Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Jaj, zasa to nepochopenie. Dobre, vysvetlim: Cislo 4 nosia vacsinou obrancovia. Preto mi bolo zahadne, preco ma cislo Vinny po nejakom obrancovi - v preklade AKOBY po hocijakom obrancovi, co nosil cislo 4. Je to uz dost jasne napisane?

Jasně chorche.Já to myslel spíš z legrace.V životě jsem Jeana Beliveau neviděl hrát.Znám ho jen z doslechu.A souhlasim č.4 mají zpravidla obránci,.A o Vinnym jsem to také nevěděl.Jinak je to jedno jaký numero hráč nosí,,hlavně že hraje super.To je spíš důležité pro ty ,co dresy prodávají.A pár kupujících,kteří si koupí pouze dres s konkrétním numerem.Kdo v něm hraje a jak,ho nezajímá.Chce příklad č.13.Možná příště bude hrát útočník s nulou.V Pardubicích nastupoval kdysi někdo s číslem radiových vln.Teď si nevzpomenu tušim 111,2 nebo tak nějak.Já bych nebazíroval ani na té 99 Wayne Gretzkého.Vzpomínám hlavně jak hrál.I když jsou lidé,kteří tmelí své vzpomínky s čísly.Tak jim to neberme a tradici zachovejme.

http://www.legendsofhockey.net - rozsirme svoje obzory, su tam vsetci vacsi hraci a borcom z Montrealu je tam venovana urcite podstatna cast, citaj, staci priemerna anglictina.... Nie, rozhodne by som baziroval na cislach, je to tradicia, vzdanie ucty k najlepsim hracom, aki kedy v klube hrali, preto by ich cislo z nikto nemal nosit, je to akoby ucta k "otcovi" klubu, teda jednemu z "otcov", niekomu, kto spravil pre klub nieco velke, v pripade Pittsburghu a vyradeneho cisla 21 je to zasa ucta k mlademu hracovi, ktory mohol byt prototypom Lemieuxa.... Neviem si napriklad predstavit, ze by len tak niekto pobehoval za Chicago s cislom 3 na drese, hoci Piloteho cislo nikto z klubu oficialne nevyradil - skratka povadil sa s vtedajsim vedenim, ale Pierre Pilote je asi najlepsi obranca, aky tam kedy hraval (teda aj Keith Magnusson bol NIEKTO!).... Preco napriklad Chelli nosi na drese cislo 24 a nema svoju 7, ktoru mal v Chicagu (uz si nespominam, co nosil v Montreale, ale asi tiez 7). Lebo v Detroite patri k vyradenym cislam. Treba si uctit tych, co z klubu i seba vdaka posobeniu v tom klube spravili legendu celej NHL. Preto su cisla dolezite. Cislo je otlacok, znacka, ze niekto velky nieco velke spravil. Preto.

Chorche boduješ,Udělal jsi mi radost hochu,ty stránky jsou dobrý.Pokud jde o ty čísla tak s tím souhlasím,co píšeš.Tradice je tradice to je fakt.K tomu patří i to číslo.Spíš je to tak,že já nějak ty čísla nehlídám,spíš si to nepamatuju.Pozoruju hráče na ledě jak hrajou z Montrealu je prakticky znám už jak udělají první pohyb/krom nových příchozích/,ale je fakt ,že kolikrát je to takový fofr,že hlavní identifikací jsou čísla,aby člověk vůbec věděl ,kdo je zrovna u puku.Navíc čísla 68,66,99 jsou tak nějak pojem,ale i jiná čísla v různých klubech.Chellios v Montreale nosil č. 24 je to na oficiálním webu Montreal Canadiens.A máš pravdu-čísla jsou značka kvality výbornýho hráče.

Uz som si to overil, Chris hral naozaj s cislom 24 za Habs. Niet za co. Minule som skratka hladal nejaky vhodny obrazok ako awatar a dostal som sa az k tamtej stranke. Potesi!

:( To rozhodně bude Price , Halákovi konkurovat.Price považuju za brankáře budoucnosti Montrealu.To je hvězdný,vítězný brankář.Vyhrál MS 20,skočil do AHL, vyhrál Calder Cup.Dokonce ti povim,že Huet bude mít co dělat,aby ty dva vlčáky odehnal.Vidim to tak,že rok,dva vydrží a pak ho ti dva vypoklonkují.Konkurence na místě golmana je obrovská.Jenom dobře!Golman zvyšuje sebevědomí celého mužstva!!!! :!: A pokud jde o Jardu Haláka,tak ten se neztratí. :) Byli by jsme hloupí,kdyby takovýhle efektivní kliďas nechytal,nebo dokonce jsme ho pustili.Ani náhodou!!!! :!:

tak superenie dvojice Price - Halak by som si mile rad vychutnal 8) otazka casu :?:

je prijemne mat taketo brankarske starosti, ech keby u nas to slo casovo rychlejsie a medvedik Rask by to uz taky tak istil :)

jj tahle dvojice skrývá obrovskej potenciál hlavně aby v případném špatném vystoupení Montrealu v následující sezóně (rizhodně mu to nepřeju) nebyl nekdo z nich mužce pro trade aby získali nekoho kde je zrovna bude tlačit bota !! :beee: to by bylo k nasrání :x

Jasne, Price je megastar, druhy Patrick Roy, uz teraz mu pripisali statistici 200 startov v NHL, 40 shotoutov a 125 vitaznych zapasov!!! Robite z neho Boha, pritom je to len nejaka farmarska ..., ktoru Halak da s prstom v ... dolu!

Tedy chorche,tvoje údaje o Pricem jsem nikde nečetl!!!Haláka v žádném případě neodepisuju.Držim mu palce,aby mu to šlo jako doposud,nebo líp.Vždyť bychom byli sami proti sobě.Vem si jeho statistiky s, MS 20 a AHL,a jsou skutečně vítězné a obdivuhodné.!!!!Nikdo z něho nedělá nadpřirozenou bytost.Vem fakta a i na webu Montrealu se o něm vyjádřili ve smyslu prvního golmana Montrealu budoucnosti.Jestliže takhle uvažuje Gainey a vedení tak něco na tom hvězdném golmanu bude!! :!:To jsme si nevymysleli!!!

Ved prave, bola to fikcia. Vsetci ho vyzdvyhuju a pritom je to len bezprizorna nula! Yan Dannis je lepsi brankar a to Halakovi nesiaha ani po ramena. Price? To je novy druh cokoladovej tycinky? Preco tu vyzdvihujete kadejake omyly?

však se ukáže kdo měl pravdu tak se tady nestresujte protože zatim to je bezvýznamné

:) Ĺ patnÄ› jsem se vyjádĹ™il chorche,kdyĹľ jsem mluvil o statistkách MS 20-mistĹ™i a PO AHL-Calder Cup- mÄ›l jsem na mysli Price,niko-li Haláka.V PO AHL Price odehrál 22 zápasĹŻ coĹľ je 1314 min s prĹŻmÄ›rÄ›m 2,06, Ăşspěšnost mÄ›l 93,6,coĹľ je statisticky vynikajĂ­cĂ­,kdyĹľ uvážíš Ĺľe chytal proti tomu nejlepšímu co AHL mĹŻĹľe nabĂ˝dnout :!: .To jest Wolves a Herhey, to je to vynikajĂ­cĂ­ a opravĹ

A protoĹľe chorche mám rád fakta a pořádek.Tak se domnĂ­vám/po ne zcela vydaĹ™enĂ© sezonÄ›/,Ĺľe organizaci opustĂ­ David Aebicher :? ,kterĂ˝ má ambice dÄ›lat nÄ›kde jedniÄŤku :!: .Nikde to nezaznÄ›lo,alespoĹ

1,2 M zase není tolik ne ??? nebo to má Montreal nejak napnuté ,? :wink:

no ale je zbytečné ho tam držet

Podle toho jak se na tu částku budeš koukat.KdyĹľ budou rozhazovat jako v případÄ› Markova,tak je to dost,za golmana,kterĂ˝ by mÄ›l sedÄ›t :!: .NezapomeĹ

jj je zbytečné ho tam držet ale pokud Price se připojí k prvnímu týmu to už je jako tutovka ??? no ale když maj na Markova za 5M tak to je uplně jedno ne ??

lamik píše:jj je zbyteÄŤnĂ© ho tam drĹľet ale pokud Price se pĹ™ipojĂ­ k prvnĂ­mu tĂ˝mu to uĹľ je jako tutovka ??? no ale kdyĹľ maj na Markova za 5M tak to je uplnÄ› jedno ne ??
Monty,u vás se evidentně neví co s penězi :P Jsem fakt hodně zvědav,jak to dopadne se Soureyem. :?:

:( Abych pravdu řekl docela,mě štvou.To je snad poprvé,co slyšim,že jsou na to líp.Příští rok zase uslyšim pláče,že nemají peníze na nové hráče.A evidentně mě toho střelce nepřivedou :( .Goly budou zase dávat obránci :o To neni žádné štěstí. :wink: Já bych chtěl taky :P Nashe,Heatlyho,Selänneho,nebo Cheechoo :P .O tom si můžu nechat zdát :roll:

Aha pan basnik:
montreal píše:PříštĂ­ rok zase uslyšim pláče,Ĺľe nemajĂ­ penĂ­ze na novĂ© hráče.

nj a co ten Kovalev toho si tam eště pořád hřejete ?? bo jak to snim je ???

Díky za připomenutí taky Iginlu :P ,na toho bych zapoměl.No mám dojem pane kolego,že i Calgery by sáhlo po nějakém špílmachru.Nebo se mýlim?

Na co chce montreal strelca? Ved tam je kopa hracov schopnych strielat goly. Jaaj oni su to rusi. Kovalev, Samsonov. Kovalev ma este dva roky za 4.5 a jeho pittsburske rekordy su prec. Zato preberaju ich pracu mladi kanadania Ryder, Higgins, Latendresse. Toto je slusna davka do buducna no a to nespominam vyborneho Plekanca ktory ma 23 rokov a tiez pojde hore.
5198 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES