Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Dobre si to napísal Ivan. :oops: len dúfam, že to prinesie nejaké to ovocie.

Btw v príchode Tarasenka budem z našej partie ja ten skeptický. Army sa vyjadril a už som to tu písal, že keďže má mladý ešte jeden rok platnú zmluvu, bude jeho privedenie do tímu Blues ťažké, ale spravia pre to čo sa bude dať.
Ja sa budem pre istotu tešiť až keď nastúpi na season opener. :)
Páni všetko ste vystihli. Obdivujem Ivanov optimizmus ale dávam za pravdu aj Danovi. Sľuby, plány, sľuby, plány :D . Určite máme kvalitu a určite šetríme peniaze aj na príchod nejakej star. Pri Armstrongovom nášupe to jednoducho očakávam. Plníme si kasu a na čo teda :?: Jedine na nových hráčov Túto sezónu balíme už je to fakt. A to som pred mesiacom nadával, že nič pre mužstvo nespravil a zrazu to tu za týždeň slušne rozbil :D .

Vravím príchod Stewarta a Shattenkirka sa uskutočnil podľa mňa predovšetkým pre budúcnosť. Túto sezónu už nič. Boyes by ma nemrzel v prípade adekvátnej náhrady ale menili sme ho za prospekt, ktorý nemusí vyjsť. To symbolizuje ako Dano povedal, že tento rok už buď balíme alebo iba prekvapíme ako pred 2.rokmi. Proste prestavba pokračuje. Ak chceme byť úspešní musíme podniknúť aj takéto kroky takže uvidíme.

Momentálne máme tuším v mužstve len 1. hráča, ktorý ma 30 a viac. Nezbavujme sa aj jeho :modlenie: .
Bluesfan píše:Páni všetko ste vystihli. Obdivujem Ivanov optimizmus ale dávam za pravdu aj Danovi. Sľuby, plány, sľuby, plány :D . Určite máme kvalitu a určite šetríme peniaze aj na príchod nejakej star. Pri Armstrongovom nášupe to jednoducho očakávam. Plníme si kasu a na čo teda :?: Jedine na nových hráčov Túto sezónu balíme už je to fakt. A to som pred mesiacom nadával, že nič pre mužstvo nespravil a zrazu to tu za týždeň slušne rozbil :D .

Vravím príchod Stewarta a Shattenkirka sa uskutočnil podľa mňa predovšetkým pre budúcnosť. Túto sezónu už nič. Boyes by ma nemrzel v prípade adekvátnej náhrady ale menili sme ho za prospekt, ktorý nemusí vyjsť. To symbolizuje ako Dano povedal, že tento rok už buď balíme alebo iba prekvapíme ako pred 2.rokmi. Proste prestavba pokračuje. Ak chceme byť úspešní musíme podniknúť aj takéto kroky takže uvidíme.

Momentálne máme tuším v mužstve len 1. hráča, ktorý ma 30 a viac. Nezbavujme sa aj jeho :modlenie: .
A možno robíte priestor pre Tarasenka a nejaký váš talent /nepoznám ich/.
Rátame s tým ale po posledných šokujúcich ťahoch sme v rozpakoch :D .
tak Ty Conklina si nakoniec z Waiveru nik nestiahol (aj by som sa divil, keď v lete bude UFA) a tak zostáva naďalej u nás. To som zvedavý či ho naši dajú teraz na farmu, alebo zostane a na farmu pôjde Bishop. :hmm:
tak tie šuškandy boli celkom dobré :

Winchester ide do ANA za 3. kolo v drafte 2012, Army to zobral teda šupom.
Uvidíme čo bude ďalej, táto sezóna je zatiaľ plná zmien, tak môžme očakávať, že to bude ešte zaujímavé...

:arrow: http://www.stltoday.com/sports/hockey/p ... 78c22.html
:shock: Dúfam, že keď sa ráno zobudím, nedozviem sa, že sme vymenili ScotTrade za 4th. round pick. :?
Ja sa nad tým už len pousmejem :) .

Robíme si priestor no čo.

Ale pri tom zemetrasení, ktoré nastalo dnes a ktoré je u Blues nezvyk ma neprekvapí keď vymeníme Backesa do Banskej Bystrice za Tománka :) .
nechapem, preco ste tak vypredali tim. Kludne ste este mohli o play-off zabojovat. A predpokladam, ze tie picky znamenaju bliziacu sa prestavbu timu zalozenu na mladikoch. To tiez akosi nechapem, lebo to robite uz niekolko rokov a teraz ste mali praveze prejst do finalnej fazy a nie sa vratit na zaciatok :eek2: Ale este uvidime, co sa udeje v lete.
arek píše:nechapem, preco ste tak vypredali tim. Kludne ste este mohli o play-off zabojovat. A predpokladam, ze tie picky znamenaju bliziacu sa prestavbu timu zalozenu na mladikoch. To tiez akosi nechapem, lebo to robite uz niekolko rokov a teraz ste mali praveze prejst do finalnej fazy a nie sa vratit na zaciatok :eek2: Ale este uvidime, co sa udeje v lete.
ono to tak zlé nebude arek (ako to na prvý pohľad vyzerá) :)
- v prvom rade sa Army zbavil hráčov, ktorí odčerpávali z rozpočtu značnú čiastku a nehrali adekvátne k tým peniazom a zároveň sa zbavil aj hráčov, ktorí budú v lete UFA a tak sú ako obchodný artikel málo použiteľní. Čiže sa vlastne dokázal zbaviť Winchestra a Brewera na oko pod cenu, no podľa mňa to bol dobrý ťah. Predpokladám že tieto výbery neskôr použije v skvelom obchode, keď pritiahne niekoho naozaj dobrého (zaujímavých mien ktoré prichádzajú do úvahy tam je dostatok :smile03: )
- Boyes bol dlhodobo kritizovaný za svoje výkony a už v lete sa špekulovalo, že STL opustí
- výmena s COL kde sme prišli o dvoch cenných hráčov (EJ a McClement) dosť zabolela, ale na druhej strane sme získali dobrého strelca (Stewart), ktorý nám tu dosť chýbal a výborného obráncu s útočným poňatím hry (Shattenkirk) Čiže by som ten obchod hodnotil ako fifty-fifty. :yes:
- no a na záver, to čo sa v posledných dňoch udialo dá ten správny význam o niečo neskôr, až našu súpisku doplní meno o ktoré tým všetkým vlastne šlo. Army je totiž spolu s p. Davidsonom sakra prefíkaná dvojica na to, aby robili hlúpe chyby.

Momentálne sme sa dostali tesne nad minimálnu hranicu platového stropu (t.j. 43,4 mil. ) , prevyšujeme ju cca o 1. mil. Takže prostriedkov na skvelý obchod máme určite dosť. :frajer2: :)
a ešte novinky z klubu :

- na IR listine sú momentálne títo hráči : Halák, Sobotka, McRae)
- z tohto dôvodu boli z farmy povolaní : Porter a Reaves

V dnešnom zápase s CGY budeme teda v takej dosť improvizovanej zostave, keď nám zostali ako tak schopné (a dá sa povedať kompletné), iba prvé dva útoky. Čaká nás ďalšia prehra..? :ja_neviem:
Nuž pre mňa by bolo víťazstvo v tomto zápase do istej miery prekvapením...

Predpokladaná zostava :

McDonald - Backes - Stewart
Steen - Berglund - Oshie
D Agostini - Porter - Crombeen
Reaves - ? - Janssen

Jackman - Polák
Shattenkirk - Pietrangelo
Colaiacovo - Strachan

(Nikitin)

G - Bishop (Ty Conklin)
Mozno ze prave tym ze aj hraci nebudu dalej citit tlak na Play Off, budu hrat uvolnenejsie a mozme prekvapit.

Co sa tyka obchodovania, vcera som bol dost na nervy z toho ale po debate s Jozom ma rano dorazil Mike a ked sa nad tym zamyslim...mate pravdu...koniec koncov to dobre napisalaj Kerber, Armstrong dal tymto jasne najavo ze chce tim ktory vyhrava. Co sa tyka novej sezony...je to 8 mesiacov daleko, na nove nadeje je este skoro...teda, pre mna :(
Presne tak. Hlavu hore Maťo. Veď nám sa to raz všetko v dobrom vráti :) .

K rozkladu alebo rozpredaniu kádra určite nenastalo !!! Prosim Vás, veď sme sa len zbavili ako Ivan spomínal hráčov do ChL, ktorý by boli UFA a hráčov, ktorí vzhľadom na svoj plat neodvádzali to čo sa čakalo. Vonkoncom všetci sme tušili, že hráči ako Boyes, Winch, McClement alebo aj Brewer pôjdu. Skôr či neskôr. Ak Vás mrzia protihodnoty, ktoré sme za nich dostali ešte nezúfajte. Ušetrili sme peniaze a v lete môžu prísť posily. Prostriedkov máme fúru :) . Ak v lete posily neprídu potom nadávajte. Zatiaľ máme čas :) .
A navyše.

Stále tu máme kvalitné jadro okolo ktorého sa dá vybudovať silný team.

Halák, Shattenkirk, Pietro, Perron, Steen, Berglund, Oshie, Backes, Stewart..atď. atď. :)
tak ešte k tej zostave, nakoniec bude hrať aj Sobotka - centra v 3. útoku a tak je zostava komplet. Čo ma však dosť prekvapilo, bolo zaradenie Portera do zostavy :hroza: Keď už, mohli sme radšej zaradiť Hensicka, Draženoviča alebo Cracknella. Mne osobne by tam najviac pasoval Hensick, je z nich aj najskúsenejší, ale asi tu už naozaj o nič nejde... :ja_neviem:

Inak Novosibirsk má už po sezóne, prehrali sériu s Ufou 0:4 a tak môže Tarasenko pokojne myslieť na leto a letnú prípravu s Blues. :)
Ivan odkiaľ berieš tú istotu že Tarasenko príde do Ameriky už teraz?
Walt píše:Inak Novosibirsk má už po sezóne, prehrali sériu s Ufou 0:4 a tak môže Tarasenko pokojne myslieť na leto a letnú prípravu s Blues. :)
No co ja vim tak ma Tarasenko v Novosibirsku smlouvu jeste na pristi sezonu takze si pockate chlapci :)
tak dnešný výsledok asi jasne naznačil, že sme túto sezónu definitívne odpískali...

čo sa týka Tarasenka, počkajme do leta páni :wink2:
stale nedokazem pochopit, za co ste to Boyesa pustili..... :hroza: to, ze vas opusti sa uz nejaky cas suskalo, ale za 2 draft pick... :roll:
Bluesman píše:Ivan odkiaľ berieš tú istotu že Tarasenko príde do Ameriky už teraz?
Armstrong was on Bernie's show on 101.1 ESPN today and he said he was going to contact Tarasenko's representatives in the next 7-10 days and hopes to get him to sign an entry contract, get him over here this summer so he can get acclimated to the culture in July-August and hopes he can compete and win a job like Pietrangelo did this year. :roll:
Tarasenko sa netaji tym te chce hrat NHL a preto si myslim ze ta sanca je tu vysoka ze pride uz teraz, ale bude zalezat na tom ako sa vseko dohodne...
tak dnes zápas : NYI - STL

Tak na výsledok tohto zápasu som nesmierne zvedavý, očakávam, že naši už môžu hrať pokojne a nie pod tlakom, čo môže priniesť pokoj na ich hokejky najmä v zakončovaní. Takže aj napriek maródke (Halák, Nikitin, Sobotka, McRae, Perron) si myslím, že môžme na ľade ostrovanov uspieť. Oni na tom nie sú totiž o nič lepšie.
My inak budeme v obrane s jednou zmenou, stiahli sme Strachana späť do Peorie a povolaný bol Ian Cole. Zloženie útokov ťažko odhadnúť, tréner to teraz dosť mieša, naposledy bol dokonca Oshie na centri v 3. lajne.
Ale aspoň kvôli obrazu skúsim :

McDonald – Backes – D’Agostini
Steen – Berglund – Stewart
Porter – Oshie – Crombeen
Reaves – Cracknell – Janssen

Jackman – Pietrangelo
Colaiacovo – Shattenkirk
Cole – Polak

G - Ben Bishop
Walt píše:tak dnes zápas : NYI - STL

Tak na výsledok tohto zápasu som nesmierne zvedavý, očakávam, že naši už môžu hrať pokojne a nie pod tlakom, čo môže priniesť pokoj na ich hokejky najmä v zakončovaní. Takže aj napriek maródke (Halák, Nikitin, Sobotka, McRae, Perron) si myslím, že môžme na ľade ostrovanov uspieť. Oni na tom nie sú totiž o nič lepšie.
My inak budeme v obrane s jednou zmenou, stiahli sme Strachana späť do Peorie a povolaný bol Ian Cole. Zloženie útokov ťažko odhadnúť, tréner to teraz dosť mieša, naposledy bol dokonca Oshie na centri v 3. lajne.
Ale aspoň kvôli obrazu skúsim :

McDonald – Backes – D’Agostini
Steen – Berglund – Stewart
Porter – Oshie – Crombeen
Reaves – Cracknell – Janssen

Jackman – Pietrangelo
Colaiacovo – Shattenkirk
Cole – Polak

G - Ben Bishop

no - zialbohu .....
NY Islanders - St. Louis 5:2 (2:0, 1:0, 2:2)

Góly NYI:
1:0 - 09:12 - J.Tavares (P.Parenteau, T.Hamonic)
2:0 - 19:09 - P.Parenteau (M.Grabner, J.Tavares)
3:0 - 32:49 - A.Macdonald (M.Martin, J.Bailey)
4:1 - 46:22 - A.Macdonald
5:2 - 52:25 - M.Grabner (F.Nielsen, J.Hillen)
Góly STL:
3:1 - 43:26 - A.Mcdonald (T.Oshie, A.Pietrangelo)
4:2 - 50:18 - C.Stewart (P.Berglund, A.Mcdonald) v presilovke 5:4

Celkom strely na bránu : 22 - 23
Vylúčenia a trestné minúty : 5/13 - 6/15.
Brankári : A.Montoya 2/23 - B.Bishop 5/22 !

Divákov : 10,354 at Nassau Coliseum.

3 hviezdy zápasu :
NYI 47 A.Macdonald
NYI 91 J.Tavares
NYI 15 P.Parenteau

- čo k tomu dodať, myslím, že to už ani nepotrebuje komentár... :? :hroza:
Nech si každý spraví názor sám. Už sa k nim neoplatí vyjadrovať.
5281 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS