No kosatky ma výhrou velmi potešili a ked eštre pridám krásnu výhru panterov proti 2. Baffyho tímu Phile tak to bola super noc v NHL.
Vancouveru sa teraz koncom sezony vracajú zranený hráči a vyzerá to na mocný finiš a nie je vylúčené ani že obhájime víťazstvo v NWD. Z posledných 6 zápasov sme ich vyhrali 5 a z toho posledné 4 v rade a získali 11 bodov.
V 3 prípadoch sme sa dokázali vrátit do zápasu v poslednej 5 minutovke.Goly už konečne strielajú aj obrancovia, na začiatku sezony to išlo len Ohlundovi a teraz sa pridali aj Edler so Salom. Ved Alex dal z posledných 3 zápasov 4 goly
. V polovici marca by sa mal vrátit aj Morrison a ked ešte do utorka získame neakého vhodného hráča pre PO tak to môžeme dotiahnút daleko. Aj Luongo sa dostáva včas do formy a môžme sa nanho spolahnúť, len chudák Sanfy si asi už moc nezachytá.
Teraz nás čaká velmi dôleitý domáci zápas proti lavínam, naposledy nám to natreli (6:2) tak by sme im to mohli vrátit.
Ale ja si myslím že sa pohybuje okolo 5. miesta v lige, ved super obrany majú v Anaheime,Detroite,Dallase.
Len najhoršie natom je že zápas som nevidel a to ešte o pol 3 som si čítal Baffyho správu, musím najsť neaký nový spôsob ako sa udržat hore, lebo takto som už pár zápasov stratil a budíku neverím vôbec.
Vancouveru sa teraz koncom sezony vracajú zranený hráči a vyzerá to na mocný finiš a nie je vylúčené ani že obhájime víťazstvo v NWD. Z posledných 6 zápasov sme ich vyhrali 5 a z toho posledné 4 v rade a získali 11 bodov.
Teraz nás čaká velmi dôleitý domáci zápas proti lavínam, naposledy nám to natreli (6:2) tak by sme im to mohli vrátit.
Obrana je ozaj skvelo poskladaná ale bez väčších mien, nechýba nám ofenzívny bek -Salo,defenzívny pracanti- Mitchell,Miller a Weaver,univerzálny Ohlund, agresivitu dodáva Bieksa a vela talentu prináša Edler s Krajíčkom.Philly píše:Toto je dle mého názoru pravděpodobně nejlepší obrana v lize
Ale ja si myslím že sa pohybuje okolo 5. miesta v lige, ved super obrany majú v Anaheime,Detroite,Dallase.
Len najhoršie natom je že zápas som nevidel a to ešte o pol 3 som si čítal Baffyho správu, musím najsť neaký nový spôsob ako sa udržat hore, lebo takto som už pár zápasov stratil a budíku neverím vôbec.