Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
LOS ANGELES KINGS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Díky všem za přivítání, taky zdravím všechny kolem a zvlášť Lukase 
Koukám výhradně na netu, zatím z těch 8 zápasů jsem viděl 5. Zápas s Dead Things byl vynikající, je neskutečná radost vidět Kings hrát takovým způsobem. Nebýt té příšernosti, co předvedl v závěru Gauthier, mohlo se slavit, i když u Detroitu si nikdo nemůže být jistý ani 2 sec před koncem.
Barborka v bráně? Já nevím, teď chytal dobře, ale nedá se od něj čekat, že by vytáhl nějaký skvělý zákrok, ale chtělo by to, aby občas chytil něco navíc a sám pomohl zápas vyhrát. Ale na to bohužel nemá
Koukám výhradně na netu, zatím z těch 8 zápasů jsem viděl 5. Zápas s Dead Things byl vynikající, je neskutečná radost vidět Kings hrát takovým způsobem. Nebýt té příšernosti, co předvedl v závěru Gauthier, mohlo se slavit, i když u Detroitu si nikdo nemůže být jistý ani 2 sec před koncem.
Barborka v bráně? Já nevím, teď chytal dobře, ale nedá se od něj čekat, že by vytáhl nějaký skvělý zákrok, ale chtělo by to, aby občas chytil něco navíc a sám pomohl zápas vyhrát. Ale na to bohužel nemá
Nazdar side,že by zafungovala moje malá reklama na nhlpro? :frajer2:
Tak vítej,snad se Ti tu bude líbit.
Brousili jste si zuby na 2b s Detroitem,to je bohužel fakt,věděl jsem,že to Křídla nebudou mít lehké,ale myslím,že Králíci mohou v tomto případě být spokojeni i s tím bodíkem. Na to play-off to ale letos ještě znovu nevidím.
Tak vítej,snad se Ti tu bude líbit.
Brousili jste si zuby na 2b s Detroitem,to je bohužel fakt,věděl jsem,že to Křídla nebudou mít lehké,ale myslím,že Králíci mohou v tomto případě být spokojeni i s tím bodíkem. Na to play-off to ale letos ještě znovu nevidím.
Přesně tak, Baffy, viděl jsem tam tvůj post, tak jsem sem nakoukl 
S playoff si nedělám vůbec starosti, Kings prostě chtějí jít postupně, letos ještě víc omladili, takže to beru zápas od zápasu. Až příští rok musí potvrdit, že ta cesta je správná.
Na druhou stranu, kdyby byl pořádný brankář, kdo ví, čeho by byli schopni...
Btw. díky za Kyle Quinceye, na něm je vidět, jak neskutečně hlubokou mají Red Wings základnu, nedivím se, že Lombardi je bere jako svůj vzor, jak by měli Kings v budoucnu vypadat (společně se Sharks a Philly).
S playoff si nedělám vůbec starosti, Kings prostě chtějí jít postupně, letos ještě víc omladili, takže to beru zápas od zápasu. Až příští rok musí potvrdit, že ta cesta je správná.
Na druhou stranu, kdyby byl pořádný brankář, kdo ví, čeho by byli schopni...
Btw. díky za Kyle Quinceye, na něm je vidět, jak neskutečně hlubokou mají Red Wings základnu, nedivím se, že Lombardi je bere jako svůj vzor, jak by měli Kings v budoucnu vypadat (společně se Sharks a Philly).
Podle reportu z dnešního tréninku to vypadá na změnu útoků v zítřejším zápase proti Nucks. Dochází k výměně levých křídel v prvních dvou útocích, tzn. že Kopitar a Brown budou mít konečně u sebe O´Sullivana a Stoll s Möllerem Caldera. Do 4. útoku by se měl vrátit k Armstrongovi a Ivanansovi Moulson. Takže jen 3. útok (podle ice-time ovšem druhý) Frolov - Handzuš - Simmonds zůstane beze změny.
Edit: Zdravím kačku
Edit: Zdravím kačku
Do branky se dnes postaví opět Labs, je to podeváté v řadě, něco podobného se v Kings stalo naposledy v sezóně 2001-02, kdy měl 9 startů za sebou Felix Potvin.
Obrana zůstává beze změn, tedy O´Donnell - Doughty, Quincey - Greene, Gauthier - Harrold. Preissing bude opět jen healthy scratch.
Po dnešním zápasu musí padnou rozhodnutí, co s Oscarem Möllerem, zda bude poslán zpět k juniorům do Chilliwacku a nováčkovský 3letý kontrakt zůstane netknutý nebo bude pokračovat v prvním týmu. Z důvodu věku nemůže Möller hrát na farmě, takže je otázka, co později s ním, pokud se ukáže, že na tempo NHL ještě nestačí. První rok kontraktu už poběží určitě, ale vůbec netuším, jestli i přesto může ještě zpátky k juniorům, je to hrozná motanice.
O Doughtym nejsou žádné pochybnosti, že v Kings už zůstane.
Obrana zůstává beze změn, tedy O´Donnell - Doughty, Quincey - Greene, Gauthier - Harrold. Preissing bude opět jen healthy scratch.
Po dnešním zápasu musí padnou rozhodnutí, co s Oscarem Möllerem, zda bude poslán zpět k juniorům do Chilliwacku a nováčkovský 3letý kontrakt zůstane netknutý nebo bude pokračovat v prvním týmu. Z důvodu věku nemůže Möller hrát na farmě, takže je otázka, co později s ním, pokud se ukáže, že na tempo NHL ještě nestačí. První rok kontraktu už poběží určitě, ale vůbec netuším, jestli i přesto může ještě zpátky k juniorům, je to hrozná motanice.
O Doughtym nejsou žádné pochybnosti, že v Kings už zůstane.
Tentokrát sme výnimočne vystrelili viac krát na bránu ako súper a nedali sme ani gól.
Tu bolo vidieť ako dôležitý je dobrý brankár. Zatiaľ čo Luongo nepustil ani jednu z 28 striel,
LaBarbera dostal 4 góly z 18 striel.
Nabudúce by mohol chytať Ersberg. Pravdu povediac ja by som povolal na nejaký zápas mladého Berniera.
A rovnako by som rád videl v nejakom zápase Purcella.
Tu bolo vidieť ako dôležitý je dobrý brankár. Zatiaľ čo Luongo nepustil ani jednu z 28 striel,
LaBarbera dostal 4 góly z 18 striel.
A rovnako by som rád videl v nejakom zápase Purcella.
Mno, ufff
Pozitiva z nočního zápasu s Nucks: Nádherný stream, bez lagů, něco podobného je vidět pouze přes Sopcast u Gandolfa a ještě loni při měsíčním free-trial streamu ESPN, fakt nádhera! Škoda toho 4:3 roztaženého na 16:9, ale oči si za jednu třetinu zvykly.
A to je z pozitiv bohužel vše
Kings začali zápas dlouhým oslabením, Brown dostal 2+2, ve 4. minutě oslabení navíc šel ven ještě Greene, takže Canucks hráli minutu 5:3. Kings tohle ustáli, hlavně LaBarbera dělal divy. Nicméně po návratu Browna z trestné lavice přeci jen inkasovali, LaBarbera neudržel puk po střele a Sedin z blízka dorazil. Kings se pak postupně zvedli a Kosatky zatlačili, ale v závěru při hře 4:4 opět inkasovali po skvělém uvolnění Raymonda a střele nad rameno LaBarbery. Na střely to po 1. třetině bylo 11-11.
V dalších dvou třetinách měli opět navrch Kings, vystřelili ještě 17x, Nucks jen 7x, přesto přidali další 2 góly, jeden po nádherné přihrávce na volného Wellwooda při další přesilovce a poslední po teči Pyatta. Kings měli 7 přesilovek, výsledkem snažení byly jen 3 tyče (Harrold, Möller, Kopitar).
Rozdíl byl v přesilovkách, Kings jsou od začátku jaloví, navíc už ani nejsou tak perfektní v oslabení jako v prvních zápasech.
Dalším rozdílem jsou samozřejmě brankáři. Luongo je opora, shootout si zasloužil a přiváděl hráče Kings (a nejenom je) k zoufalství. Labsovi se toho zase tolik vytknout nedá, možná ten druhý gól, brankář jeho postavy by měl mít horní růžky vykryté, ale dostat ze 7 střel 2 góly, to prostě možné není. Tým před ním dělá co může, jestliže se loni sváděly špatné výkony brankářů na obranu, která v každém zápase pustila na brankáře více jak 30 střel, letos to už neplatí, ve většině zápasů drží Kings střely proti pod dvacet, přesto Labs minimálně ob zápas pustí přes 3 góly. Je načase pustit do branky od začátku Ersberga.
Edit: Lucas chviličku přede mnou už napsal zhruba to samé
Bernier s Quickem na farmě zatím zrovna nezáří, nejsem si jistý, jestli by to mělo smysl někoho z nich vytáhnout teď nahoru.
Pozitiva z nočního zápasu s Nucks: Nádherný stream, bez lagů, něco podobného je vidět pouze přes Sopcast u Gandolfa a ještě loni při měsíčním free-trial streamu ESPN, fakt nádhera! Škoda toho 4:3 roztaženého na 16:9, ale oči si za jednu třetinu zvykly.
A to je z pozitiv bohužel vše
Kings začali zápas dlouhým oslabením, Brown dostal 2+2, ve 4. minutě oslabení navíc šel ven ještě Greene, takže Canucks hráli minutu 5:3. Kings tohle ustáli, hlavně LaBarbera dělal divy. Nicméně po návratu Browna z trestné lavice přeci jen inkasovali, LaBarbera neudržel puk po střele a Sedin z blízka dorazil. Kings se pak postupně zvedli a Kosatky zatlačili, ale v závěru při hře 4:4 opět inkasovali po skvělém uvolnění Raymonda a střele nad rameno LaBarbery. Na střely to po 1. třetině bylo 11-11.
V dalších dvou třetinách měli opět navrch Kings, vystřelili ještě 17x, Nucks jen 7x, přesto přidali další 2 góly, jeden po nádherné přihrávce na volného Wellwooda při další přesilovce a poslední po teči Pyatta. Kings měli 7 přesilovek, výsledkem snažení byly jen 3 tyče (Harrold, Möller, Kopitar).
Rozdíl byl v přesilovkách, Kings jsou od začátku jaloví, navíc už ani nejsou tak perfektní v oslabení jako v prvních zápasech.
Dalším rozdílem jsou samozřejmě brankáři. Luongo je opora, shootout si zasloužil a přiváděl hráče Kings (a nejenom je) k zoufalství. Labsovi se toho zase tolik vytknout nedá, možná ten druhý gól, brankář jeho postavy by měl mít horní růžky vykryté, ale dostat ze 7 střel 2 góly, to prostě možné není. Tým před ním dělá co může, jestliže se loni sváděly špatné výkony brankářů na obranu, která v každém zápase pustila na brankáře více jak 30 střel, letos to už neplatí, ve většině zápasů drží Kings střely proti pod dvacet, přesto Labs minimálně ob zápas pustí přes 3 góly. Je načase pustit do branky od začátku Ersberga.
Edit: Lucas chviličku přede mnou už napsal zhruba to samé
Btw. Kings se po tomto zápase pevně usadili na pěkném 15. místě v Západní konferenci
Že by dejavu?
Jinak doufám, že Kopitar se hodně rychle vzpamatuje, od samého začátku sezóny to prostě není ono. Mám docela obavy, aby se neopakovala podobná situace jako loni s Višňovským, nový kontrakt, "A" na dresu a výkony šly dolů.
Jinak doufám, že Kopitar se hodně rychle vzpamatuje, od samého začátku sezóny to prostě není ono. Mám docela obavy, aby se neopakovala podobná situace jako loni s Višňovským, nový kontrakt, "A" na dresu a výkony šly dolů.
Pozrel som sa na ich štatistiky a fakt je to nič moc. Prečo sa vždy keď pozerám štatistiky Monarchs zabudnem pozrieť na brankárov.sidney77 píše: Bernier s Quickem na farmě zatím zrovna nezáří, nejsem si jistý, jestli by to mělo smysl někoho z nich vytáhnout teď nahoru.
Ale Zatkoff v ECHL sa snaží.
To tvoje pozitívum bol u mna jediné negatívum... ja som našiel len stanicu nyr1994 na justin.tv a tam to vôbec dobré nebolo, sem tam to lagovalo a komentár bol takmer 10 sekúnd za obrazomsidney77 píše:Mno, ufff![]()
A to je z pozitiv bohužel vše![]()
Kde si to pozeral?
Odkaz jsem nasel na myp2p.eu, ale nebylo to oficiálně přiřazené k zápasu, je třeba také neustále prohlížet kompletně denní zápasové thready ve foru. Naštěstí jsem byl ještě vzhůru, když začínali půlnoční zápasy, takže jsem doufal, že ten člověk (ajnabi tuším) bude postupně streamovat všechno, protože streamoval hned všechny 3 zápasy najednou. Jelo to rychlostí 1200 :o Předpokládám, že bude pokračovat, protože mám dojem, že tam psal, že příště raději rychlost sníží, dost lidí mělo problémy.
Baffy: Mně to taky vyhovovalo, sekalo se mi to jen o přestávce, kdy jsem k tomu surfoval, jinak v pohodě, dokonce jsem si to letos poprvé mohl poslat na TV... A ten streamer je Akeja, abych ho nekomolil 
Oscar Möller zůstává v Kings, jakmile odehraje 10. zápas, běží mu první rok jeho kontraktu. Může pak být kdykoliv poslán zpět k juniorům, ale ten rok už prostě běží.
Nerozumím tomu, ale Labs opět zítra nastoupí v brance. Ersberg musí na tréninku vypadat asi hrozně, protože si to jinak nedokážu vysvětlit.
Dojde k velkým změnám v jednotlivých útocích, do první řady se vrací Moulson, O´Sullivan vystřídá Frolova v checking line a Stoll se propadl z centra 2. útoku na křídlo 4. řady, Armstrong bude sedět, místo něj po čase nastoupí Boyle :32:
Moulson - Kopitar - Brown
Frolov - Möller - Calder
O´Sullivan - Handzuš - Simmonds
Stoll - Boyle - Ivanans
Oscar Möller zůstává v Kings, jakmile odehraje 10. zápas, běží mu první rok jeho kontraktu. Může pak být kdykoliv poslán zpět k juniorům, ale ten rok už prostě běží.
Nerozumím tomu, ale Labs opět zítra nastoupí v brance. Ersberg musí na tréninku vypadat asi hrozně, protože si to jinak nedokážu vysvětlit.
Dojde k velkým změnám v jednotlivých útocích, do první řady se vrací Moulson, O´Sullivan vystřídá Frolova v checking line a Stoll se propadl z centra 2. útoku na křídlo 4. řady, Armstrong bude sedět, místo něj po čase nastoupí Boyle :32:
Moulson - Kopitar - Brown
Frolov - Möller - Calder
O´Sullivan - Handzuš - Simmonds
Stoll - Boyle - Ivanans
Purcell se nedostal nahoru právě kvůli Möllerovi a Simmondsovi. Myslel si, že místo má jisté, v campu údajně moc nepracoval, takže dostal za vyučenou. Boyle je něco podobného, teď dostane druhou šanci, po něm se chce, aby se svou obří postavou (2 m, 110 kg) hrál fyzicky. Pokud ji nevyužije, asi půjde dolů a Purcell bude první na seznamu. Na hraně jsou i Armstrong, Calder, Richardson a možná i Simmonds, jenže první dva by určitě museli přes waiver, což by byla docela škoda, kdyby si je někdo za nic stáhl k sobě. U Richardsona si jistý nejsem, Simmonds může jít dolů přímo a také asi brzy půjde.
V první půlce zápasu Kings působili opět poněkud zabržděným dojmem, ve druhé polovině už dominovali, podařilo se jim dotáhnout dvougolové manko, nicméně v závěru špatná obraná práce Kopitara a Labsovo nepokrytí bližší tyčky je stálo všechny body. Závěr byl ze strany Kings zdrcující, jenže v brance Calgary nebyl LaBarbera, ale skvělý Kipper, takže z toho je čtvrtá porážka v řadě.
Kings si připsali neskutečných 42 hitů proti 21 Calgary, v této sezóně na hity vyhrál soupeř jen dvakrát. Kings opět přestříleli soupeře, tentokrát 36-21, Möller dal dva góly, Quincey měl 2 asistence.
Výkon byl narozdíl od zápasu s Vancouverem o mnoho lepší, celý rozdíl byl jen v gólmanech.
Kings si připsali neskutečných 42 hitů proti 21 Calgary, v této sezóně na hity vyhrál soupeř jen dvakrát. Kings opět přestříleli soupeře, tentokrát 36-21, Möller dal dva góly, Quincey měl 2 asistence.
Výkon byl narozdíl od zápasu s Vancouverem o mnoho lepší, celý rozdíl byl jen v gólmanech.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé