Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Sestito uz pre istotu putoval na waiver :giggle:

Simmonds už ho nazval faggotom a je z toho mediálny humbuk. :lol3:
No nechci Jagra prechvalit :) ale zatim vypada fakt dobre a vypada to i ze s Girouxem si fakt dobre sedli.Vypada na znacny vylepseni presilovky :)

Jinak Simonds se mi taky hodne libi to bude dobry hrac.

Sather :fan: :sarcasm:
JVR zranenej do konce preseason (trisla?), ale na Boston pujde.
Hartnell po prohlidce OK..
Pronger proti Bostonu pravdepodobny.
Nödl taky zreneny, ale jeste preseason stihne (a ma co delat, aby si v regular zahral..)
ako sa vam javi voracek?
Zo styroch zapasov, co som mal moznost vidiet, hral asi v troch, a zatial si pocina dost dobre. Niektore jeho prihravky su ukazkove (trebars ta na gol Rinalda proti TML) a vidno, ze je to skor kridlo-playmaker. Povacsinou hraval v utoku s Brierom, v poslednom zapase bol ale presunuty na LW do prveho utoku ku Jagrovi a Girouxovi. Ale to skor asi z obavy, ze JVR nestihne uvod sezony (to by sa ale stat nemalo), tak to Lavy skusal trochu rozhodit. A klapalo im to dost dobre, boli useky hry, kde Rangers neskutocne tocili v ich tretine. Na druhu stranu uz stihol ukazat aj tu horsiu stranku svojej hry- hlupe straty puku. Uz sa mu to par krat "podarilo".

Celkovo som ale ja z jeho herneho prejavu zatial spokojny.
Jarda si asi s tými pravorukými centrami nevymýšľal...Dnešná prihrávka Girouxa na Jardu bola krásna :good: A do prázdnej brány sa zasúva puk vcelku ľahko :good: Ak to pôjde takto aj v sezóne, tak Jágr hravo prekoná 70 bodov
A to tam ještě šoupl tyčku;) Mezi Girouxem a Jágrem je vyloženě vidět přirozená chemistry! Jiné týmy musely k Jágrovi hráče hledat a u nás to zatím vypadá jako láska na první pohled :D Hooodně se mi také líbí Simmonds, věděl jsem, že je to slušný hráč, ale zatím vypadá, že bude více než slušný ! Perfektně bruslí a je takový živelný, něco jako Subban v obraně MTL ;)
Vy, co to sledujete, hraje Giroux uz v priprave do tela, nebo si to schovava az na regular season?
Jo jo Souhlas :) Jagr a Giroux vypadaj naprosto v pohode a jeste az bude hrat JVR tak roznesou kazdyho.

Simmonds vypada skvele vyborny bojovnik a je skvele fyzicky pripraveny.takovy Hartnell 2.
AndyF píše:Vy, co to sledujete, hraje Giroux uz v priprave do tela, nebo si to schovava az na regular season?
V tomto zapase a aj predoslom tam uz take naznaky boli. Ale aj tak si to lepsie este nechava na rs :P
OndroNR píše:Jarda si asi s tými pravorukými centrami nevymýšľal...Dnešná prihrávka Girouxa na Jardu bola krásna :good: A do prázdnej brány sa zasúva puk vcelku ľahko :good: Ak to pôjde takto aj v sezóne, tak Jágr hravo prekoná 70 bodov
Podaj by sa nezasúvalo keď Stralman (ktorý vôbec na PK nemá čo hľadať, ani ako tryout) na puk len čumel. :hroza:
AndyF píše:Vy, co to sledujete, hraje Giroux uz v priprave do tela, nebo si to schovava az na regular season?
Ja som videl dva vaše zápasy a ani v jednom nijak extra do tela nehral, takže možnosť B.
Getzo5 píše:Podaj by sa nezasúvalo keď Stralman (ktorý vôbec na PK nemá čo hľadať, ani ako tryout) na puk len čumel. :hroza:
On zrejme videl pohyb a trosku sebou cuknul, jako by sel kryt nahravku na point.
Getzo5 píše:Ja som videl dva vaše zápasy a ani v jednom nijak extra do tela nehral, takže možnosť B.
On nikdy nehraje nejak extra hity. Ale kdyz na to prijde, tak nevaha..
Musim aj ja spomenut Simmondsa. Tusim v LAK nehral vobec PP ani PK, a ked uz, tak velmi sporadicky (aspon tak sa mi mari, mylit sa mozem) ale u nas to zatial vyzera, ze ten cas dostane v oboch disciplinach. Dnes na PP spolu s Claudom a Jagrom to nevyzeralo vobec zle, coho dokazom je aj jeho bilancia 1+1. Zda sa, ze nasa PP by po rokoch opat nemusela nudit :-P
Dnes este zaujala samozrejme konfrontacia Kovy vs Bryz, ale hlavne vs. Bob. A nemozem zabudnut ani na neskutocny Brodeurov zakrok na Bettsa ( :?: ) a jeho dobre postavene tyce, ktore zvonili 3-4 krat.
AndyF píše:
Getzo5 píše:Podaj by sa nezasúvalo keď Stralman (ktorý vôbec na PK nemá čo hľadať, ani ako tryout) na puk len čumel. :hroza:
On zrejme videl pohyb a trosku sebou cuknul, jako by sel kryt nahravku na point.
Getzo5 píše:Ja som videl dva vaše zápasy a ani v jednom nijak extra do tela nehral, takže možnosť B.
On nikdy nehraje nejak extra hity. Ale kdyz na to prijde, tak nevaha..
Neviem čo chcel robiť, ale už mi liezol na nervy. Jeho pozičná hra je oproti našim vycvičeným hráčom do očí bijúca. Do ofenzívy neprispeje, na bránu nevystrelil (všetko mimo) a to dostal na PP priestoru dosť. Po včerajšku ho už dúfam pošlú do prdky.

Ja viem. :wink2: Claude to robí presne tak, ako si to ja predstavujem. Mám rád aj hráčov ako Richards, ale tak nejak by som to ako hráč robil ja, použiť keď je potrebné a v intenzite v akej je potrebné na pôvodný zmysel hitu :arrow: protihráča odstaviť od puku. Podobne to robí Doughty. :thumbsup:
kajo píše:Musim aj ja spomenut Simmondsa. Tusim v LAK nehral vobec PP ani PK, a ked uz, tak velmi sporadicky (aspon tak sa mi mari, mylit sa mozem) ale u nas to zatial vyzera, ze ten cas dostane v oboch disciplinach. Dnes na PP spolu s Claudom a Jagrom to nevyzeralo vobec zle, coho dokazom je aj jeho bilancia 1+1. Zda sa, ze nasa PP by po rokoch opat nemusela nudit :-P
Dnes este zaujala samozrejme konfrontacia Kovy vs Bryz, ale hlavne vs. Bob. A nemozem zabudnut ani na neskutocny Brodeurov zakrok na Bettsa ( :?: ) a jeho dobre postavene tyce, ktore zvonili 3-4 krat.
PP a spolupráca prvej lajny sa zdá byť vašou jedinou (? - radšej zostaňme pri slove najväčšou) zbraňou momentálne.

Simmonds je odkedy vstúpil do ligy môj najobľúbenejší checking line winger, v LA som si ho vždy rád pozrel, takže ma vôbec neteší vídať ho tak často. :D On robí vždy presne to čo má. Je energický, hituje, dobre sa v pásme pohybuje, pred bránou cloní, chodí do brankára a nebojí sa zhodiť rukavice. No nežer ho!

Ale v jednej veci ma nasral. Mal vždy svôj štýl, nosil visor a pri bitke si skladal helmu. Teraz ako BSB player si ho dal dole aby ho vaši fans nepovažovali za nejakú :censored: ale vyzerá s tým ako ko*ot a už stratil ten šmrnc. :giggle:
Getzo5 píše:PP a spolupráca prvej lajny sa zdá byť vašou jedinou (? - radšej zostaňme pri slove najväčšou) zbraňou momentálne.
Ano, zostanme radsej pri tej najvacsej. Ja osobne tam vidim tych zbrani viac...ci uz je to Brierov utok, ktory bol vlani de facto nasim prvym, kde akurat Leina vystrieda Voracek, co su typologicky dost podobni (pass first) hraci, ja verim aj nasej tretej lajne, ktora bude vyzerat uplne inak ako v tomto zapase, teda aspon dufam ze Lavy tam nebude za kazdu cenu pchat Talbota, ale Reada.
Getzo5 píše:Ale v jednej veci ma nasral. Mal vždy svôj štýl, nosil visor a pri bitke si skladal helmu. Teraz ako BSB player si ho dal dole aby ho vaši fans nepovažovali za nejakú :censored: ale vyzerá s tým ako k**** a už stratil ten šmrnc. :giggle:
:giggle:
neis píše: Hooodně se mi také líbí Simmonds, věděl jsem, že je to slušný hráč, ale zatím vypadá, že bude více než slušný ! Perfektně bruslí a je takový živelný, něco jako Subban v obraně MTL ;)
Vieš, je černoch, oni to majú v "predlohe" :D Oni majú skvelú kondíciu, neunavia sa.
bryzgoalie30: I thought I have seen everything in hockey, but I was surprised when I saw #Jagr at 12am doing work out at the practice rink. WOW!!!
jeste tema Bryz Vs Bobr :) cetl jsem recenze na pripravu a pry Bobr chytal o dost lip nez Bryzgalov.

Z pripravnych zapasu jsem videl jen jeden , muze mi to nekdo osvetlit :)

Jinak je dobre ze to Bryzgalov nema jisty aspon se budou muset oba snazit a tim se zlepsi vykony v brankovisti :)
Anger píše:jeste tema Bryz Vs Bobr :) cetl jsem recenze na pripravu a pry Bobr chytal o dost lip nez Bryzgalov.

Z pripravnych zapasu jsem videl jen jeden , muze mi to nekdo osvetlit :)

Jinak je dobre ze to Bryzgalov nema jisty aspon se budou muset oba snazit a tim se zlepsi vykony v brankovisti :)
No je to tak... Chytal nejlip z cely NHL.
Ale Takovej Hasek mel taky pomalejsi rozjezdy..
Bryz bude OK.
Trošku se zapomíná, že Bobr je obrovský talent a jeho styl je prostě precizní labůžo ;)
Prave ze kdyz se podivate jak mame rozlozenej tym tak je jasny ze dve jednicky v tymu byt nemuzou ale zase misto toho aby jsme ho casem vymenili by chtelo ho podepsat po skonceni kontraktu jeste podepsat protoze mit takhle kvalitni brankarsky duo je opravdu lakava vec.A troufnu si rict ze v poli nemame vyraznejsi slabinu.
neis píše:Trošku se zapomíná, že Bobr je obrovský talent a jeho styl je prostě precizní labůžo ;)
Co jsem slysel, tak pohyb stejne brilantni jak loni, ale prej zapracoval na pozici a uz nejde dolu tak brzo jako driv...
12487 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES