Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

tak ked na to nevie prist Oates sam, tak mu to Ovechkin povie takto, je mi jedno, aka je tam nalada, posrali co sa dalo tuto sezonu, cim skor to zacnu riesit, tym lepsie, ja som rad, ze Ovechkin to povedal takto otvorene
lol keby toto videl nas Julien co predvadza Ovechkin tak 3 zapasy sedi na riti na tribune a nikto nepovie ani mäkke f
Obrázek :)
http://nhl.si.com/2014/04/03/alex-ovech ... s-captain/" onclick="window.open(this.href);return false;

to proti NYR z PO minuleho roka :hroza:
Capitals coach Adam Oates may be fired after the season..verim tomu, ze sa to zacne McPheem hlavne...neviem ako vy, ale ja som bol za to, aby Oates dostal poriadny cas, stale sa hovorilo o nejakom novom systeme, ale ja ho tam nevidim a on uz s tym muzstvom pracuje takmer 2 roky, takze ja by som bol aj za odchod Oatesa.
Mike Green won’t make the trip, Oates said. Nor will Jack Hillen or Patrick Wey.

Už sa teším na obranné dvojice proti St.Louis. :-D :-D
Velmi dobry clanok o tom aky je Oates zly trener http://www.russianmachineneverbreaks.co ... -cmon-yes/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pekne, takze ziadne PO...uz len cakam na oficialnu spravu, ze McPhee konci a s nim aj Oates, inak ma Caps prestavaju zaujimat
Laviolette by z Oveckina vedel vela dostat :hmm:
kajo píše:Laviolette by z Oveckina vedel vela dostat :hmm:
:lol2:
Ten by ho urcite naucil prikladnej defenzive a zodpovednemu vracaniu sa :D

Poslednu sezonu nam s Lavym fungovali uz len special teams, cize ovca by bola tam kde je :D
Preco si vsetci myslia, ze z Oveckina musi byt hned Selke kaliber utocnik na to, aby bol efektivny?

Ja som presvedceny, ze Lavi so svojim gun and run by sa do Washingtonu hodil, caps by boli zabavny tim na sledovanie (myslene v dobrom) a Oveckin by tiez pookrial.
Podľa viacerých štatistík boli Caps túto sezónu približne 22.-27. najlepší ES tím v lige.

Pri tom stále neviem aký majú Caps systém a už viacero hráčov sa teraz začalo sťažovať, že sú tímom bez identity. Oates si tiež vo viacerých prípadoch tvrdohlavo presadzoval svoje aj keď to očividne nefungovalo. (viď. RMNB článok vyššie.)
Calle Johansson podľa mňa na základe rozhovorov a hry jeho obrancov nemá šajnu, čo robí. :?

Tiež je úplne na :slap: vzájomná spolupráca McPheeho a Oatesa. McPhee privedie do tímu útočníkov Erata a Pennera, obaja hrajú(li) počas svojho pobytu u Caps najčastejšie v 4. lajne, medzi tým je 3. obranný pár Erskine-Carrick :lol: :lol: .

Caps majú okrem Oviho a Backstroma (ktorý mimochodom ES tiež túto sezónu nič moc, má iba 34 ES bodov) aj Greena, ktorý ide s výkonnosťou stále nižšie. Všetci traja mali najväčší úspech pod útočným stýlom Boudreaua.
Prišiel Kuznetsov a aj Orlov má ako ofenzívny obranca obrovský potenciál.
kajo píše:Ja som presvedceny, ze Lavi so svojim gun and run by sa do Washingtonu hodil, caps by boli zabavny tim na sledovanie (myslene v dobrom) a Oveckin by tiez pookrial.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Podľa mňa sa je pre súčasné jadro Caps najefektívnejší útočný štýl hry. V minulosti tak hrali a išlo im to. Tiež by sa hodil motivátor typu BB. Tento tím potrebuje niekoho, kto ich poriadne nakopne keď treba a zdžube keď hrajú zle. Nie Oatesove "Hrali sme dobre, len sme mali nešťastie" a blabla...

S Boudreauom tiež nikam nedošli, no to je podľa mňa z dôvodu jeho neschopnosti sa takticky prispôsobiť počas série a faktu, že aj počas jeho časov chýbal dobrý defenzívny obranca. Napriek tomu boli za jeho časov Caps určite nebezpečnejší tím než pri Hunterovi/Oatesovi.

Preto by som ja v prípade, že by získali dobrého coacha pre obranu a tiež ju aj posilnili určite bol za návrat run and gun. :-P

Budem však šťastný s akýmkoľvek skúseným novým GM a coachom. :-D (Hlavne GM, aj keby tento nový nechal Oatesa ako trénera... vyhodí ho cez budúcu sezónu :-D :-D )
Povinná četba :!:
:arrow: http://tinyurl.com/ko3r288" onclick="window.open(this.href);return false; :)

Nejvíc mě asi zaujala golmanská otázka; a konkrétně:
Dave Prior, who had worked with the Capitals either as a goaltending coach, scout or advisor since 1997 and helped draft Varlamov, Neuvirth, Holtby and Grubauer, was fired in August 2013 when he refused to endorse and implement changes to the style of play Oates wanted.

“Adam did not agree with how I coach, both in my methods and the content of what I coached,” Prior said from his home in Ontario. “My inflexibility was perceived as ignorance or stubbornness, but I perceive it as a much deeper knowledge of the position. . . . I have no regrets, I would do the same thing again because I stand up for what I believe in. I would gladly defend a goaltender and what I believe is the toughest way to play goal and lose my job over it than to pour gas on them or give them what I believe is bad advice.”

Oates and new goaltending coach Olie Kolzig promoted a calm, controlled style of play that allowed for deeper placement in the crease. All three netminders who started the year in Washington acknowledged the adjustments weren’t instantaneous, but the most visibly affected was Holtby.

The most aggressive of the bunch, Holtby appeared trapped between instinct and instruction. During a stretch from Dec. 10 to Jan. 21 ,in which he made just seven appearances, Holtby gave up 23 goals on 160 shots and admitted his confidence was low.
(...)
I’ve studied the position. I’ve met with a lot of people and studied the position. I’m a head coach of a team: My job is to know every position. I never played D but I know D, so I know goaltending,” Oates said.
To zní jako pěkná podlost, nabubřelost i blbost Oatese v jednom. :? Nechci řikat, že nestálost v brankovišti Caps posrala sezonu, to ne, ale jeden z výrazných faktorů to byl rozhodně. Nemám pravdu?
To, že im chýbala pevná a stála jednotka, tak, ako to majú ostatné tímy, to je neodškriepiteľné a nepopierateľné. Každopádne, možno to bude zmena k lepšiemu (nepostup do PO). Ak to prežije ako Oates tak McPhee, tak u Caps niečo nie je v poriadku.
Tak tandem Halák+Holtby by se mi v příští sezóně pozdával.. Já nwm, Holtby letos měl dost zápasů, kde to zvoral ale já v něm vidím hodně podceňovaného brankáře a rozhodně bych kritiku na nepovedenou sezónu Caps neházel na brankáře či obranu. Vše bylo špatně. Nebyl tu žádný systém, nebyla nad hráči pevná ruka (což bylo vidět hlavně u Ovechkina) a Ice-time v hráčů v týmu byl občas dost nesmyslně rozházen (soudím vzájemné zápasy s Panthers a jeden proti Rangers). Já jsem opravdu zvědav, co se vše uděje v létě..

Jinak, J. Ward se mi zdá trošku přehlíží. Letos prožil hodně povedenou sezónu. :thumbsup: A lajna Chimera-Grabo-Ward fungovala i v těžkých chvílích dobře. Pořád je na čem stavět ale toho F. Forsberga je fakt škoda. A plácat Wilsona v 4. lajně je taky blbost. Ten hráč má na víc a radši hrát v AHL top minuty než v NHL čtvrtou brázdu.
Čo sa týka brankárov, tak medzi fanúšikmi Caps sa dosť rieši Kolzig ktorý začal počas sezóny Holtbyho učiť chytať inak než tomu bolo doteraz a niektorí si dokonca myslia, že práve preto Holtby podával v tejto sezóne občas nevyrovnané výkony.

Grubauer v kritických chvíľach zaskočil najlepšie ako sa dalo.

Halák sa už od svojho príchodu trochu schladil, no vo väčšine svojich štartov pochytal chytateľné. V zápase proti St.Louis Halák nakoniec nenastúpil aj keď pôvodne nastúpiť mal.
http://www.russianmachineneverbreaks.co ... dam-oates/" onclick="window.open(this.href);return false;
Práve kvôli týmto napätým vzťahom si myslím, že na 90% Halák s Caps nepredĺži a bude UFA.

Keby som mal zhodnotiť celkový výkon brankárov v tejto sezóne, tak úplný priemer. Za problémy, ktoré Caps majú podľa mňa určite nemôžu.

Holtby pre mňa aj po tejto sezóne zostáva veľmi dobrý mladý brankár, ktorý má potenciál na to stať sa dlhodobou jednotkou. :good:
Zdenko píše:Čo sa týka brankárov, tak medzi fanúšikmi Caps sa dosť rieši Kolzig ktorý začal počas sezóny Holtbyho učiť chytať inak než tomu bolo doteraz a niektorí si dokonca myslia, že práve preto Holtby podával v tejto sezóne občas nevyrovnané výkony.
Přesně o tom se píše v mnou citovanym textu. :jn:
Bez sance na postup do PO a my nechame hrat nasich top prospektov stvrtu
lajnu 11 a 13 min. Nebolo by lepsie dat ich na PP, skusit na PK s
ice-timom okolo 20 min? Mi to pride ze si takto chcu zachranit sezonu
McPhee aj s Oatsom, ale ked sa im to nejako podari, tak uz vazne budeme
za najacsich kktov v lige. Inak neviem, ci mal nejaky team viac
"skandalov" tuto sezonu ako my. Traja hraci poziadali o trejd, teraz to
natahovanie sa Oatsa s Halakom o tom kto co povedal, vyhodenie trenera
brankarov a nahradenim ho Kolzigom, ktory striktne naordinoval kazdemu
svoj styl hry. Orlov bol povolany z AHL aspon 15x za dva mesiace bez
odohratia jedneho zapasu v NHL, Wilson (inak talentovany a v pohode
chlapik) odohral celu sezonu v 4 lajne, cca 8 min za zapas s najvacsimi
tragedmi z teamu a bez akejkolvek sance na povysenie. Robime z neho 4th
linera a sa nebudem cudovat ak si nasledky ponesie po zvysok kariery. A
potom tu mame ten trejde Varlamova do Col, za co sme draftovali
Forsberga a toho sme nasledne vytrejdovali za Erata, ktory siel von za 4
kolo draftu. Tak ze sme vymenili Vezina kandidata za 4th round pick a
Lattu (ktory inak ako 4th liner hra skvelo, ale u nas sancu nedostane, lebo sme
prijebana organizacia ktora preferuje soft hracov typu Beagel), co je asi aj najvacsi dovod preco sme sa musely skoro cely rocnik pozerat na trageda Carricka a pritom sme mali na farme Oleksyho.
Tym by som to zhrnul a zakoncil..chce sa mi z
tejto sezony grcat..tu musi prist radikalny rez, lebo ked sa na ten team
pozriem teraz tak GM na pi*u, Oates na pi*u, Cale Johanson ako asistent
trenera uz uplne na pi*u, Kolzig ako trener brankarov tiez na pi*u,
Kapitan na pi*u a vlastne cely team na pi*u. Nejake pozytyva?
Ak si tymto zachrania sezonu McPhee a Oates, tak to bude brutal :-D fakt nepredstavitelne, aby McPhee dalej pokracoval, to nie je mozne proste...ale jak menujes tie skandaly, stale viac si uvedomujem, ze Oates je jeden hrozny sasek, on v nhl nema ako trener ziadnu buducnost, to co predvadza tuto sezonu je neskutocne fakt, vsetky tie jeho tahy, ktore nechapem, to ako sklada lajny, to ze sa vysral na hlavu Oleksymu atd atd...fakt, taky trener nema co dalej hladat u nas..
http://www.russianmachineneverbreaks.co ... -forsberg/" onclick="window.open(this.href);return false;

tak nam rastie zrejme skvely obranca, tak to ho snad vymenime za nejakeho Erate zase a nech hraje dalej Erskine
Obrázek
Veľmi nemachrujme Getzo :D
#Caps Ovechkin, Kuznetsov AND Orlov are set to join Team Russia for the IIHF Worlds in Minsk.

Osobne som extrémne zvedavý na Orlova v Minsku. :yes:

EDIT:

Brouwer has offer to play for Team Canada at World Championships.. has to "talk it over with my wife".. gotta keep mama happy!

LOL tak to som teda nečakal :-D :-D
Uz zacinam verit, ze sa u nas opat nic nezmeni :grc:
Stale nikto vyhodeny? ...zacinam uznavat, ze Ovechkin trosku stratil sudnost hmm, on ani len naznakom nepripusti, ze je nieco zle na tom ze tolko minusiek, vraj "platia ma za to, aby som daval goly a tych som dal 50", tak s tymto nech ho zabalia a poslu rovno do khl...a zacinam pomaly verit rovnako ako XruC
4066 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS