Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
TAMPA BAY LIGHTNING
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
jn , taky jsem si všiml . Ohlas na Krajíčka nikdy nebyl zvlášt' pozitivní . Je vidět , že nemáme jen dementní vedení , ale i dementní fanouškymountain píše:-kolegům se taky moc nepozdává podpis(případný) Krajíčka, většina ho vidí jako 6.-7. beka. Ach jo, jak v USA nemaji rádi Evropany....
Tampa udajne takmer vymenila Vincenta Lecavaliera do Montrealu..vymenu napokon zrusil jeden z dvoch majitelov tohto klubu, Len Barrie..kisin píše:Pánové , máme tady 1.7. , to tedy znamená , že odpoledne amerického času už nemůže být Vinny vyměněn![]()
Toronto , Montreal a spol si tedy můžou
:ho*no:
No, to by mě zajímalo, co by teoreticky šlo k nám, když už ani Higginse nemají. A pokud by nebyl součástí té spekulace Markov, tak se vůbec není o čem bavit....
Ono naši kovbojové jsou poněkud nejednotní, jeden je pro výměnu Vinnyho a velký "fanoušek" Lawtona (GM), a druhý přesně naopak.
Ono naši kovbojové jsou poněkud nejednotní, jeden je pro výměnu Vinnyho a velký "fanoušek" Lawtona (GM), a druhý přesně naopak.
stř 01. črc 2009 16:53
I recently asked Brian Lawton about FA plans. His answer? "I think we'll again be active and aggressive."
Pred chvilou sa pytali Lawtona,ze ake ma plany pred volnym trhom....."Myslim,ze budeme zase aktivny a agresivny...."
Takze sa mame na co tesit
Pred chvilou sa pytali Lawtona,ze ake ma plany pred volnym trhom....."Myslim,ze budeme zase aktivny a agresivny...."
Já myslím, že bude aktivní jen na trhu s volnými hráči ... žádné trady snad nebudou.Popradcan píše:I recently asked Brian Lawton about FA plans. His answer? "I think we'll again be active and aggressive."
Ohlund
Toto je určitě hodně dobrá posila. Sice ten kontrakt je oproti ideálnu delší a moc tučný, ale myslím, že jinak by k nám nešel. Bylo to hotovo už za 15minut od začátku přestupů, takže asi ten náš byl nejlepší.
Dobré, Lawtone, máš za 2+
Walker
Tak toto je zas pro změnu úplně na nic. Tohle je prej nespolehlivý obránce, dělá chyby, neumí rozehrát a jenom se rve. Nepotřebujem rváče, Arty a Downie se umí porvat, chybujících obránců sme si užili dost loni, nepotřebujem vůbec dalšího beka, stačí co máme. A proč proboha 1.7mil bekovi, co může být maximálně #6. A proč proboha na 4 roky, když budem potřeboval podepsat znovu Hedmana, Stammera, Rangera. Tady fakt někdo VŮBEC neuvažoval. Ještě to prej plánovali dýl, hergot fakt neuvažujete.
Katastrofa, Lawtone, máš čistou 5 za tenhle štěk.
Dneska už prej od nás žádné akce nebudou, takže ve druhé lajně se asi počítá snad s Downiem...taky chyba imho, nemá ještě (jestli vůbec někdy bude mít) hrát top6 útočníka. To bych ti dal další basu, ale počkám co se dočtu zítra.
Takže suma sumárum 2+ a 5 máš v průměru za dnešek 3-4. Takže si držíš svůj nízký standard.
Toto je určitě hodně dobrá posila. Sice ten kontrakt je oproti ideálnu delší a moc tučný, ale myslím, že jinak by k nám nešel. Bylo to hotovo už za 15minut od začátku přestupů, takže asi ten náš byl nejlepší.
Dobré, Lawtone, máš za 2+
Walker
Tak toto je zas pro změnu úplně na nic. Tohle je prej nespolehlivý obránce, dělá chyby, neumí rozehrát a jenom se rve. Nepotřebujem rváče, Arty a Downie se umí porvat, chybujících obránců sme si užili dost loni, nepotřebujem vůbec dalšího beka, stačí co máme. A proč proboha 1.7mil bekovi, co může být maximálně #6. A proč proboha na 4 roky, když budem potřeboval podepsat znovu Hedmana, Stammera, Rangera. Tady fakt někdo VŮBEC neuvažoval. Ještě to prej plánovali dýl, hergot fakt neuvažujete.
Dneska už prej od nás žádné akce nebudou, takže ve druhé lajně se asi počítá snad s Downiem...taky chyba imho, nemá ještě (jestli vůbec někdy bude mít) hrát top6 útočníka. To bych ti dal další basu, ale počkám co se dočtu zítra.
Takže suma sumárum 2+ a 5 máš v průměru za dnešek 3-4. Takže si držíš svůj nízký standard.
... jeste ze Lawton cte tohle forum a jsou s Painkillerem kamaradileo píše:nj je mi vas lito ti dva tupci ve vedeni ani nevi co to hokej je ja to nevidim v tomto roce o moc lip jak ve dvou predeslejch ale az tak hrozny to snad nebudepainkiller píše:Však já s tim už jsem smířený, je to jenom takový přání
... to neni jen o nasich fanouscich, jinde to nebude o moc lepsi, precijen amici jsou holt sebestredny (o kanadanech obzvlaste v hokeji ani nemluve).kisin píše:jn , taky jsem si všiml . Ohlas na Krajíčka nikdy nebyl zvlášt' pozitivní . Je vidět , že nemáme jen dementní vedení , ale i dementní fanouškymountain píše:-kolegům se taky moc nepozdává podpis(případný) Krajíčka, většina ho vidí jako 6.-7. beka. Ach jo, jak v USA nemaji rádi Evropany....
... me uz je z tech frankofonnich novinarskejch kachen vazne na bliticepi píše:Tampa udajne takmer vymenila Vincenta Lecavaliera do Montrealu..vymenu napokon zrusil jeden z dvoch majitelov tohto klubu, Len Barrie..
Mě je to v celku jedno, stejnak si asi nezahraje. Po příchodu Ohlunda by mohla vypadat obrana takto:mountain píše: Walker
Ohlund - Hedman
Ranger - Meszaros
Lashoff - Krajiček
No tak ten si teda bohužel zahraje, za 1.7mil na 4 roky se s ním určitě nepočítá na farmu. V tom je právě ten problém. Kdyby si hrál na farmě za pár tisíc, tak je mi to jedno, ale v prvním týmu by měli mít místo jiní. Ti, jak si je tam napsal. Plus na farmě je už pěkný zástup, co může zaskočit v případě poklesu formy nebo zranění. Smaby, Wishart, Lundin, Mihálik, Quick, to už je dobrá konkurence na případné jedno místo v prvním týmu, aspoň se budou snažit, ne jak letos, kdy hrál prakticky každý, kdo uměl bruslit.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé