Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BOSTON BRUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Po prehre s Habs sme si napravili chut. Bruins 7 - Kessel 0. Phil bol podla ocakavania vybucany
. Savard: "Je to velke vitazstvo. Minulu noc sme sa strapnili a teraz sme si to vynahradili.". Savvy sa stal vdaka hattricku prvou hviezdou zapasu
a Bergeron druhou. Co Bergy dokaze predviedol pri Recchiho gole. Presiel celym klziskom a naserviroval Recchimu golovu prihravku na ktoru mu stacilo len nastavit hokejku. Treba ale povedat, ze Leafs mali aj dost smoly. Dost golov bolo tecovanych tesne pred brankarom ci uz nasimi, alebo superovymi hracmi.

famozne, famozne
odfukli sme listky jedna radost a dufam, ze si to iste zopakujeme aj vo stvrtok...

Rasky sa opät predviedol vo vybornom svetle (3 star zapasu) a pokial sa nemylim, v tomto rocniku si na svoje konto pripisal uz 2A

tak toto nemalo chybuSkorpion píše:Co Bergy dokaze predviedol pri Recchiho gole. Presiel celym klziskom a naserviroval Recchimu golovu prihravku na ktoru mu stacilo len nastavit hokejku.
Kessel
:coucou:
Mozno to je len nahoda, ale za povsimnutie stoji ktori Kessel-ovy ex-spoluhraci sa vcera najviac snazili: Savard- hattrick, Chara 1G a +4... myslim ze tito dvaja nesmutili za odchodom Kessel-a a najma Savvy ukazal ze bez neho je nadalej super hrac a dokaze goly aj strielat.
A este si nemozem odpustit statistiku Kessel-a: -3 ... to co som stale opakoval, je to jednosmerny hrac a este dlho potrva kym si zacne plnit aj defenzivne povinnosti (ak sa tak vobec niekedy stane)
A este si nemozem odpustit statistiku Kessel-a: -3 ... to co som stale opakoval, je to jednosmerny hrac a este dlho potrva kym si zacne plnit aj defenzivne povinnosti (ak sa tak vobec niekedy stane)
je realny predpoklad, ze sa Andrew Ference bude skôr ci neskôr stahovat
According to a pro scout of one Eastern Conference club, “Ference’s name has come across our desk repeatedly for trade in recent weeks.’’ Which could explain, in part, why rookie defenseman Johnny Boychuk stuck around for two-plus months before the Bruins last week finally sent him to Providence for conditioning.
According to a pro scout of one Eastern Conference club, “Ference’s name has come across our desk repeatedly for trade in recent weeks.’’ Which could explain, in part, why rookie defenseman Johnny Boychuk stuck around for two-plus months before the Bruins last week finally sent him to Providence for conditioning.
Zdá sa, že v bráne Bostonu Bruins vyrastá nová brankárska hviezda. Gólmanskú oporu našli "medvede" v iba dvadsaťdvaročnom Fínovi Tuukovi Raskovi. Bruins sa tak nachádzajú v skutočne výhodnej pozícií. Mať dvoch kvalitných gólmanov je v hokeji veľké plus.
Keď tento rok podpisoval generálny manažér "medveďov" Peter Chiarelli zmluvu s nádejným fínskym brankárom, azda ani on sám nevedel aký lukratívny obchod uzatvára. Tuukka Rask sa Bostonu upísal na dva roky, pričom v každom z nich inkasuje 1,25 milióna dolárov. Už teraz je jasné, že tieto peniaze neboli žiadnym plytvaním. Práve naopak. Po trinástich odchytaných dueloch sa s 93.6 percentami nachádza mladý Fín na tretej priečke v tabuľke brankárov z hľadiska percentuálnej úspešnosti. Jeho priemer 1,97 inkasovaného gólu na zápas ho však vynieslo až na druhé miesto v celoligovej tabuľke. Pre Bruins je tento fakt ešte o to krajší, že ich druhá opora v bráne Tim Thomas sa v oboch štatistikách nachádza medzi dvadsiatkou najlepších.
"Myslím, že sme to všetci tušili už minulý rok," povedal pre boston.com o Raskovi slovenský kapitán Bostonu Zdeno Chára. "Očividne mu prospela hra na farme v Providence, kde bol brankárskou jednotkou. Za Boston odvádza výborné výkony. Je úžasné, že máme dve vyrovnané opory v bráne. Títo muži nám vyhrávajú zápasy."
Rask sa v bráne "medveďov" naposledy zaskvel pri výhre nad Torontom v pomere 7:2. Tridsaťtri chytených striel ho napokon vynieslo medzi trojicu najlepších hráčov zápasu. Jeho výkony a talent chváli i útočník Shawn Thorton. "Je neuveriteľné ako tento mladík chytá. Je ako skala v bráne. Je to pre nás ukľudňujúce hrať s takou oporou vzadu," vyslovil sa Thorton pre bostonherald.com (hokejsk)
Keď tento rok podpisoval generálny manažér "medveďov" Peter Chiarelli zmluvu s nádejným fínskym brankárom, azda ani on sám nevedel aký lukratívny obchod uzatvára. Tuukka Rask sa Bostonu upísal na dva roky, pričom v každom z nich inkasuje 1,25 milióna dolárov. Už teraz je jasné, že tieto peniaze neboli žiadnym plytvaním. Práve naopak. Po trinástich odchytaných dueloch sa s 93.6 percentami nachádza mladý Fín na tretej priečke v tabuľke brankárov z hľadiska percentuálnej úspešnosti. Jeho priemer 1,97 inkasovaného gólu na zápas ho však vynieslo až na druhé miesto v celoligovej tabuľke. Pre Bruins je tento fakt ešte o to krajší, že ich druhá opora v bráne Tim Thomas sa v oboch štatistikách nachádza medzi dvadsiatkou najlepších.
"Myslím, že sme to všetci tušili už minulý rok," povedal pre boston.com o Raskovi slovenský kapitán Bostonu Zdeno Chára. "Očividne mu prospela hra na farme v Providence, kde bol brankárskou jednotkou. Za Boston odvádza výborné výkony. Je úžasné, že máme dve vyrovnané opory v bráne. Títo muži nám vyhrávajú zápasy."
Rask sa v bráne "medveďov" naposledy zaskvel pri výhre nad Torontom v pomere 7:2. Tridsaťtri chytených striel ho napokon vynieslo medzi trojicu najlepších hráčov zápasu. Jeho výkony a talent chváli i útočník Shawn Thorton. "Je neuveriteľné ako tento mladík chytá. Je ako skala v bráne. Je to pre nás ukľudňujúce hrať s takou oporou vzadu," vyslovil sa Thorton pre bostonherald.com (hokejsk)
Jeho trade sa spomina od zaciatku sezony najma v suvislosti s jeho aktivnou ucastou na letnom "puci" v hracskej asociacii a zrejme nie najlepsich vztahoch so spoluhracmi ktorym sa tento "letny tah" nepacil (Recchi atd.). Doposial jeho vykony boli slabe takze o neho nikto nejavil zaujem... ale v poslednych zapasoch sa zlepsil a konecne sa zapaja do hry aj emociami (napr. ako sa postavil na obranu Boychuck-a po otaznom zakroku na neho)... moj osobny nazor je ze pokial za neho resp. v nasledujucom trade neziskame spolahliveho obrancu tak je to velke riziko zamyslat jeho trade teraz lebo: Hunwick hra zatial velmi slabo, Wideman tiez nema zatial top sezonu a ani Zdeno zatial nehra na urovni minuleho roku, najma co sa tyka ofenzivnej casti.cepi píše:je realny predpoklad, ze sa Andrew Ference bude skôr ci neskôr stahovat
heh 2 zapasy s panom Kesselom a spol. 2V - skore 12:4 a to sa nam listky ako tak rozbiehaju, dobra praca mackovia a z psol. 10Z riesime vybornu bilanciu 8-1-1
za tsavu 3:0 sme si to v zavere zbytocne skomplikovali, ked sa podrailo listkom znizit na 3:2 ale lisiak Rechcci to tam pocas nasej presilovej hry golovo upratal....ta zaverecna tretina mala aspon fajn grady, oplatilo sa vydrzat
"Vedenie o tri góly je to najhoršie. Dve tretiny sme hrali v pohode, no v tretej na nás vybehli a my sme na to neboli pripravení. I napriek tomu je viac ako príjemné, že sme napokon vyhrali," uznal Recchi.

paradnym vykonom sa opät predviedol Rasky (2/34), ktory sa blysol zakrokmi ala Timmy

a prave on stal pri zrode dost dôleziteho momentu, ktorym David Krejci zvysoval vedenie na 3:0 luxusnym prevedenim sn
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/iPjp1azKaII&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/iPjp1azKaII&hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/youtube]
Thomas je momentalne v tieni Raska. Neviem, co sa s nim robi, ale zatial mu to nejde tak ako sme zvyknuti. Mozno to ma suvis s tym zranenim, o ktorom sa pred nejakymi tyzdnami spekulovalo. Zapas s Isles som nevidel, ale s nimi sa pravidelne trapime. Predpokladam, ze tomu tak bolo aj teraz.
Dnes sa mi dufam poadri prihodit chat s Raskom, ktory bol v stredu.
Dnes sa mi dufam poadri prihodit chat s Raskom, ktory bol v stredu.
Tuukka, co si myslis o tom, ze uz teraz fanusikovia kricia "Tuuuuuuuuuuuuukkkkaaaaaaaa" po tvojom zakroku? Nemyslel si si, ze na teba bucia?
Zo zaciatku som si naozaj myslel, ze je to bucanie. Ale teraz viem, ze je to moje meno, co je omnoho lepsie.
Kde si sa naucil tak dobre po anglicky?
V skole a z televizie. Anglicky som sa zacal ucit ked mi bolo 10.
Kolkymi jazykmi hovoris?
3. Finsky, svedsy a anglicky
Je pravda ze brankar by mal byt najlepsim korculiarom?
Ano, a ja som!
Co robis vo volnom cae?
Hram Xbox, pozeram TV a filmy.
Ako vznikol navrh tvojej masky?
Navrhol som ju ja spolu s dizajnerom. Ten mal aj posledne slovo.
Si spokojny ako hras ty a cely tym?
Ano, dari sa mi, ale vzdy je prestor na zlepsenie. Rovnako je to aj s hrou celeho tymu.
Kto z Bruins ma najlepsiu strelu?
Chara a Boychuk
Kto je nalepsi hrac tymu v NHL 2010?
Ja som najlepsi. Wheelera nepocuvajte.
Ked hras videohru, davas Thomasa na lavicku?
Rotujeme sa. Nechcem sa davat do hry kazdy zapas, lebo Rask tam nie je az taky dobry.
Pocul som, ze hras na bubny. Aku muziku?
Rock, aleho heavy metal. Hlavne Metallicu.
Bol si uz vo Fenwey parku? Ake je to byt sucastou winter classic?
Bol som tam parkrat na zapase Red Sox. Na Novy Rok to bude velka zabava.
Ako si myslis, ze dopadne Finsko na olympiade?
Myslim, ze mame sancu na medailu. Ale aby sa to stalo, musi nam vsetko vyjst ako si zelame.
Preco cislo 40?
Dali mi ho na prvom treningovom kempe a nikdy som no nezmenil.
Kto je najvtipnejsi v kabine? Boychuk hovori, ze ty?
Ja si myslim, ze Boychuk, len nechcel spomenut seba.
Pripominaju ti hraci rozstrelovy incident ked si vhodil na lad bednicku od mlieka?
Kazdu chvilu ha ha. A specialne Rabbit, kedze som mu hokejkou takmer odstrelil hlavu.
Mal by som si ta vybrat do Fantasy league?
Ja by som tak spravil...ale nebud nahnevany ak nezahram dobre.
Co si myslis o bitkach brankarov? Si vysoky, mas dobre rozpatie. Myslim, ze by sa ti darilo.
Rad sa na ne pozeram, ale musim nabrat nejake svalstvo skor nez sa do nejakej pustim.
Aky je tvoj oblubeny typ zakroku?
Lapackou, alebo ako volakedy - korculou.
Co by si robil keby si nebol hokejistom?
Asi by som sa venoval fubalu, alebo tenisu.
...pokracovanie coskoro...nestiham
Zo zaciatku som si naozaj myslel, ze je to bucanie. Ale teraz viem, ze je to moje meno, co je omnoho lepsie.
Kde si sa naucil tak dobre po anglicky?
V skole a z televizie. Anglicky som sa zacal ucit ked mi bolo 10.
Kolkymi jazykmi hovoris?
3. Finsky, svedsy a anglicky
Je pravda ze brankar by mal byt najlepsim korculiarom?
Ano, a ja som!
Co robis vo volnom cae?
Hram Xbox, pozeram TV a filmy.
Ako vznikol navrh tvojej masky?
Navrhol som ju ja spolu s dizajnerom. Ten mal aj posledne slovo.
Si spokojny ako hras ty a cely tym?
Ano, dari sa mi, ale vzdy je prestor na zlepsenie. Rovnako je to aj s hrou celeho tymu.
Kto z Bruins ma najlepsiu strelu?
Chara a Boychuk
Kto je nalepsi hrac tymu v NHL 2010?
Ja som najlepsi. Wheelera nepocuvajte.
Ked hras videohru, davas Thomasa na lavicku?
Rotujeme sa. Nechcem sa davat do hry kazdy zapas, lebo Rask tam nie je az taky dobry.
Pocul som, ze hras na bubny. Aku muziku?
Rock, aleho heavy metal. Hlavne Metallicu.
Bol si uz vo Fenwey parku? Ake je to byt sucastou winter classic?
Bol som tam parkrat na zapase Red Sox. Na Novy Rok to bude velka zabava.
Ako si myslis, ze dopadne Finsko na olympiade?
Myslim, ze mame sancu na medailu. Ale aby sa to stalo, musi nam vsetko vyjst ako si zelame.
Preco cislo 40?
Dali mi ho na prvom treningovom kempe a nikdy som no nezmenil.
Kto je najvtipnejsi v kabine? Boychuk hovori, ze ty?
Ja si myslim, ze Boychuk, len nechcel spomenut seba.
Pripominaju ti hraci rozstrelovy incident ked si vhodil na lad bednicku od mlieka?
Kazdu chvilu ha ha. A specialne Rabbit, kedze som mu hokejkou takmer odstrelil hlavu.
Mal by som si ta vybrat do Fantasy league?
Ja by som tak spravil...ale nebud nahnevany ak nezahram dobre.
Co si myslis o bitkach brankarov? Si vysoky, mas dobre rozpatie. Myslim, ze by sa ti darilo.
Rad sa na ne pozeram, ale musim nabrat nejake svalstvo skor nez sa do nejakej pustim.
Aky je tvoj oblubeny typ zakroku?
Lapackou, alebo ako volakedy - korculou.
Co by si robil keby si nebol hokejistom?
Asi by som sa venoval fubalu, alebo tenisu.
...pokracovanie coskoro...nestiham
dik, je to z kluboveho webu.
...pokracovanie...
Kto z tymu ma najlepsiu prezyvku?
Osobne mam rad Z (Chara).
Je Finsko dobre na rybacku? A rybarcis rad?
Ja nie. Najlepsie miesta su v severnej casti krajiny.
Preco volaju Bitza Bit'zy-Cat'? Ma rad macky?
Ano, myslim, ze ich ma asi 5, ale nie som si isty.
Co si si obliekol na Halloween?
Bol som policajt 911 z Rena spolu s Hunwickom.
Zaznamenal si nejaky rozdiel v rychlosti a sile striel medzi AHL a NHL?
V AHL je malo hracov s dobrou strelou, v NHL skoro vsetci.
Nemyslis si, ze ta v NHL 2010 podcenili?
Myslim, ze to tam je tak akurat.
Co by si odporucil navstivit vo Finsku?
Savonlinna a Tampere
Vnimas nejaky rozdiel medzi ihriskami v NHL a Europe?
Je to velky rozdiel. Hraci tu ovela radsej strielaju, pretoze plocha je mensia.
Kto da najvacsi benchpress v tyme?
Z a ja som hned za nim.
Aku polozku si vzdy kupis ked si v supermarkete?
Vodu.
Maju hraci radi interview medzi tretinami?
Brankari sa ich nezucastnuju, ale hracom to je jedno. Po zapase mi to nevadi.
Ake je to chytat Charove strely na treningu?
Zvycajne ujdem niekam do rohu od strachu.
Kto z tymu ma najlepsiu palicovu techniku?
Asi Krejci a Wheeler.
Ked hovorime o tvrdosti striel, kto ta trafil najtvrdsie do masky? A bolelo to?
Z ma trafil a bolelo to len trochu.
V tejto sezone mas uz 2 asistencie. Vedel si o tom?
Nehody sa stavaju.
Kto pouziva najviac kolinskej?
Definitivne Boychuk.
Naozaj sa Savard rozprava so svojou hokejkou? Prisaham, ze som ho videl k nej hovorit.
S niekym sa rozprava, ale nikto nevie s kym.
Aka je tvoja oblubena europska krajina okrem Finska?
Spanielsko.
...pokracovanie...
Kto z tymu ma najlepsiu prezyvku?
Osobne mam rad Z (Chara).
Je Finsko dobre na rybacku? A rybarcis rad?
Ja nie. Najlepsie miesta su v severnej casti krajiny.
Preco volaju Bitza Bit'zy-Cat'? Ma rad macky?
Ano, myslim, ze ich ma asi 5, ale nie som si isty.
Co si si obliekol na Halloween?
Bol som policajt 911 z Rena spolu s Hunwickom.
Zaznamenal si nejaky rozdiel v rychlosti a sile striel medzi AHL a NHL?
V AHL je malo hracov s dobrou strelou, v NHL skoro vsetci.
Nemyslis si, ze ta v NHL 2010 podcenili?
Myslim, ze to tam je tak akurat.
Co by si odporucil navstivit vo Finsku?
Savonlinna a Tampere
Vnimas nejaky rozdiel medzi ihriskami v NHL a Europe?
Je to velky rozdiel. Hraci tu ovela radsej strielaju, pretoze plocha je mensia.
Kto da najvacsi benchpress v tyme?
Z a ja som hned za nim.
Aku polozku si vzdy kupis ked si v supermarkete?
Vodu.
Maju hraci radi interview medzi tretinami?
Brankari sa ich nezucastnuju, ale hracom to je jedno. Po zapase mi to nevadi.
Ake je to chytat Charove strely na treningu?
Zvycajne ujdem niekam do rohu od strachu.
Kto z tymu ma najlepsiu palicovu techniku?
Asi Krejci a Wheeler.
Ked hovorime o tvrdosti striel, kto ta trafil najtvrdsie do masky? A bolelo to?
Z ma trafil a bolelo to len trochu.
V tejto sezone mas uz 2 asistencie. Vedel si o tom?
Nehody sa stavaju.
Kto pouziva najviac kolinskej?
Definitivne Boychuk.
Naozaj sa Savard rozprava so svojou hokejkou? Prisaham, ze som ho videl k nej hovorit.
S niekym sa rozprava, ale nikto nevie s kym.
Aka je tvoja oblubena europska krajina okrem Finska?
Spanielsko.
Tak jsem zvědav jak se Philly dnes u Vás bude dařit, zatím jsem z naší hry a hlavně výsledků doslova zdrcen, ale mám takové tušení, že dnes by to v Bos mohlo vyjít, navíc hned zítra hrajeme v Pit a kdyby jsme uspěli i tam tak snad je ta podělaná krize def. pryč a Philly konečně nastolí mnou tolik očekávanou jízdu !!!!
dnesny zapas si zrejme omrkneme, zapasy s Philkou maju zakazdym nieco do sebaENGLAND-The3LIONS píše:Tak jsem zvědav jak se Philly dnes u Vás bude dařit, zatím jsem z naší hry a hlavně výsledků doslova zdrcen, ale mám takové tušení, že dnes by to v Bos mohlo vyjít, navíc hned zítra hrajeme v Pit a kdyby jsme uspěli i tam tak snad je ta podělaná krize def. pryč a Philly konečně nastolí mnou tolik očekávanou jízdu !!!!
