Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW YORK ISLANDERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Podle me Tavares pocka do doby kdy mu vyprsi smlouva u Isles a pak podepise Torontu :) Ja osobne nejsem proti :yes: (nic proti Islanders)
leo píše:Podle me Tavares pocka do doby kdy mu vyprsi smlouva u Isles a pak podepise Torontu :) Ja osobne nejsem proti :yes: (nic proti Islanders)
Tak to by mňa pekne na*ralo. Jednak Toronto z duše neznášam, v druhom rade si ani nechcem predstaviť, že Burkeovi klapne ťah s Kesselom nadmieru a to tak, že #1 draft pick získa fakticky len tak... a pôjde do sezóny so Schennom, Kadrim i Tavaresom. Oproti dvojici Grabovskij-Bozak je to predsalen vzpruha ako delo.

RE kuwo: :oops: detailnejšie som sa oň nikdy nezaujímal, tobôž po tom čo spravil Seabrookovi...takže prezývka šla mimo mňa, sorry.

1. toto sú samozrejme veci, ktoré viac či menej vieme. Skôr ma zaujímalo nakoľko to vidíš reálne ty, prípadne časť fanbase ktorú poznáš.
2. to by si si mal zistiť, alebo si snáď tak nejak s osudom zmierený? Čo ak nastane presťahovanie, uvažoval si niekedy nad tým ako sa k tomu postavíš?
3. vlastne nadväzuje druhá otázka...
4. myslel som si to.

Ok, budem to tak aj brať. Ono čo sa týka Isles, percentuálna sledovanosť ich zápasov v našich radoch a to aj spomedzi fanúšikov Atlantickej divízie rozhodne nie je omnoho vyššia než napr. u Floridy, takže aj to málo, čo zo svojho pohľadu prinesieš rozhodne poteší. Good luck and good night... :)
1. dobre skúsim...ak nenastane v horizonte jednej, dvoch sezón zmena, tak u Isles Tavares svoj potenciál nenaplní...čo sa jeho samotného týka nepoznám jeho myšlienky...ale anonymný hráč sa pre médiá, po poslednej návšteve niečo cez 7700 divákov vyjadril, že má pocit akoby hral vo "videckom klube"...neidem tvrdiť, že si myslím, že ide o neho, ale vylúčiť to nemôžem...ak áno tak to hovorí samo za seba...môj názor? keď bude RFA rozhodne sa podľa toho ako bude team vyzerať...ale vôbec nevylučujem, že podpíše len na 1 rok alebo Isles jeho práva vymenia...

2. rozumiem tomu, ale mňa hlavne zaujíma hra na ľade a hoci by ma to veľmi mrzelo, zmieril by som sa keby boli Isles presťahovaní, hoci ako som napísal v tomto momente by som preferoval predaj do rúk niekoho, kto by bol hokejom aj zaujatý a ochotný ostať na Long Islande...

ďakujem a dobrú noc...

