od
XruC » úte 11. bře 2014 03:11
Cela utocna hra vyzerala v pohode, Fehrovi sa musim ospravedlnit, aj na tom C hra slusne..mne to pride ze medzi Chimerom a Wardom sa dari kazdemu. Naozaj slusne hraju ti dvaja..talentu vela nenabrali, ale su to buldoci co nevynechaju jedno striedanie..s Grabom boli naozaj luxusni. Penner sa mi pacil tiez, mal som ho za mamvpicistu, ale bolo vidno ze chce. Aj Laich s Browerom su celkom ok. Velmi sa mi dnes pacil Wilson, nechapem preco ho Oates tak dusi, ten chalan si zasluzi viac ice-timu. Chcelo by to namiesto Beagla Lattu, lajna Kuznetsov-Latta-Wilson by robila velke problemi..vsetko mladi hraci co maju chut hrat hokej. Tak ako utok v pohode, tak obrana totalne na pi*u. Green-Orlov, Hillen-Carrick to su taky dychberuci hraci, ani nedycham, ked su na lade. Orlov by mohol byt dobry ofenzivny obranca, ale s Greenom mu to proste nejde. Nechapem preco dal Oates dvoch ofenzivnych obrancov spolu, vzdy ked su na lade smrdi to golom..v nasej branke. Ale hlavne ze je Oleksy v AHL. Halak dnes nechytil nic navyse, ale treba si uvedomit, ze pri lepsich obrancoch by k tym situaciam ani neprislo..kazdopadne, zase ukazal ze je to len priemerny brankar, ktory ked chyta za dobrou obranou, vie mat nejake vysledky, ale sam nezrobi nic.
Ten team momentalne nevyzera zle (az na obranu) Pomohol by navrat Graba, s Kuznetsovom, Pennerom a Lattom namiesto Beagla by sme mali velmi kvalitne 4 utoky (co vo WSH nebolo asi 15 rokov) + budeme mat nejakych 15 mega volnych. Cez leto by trebalo podpisat 3 kvalitnych obrancov a mohli by sme byt opat tym nebezpecnym Washingtonom s pred par rokov.
K zapasu..skoda, na Pitt sme mali, rovnako ako aj minuly zapas s nimi. Oni nejako vyhravaju tie zapasi s nami, aj ked niesu vyslovene lepsi. Dnes Crosby s Kunitzom absolutna dominancia, ale to je asi tak vsetko. Malkina a hl. Neala som cely zapas ani nevidel. Nie preto ze je to Pitt a mam potrebu si do nich kopnut, ale naozaj boli marni. Ale zase aby som bol objektivny v porovnani s Crosbym bol dnes marny uplne kazdy.