O tomto som nevedel a myslel som si, že tak ako túto sezónu u Wilsona to bude budúcu pre neho buď OHL alebo Caps. Nie je to síce až tak dôležité, ale určite to uľahčí jeho hráčsky rast a nebude u neho nutné to zložité rozhodovanie
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
WASHINGTON CAPITALS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Burakovsky, who was signed to a contract by the Caps last September, can play in the AHL next season because he was not a CHL player when he got drafted. This fact may help him to work his way into the big league sooner and give the Caps more flexibility in developing Burakovsky, something they didn’t have with Tom Wilson.
O tomto som nevedel a myslel som si, že tak ako túto sezónu u Wilsona to bude budúcu pre neho buď OHL alebo Caps. Nie je to síce až tak dôležité, ale určite to uľahčí jeho hráčsky rast a nebude u neho nutné to zložité rozhodovanie
.
[quote="Zdenko"]Burakovsky, who was signed to a contract by the Caps last September, can play in the AHL next season because he was not a CHL player when he got drafted. This fact may help him to work his way into the big league sooner and give the Caps more flexibility in developing Burakovsky, something they didn’t have with Tom Wilson.
Burakovsky heated up just in time. In the month of March (seven games), the young Swede scored eight goals and added nine assists, finishing with 41 goals and 87 points in total, good for ninth in the league in goals and 15th in points. Among players under 19 years of age, Burakovsky was third in goals and eighth in points....pekne
Burakovsky heated up just in time. In the month of March (seven games), the young Swede scored eight goals and added nine assists, finishing with 41 goals and 87 points in total, good for ninth in the league in goals and 15th in points. Among players under 19 years of age, Burakovsky was third in goals and eighth in points....pekne
Kuzi je king, keby sme ho mali od zaciatku sezony teraz nemusime bojovat o PO. To je hrac co bude mat pravidelne bod na zapas, neskutocne ruky, dynamika a prehlad. Ovca opat invisible, ale zas, isto mu nepomaha ze musi hravat s Beaglom, ten chalan je na hrane NHL ale u nas hra prveho centra
Jaro dnes opat ok, ale boss bol Quick
Jaro dnes opat ok, ale boss bol Quick
Souhlasím...XruC píše:Kuzi je king, keby sme ho mali od zaciatku sezony teraz nemusime bojovat o PO. To je hrac co bude mat pravidelne bod na zapas, neskutocne ruky, dynamika a prehlad. Ovca opat invisible, ale zas, isto mu nepomaha ze musi hravat s Beaglom, ten chalan je na hrane NHL ale u nas hra prveho centra![]()
Jaro dnes opat ok, ale boss bol Quick![]()
![]()
Ještě mně dorazilo, že Oates zase nacpal Ovečkina na nájezdy...
Vždyť on nedal nájezd ani nepamatuji...
Kuzi to tak hezky začal a pak..... Škoda slov...
Jinak Beagle na prvním centru, tak to je fakt úsměvné...
Divím se Oatesovi, že to nezkusí jinak...
Já bych to dal za takové situace, v jaké jsme(zranění Grabo, Laich a Volpatti), asi takhle:
1. útok- PENNER - MoJo - Ovie .... Dustina je škoda ve čtvrtém útoku a proč ho nezkusit v útoku z Oviem)
2. a 3. útok bych nechal tak jak je....
4. Stoa, Deschamps nebo Brown - Beagle - Wilson
V obraně hraje Patrick Wey, daleko líp jak Carrick a Orlov roste zápas od zápasu...
V bráně mně Halák dost překvapuje a fakt se mi moc líbí...
Že by v létě podpis na 2 až 3 roky????
GO CAPS GO!!!!!!
Od Carricka musi hrat lepsie uplne kazdy, takze to az take prekvapenie nieje, ale Wey hra naozaj solidne. Ja by som zas skusil lajnu Kuznetsov-Backstrom-Wilson ked hrali Kuzi s Wilsonom posledny zapas kuznetsov mal 3 asistenie a prva hviezda zapasu a Wilson 1g a druha hviezda. Navyse boli pri vitaznom gole Greena..myslim ze to bolo proti Van.
No a Ovca na ten najazd (tuto sezonu ma 2/15)
dat tam Fehra a mali by sme sancu
No a Ovca na ten najazd (tuto sezonu ma 2/15)
for XruC
Jo, jo... Bylo to v zápase z Vancouverem...
První asistence na gól Ovečkina v přesilovce, druhá - tvrdá nahrávka na gól Wilsonovi a třetí na vítězný gól Greena, kde asistoval taky Bäckström...
Takže u tohoto gólu Greena, se zrovna náhodně na ledě sešla lajna Kuzi - Bäcks - Wilson...
Na nájezdy bych volil : Kuzi, Fehr, Brouwer, Chimera, Bäckström, Penner a až pak Ovečkin...
GO CAPS GO!!!!!!!!!!!!!!!!
Jo, jo... Bylo to v zápase z Vancouverem...
První asistence na gól Ovečkina v přesilovce, druhá - tvrdá nahrávka na gól Wilsonovi a třetí na vítězný gól Greena, kde asistoval taky Bäckström...
Takže u tohoto gólu Greena, se zrovna náhodně na ledě sešla lajna Kuzi - Bäcks - Wilson...
Na nájezdy bych volil : Kuzi, Fehr, Brouwer, Chimera, Bäckström, Penner a až pak Ovečkin...
GO CAPS GO!!!!!!!!!!!!!!!!
Sharks - Capitals 2:3 FINAL SO...
Tak dneska při nás stálo štěstí a skvělý Holtby v bráně
Nedali jsme ani jeden gól ve hře, oba si Žraloci dali sami...
- pěkně Holtby...
Ukázal, že není na odpis a stal se první hvězdou zápasu... Úspěšnost zákroků 94,4%...
- Kuzi opět famózně proměnil nájezd...
Tak snad už příště proti "Králům" dá gól i ze hry... 
- Ovie 5 střel, ale bez bodu...
No aspoň že mu nepřibylo další mínus...
Tajně jsem doufal že získáme 3 body z těžkého tripu po Kalifornii a máme bodů dokonce 5!!!!!
GO CAPS GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak dneska při nás stálo štěstí a skvělý Holtby v bráně
Nedali jsme ani jeden gól ve hře, oba si Žraloci dali sami...
- pěkně Holtby...
- Kuzi opět famózně proměnil nájezd...
- Ovie 5 střel, ale bez bodu...
Tajně jsem doufal že získáme 3 body z těžkého tripu po Kalifornii a máme bodů dokonce 5!!!!!
GO CAPS GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I suppose there are two ways to look at the ridiculous success of the Jason Chimera – Eric Fehr – Joel Ward line. One is that they’re super lucky, as evidenced by Ward’s and Chimera’s 10-plus on-ice shooting percentages (Sh%). That would imply regression is coming– and it is– but there’s more going on here. Eric Fehr, although not a natural center, is a proven driver of play. If your recollection of the third line this week is them surging in the offensive zone, that may be because Fehr made sure about 56% of shot attempts belonged to his team while he was playing (against some really strong possession teams). The best example was that slapshot he took from south of the faceoff circle before the Ward goal. Fehr rules, the the third line rules. If the Caps go the distance (distance in this case is defined as the quarterfinals), this line will be why.
neskutocne, co tito robia a hlavne Ward a Chimera su celu sezonu skveli, ci medzi nimi hral Grabo, alebo teraz Fehr...musim sa ospravedlnit Chimerovi, ktoreho som uz velmi nechcel dalej podpisovat, ale zavrel mi usta, nasi najlepsi hraci za celu sezonu spolu s Wardom
neskutocne, co tito robia a hlavne Ward a Chimera su celu sezonu skveli, ci medzi nimi hral Grabo, alebo teraz Fehr...musim sa ospravedlnit Chimerovi, ktoreho som uz velmi nechcel dalej podpisovat, ale zavrel mi usta, nasi najlepsi hraci za celu sezonu spolu s Wardom
Jo, jo... Škoda...
Byl to divokej zápas...
- první gól Kuzněcova v NHL, ve vlastním oslabení...
- první gól Pennera v dresu Capitals...
- dva góly Ovečkina v přesilovce (jak jinak)...
- zranění Bäckse...
- srážka Ovečkina z Hillenem v prodloužení...
- a za tři hodiny do práce...
GO CAPS GO!!!!!!!!!!!!!!!
Byl to divokej zápas...
- první gól Kuzněcova v NHL, ve vlastním oslabení...
- první gól Pennera v dresu Capitals...
- dva góly Ovečkina v přesilovce (jak jinak)...
- zranění Bäckse...
- srážka Ovečkina z Hillenem v prodloužení...
- a za tři hodiny do práce...
GO CAPS GO!!!!!!!!!!!!!!!
No rozpis je opravdu těžkej...
Aspoň se ukáže, jestli máme na play off, nebo ne...
Ale jestli se tam nějakým omylem, z naší "skvělou" obranou dostaneme, tak nevím co proti Bostonu, nebo proti Pittsburghu uhrajeme...
Před 2 roky, se nám sice podařilo vyřadit favorizovaný Boston, ale to stál na lavičce nekompromisní Hunter, který si třeba dovolil posadit Ovečkina ve třetí třetině a ne Oates, který ho cpe všude...
No uvidíme...
GO CAPS GO!!!!!!!!!!!!!!
Aspoň se ukáže, jestli máme na play off, nebo ne...
Ale jestli se tam nějakým omylem, z naší "skvělou" obranou dostaneme, tak nevím co proti Bostonu, nebo proti Pittsburghu uhrajeme...
Před 2 roky, se nám sice podařilo vyřadit favorizovaný Boston, ale to stál na lavičce nekompromisní Hunter, který si třeba dovolil posadit Ovečkina ve třetí třetině a ne Oates, který ho cpe všude...
No uvidíme...
GO CAPS GO!!!!!!!!!!!!!!
Loni v srpnu se mi dostalo té pocty, potkat se z trenérem Dale Hunterem, na Memoriálu Ivana Hlinky v Břeclavi,XruC píše:No hej..Hunter bol za poslednych 10 rokov jediny trener co mal u nas autoritu, skoda ze nechcel zostat.
kde byl trenérem reprezentace Kanady do 18-ti let...
Požádal jsem ho, o společné foto a poté co jsme se spolu vyfotili, jsem se ho zeptal, jestli se nechce vrátit k trénování Capitals...
Tak o mojej spokojnosti s celou sezónou sa rozhodne až po konci ZČ podľa toho aký bude osud Veď-viete-koho.
Grabovski-Beagle-Ovi
Johansson-Backstrom-Brouwer
Chimera-Fehr-Ward
Penner-Kuznetsov-Wilson
...Toto akože....?
Pred 4 rokmi toto bol klub, ktorý vyhrával základnú časť a ešte k tomu aj Hershey boli favoriti na výhru v AHL. Tréneri sú neschopní, Johansson podľa rôznych interview podľa mňa nemá šajnu o tom, čo robí a aj keby, nemá s čím pracovať. Žiadny dobrný veterán v obrane nie je. Alzner a Carlson pod ním nemajú na to ťahať celý tým (pri niekom schopnejšom možno aj áno) a 4-6D sú okrem Erskina (ktorý hrá katastrofálne) všetko neskusení hráči. Za niekoľko desiatok odohraných zápasov pod Oatesom ani neviem, načo je jeho systém dobrý. Pri lajnách napísaných vyššie som najprv premýšľal o tom, či nejde o vtip. Proti lepším tímom sú vždi obohraní a nechávajú si so sebou robiť, čo chcú. Wilson za celú sezónu nedostal jedinú poriadnu šancu. Bez PP sú Caps jeden z najhorších tímov v lige.
Jediné obdobie v tejto sezóne, kedy som bol aspoň nejakú dobu spokojný s ich výkonmi bolo niekdy v čase výhry nad STL. Myslím si, že aj pri prípadnom postupe do PO by si nikto z nás nemyslel, že majú reálnu šancu na výhru SC. Preto to bude takto určite lepšie.
Ted už pomaly stárne, Wizards majú v blízkej dobe šance na výhru NBA ešte menšie ako Caps na výhru NHL. V 3. tretine dnešného zápasu bolo vidieť veľa prázdných sedačiek......pokiaľ Ted má aspoň nejaký záujem o vyhrávanie a chce, aby mu urobil aspoň jeden z jeho tímov dakedy radosť.......
TERAZ je šanca na to, aby otvoril oči a niečo urobil.
(Ak začnú Caps sezónu 2014/2015 s McPheem ako GM, Oatesom ako trénerom, jadrom tímu hrajúcim tak, ako teraz a bez vylepšenej obrany, tak môžu ísť do pi*e.)
Grabovski-Beagle-Ovi
Johansson-Backstrom-Brouwer
Chimera-Fehr-Ward
Penner-Kuznetsov-Wilson
...Toto akože....?
Pred 4 rokmi toto bol klub, ktorý vyhrával základnú časť a ešte k tomu aj Hershey boli favoriti na výhru v AHL. Tréneri sú neschopní, Johansson podľa rôznych interview podľa mňa nemá šajnu o tom, čo robí a aj keby, nemá s čím pracovať. Žiadny dobrný veterán v obrane nie je. Alzner a Carlson pod ním nemajú na to ťahať celý tým (pri niekom schopnejšom možno aj áno) a 4-6D sú okrem Erskina (ktorý hrá katastrofálne) všetko neskusení hráči. Za niekoľko desiatok odohraných zápasov pod Oatesom ani neviem, načo je jeho systém dobrý. Pri lajnách napísaných vyššie som najprv premýšľal o tom, či nejde o vtip. Proti lepším tímom sú vždi obohraní a nechávajú si so sebou robiť, čo chcú. Wilson za celú sezónu nedostal jedinú poriadnu šancu. Bez PP sú Caps jeden z najhorších tímov v lige.
Jediné obdobie v tejto sezóne, kedy som bol aspoň nejakú dobu spokojný s ich výkonmi bolo niekdy v čase výhry nad STL. Myslím si, že aj pri prípadnom postupe do PO by si nikto z nás nemyslel, že majú reálnu šancu na výhru SC. Preto to bude takto určite lepšie.
Ted už pomaly stárne, Wizards majú v blízkej dobe šance na výhru NBA ešte menšie ako Caps na výhru NHL. V 3. tretine dnešného zápasu bolo vidieť veľa prázdných sedačiek......pokiaľ Ted má aspoň nejaký záujem o vyhrávanie a chce, aby mu urobil aspoň jeden z jeho tímov dakedy radosť.......
TERAZ je šanca na to, aby otvoril oči a niečo urobil.
(Ak začnú Caps sezónu 2014/2015 s McPheem ako GM, Oatesom ako trénerom, jadrom tímu hrajúcim tak, ako teraz a bez vylepšenej obrany, tak môžu ísť do pi*e.)
Ako ak mu to treneri,GM a cela ta prijebana zostava vo Washingtone budu aj nadalej tolerovat, tak s takym pristupom vyhrame maximalne bacov ko*ot
A přece dozajista nebude chybět na shortlistu Harta.XruC píše:Ten Ovechkin je naozaj retardovany, treba si pozriet druhy Jeffreyho gol http://video.nhl.com/videocenter/consol ... highlights" onclick="window.open(this.href);return false; v lavom hornom rohu je vidiet Alexa ako sa "v plnej rychlosti vracia a stiha si pokryt protihraca"
Ako ak mu to treneri,GM a cela ta prijebana zostava vo Washingtone budu aj nadalej tolerovat, tak s takym pristupom vyhrame maximalne bacov k****
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé