Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

DALLAS STARS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Je to tak, Dallásek se po pauze neskutečně zvedl a PO je velice reálné, spíše by bylo "divné" kdyby jsme ho nedosáhli :wink: . Co se týče LA, tak ti měli na svůj kádr skvělých 1. 30 zápasů zákl. části, ale nyní již hrají na co opravdu mají a PO jim letos opět uteče, s čím se ale počítalo již před sezónou..... !!!!
Je to bohuzel tak, Dallas se znacne zvedl a miri nezadrzitelne do play-off. Nic proti Stars nemam, ale radeji jsem je videl u dna :lol2: Kazdy tym, ktery chytne takovouhle fazonu je pro Ducks neprijemny, tak by bylo o jednoho soupere min. Navic nam ten beton system Stars vubec nevyhovuje, v play-off bych se pripadne Dallasu rad vyhnul :roll:
Selly8 píše:Je to bohuzel tak, Dallas se znacne zvedl a miri nezadrzitelne do play-off. Nic proti Stars nemam, ale radeji jsem je videl u dna :lol2: Kazdy tym, ktery chytne takovouhle fazonu je pro Ducks neprijemny, tak by bylo o jednoho soupere min. Navic nam ten beton system Stars vubec nevyhovuje, v play-off bych se pripadne Dallasu rad vyhnul :roll:
Ak budete v play-off, v tomto ročníku je to brutálne našliapané.
mt-svk píše:
Selly8 píše:Je to bohuzel tak, Dallas se znacne zvedl a miri nezadrzitelne do play-off. Nic proti Stars nemam, ale radeji jsem je videl u dna :lol2: Kazdy tym, ktery chytne takovouhle fazonu je pro Ducks neprijemny, tak by bylo o jednoho soupere min. Navic nam ten beton system Stars vubec nevyhovuje, v play-off bych se pripadne Dallasu rad vyhnul :roll:
:D Ak bude aj Columbus v play-off aj v tedy to bude našlapané :cinka:
kanter píše:
mt-svk píše:
:D Ak bude aj Columbus v play-off aj v tedy to bude našlapané :cinka:
Ja síce nehovorím len o Columbuse, ale to je detail. Kukni sa na tabuľku ZK a sám uvidíš.
Ja viem, že to tam je poriadne našlapané, šancu o PO má ešte aj St.Louis :D
Dallas ted'ka šlape , myslím že PO si už nenechá utéct !!! Aspon v to doufám :thumbsup: důležité je , že začíná fungovat to , co na začátku sezony nešlo vůbec - přesilovky a Márty Turco !!! Turco nyní chytá jak u něj bývávalo zvykem , radost se dívat !!! :thumbsup: vypadá to že se našlo i ideální složení řad - Richards si skvěle rozumí s Louiem , akorát jim chybí 3.do party . Nic proti Sutherbym ale to je spíš hráč do checking line !!! Naštěstí by se již dnes měl vrátit Brunns !!! Ribs si skvěle rozumí s Ottem a Lehtou , hlavně Ott poslední dobou jede :) v obraně to táhne Syd , poslední dobou se rozehrává i Niskanen !! No jsem zvědavej dnes , určitě se budu dívat :clap:
Wooow !! Dallas si dnes v pohodě zastřílel , Rangers působili jak kdyby hráli 7.zápas v týdnu .... :lol2:
loool, 10:2 pre Dallas, zas mi nevysiel tip kuva :clap: :x :D
fiiiha tak dallas to dneska rozjel :good: :good: fakt huste no toto sa nevida kazdy den:)
Dallas :cool: :cool: :cool: Veľmi ma potešili, že vyhrali práve nad Rangers. Posledná tretina :cinka: :cinka: :cinka:
díval jsem se na zápas ráno ze záznamu...za stavu 5:2 jsem odešel na záchod a jaké bylo překvapení když jsem se vrátil a už to bylo 8:2 :shock: :D V té třetí třetině tam Dallasu spadlo snad všechno :)
Jak říkám, letos mě u Dallásku nepřekvapí absolutně nic - již tam padli 2 "10", ale také dost nechutné výprasky, takže ať již tato prapodivná ZČ skončí a uvidíme co v PO...... !!!!
Tak Dallas uspěl i dnes , proti Preds . Richie mě potěšil golem a asistencí , v bráně čaroval Marty :thumbsup: jen se zase zranil Brunnstrom , tentokrát má něco s kotníkem . Ten chlapec má tedy dost smůly na zranění :thumbsdown:
Tak smůla letošní sezóny je dokonána, po Morrym má těžké zranění také Brady, který si ve včerejším zápase v Col zlomil zápěstí. 2 největší hvězdy týmu jsou OUT - v tomto kontextu by byl případný postup do PO obrovským úspěchem........... !!!!
na jak dlouho bude Brad asi chybět :?:
leci píše:na jak dlouho bude Brad asi chybět :?:
zhruba 6 tyzdnov
:cry: :? paradoxně to je jeho první zranění vážnějšího charakteru , i na nhl.cz je o tom článek ... někdy to přijít muselo
Tak jak jsem po zranění Bradyho hovořil o tom že pro Dallásek bude PO obrovský úspěch, tak jsem měl na myslí právě toto :cry: :cry: . Naprosto žalostná hra kupředu, je to děs :thumbsdown: :thumbsdown: !!!! Jako kdyby Det chyběli Zet a Dac. Nyní přichází Begin, ten to ale nevytrhne, ale přinese alespoň notnou dávku tvrdosti, agresivity a obětavosti......... !!!!
Bohužel je to tak , aby toho nebylo málo , Petersen si zlomil nohu . Minulý týden prodělal chřipku Modano , takže Dallas se momentálně nachází v obtížné situaci !!! Pokud nepřijde kvalitní forward , myslím , že PO nebude :?
Dallas opět selhal , přitom Kachny měl na lopatkách ! :evil: je to už tuším 4.prohra v řadě , tohle by si tým na hranici PO rozhodně neměl dovolovat . Hull s Jacksonem by měli co nejrychleji přivést nějakého kvalitního útočníka , jinak teda nevím nevím ! :thumbsdown: kromě Ribsovi lajny tam není nikdo schopný dát gol .... takový Modano nedal branku již 14 zápasů :!:
Letošní sezóna je Kisine tak divná, že již divnější z pohledu Dallásku již být ani nemůže. Já bych to PO letos snad klidně i oželil, kdybych věděl, že příští rok se nebudou v naší sestavě co se týče zranění dít taková zvěrstva. Morry, Zubie, Brady atd....... :verysad: :verysad: . Všechno dlouhodobá zranění. Já osobně bych tedy již nikoho nepřivedl, snažil se dát co nejvíce šanci hráčům jako jsou Neal či Brunnstry, jejich vytěžování azkušenosti se nám budou příští rok hodit. Možná bych jen přivedl v nějakém trejdu hodně dobrého beka a ihned s ním podepsal dlouhodobou smlouvu. Nyní by k nám snad i někdo šel, když ještě máme na to PO šanci, ale na konci to vidím na to že Dallásek skončí pod hrnicí PO....... !!!!
Ano i to je pravda , top beka je také potřeba . Já už Zubova odepisuju , je docela možné , že po sezoně skončí , přeci jenom jeho tělo se už asi hlásí ... ! A když hrál , tak to nebyla taková sláva . Ale za 1-2 mega za rok bych ho klidně podepsal :!: určitě budeš souhlasit s tím , že by se Stars hodilo i nějaké křídlo . Přeci jenom Richards hrál před svým zraněním se Sutherbyma to není hráč do 1.linky !!! Neal má problém v tom , že v jednom zápase zazáří a pak 4 matche nic ... ale u něj je to určitě do jisté míry způsobené věkem.Brunnse brzí Modano , ten poslední dobou vůbec neboduje ...

BTW , všiml sis jak to Erikssonovi bez Brada nejde ? Ti dva patří k sobě :yes:
Dalsi hrac, ktory si par dni nezahra. Steve Ott bude mimo (zatial) na neurcito za pokus o zranenie protihraca.

823 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2012 LOS ANGELES KINGS