EDIT : ďakujem pekne za privítanie Walt :)
pekný prehľad kuwo, taktiež vitaj, až je škoda, že sa zaujímaš o tak málo zaujímavý team, info takéhoto charakteru by sa viac hodilo k iným zaujímavejším tímom, každopádne aj za tieto vďaka... :yes: :smile03:
Walt píše:pekný prehľad kuwo, taktiež vitaj, až je škoda, že sa zaujímaš o tak málo zaujímavý team, info takéhoto charakteru by sa viac hodilo k iným zaujímavejším tímom, každopádne aj za tieto vďaka... :yes: :smile03:
Práve že presne naopak, info o zaujímavých tímoch je dostupné, info o Isles menej. O to viac jeho prítomnosť (narozdiel od tej michalovej :lol2: ) occeňujme. :smile03:
Getzo5 píše:
Walt píše:pekný prehľad kuwo, taktiež vitaj, až je škoda, že sa zaujímaš o tak málo zaujímavý team, info takéhoto charakteru by sa viac hodilo k iným zaujímavejším tímom, každopádne aj za tieto vďaka... :yes: :smile03:
Práve že presne naopak, info o zaujímavých tímoch je dostupné, info o Isles menej. O to viac jeho prítomnosť (narozdiel od tej michalovej :lol2: ) occeňujme. :smile03:
netvrdím, že to nevítam, ale porovnal som to s topikmi napr. SJ, DAL, či NSH, kde by ma aktuálne info o dianí v tíme zaujímalo ďaleko viac, podobne je na tom aj topic TOR, FLO či OTT. Ak niečo potrebujem, musím to pracne hľadať na nete, takto by som to mal tu ako na podnose na jednom mieste.
Walt píše:netvrdím, že to nevítam, ale porovnal som to s topikmi napr. SJ, DAL, či NSH, kde by ma aktuálne info o dianí v tíme zaujímalo ďaleko viac, podobne je na tom aj topic TOR, FLO či OTT. Ak niečo potrebujem, musím to pracne hľadať na nete, takto by som to mal tu ako na podnose na jednom mieste.
No tak jasne, kovboji, country speváci a potápači nám tu chýbajú ako soľ... Musím sa konečne podujať na verbovanie na fórach, akurát momentálne na to nemám toľko času. Po sviatkoch bude, tak hádam... už som sem cca 5-7 ľudí prilákal, hádam to tak pôjde i naďalej. :roll:

Inak na Toronto zoženiem určite, Nightwolf je len lenivý písať do topicu Sens :bitka3: a na Cats sme mali slušného nováčika z Prievidze a nejak sa nám, nevedno prečo, vytratil. Škoda.
potápači :lol: Ja ich volám sardinky, fandí im aj brácho, ale ten sa viac zaujíma o frajerky, ako o dianie v klube :thumbsdown:

no presne, kde sa vytratil weivuer..?
Walt píše:potápači :lol: Ja ich volám sardinky, fandí im aj brácho, ale ten sa viac zaujíma o frajerky, ako o dianie v klube :thumbsdown:

no presne, kde sa vytratil weivuer..?
Prvé čo ma napadlo :lol: Sardinky tiež nie sú zlé. Počkať...a kto sa o baby nezaujíma? :D To by mal zvládať ľavou zadnou oboje, ale pravda, možno nie je "ten" typ. Inak kde sa henten vytratil, nemám šajn. Žije vôbec? Bolo to tak náhle, ani mu, ani bu... :ja_neviem:
Ivan Ty si ma zabil teraz :lol3:

Každopádne sa pripájam k uvítaciemu ceremoniálu aj ja. Nech Ti to píše kuwo.
Getzo5 píše:
leo píše:Podle me Tavares pocka do doby kdy mu vyprsi smlouva u Isles a pak podepise Torontu :) Ja osobne nejsem proti :yes: (nic proti Islanders)
Tak to by mňa pekne na*ralo. Jednak Toronto z duše neznášam, v druhom rade si ani nechcem predstaviť, že Burkeovi klapne ťah s Kesselom nadmieru a to tak, že #1 draft pick získa fakticky len tak... a pôjde do sezóny so Schennom, Kadrim i Tavaresom. Oproti dvojici Grabovskij-Bozak je to predsalen vzpruha ako delo.
Muzes byt v klidu :-) Ja si myslim ze se nestane to ze bude Tavares jen tak volnej :yes: Kdyz uz si Ostrovane budou jisti ze jim proste nepodepise ani za 10 melounu rocne tak ho vymeni :smile03: (do Vancouveru :lol: )
leo píše:
Getzo5 píše:
Muzes byt v klidu :-) Ja si myslim ze se nestane to ze bude Tavares jen tak volnej :yes: Kdyz uz si Ostrovane budou jisti ze jim proste nepodepise ani za 10 melounu rocne tak ho vymeni :smile03: (do Vancouveru :lol: )
ako to..? vy neviete, že nedávno bol na pivnom festivale v STL a veľmi sa mu tam páčilo...? :ja_neviem:
podľa nepotvrdených info v časopise Fiškál, už sú obe strany dohodnuté... :D
Walt píše:ako to..? vy neviete, že nedávno bol na pivnom festivale v STL a veľmi sa mu tam páčilo...? :ja_neviem:
podľa nepotvrdených info v časopise Fiškál, už sú obe strany dohodnuté... :D
Jj prej se tak zechcali ze si z toho dne nic nepamatuji a vsechno si to vymyslel Alex Pietrangelo kterej Johna od MSJ v Ottawe tajne miluje :D
:lol: :good:
Getzo,moje príspevky ťa nemusia trápiť,keby sa ma niekto iný opítal niečo na Islanders normálne mu odpoviem,ale keď sa pýtaš ty,tak to neodpoviem,lebo si elitný spammer,máš viacej príspevkov ako ja,sopko,môj brat a ešte niekto dokopy a to je už čo povedať a my sme tu omnoho dlhšie na fóre ako ty a aj tipujeme pravidelne,čiže si neskutočný spammer a keď už chceš vedieť statistiky tak si pozri NHL.com alebo nhlportal.cz a nepýtaj sa takí blbosti tu
:protest:

k teme pani k teme

:backtotopic:
Napísal by som pár slov pre tých, čo nevideli zápas...takže ďalša prehra so skvele pripraveným súperom...hneď pár sekúnd po vhadzovaní sa predstavil debutant v tíme Bruins Steven Kampfer, keď pekným hitom poslal na ľad Blakea Comeaua...akoby to predznačilo vývoj celej tretiny, v ktorej boli Bruins totálne dominantní, keď pomer strieľ po nej bol 16:7 v ich prospech a ani to dostatočne neodzrkadluje prevahu, ktorú Medvedi mali...po množstve šanciach (+žrdka) sa Bruins dostali do vedenia počas presilovky, keď pred tým nevyužili početnú výhodu o dvoch hráčov, tak z nasledujúcej 5v4 otvoril skóre Lučič...nemôžem si pomôcť, ale opäť si za to môžu hráči Isles sami, keď vlastne po vyhratom vhadzovaní neboli schopní dostať puk mimo nebezpečenstva a hráč Bruins pohotovou strelou prekonal DiPietra...vôbec DiPietro chytal dobre...zdôrazňujem slovko CHYTAL, pretože pri vyššie spomínanej presilovej hre to bol práve on, kto spôsobil oslabenie zbytočný váhaním a vyhodení puku ponad mantinel a v, podľa mňa, kľúčovom momente zápasu bol takisto negatívne zainteresovaný, ale o tom neskôr...každopádne drvivá prevaha Bruins v prvej tretine, keď zaslúžene viedli, hoci to mohlo byť oveľa vyšším rozdielom...druhá časť začala opäť presilovkou Bruins(v podstate dvoma), ktorá sa im však nevydarila a Chára poslal do brejku Nielsena, ktorý bol podrazený a z následného trestného strieľania backhendovým blafákom prekonal skvelo chytajúceho Raska...od tejto udalosti sa hra zmenila, Islanders vyrovnali hru a boli o niečo aktívnejší, keď prestrieľali Bruins v pomere 17:9...v podstate musím povedať, že v druhej a tretej tretine podali hráči Isles najlepší výkon od začiatku novembra...bolo tam viacero šancí a skrumáží, kde Tukka Rask udržal vyrovnaný stav niekoľkými skvelými zákrokmi...v druhej polovici tejto časti nastal už vyššie spomenutý kľúčový moment zápasu, ktorý bol zložený z niekoľkých významných bodov, na ktorých by sa aj dalo zdokumentovať psychické rozpoloženie hráčov Isles...stalo sa to počas presilovky Islanders, keď po strele od modrej mal obrovskú šancu John Tavares, keď prakticky z jeho obľúbeného miesta, pri brankárovej ľavej žrdi, mohol doraziť puk do brány, no Rask jeho nedôrazné zakončenie ľavým betónom pokryl, následne puk po súboji s hráčom Bruins neudržal v ofenzívnej tretine MacDonald...puk smeroval do tretiny Isladners, za ním korčuľoval Marchand a vybiehal naň aj DiPietro s úmyslom ho rozohrať...no ten zasiahol iba atakujúceho Marchanda, od ktorého sa puk odrazil a hráč Bruins ho pohodlne zasunul do prázdnej brány...hra síce ostala pomerne vyrovnaná, ale hráčom Isles sa už v druhej tretine nepodarilo skórovať...tretia tretina bola takisto herne pomerne slušná, Bruins v presilovke zvýšili vedenie o dva góly tečom Rydera, no Isles sa 3 minúty pred koncom vrátili do zápasu po vyhratom vhadzovaní Konopku a dorážke Schrempa po strele Hamonica..v závere sa Isles pokúsli o hru bez brankára, ktorú zvládli tradične tragikomicky, keď počas nej inkasovali 2 góly...každopádne, ak človek videl len prvú tretinu, skóre zápasu by mu prišlo adekvátne jej priebehu, treba však povedať, že Isles odohrali v druhej a tretej časti jeden z ich lepších zápasov...takisto treba povedať, že boli aj ofenzívne nebezpečnejší ako v predchádzajúcom období a presilovkové formácie začínajú nadobúdať istú fazónu a to aj napriek tomu, že PP ostali nevyužité...takisto kvitujem aj pozmenenie prvej formácie, keď od začiatku nastupoval na pravom krídle Jesse Joensuu, ktorý tam celkom zapasoval...napriek tomu by som uvažoval o jednej zmene a to rozdeliť Tavaresa a Moulsona...mám pocit, že si herne vôbec nerozumejú, často si „berú“ pozície až má človek pocit, že si zavadzajú...čas povolať späť Baileyho? v Bridgeporte má zatiaľ v 6 zápasov 3 góly a 3 asistencie...údajne nehrá nejak extra dobre, ale jeho všetky góly padli v presilovkách a hráva na ľavom krídle a to je to, čo by prvej formácii ako aj presilovkovej mohlo pomôcť...Boston v tomto zápase ukázal, že je výborné mužstvo s pevnou obranou, nebezpečným útokom a skvelým brankárskym tandemom a ak by som mal niekoho vyzdvihnúť, tak veľmi dobre podľa mňa zahral Savard, hoci som sa predovšetkým sústredil na výkony hráčov Isles...Chára takmer Ostrovanom rozšíril maródku o Martínka a Tavaresa, keď prvého v prvej a druhého v tretej tretine tvrdo napálil pukom a obaja smerovali rovno do šatne, no naštastie obaja sa do zápasu vrátili...tu by som chcel napísať, že DiPietro podal výborný výkon, bohužial jeho dve chybné rozohrávky boli fatálne a možno by sa dalo tvrdiť, že stáli Isles nejaký ten bodík, každopádne mal niekoľko výborných zákrokov, zvlášť v prvej tretine na Seidenberga...na záver by som dodal, že niektoré vylúčenia sa mi zdali trošku prísne, ale to asi kvôli mojej zaujatosti...pozitívom je, že Frans Nielsen je v poslednom čase hráč schopný vziať veci na seba a byť ústredná postava zápasu, hoci to vylúčenie v závere....bohužial tá nevyrovnanosť niektorých hráčov ako Comeau a Grabner je do očí bijúca, keď v podstate celý zápas boli neviditeľní, o Parenteauovi nehovoriac...
trefne a vystizne popisane kuwo :thumbsup: akurat som match dopozeral zo zaznamu a tvoj popis sa s priebehom zapasu dokonale zhoduje :yes: v podstate nemam co dodat, snad len, ze obaja brankari podali vyborne vykony, aj ked ten Dipiho kiks dost vyrazne ovplyvnil priebeh zapasu....

Obrázek

po uvodnej tretine som bol konecne s nasim vykonom max. spokojny, v tej druhej ste naopak predviedli smypaticky vykon vy, no a v tej zaverecnej to bolo kto z koho, nam sa podarilo skorovat v pp a bolo vymalovane....no a tie Zeeho delovky to je proste masaker :gitara: nabuduce snad zasiahne sietku v branke :cool:
tie Chárove strely som fakt cítil až domov :) inak krásne zachytený moment, kedy sa zlomil zápas :good:
dovolím si hodiť sem pár správ...

na dnešnom tréningu korčuľovali formácie v nasledujúcom zložení :

Moulson-Tavares-Joensuu
Grabner-Nielsen-Parenteau
Sim-Schremp-Comeau
Gillies-Konopka-Martin

Wisniewski-Hillen
MacDonald-Hamonic
Eaton-Gervais

Radek Martínek dostal voľno, aby si odpočinula jeho ruka, ktorú mu napálil Zdeno Chára v poslednom zápase...ak bude zajtra fit, pravdepodobne bude v páre s Eatonom...John Tavares mal takisto po Chárovej strele problémy s lakťom, ale trénoval a zdá sa, že je v poriadku...osobne by som radšej prvý a druhý obranný pár vymenil...

Na zajtrajší nočný zápas v NVMC proti Atlante sa chystá aj skupina fanúšikov bývalého klubu NHL Quebec Nordiques...skupina, ktorá si hovorí "Nordiques Nation", bude dosť početná, keď sa hovorí o príjazde naplnených 23 autobusov...špekuluje sa, že ich cieľom je predovšetkým tím Atlanta Thrashers, ktorý by, podľa nich, bolo najvhodnejšie presunúť do Quebecu, hlavne vďaka chudobným domácim návštevám, no v tomto prípade nemožno ani vylúčiť, že sa zamerajú aj na samotných Islanders, ktorí majú takisto veľké problémy a nie je vylúčený ich predaj...hlavný cieľ tejto "návštevy" je, podľa Vincea Cauchona, ktorý je na čele skupiny, ukázať NHL, že Quebec potrebuje tím NHL, keďže má potenciálne väčší trh ako inde situované organizácie a zdá sa, že práve konfrontácia dvoch tímov s problémami s návštevnosťou je ideálna na prezentovanie tejto myšlienky...
no uvidíme, v poslednom období silnejú ohlasy na predaj práve "ostrovanov" Každopádne skvelá myšlienka týchto fans. Sám som zvedavý ako to nakoniec dopadne. Môj odhad je taký, že to nebude trvať dlho a Quebecu sa NHL hrať bude.
ja osobne by som to "Quebečanom" aj doprial, hoci nemuselo by to byť na úkor Isles:)
kuwo píše:ja osobne by som to "Quebečanom" aj doprial, hoci nemuselo by to byť na úkor Isles:)
samozrejme, tento team ma tradíciu a históriu o akej môžu niektoré tímy len snívať, to určite zohrá tiež svoju rolu. Ja som to ale nemyslel práve na úkor Isles, ale ako víziu, že vedenie ligy časom jeden klub do tohto mesta nakoniec dá. Za akých okolností to bude, zatiaľ zbytočne špekulovať.
Kuwo, jak se ukazuje Mark Eaton? Vzadu solidni, vepredu nulovy?
Atlantik napísal si to presne...Eaton je v skutočne vzadu dobrý, je to srdciar a "A"čko na drese má zaslúžene, ale uff keď má rozohrať, je to už oveľa horšie, forechecking mu robí veľké problémy no a na útočení sa vlastne ani nezúčastňuje :) ale ja ho mám rád, v oslabovkách je skvelý, hoci chybičiek sa občas nevyvaruje :)
843 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES