Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Crosby si z nas robi srandu, Alex len cumi...Smutna realita. :) A Halak je dnes jedna valka katastrofa

10 striel, 3 goly. Aj diera by chytila viac...
Tak bohužel no...
minato píše:Crosby si z nas robi srandu, Alex len cumi...Smutna realita. :) A Halak je dnes jedna valka katastrofa

10 striel, 3 goly. Aj diera by chytila viac...
Máš pravdu... Alex předvedl pouze pár hezkých hitů, ale jinak jen čumí... :cry:
Na přesilovce si stoupne na ten svůj flek a čeká a čeká až mu to někdo nahraje.. :cry:
Nevím, proč Oates nedává na přesilovce víc času Pennerovi... :thumbsdown:
Ten dal za svoji kariéru 150 gólů a z toho 50 v přesilovce... :cry:
Aspoň že si Kuzněcov tu přesilovku vyzkoušel... :yes:

No nic. Jdu spát. Za 3 hodiny jedu do práce... :cry: To zas bude výkon... :thumbsdown:
Tak vam letos tu sezonu poctive nicime :jn: Sli jste do toho opet proti nam po hlave, vazne slusnej vykon, ale opet nic. Tak jeste zitra vas doklepnout a bude to s vama hotovo. Ovechkin nic, to formace s Chimerou a Fehrem, to bylo peklo..
Cela utocna hra vyzerala v pohode, Fehrovi sa musim ospravedlnit, aj na tom C hra slusne..mne to pride ze medzi Chimerom a Wardom sa dari kazdemu. Naozaj slusne hraju ti dvaja..talentu vela nenabrali, ale su to buldoci co nevynechaju jedno striedanie..s Grabom boli naozaj luxusni. Penner sa mi pacil tiez, mal som ho za mamvpicistu, ale bolo vidno ze chce. Aj Laich s Browerom su celkom ok. Velmi sa mi dnes pacil Wilson, nechapem preco ho Oates tak dusi, ten chalan si zasluzi viac ice-timu. Chcelo by to namiesto Beagla Lattu, lajna Kuznetsov-Latta-Wilson by robila velke problemi..vsetko mladi hraci co maju chut hrat hokej. Tak ako utok v pohode, tak obrana totalne na pi*u. Green-Orlov, Hillen-Carrick to su taky dychberuci hraci, ani nedycham, ked su na lade. Orlov by mohol byt dobry ofenzivny obranca, ale s Greenom mu to proste nejde. Nechapem preco dal Oates dvoch ofenzivnych obrancov spolu, vzdy ked su na lade smrdi to golom..v nasej branke. Ale hlavne ze je Oleksy v AHL. Halak dnes nechytil nic navyse, ale treba si uvedomit, ze pri lepsich obrancoch by k tym situaciam ani neprislo..kazdopadne, zase ukazal ze je to len priemerny brankar, ktory ked chyta za dobrou obranou, vie mat nejake vysledky, ale sam nezrobi nic.

Ten team momentalne nevyzera zle (az na obranu) Pomohol by navrat Graba, s Kuznetsovom, Pennerom a Lattom namiesto Beagla by sme mali velmi kvalitne 4 utoky (co vo WSH nebolo asi 15 rokov) + budeme mat nejakych 15 mega volnych. Cez leto by trebalo podpisat 3 kvalitnych obrancov a mohli by sme byt opat tym nebezpecnym Washingtonom s pred par rokov.

K zapasu..skoda, na Pitt sme mali, rovnako ako aj minuly zapas s nimi. Oni nejako vyhravaju tie zapasi s nami, aj ked niesu vyslovene lepsi. Dnes Crosby s Kunitzom absolutna dominancia, ale to je asi tak vsetko. Malkina a hl. Neala som cely zapas ani nevidel. Nie preto ze je to Pitt a mam potrebu si do nich kopnut, ale naozaj boli marni. Ale zase aby som bol objektivny v porovnani s Crosbym bol dnes marny uplne kazdy.
XruC píše: K zapasu..skoda, na Pitt sme mali, rovnako ako aj minuly zapas s nimi. Oni nejako vyhravaju tie zapasi s nami, aj ked niesu vyslovene lepsi. Dnes Crosby s Kunitzom absolutna dominancia, ale to je asi tak vsetko. Malkina a hl. Neala som cely zapas ani nevidel. Nie preto ze je to Pitt a mam potrebu si do nich kopnut, ale naozaj boli marni. Ale zase aby som bol objektivny v porovnani s Crosbym bol dnes marny uplne kazdy.
Samozrejme mas uplnou pravdu. Ten zapas nam vyhrala lajna Kunitz-Crosby-Stempniak, jinak jste byli lepsi temer celou dobu. My jsme hrali obetave a blokovali jsme spoustu veci.. A samozrejme Halak byl hladce prehran nasim backupem Zatkoffem, ale nejaka mezihra tam z nasi strany krom Crosbyho lajny nebyla. Neni vam proste souzeno proti nam a plati to dlouhodobe. Prijde mi, ze se tam muzete i rozkrajet a odmena nikde.
XruC píše:Ten team momentalne nevyzera zle (az na obranu) Pomohol by navrat Graba, s Kuznetsovom, Pennerom a Lattom namiesto Beagla by sme mali velmi kvalitne 4 utoky (co vo WSH nebolo asi 15 rokov) + budeme mat nejakych 15 mega volnych. Cez leto by trebalo podpisat 3 kvalitnych obrancov a mohli by sme byt opat tym nebezpecnym Washingtonom s pred par rokov.

Práve preto si myslím, že cez draft bude ideálny čas na získanie nejakého obrancu. Keď si predstavíme 100% zdravú zostavu, tak v útoku je to veľmi preplnené a posúva to niektorých hráčov s vysokými cap hitmi do 3./4. lajny. Bez zásahu do zostavy sa to dá vyriešiť nepodpísaním Graba ani Pennera (toho by mi však asi bolo ľúto). Taktiež treba premyslieť Wilsonovu rolu v tíme pre budúcu sezónu. Pre mňa je to jedine viac minút na ľade a aj nejaké ofenzívne povinnosti, nie len bitky. V opačnom prípade budem radšej, keď ho nechajú cez 14/15 v AHL.

Pri 100% zdravom tíme je útok teraz preplnený.
Taký základ útoku pre budúcu sezónu ktorý by sa mi páčil:

xxx-Backstrom-OV
Kuznetsov-Grabo/xxx-xxx
Chimera-Grabo/xxx-Ward
xxx-Latta-xxx

V tomto prípade sú zostávajúci hráči v súčasnej zostave na vyplnenie xxx Penner, Brouwer, Laich, Wilson, Beagle, Fehr a MoJo. Treba zobrať do úvahy aj to, že v 4. lajne nechceme mať niekoho zbytočne. (...Erat :jn:)

najviac sa mi ako hráč na výmenu asi pozdáva MoJo. Spoločne s nejakou voľbou by za neho mohli získať niečo poriadne.

Pri zvyšujúcom strope by aj po tejto výmene mali zostať peniaze na podpis jedného poriadneho UFA obrancu. :wink:

.....predstavte si lajnu Kuznetsov-Grabo-Brouwer. Tí traja spolu mi vôbec nesedia dokopy :-D.
Dneska u Tučňáků asi takhle:

CAPITALS

Marcus Johansson - Nicklas Backstrom - Alex Ovechkin
Dustin Penner - Casey Wellman - Troy Brouwer
Jason Chimera - Eric Fehr - Joel Ward
Evgeny Kuznetsov - Jay Beagle - Tom Wilson

Karl Alzner - John Carlson
Dmitry Orlov - Mike Green
Patrick Wey - Connor Carrick

Jaroslav Halak
Braden Holtby

Injured: Mikhail Grabovski (ankle), Brooks Laich (groin)

Do ...prdele!!!
Laich je taky pořád zraněnej... :thumbsdown: :thumbsdown:
Ale Wey bude snad lepší jak Hillen... :wink: :wink:
Orlov na 2 roky!!!!!! :yes: :clap: :hop: :) :-D :jupi: :yahoo:

ARLINGTON, Va. – The Washington Capitals have re-signed defenseman Dmitry Orlov to a two-year contract extension, vice president and general manager George McPhee announced today. Orlov will earn $1.75 million during the 2014-15 season and $2.25 million in 2015-16. :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Tak Kuznecov zacina ukazovat svoju silu..dnes 0+3, nie zle na to ze je to jeho 3 zapas a hra v 4 lajne 10 min za vecer. Aj ked celkovo ta 4 lajna vyzera velmi dobre, dnes odohral Wilson luxusny zapas, 1g +/- +2, 4 hity a druha hviezda zapasu (hned za Kuzim) Tito dvaja su buducnost Caps, skoda toho prijebaneho trejdu Forsberga..utok Kuznecov-Forsberg-Wilson by bol iny luxus.

Inak Alex dnes opat -2, uz to mame za -29, to ze je najhorsi v teame je na pi*u (ako C by mal ist prikladom), ale co je uplna tragedia ze rozdiel medzi nim a druhym (Backstrom) je -13. WTF???
Dokedy bude Oates dusit Carricka v prvom time, ked je zjavne, ze na to zatial proste nema, ja tomu nechapem, naco toho chlapca trapit v nhl momentalne
Ja sa len modlim, aby McPhee nepodpisal po sezone Halaka, nie je to zly brankar, ale my tam potrebujeme istotu a nie niekoho, na koho idu tri strely za tretinu a i z toho dostane gol
Carrick je sialeny proste, Oatesa treba prefackat, alebo nieco..
a Ovie dalsie dve minuska, aby sa nepovedalo :)
Pali_Caps píše:a Ovie dalsie dve minuska, aby sa nepovedalo :)
Kdo z koho. Yakupov vs. Ovechkin! Souboj o více mínusek, vítěz bere vše! :jn:
Ovca to uz ma za -31..ze on je retardovany ok, ale naco tam mame troch trenerov, ked mu nikto nevie vysvetlit ze zabranit golu je rovnako dolezite, ako ho dat? Inak on uz okrem tej strely na PP nema vobec nic. cu*ak jeden, to co hra posledne zapasi je neskutocna tragedia.
Ja myslim, ze Oates to proste neriesi, staci mu, ze Alex dava goly z presiloviek a tym to hasne...neverim, ze za celu sezonu by nedokazali zlepsit jeho defenzivnu hru, keby na tom pracovali, ale oni na to vsetci seru, nie ze nie je vidiet pokroky v jeho defenzive, ono je to stale horsie a horsie, ved my uz v podstate goly dostavame len vtedy, ked je Ovechkin na lade
Pár let zpět měl Ovca tuším nějak +45 v tabulce pravdy, to bránil nebo jak? Letos -31 .. To je hodně velký skok. Tady bude spíš v jeho přístupu a to jak správně říkáš musí vzít do svých rukou trenér. Jenže rusáky je těžké nějak motivovat, natož hodit do latě. Proto je taky neuznávám. Až na Dacjuka.. :oops:
Guddy.44 píše:Pár let zpět měl Ovca tuším nějak +45 v tabulce pravdy, to bránil nebo jak? Letos -31 .. To je hodně velký skok. Tady bude spíš v jeho přístupu a to jak správně říkáš musí vzít do svých rukou trenér. Jenže rusáky je těžké nějak motivovat, natož hodit do latě. Proto je taky neuznávám. Až na Dacjuka.. :oops:
Má to podľa mňa viacero dôvodov:

1. Lajna MoJo-Backstrom-OV je totálne nefunkčná a nechápem prečo ich Oates dáva spolu stále dokopy, túto sezónu som už videl Fehr-Grabo-OV a to sa mi pozdávalo oveľa viac. Ešte aj Laich-Backstrom-OV je lepšie :-D . K dvojke Backstrom-OV treba niekoho kto sa zaparkuje pred bránkou a doráža, nie MoJa, ktorý tak ako Backstrom iba nahráva.
2. Backstrom má najviac PP bodov v NHL a ako tvorca hry je na PP možno aj najlepší hráč v NHL, no jeho 5v5 hra sa zhoršila, niekedy sa na neho dalo spoľahnúť aj v defenzíve, teraz však na tom katastrofálnom +/- má určite podiel aj on. Môže to zase však byť iba nekompabilitou so spoluhráčmi. Rád by som videl Oviho aj Backstroma na 10+ zápasov v samostatných lajnách.
3. MoJo aj Backstrom dávajú všetky puky na Ovechkina, veľmi často aj zbytočne.
4. Ovechkin zmenil svoj štýl hry, oveľa menej drží puk a keď ho v útočnom pásme dostane, tak okamžite strieľa.
V minulosti sa s ním viac hral.
5. % úspešnosť streľby a úspešnosť zásahov brankárov keď je OV na ľade je pod jeho kariérnym priemerom.....tzn. má aj nešťastie.
6. Caps dostávajú veľa gólov pri presilovkách a do prázdnej brány, v týchto situáciach je OV vždy na ľade a dostane za to -ko.
7. Obrana Washingtonu je dosť :dole: .

Keďže v tej lajne nie je nijaký vynikajúci puck-possesion hráč + keď spojíme body 3 a 4, tak nám vychádza, že táto lajna je často uveznená v svojom obrannom pásme.

Ovechkin podľa mňa nikdy nevedel brániť. Keď však väčšinu času s ním na ľade strávili Caps v útočnom pásme (tá +45 sezóna), tak mu vedieť brániť ani netrebalo. Teraz je to inak a tým pádom sa ukazujú aj defenzívne nedostatky tejto lajny.
lines in practice: Johansson-Beagle-Ovechkin; Kuznetsov-Backstrom-Brouwer; Chimera-Fehr-Ward; Penner-Wellman-Wilson. Volpatti extra.

Ako keby si Oates prečítal môj príspevok :-D .

Brooks Laich underwent a successful procedure to release a tight adductor. This procedure generally takes 4-6 weeks for a full recovery.
Je pekne, ze ta vypocul, ale to mame ako pozerat na Beagla ako prveho centra vo Washingtone? :-D
Zdenko píše:lines in practice: Johansson-Beagle-Ovechkin; Kuznetsov-Backstrom-Brouwer; Chimera-Fehr-Ward; Penner-Wellman-Wilson. Volpatti extra.

Ako keby si Oates prečítal môj príspevok :-D .
No nevím jestli Oates četl tvůj příspěvek, ale tak nějak podobně začali hrát už v zápase z Torontem a to přesně 4. minuty před koncem 2. třetiny, po třech oslabeních, které jsme úspěšně přežili... :) :wink: :wink: :yes:
Ovečkin je v posledních zápasech opravdu velmi tragický... :? :? Vždy, kdy dostanem gól, tak se hned dívám po ledě, jestli se tam nemotá hráč s číslem 8. A ve většině případů tam je!!!!!! :thumbsdown:
Zdenko píše: 6. Caps dostávajú veľa gólov pri presilovkách a do prázdnej brány, v týchto situáciach je OV vždy na ľade a dostane za to -ko.
No snad tohle Oates taky konečně pochopil a to když při poslední naší přesilovce, která začala 3. minuty před koncem 3. třetiny, nechal hrát Ovečkina jen první půlku přesilovky a druhou půlku už hrál na modré čáře Hillen a Green a při hře Toronta bez brankaře, tam Ovečkina vůbec nedal... :yes: :yes:
Asi opravdu pochopil, že jsou důležitější body Washingtonu, jako další možný gól pro Ovečkina... :yes: :yes:
Pali_Caps píše:Carrick je sialeny proste, Oatesa treba prefackat, alebo nieco..
To je fakt... :yes: :yes:
Carrick na to ještě nemá... :?
Capitals povolali z farmy Patricka Weye, který podle mě hraje líp a to i přesto, že toho zatím v NHL moc neodehrál... :yes: Snad už třeba dneska v Anaheimu nahradí Carricka... :wink:

Jinak nás čeká velmi těžký trip po Kalifornii, kde nás čekají postupně "Kačeři", "Králové" a "Žraloci"... :? :cry:
Osobně bych byl velmi rád, kdyby jsme získali aspoň 3. body, ale taky se může stát, že nezískáme ani jeden.

Necháme se překvapit... :wink:

GO CAPS GO!!!!!!!!!!!
Pali_Caps píše:Je pekne, ze ta vypocul, ale to mame ako pozerat na Beagla ako prveho centra vo Washingtone? :-D
Už treba aby sa Grabo uzdravil. Bez neho tam vážne nie je okrem Backstroma nikto na zaplnenie diery 1C/2C.
Možno MoJo, ale z nejakého dôvodu ho Oates hrá vkuse ako krídlo :?.
Ale tak aspoň bude lepší výber v drafte :lol2: .
J.R.-20 píše:
Pali_Caps píše:Carrick je sialeny proste, Oatesa treba prefackat, alebo nieco..
To je fakt... :yes: :yes:
Carrick na to ještě nemá... :?
Capitals povolali z farmy Patricka Weye, který podle mě hraje líp a to i přesto, že toho zatím v NHL moc neodehrál... :yes: Snad už třeba dneska v Anaheimu nahradí Carricka...
A taky se tak stalo... Wey nahradil Carricka... :yes: A hned má asistenci na gól Warda... :wink:
Po první třetině, vedeme 2:1... :) :-P :roll: :wink:
Tak uvidíme, jak zápas dopadne... :wink:

GO CAPS GO!!!!!!!!!!!!!!!
Ducks - Caps 2:3!!!!!!!!!!!!!! :hop: :clap: :wave: :yahoo: :jupi:
Tak jsme to dotáhli do vítězného konce... :yes:
Posledních 9 minut jsem neviděl, protože jsem musel jet do práce... :?
A teď se na to mrknu a naši chlapci to udrželi... :good:
Skvělej Halák.. :thumbsup:
Jako vždy výbornej 3. útok... :thumbsup:
Obrana, kde hrál Wey místo Carricka, hrála taky celkem dobře... :wink:
Výborně zvládli ve druhé třetině oslabení 5:3, které trvalo bez 10 sec. celé dvě minuty... :yes:
Oviemu výjimečně nepřibylo mínusko... :lol2: A dal gól ze svého klasického místa... :lol2:

Hoši díky... :yahoo: :yahoo: :yahoo:

GO CAPS GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Halak sa nejak rozchytava, asi mu nepovedali, ze my do PO nechceme :-D
4066 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS