naviac my predsa nehráme po príchode Hitcha nejako extra prehnane defenzívne, skôr sme tu defenzívu zlepšili a útočné poňatie nám zostalo. Svedčí o tom aj fakt, že takmer v každom zápase súpera jasne prestireľame. Ak zlepšíme PP a zakončovanie našich TOP útočníkov, tak to bude fajn...
Atlantik píše:Ze si ani neskrtl?? Evidentne si zapas nevidel, takove zavery opravdu nesnasim, kdyz to rekne nekdo co vubec nevi jak to bylo... A odehrat spatny zapas proti velmi vyspelemu souperi hrajicim snad na hranici svych moznosti a porad odejit s bodem neni zas takova ostuda, aby jsi tady takhle trolloval. Takze se radeji starej o svuj koberec, na kterem to mimochodem nevypada buhvijak...
Typická nátura Pens fandů Oni můžou štouchat do každýho ale do nich nikdo (přitom o Tampě sem neřekl ani to ň). Mně je upřímně někde, jak hrajete, ale tu reakci sem si nemohl nenechat z toho, co probíhalo v chatu, kde se psalo o Pens jako bezkonkurenčním týmu proti kterému je to až nefér hrát. Jestli moje popíchnutí byl trolling, to potom najděte výraz pro orgie v chatu.
Jinak kdybys četl, ta první část patřila spíš pro martina (bylo to i v závorce, stejně jako toto info), to že si neškrtl sem myslel s tím, že odešel ze zápasu s 0+0, protože zrovna u martina se hraje spíš na ty body. Možná kdybych nefandil Tampě, tak by se můj dotaz vzal s větším humorem (kdo ví)...
Walt píše:naviac my predsa nehráme po príchode Hitcha nejako extra prehnane defenzívne, skôr sme tu defenzívu zlepšili a útočné poňatie nám zostalo. Svedčí o tom aj fakt, že takmer v každom zápase súpera jasne prestireľame. Ak zlepšíme PP a zakončovanie našich TOP útočníkov, tak to bude fajn...
Je to tak, cekal jsem pod Hitchcockem nejaky tvrdy beton, ale to co jste hrali splnovalo kriteria v podstate na vsech postech. Obrana je u vas samozrejme zaklad (Pietrangelo naprosto neskutecny), ale vyuzivate kazdou sanci k tomu, aby jste souperi zatopili i vepredu. Hokej to byl proto pohledny. Ono to asi nebude nahoda, ze na vas jde nejmene strel v NHL. Chybi vam vyrazny lidr v ofenzive a pokulhavaji special teams, ale jsou i aspekty hry ve kterych patrite k elite NHL.
Atlantik píše:
A ja nevim jestli tady probihaly zas az takove oslavy, podle me se to v tomhle topicu az tak neprehanelo, na to jakou udalosti Crosbyho stylovy navrat bezesporu byl... Co rikal martin na chatu, to si vybavuj s nim, ale radeji taky na chatu...
Sorry, man, ale reci o absolutni dominanci a nespravedlnosti k souperum jsi tu vedl taky. Ja si snad budu muset vyrobit nejakej script, co to bude zalohovat.
PainKiller píše:Typická nátura Pens fandů Mně je upřímně někde, jak hrajete, ale tu reakci sem si nemohl nenechat z toho, co probíhalo v chatu, kde se psalo o Pens jako bezkonkurenčním týmu proti kterému je to až nefér hrát. Jestli moje popíchnutí byl trolling, to potom najděte výraz pro orgie v chatu.
Jinak kdybys četl, ta první část patřila spíš pro martina (bylo to i v závorce, stejně jako toto info), to že si neškrtl sem myslel s tím, že odešel ze zápasu s 0+0, protože zrovna u martina se hraje spíš na ty body. Možná kdybych nefandil Tampě, tak by se můj dotaz vzal s větším humorem (kdo ví)...
Tak si to res s nim na chatu a na me takove blaboly bez toho ze by jsi zapas videl nevykladej. Obul jsem se do toho taky proto, ze jsi tam(btw. zvelicene) citoval i nektere me komentare (napr. o trech formacich a Fleurym) Kdyz to chces vylozene smerovat martinovi, tak tohle neni to spravne misto, on totiz topic kolikrat ani necte... Takze tak.
A jeste neco Paine, ano ja si rypnu a casto, ale v topicu vzdycky jen tehdy, kdyz samotnej zapas vidim na vlastni oci. To je ten "detail", ktery me rozladil.
Andy - ja vim, castecne ano, proto jsem na to i ted reagoval... Prestoze hned prvni moje veta byla, ze "vim ze slo jen o Isles". A to ze ten nas team dobry neni, to prece tenhle zapas taky nevyvraci, takze si pekne krasne pockejme co bude, ja mam napr. zaznacen datum 8.12... Vzdyt ty vis...
Atlantik píše:
Andy - ja vim, castecne ano, proto jsem na to i ted reagoval... Prestoze hned prvni moje veta byla, ze "vim ze slo jen o Isles". A to ze ten nas team dobry neni, to prece tenhle zapas taky nevyvraci, takze si pekne krasne pockejme co bude, ja mam napr. zaznacen datum 8.12... Vzdyt ty vis...
Jestli te to potesi, toho data se bojim , ale taky se tesim. Loni tou dobou jsme vam jednu serii prerusili, treba to bude zase tak
Atlantik: Vy si těma vašima často velkohubýma kecema neskutečně nabíháte a potom jenom každý čeká, až se stane přesný opak a může vám to vpálit zpět. Paina chápu na 100%, protože podobná odveta napadla snad každého, kdo to váše chvástání četl. Kolikrát by člověk i přikývnul, omluvil se nebo dokonce pochválil, ale to nejde, protože vy k tomu nedáte nikomu prostor..Byla doba, kdy jsem k Pens dokonce začínal mít určité sympatie ( v době bez Malkina a Crosbyho), ale ty velmi rychle skončí, když pak člověk čtě, jak jste dokonalí a že dokonce není fér proti vám hrát! To je naprosto egocentrická onanie a takový tým díky jeho fans musí ostatní jen nenávidět...
neis píše: takový tým díky jeho fans musí ostatní jen nenávidět...
Me se dari, nastesti, od toho odclonit...
Ja je nenavidim tak nejak prirozene
Naopak, ani Maro, napriklad, nedokaze zmenit muj urcity respekt k Habs.
abych taky prispel svoji troskou do mlejna. me na pens sere hlavne onanie nad tim jak jsou skvely (a to fandama pocinaje a komentatorama konce) , ale to ze jsou na tom tak jak jsou muzou dlouha leta suckovani a neskutecne stesti na drafty, potazmo dostupne talenty. Napriklad ikdyz nemam rad philthy tak je respektuju, protoze ten tym je postupne a dlouhodobe budouvanej. Pens se krome draftovani Letanga zas az takovej zazrak nepodaril. nekteri chytraci pak tu zacnou prohlasovat ze se muze zrusit sezona protoze oni jsou neporazitelni, chybi tady proste trocha respektu.
neis píše:Atlantik: Vy si těma vašima často velkohubýma kecema neskutečně nabíháte a potom jenom každý čeká, až se stane přesný opak a může vám to vpálit zpět. Paina chápu na 100%, protože podobná odveta napadla snad každého, kdo to váše chvástání četl. Kolikrát by člověk i přikývnul, omluvil se nebo dokonce pochválil, ale to nejde, protože vy k tomu nedáte nikomu prostor..Byla doba, kdy jsem k Pens dokonce začínal mít určité sympatie ( v době bez Malkina a Crosbyho), ale ty velmi rychle skončí, když pak člověk čtě, jak jste dokonalí a že dokonce není fér proti vám hrát! To je naprosto egocentrická onanie a takový tým díky jeho fans musí ostatní jen nenávidět...
Podobna odveta napadla, no... rypnul si poradne a navic zasahl dost mimo. Totiz, co se tyce kritiky nebo chvaleni, tak tady si myslim ze sebareflexe az tak nechybi a minimalne ja nemam jen ruzove bryle. Viz dnesni zapas, myslim si ze jsem nas za vykon zkritizoval a serezal opravdu extremne, psal jsem o tom ze prave tenhle styl hokeje co ukazali Blues se muze stat pro nas letos osudnym, tak nevim proc tohle bylo tak nutne jeste od Paina, ktery o tom zapase nevedel naprosto nic :ja_neviem:
A mimochodem, rad bych videl jine fans, kteri by navrat sve ikony po roku s vykonem 2+2 prosli jen mlcenim, nebo jen suchym slovem(v takovych situacich se pak pochopitelne prihodi nejaka overreaction, tak je to vsude)... To proste neslo, dokonce jsem tady cekal jeste vetsi rozruch... A ano, martin v chatu neni vzorka niceho, toho opravdu nemuze brat vazne nikdo. Kdo to dela, pada o urcity level niz.
Co se tyce mne, priznavam ze jsem ohledne teamu ted dost sebevedomy(snad opravnene, nebo ne?), ale porad jeste nenastal cas, ze bych nas povazoval za nejvetsiho kandidata na SC. Psal jsem to i na chatu, napr. Getzo o tom vi...
neis píše: takový tým díky jeho fans musí ostatní jen nenávidět...
Me se dari, nastesti, od toho odclonit...
Ja je nenavidim tak nejak prirozene
Naopak, ani Maro, napriklad, nedokaze zmenit muj urcity respekt k Habs.
A presne tak to ma byt a tak to citim ve vsech padech i ja vuci vam, Caps, Rags nebo Bolts Fans v tom nehrajou prazadnou roli. Naopak u neise mam nekdy pocit, ze presto ze je fanda Flyers, tak hlavnim duvodem proc nenavidi Pens je v prvni rade martin a v druhe rade ja... :ja_neviem:
Prosímtě neurčuj co je správné a co ne jo?;) Každý má jiný důvod proč někomu fandí, nebo je naopak nemusí. Určitě nejsem jediný koho štvou Pens kvůli všem těm Crosbymániím atd. atd. a všeobecné aroganci fans Pens po celém světě. Samotnou hru nijak neovliním ani se mě přímo nedotýká, ale řeči typu "hrát proti Pens není fér" a podobné blábolky ano Na druhou stranu fans jako vy dělají fandění zábavným, emotivním a hlavně osobním
Hrali jsme naplno prvnich 10 minut, kde jsme dali 2 pekne a 2 haluzni goly. Zbytek byl v podstate odbrusleny, z chuti si zahrali grinderi. Vsechno to bylo asi i pod dojmem zitrejsiho zapasu v Montrealu, tak jsem zvedavy co tam predvedeme. Bude to samozrejme tezsi jako dnes, dnes to totiz ani nema smysl nejak hodnotit...
Ale byl to další galavečer nejlepšího hokejisty planety. Hokejový Messi znovu ukázal svoji vyjimečnost, tři asistence hovoří za vše a zbývá dodat jen, že já toho kluka prostě miluju.
martin83 píše:Ale byl to další galavečer nejlepšího hokejisty planety. Hokejový Messi znovu ukázal svoji vyjimečnost, tři asistence hovoří za vše a zbývá dodat jen, že já toho kluka prostě miluju.
Crosby and Foligno exchanged cross-checks, before the Penguins star elbowed Foligno in the head.
Both players earned minor penalties -- Crosby for elbowing, Foligno for roughing -- and Foligno took exception with Crosby hitting him up high to clear space in front of goaltender Marc-Andre Fleury.
"It's not a big deal, but it is something that he preached all summer about that we should limit that and then he goes and does it, so I was just a little disappointed," Foligno said.
suspendace asi za cheapshot (headshot) nehrozi, ze?
Nehrozí a nehrozí ani pokuta (narozdiel od Tavaresa, ktorý včera pekne sekol po Parisem a pokutu dostal). Normálna súčasť hokeja. Toto nie je lakeť Kunitza na hráča Tampy (meno si už nepamätám, hádam som aspoň klub trafil) či jedna z mnohých Cookeových zákerností, ktorých sa v minulosti dopustil.
Foligno v tom celkom nevinne nebol (video neukazuje prečo situácia vznikla), cez Fleuryho hlúpo prepadol a mal v zápase niekoľko menších roztržiek aj s inými hráčmi Pens. Takto sa v hokeji dáva na známosť, že toto né kámaráde. Lakeť tam byť už nemusel, to sa ale pri podobných záležitostiach stáva pravidelne (facewash a pod.). Minor penalty pre oboch a jede se dál...
Odehrali jsme jeden velmi poctivy zapas, s cistym svedomim reknu ze se dnes makalo na 100%. Zabavny hokej Penguins je zpet...
Otvaraci formace s Crosbym a Malkinem sice uz ve 21. sekunde otevrela skore, ale jinak jsme spise pokracovali v ospalych uvodech z predchozi doby. Montreal jeste v 1.tretine skore otocil na 2-1 a my jsme museli zvysit aktivitu.
Ve 2.tretine jsme to slusne roztocili, byli jsme jasne lepsi, Kunitzuv gol ramenem nakonec neplatil, Dupuisuv brejk vychytal skvely Price, stejne tak tutovku Malkina a nekolik dalsich sanci, navic Crosby v idealni pozici minul. Nedas-dostanes, Cole z niceho nic 3-1, coz v tu dobu bylo hodne krute, protoze jsme pred tim golem hrali snad 10 minut na polovine Habs... Nastesti Dupuis(what a season he´s having ) jeste do prestavky tvrdou strelou z otocky pekne upravil na 3:2 a nasledne Fleury vychytal Paciorettyho.
Ve 3.tretine se to zacalo presilovkou Habs, konecne i pri nas stalo trochu stesti pri brevne Webera, jenomze jeste v te same PP Habs se dostal do najezdu Kunitz, ale ani on v primem souboji proti Priceovi nepochodil. Kdyz po lahudkove zadovce Crosbyho vytahl Price neskutecny save i na Neala, prestaval jsem doufat... Subban pak podkopnul Neala, ten v padu nestastne zasahl hokejkou Subbana do tvare a sel na trestnou... Bylo po tlaku, hra se kouskovala a 5 minut jsme se vubec k nicemu nedostavali. Zkouseli jsme kombinovat Malkina s Crosbym, ale zachranu prineslo az naskoceni Staala ze stridacky a pohotove vysunuti od Malkina. Jordan efektne vyrovnal ultradulezitym golem na 3:3 v 56.minute
Cca. 3 minty pred koncem se odehral kontroverzni moment, kdyz Pacioretty zdemoloval loktem Letanga, ktery lezel v krvi minutu na lede. Nevim za co by se melo vylucovat kdyz ne za tohle Pro MTL lucky break, to totiz mohlo byt i 5 minut pro Paciorettyho(snad se na to Shanahan podiva, verdikt muze byt zajimavy), pro nas to tehdy vypadalo na ztratu nejlepsiho obrance a jen malokdo by v tu chvili predpokladal jak ten zapas nakonec vyvrcholi...
Zacatek prodlouzeni nastesti prinesl navrat Letanga z kabiny, byl sice v zakrvavenem dresu, ale asi relativne v poradku. A taky ze po akci Neala dokazal prave zminovany rodak z Montrealu Kris Letang vydolovat puk zpod Priceho a rozhodnout zapas. Opravdu symbolika, ktera chutna dvounasob krasne Priceovi a spol. se ten gol nezdal, dozadovali se preruseni hry, ale ja jsem tam cast puku pod betonem videl furt...
Za dnes tedy davam teamu absolutorium za overall effort, hosi hrali se srdcem, vyborne vykony vetsiny opor, od Malkina, Crosbyho, Kunitze, Staala, Dupuise, Letanga az po nenapadneho ale nadmiru spolehliveho Niskanena. Jaky to kontrast s Michalkem a Martinem, kteri si v kazdem zapase "povinne" museji zaknihovat nejakou hrubku, i kdyz dnes Martin alespon dobre zapracoval pri kontaktnim golu Dupuise...
Konecne tedy vyhra i venku, tvrde vydrena, ale plne zaslouzena a se sladkou prichuti. Pred tezkym tripem v Manhattanu, WSH a Caroline to prichazi presne vhod.
Sid po zapase o zapase a o ubrecenem Folignovi (od 2:40), ktery btw. 3krat behem zapasu zroloval Fleuryho:
No přesně tak s příchodem největšího zase hrajem hokej který baví davy Dneska další výstavní asistence a jedeme dál, v uterý veliká zkouška ohněm v podobě bitvy s Rangers. Jinak dneska už Sidney odehrál 20:55, takže jen tak dál, zapisujeme v tabulce +/- dva kladné bodíky. Price ukázal svoji vyjimečnost, ale na vyjimečnost Letanga to zase nestačilo. Líbí se mě Malkin, který se zvedá zápas od zápasu a po návratu Crosbyho jen kvete. Stejně jako celé naše mužstvo. Flyers se v MSG nezmohli na nic a tak přebíráme kontrolu nad divizí. Tento týden nás čeká: NYR, Wsh a Car..první zápas bude zkouška síly, další dva na vylepšení skore, teda pokud Caps do té doby neprovedou čistky
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty) Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57 Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Klubová Tipovací Liga
Už včera jsi věděl, jak skončí dnešní zápasy? Ukaž nám tvoje schopnosti v naší týmové tipovací hře!