Maro, ty mě bavíš...guillaume píše:ja už věřim v 6. misto a flo v Po
Jednou už spřádáš plány na nejvyšší výběry v draftu, aby jsi několik dní poté psal o utopickém 6.místě na východě... Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Maro, ty mě bavíš...guillaume píše:ja už věřim v 6. misto a flo v Po
Jednou už spřádáš plány na nejvyšší výběry v draftu, aby jsi několik dní poté psal o utopickém 6.místě na východě... Vyčichlého kanonýrahabs píše:
montry :klobuk_dole: par tyzdnov, ci mesiacov spät, som Kovaljova a spol. v rovnakej suvisloti spominalmontreal píše:jenom vzpomínám na úspěšnou partu kolem Kovaljova,která ve svém nejlepším období hrála navíc pohledný hokej
Pořád de facto říkáme to samé...montreal píše::)Nebudu se dohadovat.Tým je v časové periodě kdy mělo mužstvo gradovat a výsledek je mírně řečeno ubohý. Cammaleri měl také na tom svůj podíl.Tedy žádná spokojenost.
Nemám ve zvyku se vzdávat do poslední teoritecké naděje,ale 8 místo PO je v současnosti v oblasti sci-fi.To by se musel stát zázrak.
Je to na zásadnější změny.Jen se obávám,že se současným vedením Canadiens,půjdeme jak herně,ale i výsledkově ještě dolu.
Od deadline nečekám vůbec nic.Vysoké datum a vůbec nic se neděje.Přitom je pravý čas na promyšlenou výměnu a oživení mužstva.Zase to zbyde na poslední den,kdy budou jen čumět,jak jim vyfouknou vytipované hráče ostatní.Jsem zvědavý jestli vůbec dokážou,alespoň směnit budoucí UFA,aby jsme za ně něco dostali.Mám dojem,že zůstanou a po sezóně nám zase jenom zamávají.![]()
Nezbývá než doufat,že v létě se teprve něco pohne.Alespoň v managmentu.Protože udat soupeřům ty naše nejhorší přeplacené šmudlali bude nadlidský výkon.
,,Ach Stanley cupe,ani nevíš, jak jsi neskutečně daleko".
Myslím, že loni jsme předvedli minimálně jeden řádně divoký zápas se vším všudy...cepi píše:montry :klobuk_dole: par tyzdnov, ci mesiacov spät, som Kovaljova a spol. v rovnakej suvisloti spominal
ste nasimi odvekymi rivalmi a ked porovnavam vykony za ery Kovaljova a tie terajsie, je to sakramentsky velky rozdiel a spominal som to uz v priebehu minulej sezony, ze ta paradna stavnata rivalita, sa akoby vytracala a momentalne si ju nachadzame skôr medzi Sabres, ci Flyers....
samozrejme, v PO to bolo vyhecovane opät na maxime, ale PO zapasy su PO zapasy, tam je to samozrejmostou, ale podobne vyhecovane a paradne suboje sme predsa riesili v "obycajnych" ligovych zapasoch a mne osobne tie terajsie take zial nepridu :ja_neviem:
taka sezona 2006/07 a mena ako: Kovaljov, Koivu, Plekanec, Ryder, Streit, Souray, ci zdravy Markov![]()
od sezony 2009-10 :ja_neviem: bez debat, hracsky kolobeh sa nezastavi ani v Montreale, prichody, odchody patria k NHL zivotu, ale "zbavenie sa" Kovaljova, naslednepodpisy Gomeza, Markova, ci naposledy Kaberleho (ze ste sa nepoucili od nas
ale v nasom pripade to pri zisku
az tak nebolelo)
ale ak casom (uz pocas najblizsieho leta?) dôjde k nejakej "ociste" ci vo vedeni, ci v hracskom rozpolozeni, snad vam opät svitne na ruzovejsie casy
Však se s tebou nikdo nedohaduje, de facto máš pravdu, pouze jsme se s Mírou hájili, protože jsi nám vkládal do úst věty námi nevyřčené, toď vše.montreal píše::)Nebudu se dohadovat.Tým je v časové periodě kdy mělo mužstvo gradovat a výsledek je mírně řečeno ubohý. Cammaleri měl také na tom svůj podíl.Tedy žádná spokojenost.
Nemám ve zvyku se vzdávat do poslední teoritecké naděje,ale 8 místo PO je v současnosti v oblasti sci-fi.To by se musel stát zázrak.
Je to na zásadnější změny.Jen se obávám,že se současným vedením Canadiens,půjdeme jak herně,ale i výsledkově ještě dolu.
Od deadline nečekám vůbec nic.Vysoké datum a vůbec nic se neděje.Přitom je pravý čas na promyšlenou výměnu a oživení mužstva.Zase to zbyde na poslední den,kdy budou jen čumět,jak jim vyfouknou vytipované hráče ostatní.Jsem zvědavý jestli vůbec dokážou,alespoň směnit budoucí UFA,aby jsme za ně něco dostali.Mám dojem,že zůstanou a po sezóně nám zase jenom zamávají.![]()
Nezbývá než doufat,že v létě se teprve něco pohne.Alespoň v managmentu.Protože udat soupeřům ty naše nejhorší přeplacené šmudlali bude nadlidský výkon.
,,Ach Stanley cupe,ani nevíš, jak jsi neskutečně daleko".
Nemyslím si, že v případě takového Brassarda by muselo být to "+" ke Kosticynovi velice hodně a hodnotné - Kosticyn není vůbec špatný útočník, který má co nabídnout - jenom to prostě letos není úplně ono, ale u kolika hráčů Habs to je...? U ostatních by to asi víc bylo, to souhlasím.Getzo5 píše:O záujme o Cartera je špekulovať náročné, už len z toho dôvodu, že aj napriek sláve a zázemiu Montrealu, vývoj posledných rokov môže odradiť jeho agenta od zvažovania podobnej ponuky. Je určite možný, otázna by bola cena. Brassard je rozhodne typom trejdu "nakúp za lacno, vyťaž z toho čo najviac" a zapadal by do mozaiky. Suter počas sezóny trejdovaný nebude, jedine ak by bol prejavený jasný nezáujem aj to je v situácii Nashvillu viac než nepravdepodobné. Poile sa pokúsi o maximum. V prípade oboch (Weber). Johnson nedáva logiku takmer žiadnu. LA sa momentálne usiluje o Nasha a je reálne, že práve Johnson by bol ponúknutý Columbusu. Čo by však LA mohlo chcieť od vás, to si neviem predstaviť. Že Kostitsyn je zrelý na odchod vedia aj deti na montrealskom pieskovisku, na to nikto predsa nepotrebuje podobne "renomovanú" stránku. Kam a za koľko je predmetom špekulácií už mesiace. Ťažko však predpokladať, že by Montreal získal niekoho zo spomenutých práve za Kostitsyna+. Tých plus by muselo byť veľa a hodnotných.
brasarda nevezmem, zbavujeme se stropu a brali by jsme dalsiho preplateneho hrace?mt-svk píše:No, prave trejd Johnsona Howson odmietol, takze nic z toho.Ale za Brassarda by ste museli nieco obetovat, jeho cena sa totiz zvysila a kedze hra dobre, stale ide hore. Za Kosteja by to ale nebolo, o toho u nas asi nebudeme mat zaujem.
Určitě, odešel sice zkušený hráč a rádce mladých, skvělý na oslabení, ale Geoffrion vypadá velice slibně. Navíc jsme omladili tým a něco málo ukrojili z pod stropu, byť by byl Gill po sezóně UFA a asi by se s ním neprodloužilo. I tak díky Hale za skvělou práci pro Habs! :klobuk_dole:Pasha píše:Myslím, že trejdom Gilla ste vyhrali. Potlesk pre Gauthiera, za Gilla získať 2nd round pick a mladého Geoffriona a Slaneyho...Takže myslím, že správny krok. Uvidíme čo ďalej. Kostitsyn je ďalší na rade ?
Edit :
Hal Gill @Skillsy75
Merci a Montreal. It was a lot of fun to be a Hab. Great organization with great fans. Au revoir!