Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

painkiller píše:Však já s tim už jsem smířený, je to jenom takový přání :D
nj je mi vas lito ti dva tupci ve vedeni ani nevi co to hokej je ja to nevidim v tomto roce o moc lip jak ve dvou predeslejch ale az tak hrozny to snad nebude :)
ja by som si lecavaliera vedel predstavit u habs..dufam ze to dotiahnu..
Na netu se objevila docela zajímavá spekulace :?
To San Jose:
Vincent Lecavalier
2nd round (2010) draft pick

To Tampa Bay
Joe Thornton
Ryan Clowe
3rd round (2010) draft pick
Pánové , máme tady 1.7. , to tedy znamená , že odpoledne amerického času už nemůže být Vinny vyměněn :yahoo: :clap: Toronto , Montreal a spol si tedy můžou :fucker: :ho*no:
mountain píše:-kolegům se taky moc nepozdává podpis(případný) Krajíčka, většina ho vidí jako 6.-7. beka. Ach jo, jak v USA nemaji rádi Evropany....
jn , taky jsem si všiml . Ohlas na Krajíčka nikdy nebyl zvlášt' pozitivní . Je vidět , že nemáme jen dementní vedení , ale i dementní fanoušky :roll:
kisin píše:Pánové , máme tady 1.7. , to tedy znamená , že odpoledne amerického času už nemůže být Vinny vyměněn :yahoo: :clap: Toronto , Montreal a spol si tedy můžou :fucker: :ho*no:
Tampa udajne takmer vymenila Vincenta Lecavaliera do Montrealu..vymenu napokon zrusil jeden z dvoch majitelov tohto klubu, Len Barrie..
:shock: a to je čerstvé jo ?
No, to by mě zajímalo, co by teoreticky šlo k nám, když už ani Higginse nemají. A pokud by nebyl součástí té spekulace Markov, tak se vůbec není o čem bavit....
Ono naši kovbojové jsou poněkud nejednotní, jeden je pro výměnu Vinnyho a velký "fanoušek" Lawtona (GM), a druhý přesně naopak.
Vincentu Lecavalierovi dnešním dnem začíná platit smlouva, ve které má klauzuli o zákazu výměny. Může se nyní rozhodnout, kam bude v případě trejdu chtít odejít. nhlpro.cz
I recently asked Brian Lawton about FA plans. His answer? "I think we'll again be active and aggressive."

Pred chvilou sa pytali Lawtona,ze ake ma plany pred volnym trhom....."Myslim,ze budeme zase aktivny a agresivny...."

Takze sa mame na co tesit :giggle:
pripomenme si ale aj to ze vinny je rodak z montreolu :D :D
Popradcan píše:I recently asked Brian Lawton about FA plans. His answer? "I think we'll again be active and aggressive."

Pred chvilou sa pytali Lawtona,ze ake ma plany pred volnym trhom....."Myslim,ze budeme zase aktivny a agresivny...."

Takze sa mame na co tesit :giggle:
Já myslím, že bude aktivní jen na trhu s volnými hráči ... žádné trady snad nebudou.
maro píše:pripomenme si ale aj to ze vinny je rodak z montreolu :D :D
To je sice hezký , ale já ti zase přípomínám , že Vinny je na Floridě 10 let , takže je otázkou , kde se cítí líp :wink: navíc sám prohlásil , že chce zůstat v Tampě :yes:
no takové prohlášení se často říkají aby si dal fanoušky na každou stranu a při vší úctě k Tampě tak kdybych si měl vybrat kde bych chtěl hrát tak Montreal je asi jasná volba ale možná má na to Vinny jiný pohled tak se nechme překvapit
Tak to je věc názorů ... v Montrealu je na hráče vyvíjen neskutečný tlak,né každý je na něco takového připraven.Dělají unáhledné kroky , takový Mike Ribeiro by mohl vyprávět . Že prý na to neměl :roll: ted' je to top centr ...
teda ze matt zamiri do tampy by me fakt nenapadlo :shock:
Ohlund
Toto je určitě hodně dobrá posila. Sice ten kontrakt je oproti ideálnu delší a moc tučný, ale myslím, že jinak by k nám nešel. Bylo to hotovo už za 15minut od začátku přestupů, takže asi ten náš byl nejlepší.
Dobré, Lawtone, máš za 2+ :-)
Walker
Tak toto je zas pro změnu úplně na nic. Tohle je prej nespolehlivý obránce, dělá chyby, neumí rozehrát a jenom se rve. Nepotřebujem rváče, Arty a Downie se umí porvat, chybujících obránců sme si užili dost loni, nepotřebujem vůbec dalšího beka, stačí co máme. A proč proboha 1.7mil bekovi, co může být maximálně #6. A proč proboha na 4 roky, když budem potřeboval podepsat znovu Hedmana, Stammera, Rangera. Tady fakt někdo VŮBEC neuvažoval. Ještě to prej plánovali dýl, hergot fakt neuvažujete.
Katastrofa, Lawtone, máš čistou 5 za tenhle štěk.

Dneska už prej od nás žádné akce nebudou, takže ve druhé lajně se asi počítá snad s Downiem...taky chyba imho, nemá ještě (jestli vůbec někdy bude mít) hrát top6 útočníka. To bych ti dal další basu, ale počkám co se dočtu zítra.
Takže suma sumárum 2+ a 5 máš v průměru za dnešek 3-4. Takže si držíš svůj nízký standard.
leo píše:
painkiller píše:Však já s tim už jsem smířený, je to jenom takový přání :D
nj je mi vas lito ti dva tupci ve vedeni ani nevi co to hokej je ja to nevidim v tomto roce o moc lip jak ve dvou predeslejch ale az tak hrozny to snad nebude :)
... jeste ze Lawton cte tohle forum a jsou s Painkillerem kamaradi ;-)) . Je to teda darda ale mame vysnenyho veterana kterej navic bude moct Hedmana ucit v rodnem jazyce (teda ne ze by to Vik nutne potreboval).
Chtěl jsem mu dát po povedeném draftu ještě šanci,ale jak vidno,někteří lidé jsou nepoučitelní ...
kisin píše:
mountain píše:-kolegům se taky moc nepozdává podpis(případný) Krajíčka, většina ho vidí jako 6.-7. beka. Ach jo, jak v USA nemaji rádi Evropany....
jn , taky jsem si všiml . Ohlas na Krajíčka nikdy nebyl zvlášt' pozitivní . Je vidět , že nemáme jen dementní vedení , ale i dementní fanoušky :roll:
... to neni jen o nasich fanouscich, jinde to nebude o moc lepsi, precijen amici jsou holt sebestredny (o kanadanech obzvlaste v hokeji ani nemluve).
cepi píše:Tampa udajne takmer vymenila Vincenta Lecavaliera do Montrealu..vymenu napokon zrusil jeden z dvoch majitelov tohto klubu, Len Barrie..
... me uz je z tech frankofonnich novinarskejch kachen vazne na bliti :evil: . Proc si nevymyslej jinou famu ? Tohle uz je tisickrat ohrany... vzdycky to skonci na slovech jako "udajne" a "takmer" .
maro píše:pripomenme si ale aj to ze vinny je rodak z montreolu :D :D
... jo, pripomente si to u vas v Habsforu, ale platny vam to nic moc neni. Hrat bude i nadale ve St. Petersburgu :cool: :yahoo:
mountain píše: Walker
Tak toto je zas pro změnu úplně na nic. Tohle je prej nespolehlivý obránce, dělá chyby, neumí rozehrát a jenom se rve. Nepotřebujem rváče, Arty a Downie se umí porvat, chybujících obránců sme si užili dost loni, nepotřebujem vůbec dalšího beka, stačí co máme. A proč proboha 1.7mil bekovi, co může být maximálně #6. A proč proboha na 4 roky, když budem potřeboval podepsat znovu Hedmana, Stammera, Rangera. Tady fakt někdo VŮBEC neuvažoval. Ještě to prej plánovali dýl, hergot fakt neuvažujete.
Katastrofa, Lawtone, máš čistou 5 za tenhle štěk.
Mě je to v celku jedno, stejnak si asi nezahraje. Po příchodu Ohlunda by mohla vypadat obrana takto:
Ohlund - Hedman
Ranger - Meszaros
Lashoff - Krajiček
No tak ten si teda bohužel zahraje, za 1.7mil na 4 roky se s ním určitě nepočítá na farmu. V tom je právě ten problém. Kdyby si hrál na farmě za pár tisíc, tak je mi to jedno, ale v prvním týmu by měli mít místo jiní. Ti, jak si je tam napsal. Plus na farmě je už pěkný zástup, co může zaskočit v případě poklesu formy nebo zranění. Smaby, Wishart, Lundin, Mihálik, Quick, to už je dobrá konkurence na případné jedno místo v prvním týmu, aspoň se budou snažit, ne jak letos, kdy hrál prakticky každý, kdo uměl bruslit.
To je pravda no :-( za těch 1,7 mega sme mohli podepsat třeba Emingera :verysad:
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING