Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Moore, Goloubef, mozno Savard. Anijeden z nich nie je lepsi ako Jack Johnson. Inak, myslela som, ze k nam Johnson nechce, preto ten trejd za Nasha neklapol (pisal to na fore nhlpro Roman Chrencik), ako vidim, nebol to skutocny dovod, bolo to nieco ine.
Tak ať se Jackovi daří. V Kings to byl vždy až ten druhý za Doughtym a neustále s ním byl srovnáván, což k němu nebylo úplně fér. Jack se zlepšuje každým rokem, je to pomalý vzestup, ale vcelku jistý. Koneckonců obránci prostě dozrávají déle než útočníci, s tím se musí počítat.

Co je u něj hrozivé, jsou jeho minusové body. Mezi aktivními hráči patří za celou svou kariéru na úplný chvost tabulky, tahle statistika může být sice zavádějící, ale na lehkou váhu to brát nelze.
Ocakavam trejd niekoho z obrancov za utocnika, bud este do TDL, alebo v lete.
Johnson is expected to arrive in Columbus on Friday. He won't be available to play against Colorado on Friday night but, pending the passage of a physical, should make his debut at Pittsburgh on Sunday.
Takze proti Pens.

Edmonton ma zaujem o Marca Methota, ak by ponukli Paajarviho, preco nie? Ale to sa nestane, to mozem len chciet. :D
Zapomeň :jn: ... BTW: Nasrali jste mě, já jsem chtěl Jacka Johnsona :x
Uff. Tak Howson nám to rozjel.
Odchod Cartera mi nepřekvapil. Dlouho se o tom spekulovalo a nakonec se to jen potvrdilo. Myslím, že náhrada je OK. Sice to není to co jsme do něj obětovali (stále si stojím za tím, že to bylo zbytečně moc), ale víc z toho vytřískat asi nešlo po této jeho bídné sezóně.
Jediné z čeho mám obavy je nechuť Johnsona hrát v našem týmu. I když ono je otázka kdo za nás hrát chce. Přeci jen to jeho prohlášení mi vcelku straší, protože pokud tady bude opravdu otrávený tak Columbus si bude moc odšktrnout další nepovedenou výměnu. Každopádně kdyby hrál s chutí tak ta obrana je skvěle stabilizovaná a to na pěknou řádku let.
Johnson, Tyutin (kdyby se vrátil k výkonům z minulé sezóny) , Nikitin (doufejme, že si tu letošní výkonnost udrží) a Methot je skvělý základ. K tomu Moore a Savard, které pokud necháme projít postupným, přirozeným vývojem tak máme opravdu hodně, hodně slušnou obranu.
Schválně nezmiňuji Wisniewskiho, protože toho bych rád viděl se zabalenými kufry. Je totiž jasné, že minimálně jeden obránce se bude pakovat a myslím si že Wisniewski nám toho už moc nedá. Jeho hra se mi nelíbí. Defenziva strašná a na ofenzivu ho už nepotřebujeme (Johnson). Za něho by se dala získat velice dobrá náhrada do útoku za Verrmetta.
V létě bych podepsal nějakého veterána jako tento rok Martínka a byl bych s defenzivou nadmíru spokojený.
No, uvidíme. Howson tímhle trejdem dostává plus. Uvidíme jak si povede dál, ale má to slušně poskládané (i když to jsem říkal i před letošním ročníkem), stačí to jen doladit

Výměnu Verrmetta je zbytečné komentovat. Naprostý propadák. McElhine to už je gólman na farmu. A ty picky to opravdu nezachrání. Zkrátka radši opravdu bez komentáře.
Jinak mu (Verrmettovi) tu výměnu přeji. Kojoti jsou podle mého to co on potřebuje a kde si vzpomene na svoje kvality. Výtečný místo ve druhý formaci po boku Korpikoskiho s Doanem. Z toho bude sakra nebezpečná lajna, hodně pracovitá, dobrá dozadu a kvalitní dopředu.

No a teď vyměnit Nashe za útočníka do TOP6 + brankářskou jedničku a tým by byl z 90% připraven na následující sezónu. :jn:
Nie prepadak, toto bola priblizna Vermetteho hodnota, mozno este 4. kolo navyse, len ty porovnavas trejdy obrancov do timov, ktore o nich stali a ktore pre uspech v SC su schopne preplacat, najma ked ocakavaju, ze druhe kola budu niekde vzadu. Ved ked sme prijali ponuku Phoenixu, ake museli byt ine?
Ten brankar je len dodatok, Yotes mali podpisanych prilis vela hracov, museli sme im odlahcit, podobne, ako Tampa brala Kaminskiho z Philly.
Takze, ked to tak zhrniem, je to Voracek, 1.kolo a 3.kolo za Johnsona a 1.kolo, ked to vezmem z vykonmi pred touto sezonou a ziadnou potuchou, ze moze byt draftovany Couturier, je to vyrovnana vymena.
Je ale mozne, ze jeden z dvojice Wisniewski-Tjutin moze byt trejdovany. Howson mal rokovania s GM Philly (pravdepodobne neletel do Philly len preto, aby sa Homgrena spytal na zdravie), Rangers. Neocakavam sice vymenu Nasha, ale je mozne, ze moze prist nejaky ten center z Philly, pripadne Dubinsky z Rangers za obrancu. No a ked tak pozeram, trejdovany moze byt len jeden z nich, Methot je zraneny (aj ked Edmonton zaujem ma), Nikitin nema zatial extra vysoku cenu, J. Johnsona sme len teraz ziskali, Moore a Savard su sice nadejne prospekty, ale do Philly sa kvoli nim neleti, Martinek je out, za A. Johnsona s G. Clitsomom ci B. Lebdom nedostaneme lauter nic, jedneho z nich caka bud trejd za 7. kolo v r. 2100, alebo waiver, mladikov na farme ako Goloubef ci Prout s Ruthom neratam, Holden je zraneny do konca sezony.
Ještě poznámka k Johnsonovi, možná že by momentálně fans CBJ prospělo, kdyby do něj nevkládali zatím nějaké extra naděje. Je prostě fakt, že Columbus nejspíš není Jackovo vysněná destinace. Současný kontrakt si celý sjednal sám a zahrnul do své ceny i určitou spokojenost v LA. Jinak se o něm ví, že je velký kamarád Crosbyho, nedivil bych se, kdyby se časem začalo mluvit o možnosti jeho výměny právě do Pens...
To by si mašľu pre zmenu hodil Atlantik...
Neviem ci byt s trejdom spokojny,myslim ze z toho trejdu sme vytrieskali najviac co sa len dalo ale Johnson evidentne v Columbuse hrat nechce,zopakovat to co v Car nemoze,pretoze teraz ma podpisanu zmluvu co by znamenalo porusenie zmluvy a velke pokuty,kdezto po drafte ju v Caroline podpisanu nemal. Osobne som stale dufal v mladeho Oleksiaka z Dallasu,uvidime mozno niekedy v buducnosti. Howson sa ale ani nahodou nepriblizuje prestavbe muzstva od zaciatku,stale iba novych hracov ktory uz maju nieco odohrate. Trejd Nasha uz asi nepride co je pre mna trosku sklamanie, myslim ze by sme ho dokazali nahradit a zacat pekne od zaciatku.
Johnson je mlady obranca, sice ma odohrate, ale nie vela, stale tam je priestor na rozvoj, vid prispevok Sidneyho. Plus nasa obrana ma kolko?

Martinek...35
Lebda...30
Tjutin.... 28
Wisniewski... 28
A. Johnson... 28
Clitsome...26
Methot...26
J. Johnson...25
Nikitin...25
Savard...21
Moore...21

Dajme tomu, ze do buducej sezony neratame z Martinkom (100%), Lebdom, Clitsomom ci A. Johnsonom. Stale je to 7 obrancov, z toho vsetci mladsi ako 28 rokov. Taktiez treba ratat s mladym Cody Goloubefom. Ak vymenime jedneho z obrancov za utocnika, nasa obrana bude mat velmo nizky priemer, pritom obrovsky potencial. To je obrana buducnosti, nie pritomnosti.
Savarda by som este supol na farmu,inak by to nemusela byt zla obrana. Nemozme vymenit 7.beka lebo sa niekto zrani a dopadne to ako tento rok :wink:
To je fakt, sice boduje, ale je na NHL pomaly, Goloubef ma ovela vacsi potencial.
Beka vymenit mozeme, ak neskor ziskame 7. obrancu, uvidime, co sa zrodi v Howsonovej hlave. :) Ale tento trejd sa mu podaril, aspon zatial to tak vyzera, zda sa, ze Johnson by problemy robit nemal, uvidime, ci to bude platit aj neskor a nebude chciet odist.
Nevím nevím mno, jestli má. JJ na to, aby byl základním stavebním kamenem CBJ. Je to jistě dobrý hráč, ale zároveň podle mě i dost přeceňovaný...
Nie sme Detroit, alebo Philla, zatial staci Johnson, neskor sa uvidi. :)
Já si nemůžu pomoct, ale myslím si že jste to s Carterem uspěchali, jestli sám netlačil na pilu aby byl vyměněn. Přece jenom neměl ani moc šancí ukázat co v něm je.. Uvidíme co vykouzlíte z toho draftu..
Podla Larryho Brooksa z NY Post je Glen Sather pripraveny ponuknut za Nasha Brandona Dubinskeho,Christiana Thomasa, Dylana McIlratha a 1.round. McDonaugh,Del Zotto, Kreider a J.T. Miller su vraj nedotknutelny.
Keby sa nechal Sather ukecat a miesto Thomasa by ziskal Kreidera tak by som bol nad mieru spokojny, prestavba by mohla zacat. Utok by vyzeral slusne a obrana do buducna este lepsie! Plus este mozme cakat ake odstupne bude za Umbergera, Pahlssona pripadne dalsich odchadzajucich hracov. Keby to vyslo tak mozme pocitat s tromi hracmi z draftu (1.round CBJ,NYR a LA), talentami Kreiderom a McIlrathom plus s hotovymi hracmi Johnsonom a Dubinskym. To by mohla byt pekna prestavba a vidim ju aj dost uspesne ked k tomu pripocitame hracov ktory v tyme uz su. Len teraz sa treba zamerat na zisk mladeho brankara, oporu na dalsich 10 rokov a mozme ist uspechu naproti.
Mikey09 píše:Podla Larryho Brooksa z NY Post je Glen Sather pripraveny ponuknut za Nasha Brandona Dubinskeho,Christiana Thomasa, Dylana McIlratha a 1.round. McDonaugh,Del Zotto, Kreider a J.T. Miller su vraj nedotknutelny.
Keby sa nechal Sather ukecat a miesto Thomasa by ziskal Kreidera tak by som bol nad mieru spokojny, prestavba by mohla zacat. Utok by vyzeral slusne a obrana do buducna este lepsie! Plus este mozme cakat ake odstupne bude za Umbergera, Pahlssona pripadne dalsich odchadzajucich hracov. Keby to vyslo tak mozme pocitat s tromi hracmi z draftu (1.round CBJ,NYR a LA), talentami Kreiderom a McIlrathom plus s hotovymi hracmi Johnsonom a Dubinskym. To by mohla byt pekna prestavba a vidim ju aj dost uspesne ked k tomu pripocitame hracov ktory v tyme uz su. Len teraz sa treba zamerat na zisk mladeho brankara, oporu na dalsich 10 rokov a mozme ist uspechu naproti.
Tak ja by som brala aj toho Thomasa, ak by Kreider nevysiel, skor ma tam tesi Dylan McIlrath, to je idealny defenzvny obranca, ktory vycisti vsetko. Podobne Dubinsky je charakter. Tym padom by sme sa mohli zbavit Umbergera, s Dubym a Jennerom je pre nas nepotrebny.
Za Rickom by mi bolo nesmierne luto, najradsej by som si ho nechala... ale... nas tim stagnuje a Rick tu hra ako mierne nadpriemerny hrac, co je malo.

No a an obrana by v buducej sezone nevyzerala zle:

Tjutin, Nikitin
Johnson, McIlrath
Moore, Wisniewski/Goloubef

Methota by som s kludnym srdcom vymenila, podobne Wiza, ale s jeho platom by to bol problem. Obrana by sice bola mladucka, ale v buducej sezone by sa tim budoval do dalsich rocnikov.

Boze, nech padne ten trejd!!!
mt-svk píše: Podobne Dubinsky je charakter.
:lol2: :cool: Vytisknout výrok, pověsit nad postel a povinně každý večer před spaním přidat 10 otčenášů.
Mala som na mysli, ze maka kazde striedanie, ne fauly... trosku nestastna formulacia, to je pravda... :oops:
Presne tak, co sa tyka McIlratha tak s tebou mozem iba suhlasit, jeho prichod by znamenal uz tak zlepsenie mladej obrany, od buduceho roku bude schopny nastupovat v nhl, co viac,nieje to iba typicky def obranca ale rad sa postavi za hracov....keby som ho mal prirovnat k niekomu kdo v sucastnosti hraje tak je nieco ako Tyler Myers, aj ked nie uplne,neni az tak dobry. Pri Nashovom odchode by som jednoznacne stal na prichode Kreidera, hovorim ti ze ten keby prisiel tak do dvoch rokov zbiera tolko bodov ako Rick, cize by ho plnohodnotne nahradil. To 1.kolo by som im kludne aj odpustil hlavne ale aby prisiel Kreider! On a McIlrath by mali byt hlavne postavy preco by sa mal Howson rozhodnut Nasha vymenit. Dubinsky ako buduci kapitan. Ako si napisala, je to hrac s velky charakterom ktory do kazdeho striedania dava srdce. Tip ze Carter pojde do LA mi vysiel, dufam ze trafim aj Nashov odchod do NYR, tu by sa uz vsak mohla aj ta protihodnota zhodovat s mojim tipom :D Proste Dubinsky,Kreider,McIlrath a 1.round.....Scotty po tomto chod a dam palec hore a odpustim mu vsetky hriechy,ten trejd proste musime spravit!
Este priviest talentovaneho golmana, najlepsie dvoch - pokusil by som sa o Jacka Campbella z Dallasu a k nemu takeho Bena Bishopa alebo Jonatanha Berniera. Ale vedel by som si buducnost predstavit nejak takto:

Kreider - Johansen - Yakupov/Grigorenko
Prospal - Dubinsky - draft od LA - v pripade ze Venca ostane
Mayorov - Jenner - Kubalik
D. Smith - Gillies - Ambroz

Tyutin - Nikitin/Goloubef
Johnson - McIlrath
Moore - Wisniewski

brankarov je tazke urcit ale rad by som videl niekoho z trojice Bernier,Bishop alebo Campbell.

Draftov bude hodne tak bud nejaky obetovat za ''istych'' prospektov alebo skusit dobre nadraftovat. Obrana ma istotu, je tam vidiet aj potencial do buducna, utok je taky pozliepany ale prvy utok by mohol robit problemy nejednej obrane,zvysok by sa uz musel dobudovat casom, myslim 2. 3. a 4.utok...aj ked ten 4. by takto aj mohol ostat a mozno aj 3. V druhom by som Prospala nenechaval a skusil Dubinskemu priviest produktivne kridla,ci uz z draftu,UFA alebo vymenou.

Dalej som nasiel rumor o trejde Brassarda do MTL za Larsa Ellera,to by nemusela byt zla volba
Mikey09 píše:Presne tak, co sa tyka McIlratha tak s tebou mozem iba suhlasit, jeho prichod by znamenal uz tak zlepsenie mladej obrany, od buduceho roku bude schopny nastupovat v nhl, co viac,nieje to iba typicky def obranca ale rad sa postavi za hracov....keby som ho mal prirovnat k niekomu kdo v sucastnosti hraje tak je nieco ako Tyler Myers, aj ked nie uplne,neni az tak dobry. Pri Nashovom odchode by som jednoznacne stal na prichode Kreidera, hovorim ti ze ten keby prisiel tak do dvoch rokov zbiera tolko bodov ako Rick, cize by ho plnohodnotne nahradil. To 1.kolo by som im kludne aj odpustil hlavne ale aby prisiel Kreider! On a McIlrath by mali byt hlavne postavy preco by sa mal Howson rozhodnut Nasha vymenit. Dubinsky ako buduci kapitan. Ako si napisala, je to hrac s velky charakterom ktory do kazdeho striedania dava srdce. Tip ze Carter pojde do LA mi vysiel, dufam ze trafim aj Nashov odchod do NYR, tu by sa uz vsak mohla aj ta protihodnota zhodovat s mojim tipom :D Proste Dubinsky,Kreider,McIlrath a 1.round.....Scotty po tomto chod a dam palec hore a odpustim mu vsetky hriechy,ten trejd proste musime spravit!
Mne je Kreider jasny, ale ak ho nebudu chciet pustit, radsej aspon McIlratha s Dubinskym mat v time, ak by sme tvrdohlavo stali na svojom.
Tak sa zda, ze Mase mal zase svoj den. Ake prekvapko, ze. :D
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES