Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
WASHINGTON CAPITALS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Moc pěkné...Zdenko píše:''Evgeni Kuznetsov will report to #Caps right after last #KHL regchamp game, which starts in 15 minutes, via @rsportru''
Keď je to fakt pravda, tak![]()
![]()
![]()
.
A tady další dnešní dobrá zpráva:
ARLINGTON, Va. – The Washington Capitals have signed forward Andre Burakovsky to a three-year, entry-level contract, vice president and general manager George McPhee announced today.
Jen doufám, že ho zítra při TRADE DEADLINE náš "úžasný" GM, někam nevymění...
Ty stats bych moc neřešil. Jsou dlemého hodně zkreslené díky tomu, že hrál v lajně s Getzlafem a Perrym. + Dobře fungující Anahaim. Já mám Pennera furt zafixovaného jako hokejistu, co se v létě cpe klobásama a kondička mu je u pr*ele. Teda.. tak tomu aspoň bylo během působení v Edmontonu.
dat ho do utoku s Backstromom a Ovechkinom, jedina vec, ako z neho nieco mozme mat...No Pennerom sme sa ale dostali na cap space... Prepokladam, ze jeden z trojice Brouwer, Erat, Neuvy teraz pojdu prec za nejaky pick / v packu za D. Inak by to vobec nedavalo zmysel... Alebo jebneme Erata na waiver a mame pokoj
To už jsem navrhoval dávno...Pali_Caps píše: Alebo jebneme Erata na waiver a mame pokoj
Tak doufám, že se nám to oběma splní...
A teď ještě nějakého toho kvalitního obránce, jak tu píše i Zdenko...
Nick Schultz z Edmontonu? Christian Ehrhoff z Buffala? Andrew MacDonald z N.Y.I.?
Zbožné přání.... Ale koho za ně????
Georgei McPhee snaž se!!!!
Ale hlavně neudělej stejnou pi..čo..vi..nu, jako loni při trejdu Forsberg - Erat....
@TSNBobMcKenzie: It's Erat and John Mitchell for Klesla, Chris Brown and a 2015 4th #TSN #Tradecentre
Erat je preč
.
Ten Chris Brown nevyzerá byť úplný drevák, možno sa v budúcnosti nejako bude hodiť.
Klesla síce asi neurobí žiadne zázraky, no Erskinea by v zostave nahradiť mohol
.
Už 2. trade, ktorý sa mi celkom páči
.
Erat je preč
Ten Chris Brown nevyzerá byť úplný drevák, možno sa v budúcnosti nejako bude hodiť.
Klesla síce asi neurobí žiadne zázraky, no Erskinea by v zostave nahradiť mohol
Už 2. trade, ktorý sa mi celkom páči
Vzbudím se a další novinka....
Capitals Acquire Chris Brown, Rostislav Klesla and Fourth-Round Draft Pick in the 2015 NHL Draft from the Phoenix Coyotes for Martin Erat and John Mitchell
Tak se Eratovi vyplnilo jeho přání...
Mrzí mě, že se mu u nás nedařilo, ale přeju mu a doufám, že Phoenix bude mužstvo, které mu bude sedět...
(Ale ne tuto sobotu!!!
)
Zatím se mi oba trejdy líbí, tak doufám, že to náš GM dneska nějak neposere...
Capitals Acquire Chris Brown, Rostislav Klesla and Fourth-Round Draft Pick in the 2015 NHL Draft from the Phoenix Coyotes for Martin Erat and John Mitchell
Tak se Eratovi vyplnilo jeho přání...
Mrzí mě, že se mu u nás nedařilo, ale přeju mu a doufám, že Phoenix bude mužstvo, které mu bude sedět...
Zatím se mi oba trejdy líbí, tak doufám, že to náš GM dneska nějak neposere...
Takze mame vyhasnuteho Kleslu, ktory v lete odide a nejakeho Browna. Ale jo, adekvatna nahrada za nas najlepsi prospekt
Ked uz nic, ziskame aspon nejaky priestor pod platovym stropom, Georga treba chvalit za kazdy, aj minimalny, pozitivny krok. A v lete bude zrejme pokracovat jeho nekonecna snaha o ziskanie druheho centra a TOP 4 obrancu, tesim sa
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé