Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Co toto znamena. Ziskavame miesto pod stropom na leto? Alebo berieme novu jednotku a odpalujeme Holtbyho, co moze ale skor ci neskor smrdiet konfliktom? A co dalej s Grubauerom? Ak plati prva moznost, tak nechapem, preco za solidne aktiva ako Erat ci Neuvirth ziskavame v podstate smeti. Plus nie je dorieseny Kuznecov...

Prestavam tomu rozumiet, nech sa deje vola bozia...

Aha, takze Klesla out... O jednu mrtvolu v time menej.
#Sabres have acquired G Michal Neuvirth and D Rostislav Klesla from Capitals in exchange for G Jaroslav Halak and a 3rd-round pick in '15...hmm Klesla
Ten trade za Haláka mi nedáva až tak zmysel, aspoň ja si myslím, že Holtby a Halák sú brankári na podobnej úrovni, nevidím Haláka ako nejaký veľký upgrade. Nechám sa však prekvapiť, na OH však na mňa veľmi dobrý dojem neurobil :-D .

S výmenami som spokojný. Erat preč, Penner môže iba prekvapiť.

Keď sa na to pozrieme ako celok:

Penner
Halák
Brown
3rd 2015

za:

Erat
Neuvrith

Zoberme do úvahy aj to, že Erat aj Neuvrith chceli ísť preč. Mne sa to celé zdá ako :good: :good: .

Nezískali žiadneho obrancu, no pri zvyšujúcom sa strope a odchode 2 zlých zmlúv budú mať cez draft a UFA obdobie KOPU cap space. (pokiaľ podpíšu Graba, Pennera aj Haláka, no tak nie. Podpis všetkých troch je vysoko nepravdepodobný, jediný s novou zmlúvou z tej trojice bude podľa mňa Grabo.)

Pre potenciálneho nového GM to je iba dobre, bude mať možnosť zostaviť si vlastný tím.

Taktiež určite niektorí z nás očakávali niečo ako Erat+Latta za Forsberga a to neprišlo :).

Celkovo som s výsledkom deadline určite spokojný :yes:. Mohlo to byť ovela horšie.
Zdenko píše:Ten trade za Haláka mi nedáva až tak zmysel, aspoň ja si myslím, že Holtby a Halák sú brankári na podobnej úrovni, nevidím Haláka ako nejaký veľký upgrade. Nechám sa však prekvapiť, na OH však na mňa veľmi dobrý dojem neurobil. :-D
Osobně mi Halák nikdy moc neseděl.... :cry: :cry: :cry:
No uvidíme... :shock: :shock: :shock:

Každopádně jemu i Pennerovi přeju u nás hodně štěstí a úspěchů... :roll: :wink: :yes:
minato píše:Sounds like the Caps are sniffing around Buffalo's Jaroslav Halak :-D

Caps went into deadline needing top 4 left-handed defenseman. If they come out of it with a top6 LW and goalie I don't know what to think.

A takto to u nas funguje, smiesny tim, smiesne vedenie, smiesne vsetko :?
heh bratku..tak nakoniec sme vysli s top6 LW a brankarom..a tiez neviem co si mam o tom mysliet. Halak uplne zbytocny a pre tento team nepotrebny. Pravdepodobne McPhee dufa ze zopakuje ten miracle s pred par rokov ked nas dal dole, ale Halak na to nema..je to taky brankar na hrane medzi jednotkou a dvojkou. Kazdopadne za Neuviho sme mali dostat viac, prakticky sme ho dali Buffalu zadarmo, Halakovi konci zmluva a po sezone odide.
Ale ako tu bolo pisane, McPheeho treba pochvalit aj za to, ze nespravil podobnu ko*otinu ako minule, takze aj ked sme zase na smiech a ta nasa obrana vyzera naozaj na pi*u, good job boss :moj:
Na niečo zabúdate :jupi: :yahoo: :hop:

Přílohy

XruC píše:
minato píše:Sounds like the Caps are sniffing around Buffalo's Jaroslav Halak :-D

Caps went into deadline needing top 4 left-handed defenseman. If they come out of it with a top6 LW and goalie I don't know what to think.

A takto to u nas funguje, smiesny tim, smiesne vedenie, smiesne vsetko :?
heh bratku..tak nakoniec sme vysli s top6 LW a brankarom..a tiez neviem co si mam o tom mysliet. Halak uplne zbytocny a pre tento team nepotrebny. Pravdepodobne McPhee dufa ze zopakuje ten miracle s pred par rokov ked nas dal dole, ale Halak na to nema..je to taky brankar na hrane medzi jednotkou a dvojkou. Kazdopadne za Neuviho sme mali dostat viac, prakticky sme ho dali Buffalu zadarmo, Halakovi konci zmluva a po sezone odide.
Ale ako tu bolo pisane, McPheeho treba pochvalit aj za to, ze nespravil podobnu koko*inu ako minule, takze aj ked sme zase na smiech a ta nasa obrana vyzera naozaj na pi*u, good job boss :moj:

Aby som mu zase len nekrivdil, ziskat spickoveho obrancu v tomto case je asi nemozna zalezitost, ak, tak jedine s pripadnou velkou obetou. Ale nech uz zamysla hocico, oba potencialne vyvoje tohto deadlinu mozu priniest negativne vyustenie, v pripade GMGM je takmer istota, ze v lete sa zase vsetko vyvrbi na ho*no. :scare:
Zdenko píše:Na niečo zabúdate :jupi: :yahoo: :hop:
Je to Rus, prekonal mnoho zraneni, bohuzial koleno aj rameno, a v NHL ma na konte nula zapasov.

Nech mam pocity hocijake, euforia to zatial nie je. Radsej budem cakat malo, nech som potom o to prijemnejsie prekvapeny. :)
Sky Kerstein ‏@SkyKerstein 4m
#Caps GMGM on defense "I like where we've gone with our blue-line. I like that hillen is back. I like the way Orlov has played…con't

Sky Kerstein ‏@SkyKerstein 4m
... I like the way we're lined up on the right side...we're a real mobile defense now, that's where we're trying to go…con't

Sky Kerstein ‏@SkyKerstein 5m
...Speed and puck movement, that's the league now.

Sky Kerstein ‏@SkyKerstein 3m
#Caps GMGM on defense "It's a young group, but they're good." talked about generating offense from the defense.

:-D :-D :-D

Sky Kerstein ‏@SkyKerstein 1m
#Caps GMGM on defense "there wasn't much out there at that position"

Aspoň to naznačuje, že sa snažil, ale nebolo nič k dostaniu.

Inak mu končí zmlúva, takže pokiaľ nepostúpia do PO, tak je tu aspoň nádej...
minato píše:
Zdenko píše:Na niečo zabúdate :jupi: :yahoo: :hop:
Je to Rus, prekonal mnoho zraneni, bohuzial koleno aj rameno, a v NHL ma na konte nula zapasov.

Nech mam pocity hocijake, euforia to zatial nie je. Radsej budem cakat malo, nech som potom o to prijemnejsie prekvapeny. :)

Pokiaľ zoberieme ohľad na jeho históriu...asi aj máš pravdu.
Ja však verím, že toto už je vážne to, na čo sme čakali. :)
XruC píše: McPheeho treba pochvalit aj za to, ze nespravil podobnu koko*inu ako minule, takze aj ked sme zase na smiech a ta nasa obrana vyzera naozaj na pi*u, good job boss :moj:
vidíte aké je to jednoduché? ten hokej je krásny aj z takýchto maličkostí sa ľudia vo washingtone radujú, aké milé :rofl: ľutujem ten klub legendárneho Bonsaia :shock:
po sezone musi ist proste a snad pride schopny clovek, ako vcerajsi zapas s Flyers ukazal, ze nasa defenziva je absolutne dno nhl a na to sa musime zamerat proste, takze stale nechcem, aby sme dali PO a odchod McPheeho je priorita
zapas som pozeral v praci, takze na detajli sa nezameram, len asi zopakujem ze momentalne sme jedna z najtragickejsich organizacii v NHL. Musi prist radikalna zmena, niekto kto da tomu teamu identitu, nieco cim budeme vycnievat z davu, lebo toto je uplna tragedia. McPhee musi prec a Oates s nim. To co robi Oates so zostavou som prisaham este nevidel. On nechava LW hrat RW, RW hrat centra a centra LW. Fehr na C :hroza: pritom po Ovci ma druhu najlepsiu strelu a zahrat vie asi jedine ako RW. Je to hnus, bordel a totalny odpad, cely team na pi*u, este aj Ovca ma -23
Worst game of the season. When the Boudreau Caps sucked, at least it was interesting.

I can’t think of anything to look forward to right now. Everything sucks. Something change....momentalne asi nie je horsie muzstvo v lige ako my
Pali_Caps píše:momentalne asi nie je horsie muzstvo v lige ako my
Treba hladat na západe, na dalekom západe a možno nájdeš :wink2:
V 5 zápasoch od prestávky ste dali 17 golov a ty sa tu stažuješ :shock: . My sme dali od prestávky 5 golov v 5 zápasoch a z posledných 9 zápasov je to skvelých 9 golov :v_hajzli:
The #Caps have agreed to terms with F Evgeny Kuznetsov on an entry-level contract beginning this season. He'll skate at KCI at 8 am Sunday.
Teraz už len aby sa mu vo Washingtone páčilo. :)
Túto sezónu naňho podľa mňa netreba mať vôbec žiadne očakávania, no aj tak, s kým si myslíte, že bude hrať?
Tak už je konečně náš.... :) :) :)
A hrát bude s číslem 92.... :wink: :wink: :wink:
comming.. http://www.youtube.com/watch?v=D8kEzEB7qf0" onclick="window.open(this.href);return false;
Pěkný video... :good: :yes: :good:
Doufám, že se mu bude podobně dařit ve Washingtonu... :wink: :wink: :wink:
A taky doufám, že ho někdo nezlikviduje, jako třeba Hertla... :cry: :cry: :cry:
Zdenko píše:Teraz už len aby sa mu vo Washingtone páčilo. :)
Túto sezónu naňho podľa mňa netreba mať vôbec žiadne očakávania, no aj tak, s kým si myslíte, že bude hrať?
No začne asi ve 4. útoku. Kuzněcov - Beagle - Wilson... :wink: :wink:
A časem se určitě propracuje nahoru... :yes: :yes: :yes:

Hodně štěstí Žeňo.... :good: :good: :good: :good: :good:

No s Beaglom a Wilsonom, logicky :-D
no ono je to ako u ko*otov na dvorku..najprv necha hrat Erata 4 lajnu, teraz Kuznetsova. Tiez nemam vysoke ocakavania (minimalne nie pre tuto sezonu) ale Kuznetsov vie hrat centra, a si myslim ze C v tretej lajne vedla Chimeru a Warda by mu sedelo viacej. To nieje typologicky hrac do stvrtej lajny :hroza: A Fehr na centrovi? :hehe:

K zapasu..riadne sa nan tesim, nielen kvoli Kuzimu, ale zapasi s Pitt, to je zaruka kvality, aj keby sme boli 10b za Buffalom, proti tomuto teamu nastupuje vzdy "iny" Washington. Posledny zapas co sme s nimi odohrali bol pre mna zatial top entertaining.

Ak chceme PO musime vyhrat :box:
Sakra, to je rychlovka... :wink: :lol: :lol:
Odehrané necelé 4 minuty a už padly 3 góly, bohužel 2 do naší sítě.... :cry: :cry: :cry:
Kuzněcov v první třetině 4:09 na ledě... :-D :-D
4066 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS