Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MONTREAL CANADIENS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
JasnÄ› chorche.Já to myslel spĂš z legrace.V ĹľivotÄ› jsem Jeana Beliveau nevidÄ›l hrát.Znám ho jen z doslechu.A souhlasim ÄŤ.4 majĂ zpravidla obránci,.A o Vinnym jsem to takĂ© nevÄ›dÄ›l.Jinak je to jedno jakĂ˝ numero hráč nosĂ,,hlavnÄ› Ĺľe hraje super.To je spĂš dĹŻleĹľitĂ© pro ty ,co dresy prodávajĂ.A pár kupujĂcĂch,kteřà si koupĂ pouze dres s konkrĂ©tnĂm numerem.Kdo v nÄ›m hraje a jak,ho nezajĂmá.Chce pĹ™Ăklad ÄŤ.13.MoĹľná přÚtÄ› bude hrát ĂştoÄŤnĂk s nulou.V PardubicĂch nastupoval kdysi nÄ›kdo s ÄŤĂslem radiovĂ˝ch vln.TeÄŹ si nevzpomenu tušim 111,2 nebo tak nÄ›jak.Já bych nebazĂroval ani na tĂ© 99 Wayne GretzkĂ©ho.VzpomĂnám hlavnÄ› jak hrál.I kdyĹľ jsou lidĂ©,kteřà tmelĂ svĂ© vzpomĂnky s ÄŤĂsly.Tak jim to neberme a tradici zachovejme.
http://www.legendsofhockey.net - rozsirme svoje obzory, su tam vsetci vacsi hraci a borcom z Montrealu je tam venovana urcite podstatna cast, citaj, staci priemerna anglictina.... Nie, rozhodne by som baziroval na cislach, je to tradicia, vzdanie ucty k najlepsim hracom, aki kedy v klube hrali, preto by ich cislo z nikto nemal nosit, je to akoby ucta k "otcovi" klubu, teda jednemu z "otcov", niekomu, kto spravil pre klub nieco velke, v pripade Pittsburghu a vyradeneho cisla 21 je to zasa ucta k mlademu hracovi, ktory mohol byt prototypom Lemieuxa.... Neviem si napriklad predstavit, ze by len tak niekto pobehoval za Chicago s cislom 3 na drese, hoci Piloteho cislo nikto z klubu oficialne nevyradil - skratka povadil sa s vtedajsim vedenim, ale Pierre Pilote je asi najlepsi obranca, aky tam kedy hraval (teda aj Keith Magnusson bol NIEKTO!).... Preco napriklad Chelli nosi na drese cislo 24 a nema svoju 7, ktoru mal v Chicagu (uz si nespominam, co nosil v Montreale, ale asi tiez 7). Lebo v Detroite patri k vyradenym cislam. Treba si uctit tych, co z klubu i seba vdaka posobeniu v tom klube spravili legendu celej NHL. Preto su cisla dolezite. Cislo je otlacok, znacka, ze niekto velky nieco velke spravil. Preto.
Chorche boduješ,UdÄ›lal jsi mi radost hochu,ty stránky jsou dobrĂ˝.Pokud jde o ty ÄŤĂsla tak s tĂm souhlasĂm,co pĂšeš.Tradice je tradice to je fakt.K tomu patřà i to ÄŤĂslo.SpĂš je to tak,Ĺľe já nÄ›jak ty ÄŤĂsla nehlĂdám,spĂš si to nepamatuju.Pozoruju hráče na ledÄ› jak hrajou z Montrealu je prakticky znám uĹľ jak udÄ›lajĂ prvnĂ pohyb/krom novĂ˝ch pĹ™ĂchozĂch/,ale je fakt ,Ĺľe kolikrát je to takovĂ˝ fofr,Ĺľe hlavnĂ identifikacĂ jsou ÄŤĂsla,aby ÄŤlovÄ›k vĹŻbec vÄ›dÄ›l ,kdo je zrovna u puku.NavĂc ÄŤĂsla 68,66,99 jsou tak nÄ›jak pojem,ale i jiná ÄŤĂsla v rĹŻznĂ˝ch klubech.Chellios v Montreale nosil ÄŤ. 24 je to na oficiálnĂm webu Montreal Canadiens.A máš pravdu-ÄŤĂsla jsou znaÄŤka kvality vĂ˝bornĂ˝ho hráče.
jj tahle dvojice skrĂ˝vá obrovskej potenciál hlavnÄ› aby v pĹ™ĂpadnĂ©m špatnĂ©m vystoupenĂ Montrealu v následujĂcĂ sezĂłnÄ› (rizhodnÄ› mu to nepĹ™eju) nebyl nekdo z nich muĹľce pro trade aby zĂskali nekoho kde je zrovna bude tlaÄŤit bota !! :beee: to by bylo k nasránĂ
Tedy chorche,tvoje Ăşdaje o Pricem jsem nikde neÄŤetl!!!Haláka v žádnĂ©m pĹ™ĂpadÄ› neodepisuju.DrĹľim mu palce,aby mu to šlo jako doposud,nebo lĂp.VĹľdyĹĄ bychom byli sami proti sobÄ›.Vem si jeho statistiky s, MS 20 a AHL,a jsou skuteÄŤnÄ› vĂtÄ›znĂ© a obdivuhodnĂ©.!!!!Nikdo z nÄ›ho nedÄ›lá nadpĹ™irozenou bytost.Vem fakta a i na webu Montrealu se o nÄ›m vyjádĹ™ili ve smyslu prvnĂho golmana Montrealu budoucnosti.JestliĹľe takhle uvaĹľuje Gainey a vedenĂ tak nÄ›co na tom hvÄ›zdnĂ©m golmanu bude!! :!:To jsme si nevymysleli!!!
Na co chce montreal strelca? Ved tam je kopa hracov schopnych strielat goly. Jaaj oni su to rusi. Kovalev, Samsonov. Kovalev ma este dva roky za 4.5 a jeho pittsburske rekordy su prec. Zato preberaju ich pracu mladi kanadania Ryder, Higgins, Latendresse. Toto je slusna davka do buducna no a to nespominam vyborneho Plekanca ktory ma 23 rokov a tiez pojde hore.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé