Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Jarin je celkom vtipálek:
- na dotaz, zda si opět nechá narůst dlouhé vlasy jako během svých začátků v zámoří. Odpověď byla zcela jasná: "Rozhodně ne. Nechci totiž, aby mi Scott Hartnell záviděl."

:lol2:
Kravín center in Pittsburgh Pensylvania :-)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Cekani skoncilo, dnes jdem do akce.
Je urcita sance ze si proti sobe zahraji najednou dve bratrske dvojice Schennu a Kesselu.
Tak hlavne at to nedopadne jako se Staalovcema :scare:
Tak v noci to konecne vypukne :!: Aj ked je to len priprava, ale ja som velmi zvedavy na Schenna, Couturiera a Simmondsa. A takisto bude zaujimavy bratsky duel Schenn vs Schenn a Kessel vs Kessel :box:
Tak dnes u nas z A-teamu jen JVR
Ale brachove jdou na sebe..
AndyF píše:Tak dnes u nas z A-teamu jen JVR
Odkud to víš?
Hosi nevite kde by to slo sledovat ? :)
Flyers24.blog.cz píše:
Odkud to víš?
http://touch.lockerz.com/s/140420802
Tak to sa ani neoplatí pozerať...mne.
Tak pohodova vyhra 4:0 :ciga:

Zaujali: Simmonds ( :slintac: ), Read, Rinaldo (nielen koli golu, kde ukazal, ze ruky nema az tak drevene, ale ta jeho zivelnost a forechecking :good: ), Voracek (ten sice zo zaciatku neviditelny, ale casom ukazal dobre veci, prihravka na Rinaldov gol bola ukazkova a som sa cudoval, ze to vie aj v defenzive), a samozrejme Bob. Zda sa, ze v lete poriadne makal, a to ako vychytal najma Kessela v 2 minutovej presilovke 5 na 3... Bude to mat ale samozrejme chlapec popri Bryzovi dost tazke :(

Sklamal ma JVR, ktory neukazal takmer nic, az som mal pocit, ze si je prilis isty miestom v zostave na sezonu. To by sice dostat mal, ale skratka cakal som viac. Ale nerobim z toho vedu, je to len preseason game.

Couturier 1+1, kde gol mu naserviroval pekne leaf Colborne ( :hehe: ). Neodohral zly zapas, ale vidno, ze potrebuje este aspon rok odohrat v juniorke, kde by sa mal zamerat hlavne na to, aby nabral viac sil. Do buducna je ale Sean velky prislub.

Nas najlepsi hrac bol ale jednoznacne, ked neratam Boba, Simmonds. Bojoval, bol platny v defenzive, hral PK, PP, dal gol, perfektne sa dostal do uniku v oslabeni, kde ho ale pekne vychytal Reimer. Celkovo utok Wellwood-Schenn-Simmonds bol dnes nas najlepsi.
KusicHockey píše:Forward Sean Couturier has signed with Philadelphia #Flyers to three-year, entry level deal.
Podle očekávání. V noci dokonce skoroval poprvé v dresu Flyers :thumbsup:
Myslim ze tenhle budeme mit sakra kvalitni Brankarskou dvojici a osobne verim ze i kdyby jsme nepodepsali Bryze tak Bobr by chytal dobre teda nevim jak v play off to tezko rict.

Ale uz se tesim na zapasy az zacne sezona :)

jeste koukam ze dneska se hraje dalsi pripravnej zapas a koukam na soupisku a ta uz je celkem nadupana :)
kajo píše:Couturier 1+1, kde gol mu naserviroval pekne leaf Colborne ( :hehe: ). Neodohral zly zapas, ale vidno, ze potrebuje este aspon rok odohrat v juniorke, kde by sa mal zamerat hlavne na to, aby nabral viac sil. Do buducna je ale Sean velky prislub.
Všetko ok, len toto som nejak nepobral. :eek2: Nabrať sily by mal každý 18 ročný prospect, ale žeby práve on mal markantný deficit, uh.
Getzo5 píše:
kajo píše:Couturier 1+1, kde gol mu naserviroval pekne leaf Colborne ( :hehe: ). Neodohral zly zapas, ale vidno, ze potrebuje este aspon rok odohrat v juniorke, kde by sa mal zamerat hlavne na to, aby nabral viac sil. Do buducna je ale Sean velky prislub.
Všetko ok, len toto som nejak nepobral. :eek2: Nabrať sily by mal každý 18 ročný prospect, ale žeby práve on mal markantný deficit, uh.
Tak co si potom nepobral? Mna ostatni nezaujimaju, Sean este nie je NHL ready a v zapase sa to pekne ukazalo, kde bol dost casto doslova "outmuscled" (nenapada mi momentalne slovensky ekvivalent).
kajo píše:Tak co si potom nepobral? Mna ostatni nezaujimaju, Sean este nie je NHL ready a v zapase sa to pekne ukazalo, kde bol dost casto doslova "outmuscled" (nenapada mi momentalne slovensky ekvivalent).
Presne to, že som nečakal, že práve on s tým bude mať dosť veľký problém (podľa tvojich slov). Zosilnieť musí každý prospect - to je fráza, ale ty si adresoval výčitku. A aj keď to tak sprvu nemuselo (mohlo a ja som to aj tak bral) vyzerať, tak teraz si to len potvrdil, že to výčitka bola.
On je sice dost vysoky, ale mozno prave preto sa mi zda, ze je dost "skinny". Kazdopadne ale pri nasej C situacii si mozme dovolit ho poslat na rok do juniorky bez problemov. Jedneho novacika uz tam beztak mat budeme.
kajo píše:On je sice dost vysoky, ale mozno prave preto sa mi zda, ze je dost "skinny". Kazdopadne ale pri nasej C situacii si mozme dovolit ho poslat na rok do juniorky bez problemov. Jedneho novacika uz tam beztak mat budeme.
Ozaaaaj, ako Schenn a Kessel? :D
Tak dneska/zítra o něco zajímavější formace než včera/dnes.

GOALTENDING
Ilya Bryzgalov - starter
Johan Backlund

FORWARDS
Andreas Nodl, Danny Briere, Jakub Voracek
Scott Hartnell, Claude Giroux, Tomas Hyka
Max Talbot, Brayden Schenn, Matt Read
Jody Shelley, Blair Betts, Ben Holmstrom

DEFENSE
Kimmo Timonen
Erik Gustafsson

Oskars Bartulis
Braydon Coburn

Kevin Marshall
Andrej Meszaros
Schenn ok, hlavne smerom dozadu to bolo velmi dobre, z bratskej dvojice lepsie vysiel Brayden, Luke hral dost :scare:
Kessel, no co ja viem...poviem ti, na prvy tim to nevidim :D A Phil tradicne xyz striel na branu...
Dle ocekavani na to veterani hodili bobek...
Ve Philadelphii vypukla Hykamanie. Kazdy se pta kdo to je.
A prekvapilo me, jak slusne mluvi anglicky. Lip nez Malkin po 4 letech.
I kdyz co jsem pochopil, tak malem odletel, protoze si myslel, ze uz ho Flyers propustili :giggle:
AndyF píše:Ve Philadelphii vypukla Hykamanie. Kazdy se pta kdo to je.
A prekvapilo me, jak slusne mluvi anglicky. Lip nez Malkin po 4 letech.
I kdyz co jsem pochopil, tak malem odletel, protoze si myslel, ze uz ho Flyers propustili :giggle:
Flyers invited an undrafted kid to their camp, and he's impressed them so much that they want to give him a contract.

There's just one problem: because the Flyers (and everyone else) passed on picking him in this year's draft, he's still draft eligible for next season, and they can't sign him. Apparently Holmgren didn't realise that. They could have had him for a seventh rounder, but picked some goon instead. And all this did was give him more publicity, so some other team might snatch him. (and will IMO) If Hyka gets yoinked by another team, and becomes something special, the Flyers really screwed up.

Holmgren :klobuk_dole: :D

Oprava: podľa súčasnej CBA nemohol podpísať vôbec dokonca. Tak či onak, pekné promo ste mu spravili. Bude sranda až vám ho niekto vyfúkne/až budete musieť použiť nejaký vyšší pick aby ste ho dostali len pre Holmgrenovu naivitu. Lol, najprv Talbotov kontrakt a teraz toto. Čo za amatérov máte na právnickom oddelení? :D
Ted si to preber bez tech anti-Flyers brejli:
Kdyby ho na kemp nepozvali, tezko by vubec poznali jeho kvalitu. A tudiz by ani nemeli o nej zajem. A asi tak na 99,99% ho uvidime na konci roku na MS. Cili by stejne na pristim draftu neprosel bez povsimnuti.
Takze jsme si tim nijak nepohorsili...
Ehm, to nebolo písané s brejlemi, našiel som to len ako zaujímavosť. A aj napriek tomu, že to, čo si povedal je pravda, ani zďaleka to nie je ako takýto showcase pre fans, GMs a médiá, takže. :fucker2:

A ťažko by poznali jeho kvalitu? Well, asi tak ako vždy, počas roka cez systém scoutov ako každý iný klub. Prečo toto potom nerobia všetci? :giggle:

Takže si sundej Flyers brejle a proste priznaj, že Holmgren spravil chybu a vyzerá znova ako niekto čo sa dozvedá pravidlá za pochodu.
12482 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2006 CAROLINA HURRICANES