vzhladom k tomu ako sa vam herne + vysledkovo :pleaseantry: dari :pleaseantry: beriem 2 body, je mi jedno ci po pp, ci sn..samozrejme, priebeh zapasu môze byt akykolvek, ale prehru si nechcem moc pripustat...vy sa skôr ci neskôr rozbehnete, no momentalne je pohoda, forma na nasej strane, takze patri sa zabodovat naplno
v kleci mame Timmyho, tak snad sa uz priblizi k vykonom Raskyho, na vasej strane Boucher
Včera velmi kvalitní výkon jak od Bruins tak od Philly, i před 3. tř. jsem věřil že to otočíme a jsem velmi rád že se tak stalo. Defacto celý zápas jsme hráli na 5 beků, navíc Carter na to že odehrál 22 min. tak nebyl absolutně vidět, z jeho strany prozatím v celé sezóně velké zklamání. Jinak to co jsme včera předvedli v 1. 15-ti min. 3. tř., tak to byl náš jednoznačně nejlepší výkon v dosavadním průběhu ročníku, takto si nějak představuji naši hru. Hoši na to vlétli s max. nasazením, neustálý forčeking, nemohli jste vůbec rozehrát, měli jsme šance, drtili jsme Vás o mantneli - posledních 5 min. bylo dle očekávání, Hartny nám krapet zavařil ale ustáli jsme to. Jinak skvělý Boucher a jak říkám, celkově velmi kvalitní zápas
!!!!
veru tak popiPopradcan píše:Zajtra nas caka zase tazky super Boston Bruins
nasa zostava sa nam malicko obmenila...a nie moc pozitvnym smerom, teda co sa obrany tyka...mimo je Wideman, z obrany nam dalej vypadol spolahlivy Mark Stuart, ktory bude pauzovat 4-6 tyzdnov.... svoju A premieru si tak odbije Andy Wozniewski....Bitz sa z 1 lajny presuva do 3, hore sa naopak posuva Ryder, podobne ako Paille, ktory bude figurovat v 2 lajne

Sturm - Savard - Ryder
Paille - Bergeron . Recchi
Wheeler - Krejci - Bitz
Begin - Sobotka - Thornton
Chara - Morris
Wozniewski - Ference
Hunwick - Boychuk
Thomas
dnes dalsi z narocnych zapasov...Sens..(v brane Timmy); bodovy predpoklad z posl. 2 zapasov (CHI+TOR=1b ) mi docela klapol, aj ked uprimne pocital som aj s 0 bodovym ziskom...1 bodik sice nic moc, ale kedze aj ten padol za 5 min. 12 ok
doplacame na slabu koncovku....proti jastrabom nam to sice padlo 4x, ale take 2 goly by som skôr pripisal Niemimu ako nasej presnej puske...proti listkom strelecky prach vzlhol docista...88 strelenych golov nie je bohvieaka vizitka...este ze to drzime v obrane (83) aj z toho dôvodu dochadza k zaujimavej zmene....Steve Begin, hrac 4 lajny sa posuva do 1 formacie
vedla Sturmyho + Savvyho, s ktorym to isty cas tahal vo Flames....inak osobne som si prial vidiet Begina hore, pretoze je to podla mna sikovny hracik a ked sa uz mohol v 1 lajne objavit Bitz, preco by sme to nemohli skusit s Beginom....jedno je vsak iste, k Savvymu sa hlada sniperik, od Begina sotva môzeme ocakavat golove predstavenia ala Kessel (nerad ale neda mi ho nespomenut) a preto sa posuskava o posilneni utoku....tak ako to bolo trefne vystihnute
doplacame na slabu koncovku....proti jastrabom nam to sice padlo 4x, ale take 2 goly by som skôr pripisal Niemimu ako nasej presnej puske...proti listkom strelecky prach vzlhol docista...88 strelenych golov nie je bohvieaka vizitka...este ze to drzime v obrane (83) aj z toho dôvodu dochadza k zaujimavej zmene....Steve Begin, hrac 4 lajny sa posuva do 1 formacie
hurikan Ray Whitney je v hladaciu a dokonca sa posuskava aj o obrancovi Wardovi, ktoreho supla Carolina na waiver a s ktorym sme sa my po sezone rozlucili, co bolo mne osobne dost luto, nakolko srdciara Warda som si dost oblubil...uvidime, kazdopadne, nejaka ta vymena skôr ci neskôr padneSkorpion píše:Sam McCaig zostavil vianocne zelania vsetkych 30 tymov:
BOSTON BRUINS
Kridlo, ktore vie korculovat, strielat a skorovat - ale nesmie sa volat Kessel.
cepi píše:supervelmi dôlezite vitazstvo a so stiahnutou roletkou k tomu
toto Timmy brutalne potreboval, super

hehe, Looch si to dobre naplanovalcepi píše:Milan Lucic - jeho "clenkova rekonvalescencia" napreduje, do zostavy by mohol naklusat
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé