Preto netreba byť pesimistický.

Ale realita hovorí ešte stále v náš neprospech, čím viac trojbodových zápasov, tým horšie. Každopádne vždy je šanca, treba sa biť. Ako som včera písal na Boards, aj keby už o nič nešlo, vždy ide o výhru pre:
- fans
- Lemairea (JAA)
- samotných hráčov
- pohodu pre budúci ročník
- jednoduchší podpis Zacha
- ČESŤ!
A každý z tých dôvodov je viac než dostatočný sám o sebe. Ako som už kedysi povedal, za to, čo predviedli som na nich beztak nesmierne hrdý už teraz a všetko naviac, čo príde, je pre mňa len sladkým bonusom. Tento tím mal do nešťastneho zápasu v Tampe sériu 16-2-2 a aj keď logicky to tak rozrátať nejde, matematicky sa to rovná 4 sériám PO vyhraným na 5 zápasov

Kovalchuk zaznamenal v našom drese svoju najdlhšiu bodovú šnúru

Rolston sa z absolútnej príťaže dostal na úroveň jedného z ťahúňov timu

Eliáš len ďalej pokračoval v skvelej práci bez výkyvov. Dobre sa uviedli mladíci, najmä Tedenby, Taormina (hádam žije), Palmieri a Fayne, ktorý je IMHO asi najväčším pozitívnym prekvapením sezóny. Chlapec takmer bez seniorských skúsenosti povolaný okamžite do prvého tímu hral dobre už za MacLeana, ako sa mu darí teraz, to je proste fantázia. To nečakal nikto. Zajac našiel v hre rytmus a najmä si sadol s Kovym, ďalšie

Hedberg dokázal, že si svoj plat zaslúžil a angažovať ho bolo správne (sypem si popol na hlavu za vyhlásenia zo stredu sezóny). Marty ukázal, že stále vie chytať dobre, to pred ním ale nesmie stáť obrana fungujúca na báze 2.slovenskej ligy (čo by sa prejavilo na každom gólmanovi). Atď. atď. Za negatívum považujem len formu Clarksona, čo ma mrzí. Síce nie som jeho verný obdivovateľ ako Martin, ale mám ho rád a zmluvu ktorú dostal vôbec nespláca. Všehovšudy mal tak 4 dobré zápasy v tejto sezóne (slušný aj včera) a podľa toho aj vyzerá...Lou ho určite nebude chcieť trejdnúť, vek je optimálny, schopnosti dobré aj potrebné, akurát proste musí začať bodovať. 2.66m na 4tú lajnu je pathetic. Takže proste dúfam, že to hodí za hlavu a budúcu sezónu sa ukáže. Je to sympaťák a vcelku múdry chalan narozdiel od väčšiny jeho kategórie, bola by ho škoda.
Je to (nielen) v našich rukách, ale hádam sa o to pobijeme ako len budeme môcť