Dneska už to bylo do správné branky....
Bäckströmovi už ho bylo líto a tak mu nahrál a Erat se KONEČNĚ, KONEČNĚ trefil...
Snad dá příště gól, když bude stát v bráně gólman....
Třeba na olympiádě....
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Este nevies, Traktor je v zone PO a aj keby nebol, bude hrat o Pohar Nadeje, kde su timy, ktore nepostupia do PO.Getzo5 píše:Kuznetsov už má tašky pobalené a čoskoro odletí do WSH. Žiadne čakanie na budúcu sezónu.
opak by očakával len blbec, s tým nikdy v NHL problém nebol. Ak mu z IOC vezmú medailu, tak im to nikdy neodpustím.AndyF píše:NHL issued statement that it has no issues with Backstrom for NHL play.
To má být jako na mě???Pali_Caps píše:Nicolas Deschamps will make his NHL debut tonight for Washington. He's the seventh WSH skater to debut this season.
co? vobec nereagujem na tebaJ.R.-20 píše:To má být jako na mě???Pali_Caps píše:Nicolas Deschamps will make his NHL debut tonight for Washington. He's the seventh WSH skater to debut this season.
Tuhle sestavu jsem kopíroval hodinu a čtvrt před začátkem zápasu z NHL.com... To že tam dal Oates Deschampa, místo nevyspalého MoJa, který měl problémy s pasem a vízem a nemohl včas odletět z Evropy, to jsem viděl až ráno po noční, v RELIVE...
Ale jinak jsi hrdina... Napsat to 12 hodin po zápase....![]()
![]()