Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

No že by Jura moh dostat v arbitráži ty peníze neznamená, že je vysloveně chce. Mu se jen zdá málo těch 2.0 - 2.5 mil., a vůbec se mu nedivím. Jeden z nejvíc nedoceněných hráčů v NHL, už jenom jak se musel snažit, aby hrál vůbec v základu Detroitu, v kterémkoliv jiném týmu by letos, i loni, hrál už v prvních dvou útocích. Produktivita na ice-time, jaký dostává, je výborná. Já bych ho nejradši viděl jinde, Wings si ho neváží :) Ale ty 4mil. jsou moc, to souhlasím, ale kolem těch 3mil, 3.5 max je to tak akorát.
K tomu tvojemu seznamu. Fedotěnka bych asi zpátky nechtěl, Sýkora se mi taky moc nezamlouvá. Ale P.J by nebyl nejhorší, Upshall a Zedník, proč ne, stejně už nikdo lepší není volný. Ještě tak Tanguay. Griera vůbec neznám. Zherdev, to by bylo určitě riziko, ale taky souhlasím, že pod Tocchetem by mohl něco zahrát. Kotalíka jsem měl vždycky celkem rád, čísla nemá vůbec špatné, ale zklamal mě teď na MS, tam hrál hrozně.
S golmanama taky potíž, imho Johnson nepůjde dělat dvojku na rok, maximálně dva (záleží na Ramovi v KHL) za nějaký milión a něco. Weeks by už mohl jít, a ještě je myslím volný Nittymäki, toho bych taky bral, ale ten by byl asi dražší.
Já jsem také pro příchod Hudlera , ale moc tomu tedy nevěřím ... do 3.linky by byl dobrý Axelsson nebo Grier.

http://blogs.tampabay.com/lightning/200 ... -camp.html

Nic neřeší kemp , víceméně je jasné , kdo prorazí alespon na farmu a kdo ne . A Mountain to nebude :-P
Bryan Mountain prorazit musí, aspoň na jeden zápas - chci ten dres :D
To už je větší pravděpodobnost , že bude Smaby vyměněn :D
Mountain: ... mmno nevim, Juru Hudleru bych ja osobne videl zatim tak kolem dvou milionu za sezonu, ale nerad bych ho podcenoval. Na druhou stranu jsem si ted vypocet, ze Vinny#4 vydela na muj rocni prijem za 2.243 minuty stravene na lede (a to dotoho nejsou pocitany vedlejsi prijmy) ... coz me na nej docela mrzi ;-)

Viz tady (mimochodem na tak maly cisla jako je nase obvykla rocni vejplata to hlasi chybu, doporucuju pridat si o rad vic a ve vysledku preskakovat o rad min):

http://www2.tbo.com/static/news-special ... y-calcula/
Mno,když vemeno Antropov dostane za 4 roky 16 melcků,tak se určitě Jiřího cena nebude pohybovat okolo 2melcků ... když vemeš v úvahu , že v průměru za nějakých 14minut na ledě dokázal udělat 57bodů ... kdo ví , kolik by udělal bodů,kdyby hrál nějakých 18-19minut :wink: já bych mu klidně nabídl smlouvu za 4melcky.Myslím,že by to byl lepší podpis jak Gionta , který dostane za 5let 25 milionů ...
http://www.youtube.com/watch?v=O6XqEBpq0cs Dana Tyrell

Vypadá hodně dobře co ? Dle mého názoru další adept do 2.lajny ( v budoucnu ) , problémem by ovšem mohla být jeho výška a to , že je centr ...

Tady ještě něco z umění Dustina Tokarskiho : http://www.youtube.com/watch?v=WotDeGta ... re=related
Tak si tak čtu články na nhl.cz, a dostanu se k článku hlavnímu, hezky sem si ho pročetl a co mě tam nezaskočí, jméno i našeho žaluda, Smabyho.
http://www.nhl.cz/CZ/19488/hudler_s_ple ... lsich.html
Btw, jeho plat v uplynulé sezoně byl 825 tis. USD, to by mě zajímalo, za co chce ten matlák přidat :eek2:
Jo, teď to taky čtu. Nachápu, co si o sobě myslí. Když máme půlku obrany zraněné a půlku naschopné, tak je jasné, že i takový Smaby v ní bude hrát. Si asi myslí, že je nepostradatelnou součástí A-týmu. Přitom tam hrál pak už každý, kdo si uměl obout brusle. To mu nestačí těch 10% navrch (nebo kolik to je)? To by bral skoro milión, to je na takové dřevo víc než dost.
Jenže nejhorší na tom je, že velký Tocchetův oblíbenec tu smlouvu dostane, i kdyby mu arbitráž vyměřila 2 mega. Jenom on v něm vidí snad druhého Prongera nebo co.....
To pak bude obrana snů - Walker+Smaby, hodnota - 3.5mil
No, doufám že se tak nestane. Nejradši bych viděl Smabyho jak se pakuje do jinýho týmu :thumbsup:
Btw, mě se už 825 klaců zdá docela dost, když většinu odehraje na farmě a na těch pár zápasů v A týmů stejnak uděla hov*o :eek2:
Tak to je teda gol , Smaby si jde před arbitráž ... alespon existuje nějaká naděje , že se ho zbavíme ne ?

http://www2.tbo.com/content/2009/jul/05 ... lightning/ tady o tom taky píšou.At' táhne jednou provždy,nazdárek jeden.A s ním i ti jeho vypatlaní fanoušci :v_hajzli: :ferovka:
Ledaže by ho někdo přejel autem :D jinak taky doufám, že cesta k arbitráži, bude i jeho cestu prač z týmu :roll:
Jak sem psal výš, 825 tisíc je už podle mě luxus pro takový jelito, a mít takovýho pablba v týmu za cca 1,2 mega co by mu dala arbitráž, to by byl vrchol demence :thumbsdown:
Vždyt' ten idiot nedal ještě v NHL ani gol , loni byl z beků nejhorší v +/- , za 43 zápasů stihl -11 bodů :good: opravdu výborně Matte , co čekáš , že dostaneš 2,5 mega ? Bože ty seš píčus .... nemám slov . Táhni ze státu Florida jednou provždy , bože tys mi zvedl po ránu žluč :!:
kisin: Asi tak no, nvm co si myslí, už za 825 tisíc by měl hrát o třídu výš. Jestli mu to v Tampě nakonec schválí a ten dylinák bude hrát za "možných" 1,2 mega, tak to si hodim mašli normálně :x
Na nhlpro vyšel dobrý článek , kteří hráči jsou ještě volní . Já osobně jsem pro příchod Tanguaye , Erica Perrina a André Roye . Naopak s týmem by se měl rozloučit všechen ten UFA odpad ( Niskala - to odpad není , ale bohužel pro něj místo není , Welch , Petiot , Muprhy - taky docela slušnej bek , Melichar , Malík :clap: , Ward , Segal , Brookbank a Pettinger , no konečně to bude za námi :!: dále pevně doufám v odchod našeho oblíbence Smabyho :modlenie: dále jsem pro odchod Bochenskiho . Konopku bych si nechal na farmě . A ještě jsem pro odchod alespon jednoho ( klidně i 2 ) z trojice Craig - Hall - Artyukhin :wink: Artyukhin si myslím , že nám stejně dřív nebo později zdrhne do KHL , proto bych uvítal návrat Roye :-P na 2 roky za 1,8 mega , co můžem ztratit . Perrin bral letos 750 tisíc, to je dost dobrá cena , letos sice udělal jen 23 bodů , to by ale stačilo . Předloni udělal 45 bodů , i u nás hrál dobře :) a dále bych vyměnil jednoho z dvojice Ranger/Meszároš , aby nebylo tak ''přebekováno'' . Ranger je někde jinde než Mezz , takže jsem pro odchod Andreje . Mountain sice tvrdí , že je nevyměnitelný , já si ale myslím , že je . Takový Islanders stejně musí přeplácet , aby k nim vůbec někdo šel , navíc se jim nepovedl Komisarek.Podle mně by Meszárošem nepohrdli , kdyby dorazila nějaká slušná nabídka ( to není problém , že Briane :wink: ) tentokrát by mi to ale nevadilo . Do budoucna by nám ušetřené miliony za Meszároše hodně pomohli :thumbsup:

Ta sestava bez Smabyho,Meszároše a s Perrinem,Royem a Tanguayem vypadá řek bych docela dost dobře :

1.Prospal - Lecavalier - Tanguay
2.Malone - Stamkos - St.Louis
3.Downie - Halpern - Szczechura / Perrin
4.Roy - Perrin / Szczechura - Karsums

1.Ranger - Lashoff
2.Ohlund - Hedman
3.Krajíček - Walker :twisted: ( Mihalík / Lundin )

V bráně Smith a dvojka Helenius.Já myslím , že Riku je ready na nějakých 20 zápasů . Téměř všichni golmani jsou už stejně fuč ( snad jen Conklin ) , takže nám nezbývá než mu věřit :wink:
kisin píše:Téměř všichni golmani jsou už stejně fuč ( snad jen Conklin )
Conklin je tiež fuč. :D
Aha , tak to mi nějak uniklo :D
S těma hráčema souhlasim :thumbsup: Tanguay by se mě líbil, a byl bych hodně rád za návrat Perrina a Roye :yes:
Jinak taky pravda, máme přebekováno, Meszároš nvm no, čekal sem od něj hodně, a podle platu to od něj čekalo i vedení, možná odehraje u nás ještě rok, a jestli bude hrát stejjně jako loni, tak poletí :D
Ten "odpad" co si napsal, bych vyházel bez debat :cool:

Jinak já bych to moc, moc rád viděl takhle:

Prospal - Lecavalier - Tanguay/Kessel/Hudler
Malone - Stamkos - St.Louis
Pettinger - Halpern - Downie/Perrin/Axelsson
Hall/Roy - Szczechura - Karsums

Ohlund - Hedman
Ranger - Meszaros
Lashoff - Krajíček

V bráně to je jasný, pokud by byla takhle ta obrana, byl bych nadmíru spokojen :good:
Mezsároš je nevyměnitelný teď. Protože má vysokou smlouvu, odehrál letos jen půl sezony, a to ještě špatně. To už lepší si ho nechat, než ho těžce pod cenou vyměnit. On může jít nahoru, Ohlund to dá do latě doufám a vyměnit ho můžem kdyžtak potom. Sme radši mohli podepsat toho Murphyho, s těma číslama co měl na konci sezony mohl být zajímavé zboží na výměnu. Ale ne, my podepíšem Matta "The Finger" Walkera....
Na Tanguayovi se mi nějak nelíbí, že ještě nikde nehraje. Buď se nemůže rozhodnout, nebo - a to spíš - mu nikdo nchce splnit asi přemrštěné požadavky.
Sem zvědav, jaké máme ještě plány (jestli teda vůbec nějaké)...
Plány být musí, protože v útoku nám žalostně chybí křídlo do první lajny, a jednoho nebo dva hráče to 3. nebo 4. lajny :eek2:
"Defenseman Matt Smaby's agent says his client wants a one-way deal"

... za me bych mu ho teda nedal ... doufam ze ani arbitrazni soud.

Jinak souhlasim, ze kridlo do prvni rady by to jeste chtelo ... ale 3 a 4 lajnu bych neresil, na farme se vzdycky neco najde.
http://blogs.tampabay.com/lightning/200 ... -deal.html

"Matt wants to play for the Lightning next year." To mě ovšem velmi,velmi těší :x
Teď to taky čtu tu kauzu Smaby.
Má u mě plus, že hrál pár měsíců s naštípnutou kostí v chodidle/noze. Takže to potom máme Matt "The Finger" Walker a Matt "The Foot" Smaby....
Ne, ale přece musí vidět, že s touhle obranou nemůže chtít one-way smlouvu. Mezs, Ranger,Ohlund a Krajíček, to je 100% A-tým, Hedman tam určitě začne a snad i vydrží, a The Finger s tou smlouvou co podepsal, tak má taky místo v prvním týmu (pochybuju, že to má two-way). Těhle 6 to má jisté. Pak je tam druhá vlna v AHL, co čekají na šanci v případě zranění nebo výpadku formy. A těch je taky pěkných pár - Smaby, Lashoff, Lundin, Wishart, Quick, Mihálik....nevidím jediný důvod, proč by Smaby měl dostat lepší smlouvu, než oni (nějakých pár tisíc sem tam nerozhoduje, ale one way/two way už jo).
No doufám že už jsou aspoň podepsaní ti ostatní, hlavně Lashoff. Žádné zprávy zatím, ale klub tohle většinou oznamuje hromadně.
Lightning Sign Left Winger Stephane Veilleux

... tak kam s nim ? Vloni u Wild z 81 zapasu celkem 13 branek a 10 asistenci, v tabulce pravdy hrozivych -17 ... no ja nevim... do prvni lajny to teda asi nebude. Vi tu nekdo co je to za typka, proc ho Lawton podepsal a za kolik ?
Cože? :lol2: Tak sme posílili 3 lajnu :D
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS