Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Pali_Caps píše:Dmitry Orlov will be suspended 2 games for his hit on Brayden Schenn...#Caps Recall Hillen from Hershey
Pane bože Hillen je zpátky..... :-O :shock: :-( :cry: :evil:
Chudák Orlov... :yes:
V utkání dá dva góly a den po něm, vyfasuje 2 zápasy STOP... :-(
To se hodi.. :petrik:
J.R.-20 píše:Chudák Orlov... :yes:
V utkání dá dva góly a den po něm, vyfasuje 2 zápasy STOP... :-(
Může být ještě rád, že se vyhne tomu zápasu s námi, vsadím se že Rinaldo by si na něj někde počkal ...
''Evgeni Kuznetsov will report to #Caps right after last #KHL regchamp game, which starts in 15 minutes, via @rsportru''

Keď je to fakt pravda, tak :clap: :hop: :yahoo: :jupi:.
Zdenko píše:''Evgeni Kuznetsov will report to #Caps right after last #KHL regchamp game, which starts in 15 minutes, via @rsportru''

Keď je to fakt pravda, tak :clap: :hop: :yahoo: :jupi:.
Moc pěkné... :clap: :clap:

A tady další dnešní dobrá zpráva:

ARLINGTON, Va. – The Washington Capitals have signed forward Andre Burakovsky to a three-year, entry-level contract, vice president and general manager George McPhee announced today.

Jen doufám, že ho zítra při TRADE DEADLINE náš "úžasný" GM, někam nevymění... :nervozny: :sisi: :doh: :hroza:
Penner k nam, preco nam to McPhee robi toto? :cry:
Zadarmo. Bude UFA.
No risk od vás. :neviem:
Dobrý trade s minimálnym rizikom.

Aj keby hral úplne na ho*no, tak 4. kolo v drafte nám určite nejak veľmi chýbať nebude.

GJ :good:

Teraz nejakého OBRANCU !!!!
no tak 49z 32b a +22 ale co je najdolezitejsie, prinesie tvrdost (pre nas tak potrebnu). Urcite jeden z tych lepsich trejdov od McPheeho.
Ty stats bych moc neřešil. Jsou dlemého hodně zkreslené díky tomu, že hrál v lajně s Getzlafem a Perrym. + Dobře fungující Anahaim. Já mám Pennera furt zafixovaného jako hokejistu, co se v létě cpe klobásama a kondička mu je u pr*ele. Teda.. tak tomu aspoň bylo během působení v Edmontonu. :giggle:
dat ho do utoku s Backstromom a Ovechkinom, jedina vec, ako z neho nieco mozme mat...No Pennerom sme sa ale dostali na cap space... Prepokladam, ze jeden z trojice Brouwer, Erat, Neuvy teraz pojdu prec za nejaky pick / v packu za D. Inak by to vobec nedavalo zmysel... Alebo jebneme Erata na waiver a mame pokoj :-D
Tak ja Pennerove stats nijako neprecenujem, len som rad ze to nieje Penner za Kuznetsova (Wilsona) ako o takomto case minuly rok. pi*i..ten trejd to je ako nightmare, stale ma to budi zo sna.
Pali_Caps píše: Alebo jebneme Erata na waiver a mame pokoj :-D
To už jsem navrhoval dávno... :good:
Tak doufám, že se nám to oběma splní... :yes:

A teď ještě nějakého toho kvalitního obránce, jak tu píše i Zdenko... :yes:
Nick Schultz z Edmontonu? Christian Ehrhoff z Buffala? Andrew MacDonald z N.Y.I.? :roll: :roll: :roll:
Zbožné přání.... Ale koho za ně???? :? :? :?

Georgei McPhee snaž se!!!! :good:
Ale hlavně neudělej stejnou pi..čo..vi..nu, jako loni při trejdu Forsberg - Erat.... :nervozny: :hroza:
Sounds like the Caps are sniffing around Buffalo's Jaroslav Halak :-D

Caps went into deadline needing top 4 left-handed defenseman. If they come out of it with a top6 LW and goalie I don't know what to think.

A takto to u nas funguje, smiesny tim, smiesne vedenie, smiesne vsetko :?
@TSNBobMcKenzie: It's Erat and John Mitchell for Klesla, Chris Brown and a 2015 4th #TSN #Tradecentre

Erat je preč :).

Ten Chris Brown nevyzerá byť úplný drevák, možno sa v budúcnosti nejako bude hodiť.

Klesla síce asi neurobí žiadne zázraky, no Erskinea by v zostave nahradiť mohol :-D .

Už 2. trade, ktorý sa mi celkom páči :yes: .
Vzbudím se a další novinka.... :-O

Capitals Acquire Chris Brown, Rostislav Klesla and Fourth-Round Draft Pick in the 2015 NHL Draft from the Phoenix Coyotes for Martin Erat and John Mitchell

Tak se Eratovi vyplnilo jeho přání... :) :)
Mrzí mě, že se mu u nás nedařilo, ale přeju mu a doufám, že Phoenix bude mužstvo, které mu bude sedět... :good: (Ale ne tuto sobotu!!! :stop2: :stop2:)
Zatím se mi oba trejdy líbí, tak doufám, že to náš GM dneska nějak neposere... :yes:
Klesla bude oproti Erskineovi ako zazrak, ja som s tym velmi spokojny
Takze mame vyhasnuteho Kleslu, ktory v lete odide a nejakeho Browna. Ale jo, adekvatna nahrada za nas najlepsi prospekt :cool: Ked uz nic, ziskame aspon nejaky priestor pod platovym stropom, Georga treba chvalit za kazdy, aj minimalny, pozitivny krok. A v lete bude zrejme pokracovat jeho nekonecna snaha o ziskanie druheho centra a TOP 4 obrancu, tesim sa :|
Tak za chvilku nám to začne... :yes:
Copak George ještě vymyslí??? :wink: :wink:
No chtělo by to toho kvalitního obránce... :wink:
Klesla to bohužel není... :-(
Mám takovej pocit, že nějakého získáme a že to bohužel odnese MoJo... :cry: :cry:
Doufám, že se pletu... :roll:
Troy Brouwer on Evgeny Kuznetsov: 'Until he shows up and is here he's none of my concern.' #CapitalsTalk...tak niekto sa tu pekne boji
Slava Malamud ‏@SlavaMalamud 1m
Just had a short conversation with Evgeny Kuznetsov. He will indeed be coming soon. Likely within the next 4 or 5 days. #Caps
Ovechkin said he's talked to Kuznetsov but wouldn't tell reporters what was said: Ovi: "I'm ready, my house is ready, Maria is ready." :lol2:
tak, mame Halaka
Halák bude jednotka... a ako to bude s Holtbym? Koľko bude dostávať priestoru?
Pali_Caps píše:tak, mame Halaka
Za Jaroslava Haláka se do Buffala stěhuje Michal Neuvirth.... :-O :-O :-O
Tuhle výměnu jsem teda moc nepochopil.... :cry: :cry: :cry:
4066 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS