Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

PainKiller píše:Liga především netrestá podle umýslnosti, protože ta se nedá jakkoliv prokázat. Úder na hlavu = suspendace. At to udělal s úmyslem nebo bez, trestá se dle pravidel. Toto neni soud, kde přiznáni zlehčuje trest, nebo naopak úmysl zpřísnuje.
tak asi jsme vsichni cekali ze suspendace prijde, jen mi proste prijde nepomer nekterych trestu Paille, jehoz hit byl o dost brutalnejsi dostane 4, Staal da jednomu z rags KO a je mu vse odpusteno, Cook ve dvou zapasech po sobe mohl ukoncit sezonu dvema hracum a 4 zapasy a A-train dostane stop na tri? jsem jedinej komu ten nepomer prijde do oci bijici?
Samozřejmě, Cooke měl dostat suspendaci už dávno. S počtem zápasů souhlasim, ale jak píšeš, občasné vyjímky to pravidlo tak nějak znehodnocují. Sem tam se stane, že hit, za který mohla být klidně udělena dvouzápasová suspendace se "přehlídne", kdežto jinde, kde by se mohlo oko přimhouřit, suspendace nakonec padne.
Včera medzi San José a Devils prebehol minor trade. V podstate len farmárska výmena. O to, že Swift niekedy nakukne do štvrtej lajny sa už báť nemusíme, spolu s polenom Davisom boli vymenení za dvojicu Zalewski - Jay Leach. Takže jeden návrat :roll: Jeden fanúšik poznamenal, že ak už nič iné, Leachova žena je sexy... :lol2:

Obviously Swift isn't needed anymore with the return of Josefson a dozen or so games ago. Leach is a good AHL defenseman and will help the kids out big time.

I'm sure Zalewski > Davis because if he isn't, God help him. :lol2:
Getzo5 píše:Včera medzi San José a Devils prebehol minor trade. V podstate len farmárska výmena. O to, že Swift niekedy nakukne do štvrtej lajny sa už báť nemusíme, spolu s polenom Davisom boli vymenení za dvojicu Zalewski - Jay Leach. Takže jeden návrat :roll: Jeden fanúšik poznamenal, že ak už nič iné, Leachova žena je sexy... :lol2:

Obviously Swift isn't needed anymore with the return of Josefson a dozen or so games ago. Leach is a good AHL defenseman and will help the kids out big time.

I'm sure Zalewski > Davis because if he isn't, God help him. :lol2:
Skoda Swifta, tomu jsem veril. Treba se mu podari prorazit v SJ. Davis asi nemel misto a vzhledem k vysledkum v AHL se nejaka zmena dala cekat. Leach nemusi projit waiverem pokud bude povolan, to je asi jedine plus tehle vymeny. Ale jak rikas, v podstate bezvyznamna vymena pro NJ
farmu nejak nesledujem,maximalne tak sem tam pozriem na cisla.. ten zalewski je center, minuly rok mal velmi podareny a nakukol na 3 zapasy do nhl..tento rok ma zase slaby..ma 24.. skor rozmyslam ze sme menili 2 utocnikov za obrancu a utocnika..neviem ake su pomery a pocty schopnych hracov na farme.. ale myslim ze obrancov mame dost,az prehnane..docital som sa na forach ze albany hra velmi chabo v obrane(nic overene takze neviem). moj nazor na swifta som uz pisal, neviem ci lou sledoval zlepsenie defenzivy farmy leachom,ale obetovat zanho swifta? tak ma len napada, ci sa necrta vymena obrancu a leach by bol skusena zaloha.. ak by bol teraz zaujem o salmelu,frasera tak nevaham :D greenea by som si ja osobne sebecky nechal lebo dufam ze podpise a nebude drahy..ale ten sa bude riesit az podla nasho postavenia a sanciach na PO pri TDL..
Máme toľko obrancov, že je jasné, že bude nasledovať skôr či neskôr sito. Navyše sú z 3/4 mladíci a Leach prinesie skúsenosti. Podľa mňa dobrá myšlienka. Takže áno, čakám ďalšie pohyby :yes: Ale toto nie je topic Albany Devils, tak to týmto hádam aj uzavrieme vážení. :)

Dnes mnou nenávidené Toronto, hádam sa nám podarí vyťažiť z minima maximum a udržíme si teoretické šance na POs i naďalej. Skoro vstávam, s pozeraním to bude problém, takže to nevidím ružovo. Uvítam preto každý schopný report. :good:

LGD!
No panove, zapnul jsem to na prodlouzeni a ten gol Kovalchuka, to byla opravdu nadhera :good: . Takovy rychlostni stupen co nabral, klobouk dolu, krasny hokejovy moment. Takove neco povzbudi, ten vas team si ted hodne veri a ja taky zacinam uvazovat o zazraku. Zatim to radeji nevyslovim, nechci aby se to stalo, ale opravdu zajimave se to rysuje :yes:
KOVY !!!! :clap: Dneska to byl průměrný zápas z naší strany ( už jsme zahráli DALEKO líp )2 třetiny bylo Toronto mírně lepší ale ve 3 jsme to rozbalili tak jak jsme v poslední době zvyklí. Náš nejlepší hráč jednoznačně Zubrus ( po minulém PO je prostě parádní ), Kovy celý zápas nějak nebyl vidět, občas mi přišlo že nešel do soubojů naplno ale nakonec rozhodl :clap: Zítra nás ale čeká těžký oříšek v podobě San Jose
PS: zase jsem chytal nervy na Rosltona - 7minut do konce máme přesilovku, můžeme rozhodnout zápas a on u svoji branky udělá takovou pi*ovinu když Armstrong tam je sám na 3 naše, to jsem ho zase posílal do všech možných míst :D
JACQUES LEMAIRE 600 WIN :poklona:
Nakoniec som sa prinútil aspoň na prvú tretinu, ale telo nevydržalo 3 noc po sebe :ee: takže som zalomil. Dovtedy nuda, priemer, tlak Toronta... Nemusíte ani písať ten žiadaný report, beztak viem ako to vyzeralo. Highlight na toto postačí. Každopádne Kovy :wub: Flyers :wub: Dnes ťažký test, toto si už pozriem určite, o to viac, že je to San José, ktoré ma zaujíma.

Ak nič iné, hokej znova baví najmä hráčov a to je pre budúcu sezónu dôležité. Takže...keep the hope alive! LGD! :wave:
TGfireandice Tom Gulitti
The Devils have called up defenseman Jay Leach from Albany on an emergency basis. They just reacquired Leach on Wednesday.
:hmm: Ak je to miesto Frasera, aj napriek tomu, že som ho už dva roky nevidel, som za. Sharks sú rýchly tím, Fraser by dosť pravdepodobne horel. Uvidíme. :)
Jestli dneska vyhrajem tak PO uděláme ( můj názor ) celý dnešek mám hlavně jenom dnešní zápas, pro mě fakt klíčový
Ja "budem spokojný aj s bodom" a nie je to najkľúčovejší zápas ktorý by hovoril buď-alebo, ale dôležité sú prirodzene už všetky :yes:

Obrázek
Martin #27 píše:Jestli dneska vyhrajem tak PO uděláme ( můj názor ) celý dnešek mám hlavně jenom dnešní zápas, pro mě fakt klíčový
Jo jako nazhaveni na zapas to je OK. Ale bacha, pro vas je klicovy uplne kazdy zapas... Vyhrajete mozna dneska, priste si ale zas budes rikat, ze je to dalsi klicovy zapas, zapas sezony atd. :D . Uvahy o playoffs jsou ale ve vasem pripade uz asi opodstatnene, ten team na to kvalitativne ma a momentalne tam jednoznacne patri. Kdyz si uvedomime, jak jste na tom byli mesic dozadu, tak to je neuveritelny zvrat a polovina ztraty je smazana!

Podobna neuveritelna stihaci jizda se tusim povedla posledne Washingtonu 3 roky dozadu, ale pokud by se to povedlo vam, tak by to byl pribeh, ktery by se zapsal nesmazatelne do historie a pro me by to fakticky byl jeden z nejvetsich highlightu hokejoveho sportu vubec! Ale porad je pred vama velmi velmi tezka cesta a hlavne je tady jedno dulezite slovo: Buffalo :yes:
Atlantik: Jednak Washingtonu, ale aj Pittsburgh v 06/07 v decembri a najmä v januári zmazal neuveriteľné. V prípade Devils však by to bolo, presne tak ako vravíš, skutočne asi najväčší highlight hokeja.

Dúfam, že sa tam nedostanete :twisted:
ThrashersFan píše:skutočne asi najväčší highlight hokeja
tak toto bude ozaj sila, ta stihacia jazda je neuveritelna a zda sa, ze aj na nasom vychode to bude v ramci boja o PO zaujimave... :roll:

Obrázek
Včera to byla sice plácáná přes střední pásmo ale fakt důležité body :clap: Při Kovyho golu jsem asi vzbudil cely barak :) hodně nás podržel Mooooose !!!
PS: zase mě včera vytočil Rolston kvuli jeho uplně nesmyslne 2minutové interference a když šel na přesilovku 4 na 3 tak jsem nadával proč tam toho lofasa dává a on dá gol :D . Teddy nejmenší IT ikdyž to zase včera nehorazně motal :good: Tak pojďme borci way to PO continue
Znovu bych chtel upozornit, ze o PO pro Devils jsem tu zacal prvni mluvit ja! :beee:

Nicmene protoze posledni, co bysme do prvniho kola chteli, je rozjete NJ, ode dneska oficialne NJ prestavam fandit :yes:

Cimz se muzete s PO rozloucit :razzi:
AndyF píše:Znovu bych chtel upozornit, ze o PO pro Devils jsem tu zacal prvni mluvit ja! :beee:

Nicmene protoze posledni, co bysme do prvniho kola chteli, je rozjete NJ, ode dneska oficialne NJ prestavam fandit :yes:

Neco mi to silne pripomina :yes: Zeby lonska situace v obracenem garde? Btw. do ted si jim jakoze fandil? :ja_neviem:
Atlantik píše:
AndyF píše:Znovu bych chtel upozornit, ze o PO pro Devils jsem tu zacal prvni mluvit ja! :beee:

Neco mi to silne pripomina :yes: Zeby lonska situace v obracenem garde? Btw. do ted si jim jakoze fandil? :ja_neviem:
Doted jsem jim jakoze fandil, ale jen proto, abych mel jakoze pravdu... Coz bych prakticky mel i ted, pokud nepostoupi dejme tomu o 3-4 body... :wink:

Kazdopadne ja mel pohled zkresleny tim, ze pokazdy, kdyz s nama hrali, hrali dobre, naplno, coz i vysledky ukazuji.. Pro me to byl PO tym. Navic tam je spousta kvalitnich hracu, ty hokej zapomenout nemohli ze dne na den.

Ale uz toho bylo dost... :beee:
devils were scouting the panthers sharks game
:eek2: wth?
Getzo5 píše:
devils were scouting the panthers sharks game
:eek2: wth?

s floridou jeste hrajeme a se SJ se potkame ve finale. moc bych v tom nehledal :D
Zach wants to remain a Devil! :yes: A porozprával o všetkom čím si prešiel počas sezóny, tak ako sme predpokladali, hlavne jeho (ne)využitie na úkor rehabilitácie.

http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=552903
Getzo5 píše:Zach wants to remain a Devil! :yes: A porozprával o všetkom čím si prešiel počas sezóny, tak ako sme predpokladali, hlavne jeho (ne)využitie na úkor rehabilitácie.

http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=552903
Zach for Conn Smythe Trophy 2011 :D
DEVILS - CANES 3:2 :clap: :wave:
Další důležitá výhra!!!! Odehráli jsme další skvělý zápas... Kovyho a Pattyho goly byly třešničkou na dortu :wave:
Dneska bych vyzdvihl 3 jména, Greene,Salmela a MOOOOSE
Greene a Salmela dneska tvořili naši jednoznačně nejlepší obranou dvojci....Greene hrál to, co od něj všichni očekáváme ( zbytečně se nezbavolal puku ale skvěle podržel a zalořil protiútok, v rozích získaval puky)
Salmela mě dneska nehorazně překvapil, výpady které sám podnikal do soupeřovy třetiny byly parádní, taky dneska parkrat skvěle přitvrdil v rozích což u něj není moc obvyklé
Moooose předvedl další ze svých skvělých zápasů a minimalně 2 goly určitě chytil.... Už se těším až si zítra ráno zase vychtunám jak Kovy pomotal Corva a vyslal tam tu jeho švihovku :good:
Salmela hral už svoj štrtý výborný zápas po sebe! :smile03: :yes: Odkedy bol waivnutý a HS na pár zápasov, evidentne sa niečo zmenilo. Zvláštne, ja som od neho už nič nečakal. Ale som za to prirodzene rád.

Obrázek

Devilssss :wave: Kovyho oslavy :slintac:

Obrázek

http://rollvalchuk.ytmnd.com/ :frajer2: :lol2:

5 GAME WINNING STREAK :shock: ani nepamätám kedy bol posledný...
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES