloutierom a zaskvel sa pár dobrými zákrokmi hlavne v presilovke, potom sa nám dokonca podarilo gol streliť ale spravodlivo nebol uznaný kôli dotlačeniu brankáraovej lapačky za čiaru. Králi hrozia len výnimočne ale bojím sa že raz im to vyjde a máme po zápase.Proti Sedinovcom je nasadzovaný útok s Handzušom a až na jedno vylúčenie hrá Mišo dobre... Calgary vyhralo zo STL tak si nemôžme dovoliť zaváhať!
A obavy sa naplnili, v útočnom pásme pri pokuse o strelu zlomil Mitchell hokejku a na Bieksu sa rútili Brown a O'Sullivan a po dobrej Dustinovej prihrávke to nemal O'Sullivan ťažké a Kings vedú 1:0. :|
Tak nakoniec sme to zachránili 2 a pol minuty dokonca a gol nepripravil nikto iný ako Burrows s Keslerom, Alex nahodil pred brankára a o zvyšok sa postaral Ryan.Mohli sme dokonca aj vyhrať, 90 sec. dokonca sme dostali presilovku ale nevyužili sme ju a tak sa body delia.
Predlženie sme mohli ukončiť ešte dohrávanou presilovkou ale Ohlund trafil tyč, pár sekúnd po návrate vylúčeného hráča prišla Mitchellova strela od modrej a Kesler ju usmernil za Cloutiera.
Wooooow to bol koniec zápasu, takto sa bojuje o PO. :clap:
Nebudem tvrdit ze som nadseny z tohto vysledku ale vyrovnanie v poslednych minutach a vyhra v predlzeni je playoff vyhra.LA vie niekedy hrat dost neprijemne a vyhrat nad hocikym, smola pre nich ze su silne nekonzistentni.
Tak.... Tiez som pozeral vyhukany ako sova, ze niekto vedie cely zapas a na konci to pusti. Ale tak prejavila sa kvalita.
no Ohlunde, bez Ohlunda to bude neprijemne..do konca sezony :stop:
2915 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS