Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak, dnes nás čakajú Red Wings v tej ich dump :giggle: Forma by bola, oni sú oslabení, šanca je, tak ju poďme využiť. Mimochodom...kto si chce niečo prečítať o Doughtym, Richardsovi, Bogosianovi a Merrillovi a ich drafte, mrknite sa do topicu Flyers ak vás to zaujíma. Dnes si to dúfam pozriem, tak sa tu snáď vidíme.

V zostave by mohol byť aspoň jeden z dvojice Zharkov - Palmieri, včera už boli na ľade. Chýbať bude White (upper body injury / undisclosed), ktorý bude mať počas ASG viac času na rekonvalescenciu. Tak poďme zabrať pred oddychom!

Obrázek

LGD! :povzbudzovanie:

Update k Whitemu:
Devils general manager Lou Lamoriello said an MRI and CAT scan on Colin White’s lower-body injury showed no structural damage and that White has just a “serious bruise.”

“The results were that there’s nothing structurally there,” Lamoriello said. “There’s nothing structurally wrong, so it’s just a case of a serious bruise that needs time. Hopefully, he’ll be fine after the (all-star) break. It depends on how it progresses.”
Pfuj, môžme si vydýchnuť dúfam. :yes:
zapas nemozem bohuzial sledovat..aj ked zapasy s red wings maju pre mna vzdy zvlastny charakter.. nielen preto, ze obe tieto organizacie povazujem za naj v nhl ale prave preto ze ich finalova seria boli moje prve videne zapasy nhl(rannemu zaznamu na stv2 padlo zaa obeť dokonca aj nedelne od kuka do kuka :D ). nebyt martyho tak som kludne mohol byt aj fanusikom detroitu :eek2: takze rano okamzite kontrolujem vysledok a dufam ze aj tu najdem nejake to info :)
ps..neodolal som a na tikete mam cistu dvojku :D pome devils!
dunim píše:
ps..neodolal som a na tikete mam cistu dvojku :D pome devils!

:good: správný fanda :yes: .....já radši na tiket ne,ale alespoň v KTL za 1na,i když jste teď v laufu,tak bysme vás mohli zaskočit!
taky to bohužel neuvidím live,ale hned co přijdu z práce,tak to žhavím na espnplayeru a chci 2body pro domácí! :cinka: :box: :cinka:
Tak tento týden vůbec nestíhám sledovat dění v klubu tak jenom projedu forum sem tam nějaky web a konec.... zápas dneska neuvidím ale našim klukům bezmezně věřím že potvrdí formu a oslabený Detroit dají :good:
Neviem ako to dnes vydržím, musím skoro vstávať :cry: Nuž ale tak ma napadlo...bavili sme sa na HFB o najlepší arénach v AD...smiešne, je jasné, že novopostavené CEC a The Rock je naj a to nielen v divízii. Padla téma aj na šatne. Rozhodne viete ako vyzerá tá Pens, bolo to aj v 24/7 a hovorilo sa toho dosť, nakoľko bola postavená v štýle tej Vancouverskej kde prebiehala Olympiáda. Šatne Devils z IZOD center ste určite videli, tie z Prudential ale asi ešte nie. Normálne, nič výnimočné (však iné ani nie je potrebné, fresbee tam nikto hrať nebude ani v Pittsburghu...kaźdopádne tu sú aspoň dve fotky nech máte predstavu, kto ich ešte nevidel:

Obrázek

Obrázek

Aby som nezabudol, kto sa o to zaujíma, do topicu Pens som poslal dvojdielne video...sprevádza Consol Energy Centrom. Pozrite si ak chcete.

+ v topicu Flyers som posielal zaujímavosť o draftovaní Merrilla (ale aj Doughtyho, Bogosiana a M.Richardsa)

+ nová Moose maska...minimum zmien, ale predsalen to sem dám...
Obrázek
Bohuzel smrtici kombinace prace a skoly me tento tyden dobehla a ja tak nejak funguju mezi limbem, vedomim a nevedomim, ze nemam dost sil koukat na hokej v dobe kdy se me telo oddava tomu nejtvdrsimu spanku. Doufam ze po ranu bude sestrih. ve vyhru verim ale pro me osobne by byla hodne prekvapiva. no uvidime. Palm asi hrat nebude po tom jak se vyjadroval JL by to bylo hodne prekvapujici. Mair kdyz hraje tak je obstojna nahrada takze uvidime jestli to bude hra na 3 a pul utoku. Pokud se precejen vyhraje, bude to velka moralni vzpruha. pokud ne snad se o prestavce podari vyjednat nejake vymeny.
Toto asi hovorí za všetko.
Well that was a nice bit of refpuck tonight.

First, calling a four minute penalty after we not only touched the puck for an extended amount of time, but had one of our best scoring chances of the game.

Second, a goal that clearly should have counted, or at the very least been reviewed, is shrugged off like it was a no-brainer call.

Lemaire brought it up as well. What if we had scored? What then?

And like he said, it looks real good for the league when a ref calls a penalty like that after being talked to Lidstrom, etc. This isn't the NBA.

Just incredible. Probably the worst-officiated game I've ever seen.
Auger je fakt najhorší sudí v lige :!: :grc:

Nehrali sme zle, ale ani tak dobre, aby sme uhrali body, Marty častokrát zachraňoval fasa turnovery v obrane. Ten Fraserov na začiatku zápasu, keď Helma poslal do samostatného nájazdu, ktorý s prehľadom premenil...to bola priamo pred očami Loua dúfam jednosmerná letná letenka preč z Newarku. V podstate sa nič lepšie nemohlo stať, trošku vytriezvieť, Fraser sa odpísal, držíme pozíciu :D Ale samozrejme, prehra naštve. V Joe Lewis Arena 3z3 od lockoutu...posledná výhra je dvojgólový shutout z roku 96, hrali sme tam odvtedy málo a nikdy nie dobre, aj to by sa do budúca mohlo zmeniť.

ASG pauza, tak sa hádam Colin dá dokopy a Patty si víkend užije. Vidíme sa po nej vážení, v utorok (stredu) nás doma čaká Ottawa, to je hrateľné. LGD!

Aby to nestačilo...zachytil niekto okrem mňa, že Weber možno bude dealt from Nashville, pretože mu neponúkajú vysoký dlhodobý kontrakt ale len taký aby mohli podpísať aj Sutera o rok? Ak nie, tak už viete, každopádne to má veľa spoločného aj s nami i keď v inom zmysle:
"Zach's new agent Don Meehan and the Newport Sports Management Inc., are targetting a one year deal more so then a LTC. If Parise's corner (and Parise of course) wants him to sign a 1 year deal, Lou will have no other option to move his star player this summer. Apparently, he's taking the same kind of route for his other top RFA client, Shea Weber".
:( ...ale tak to realisticky vidím už druhý mesiac minimálne, bohužiaľ.
Nič nečakané zas, on už fakt chce mať pokoj, veď koho by bavilo stále sa vracať :D

Tak čo? Hartley/Therrien vs. Haviland/Muller? :cinka: Som fakt zvedavý a hlavne dúfam, že to pre nás dobre dopadne. Môj názor je ale jasný, kiež by sa len toto podarilo...

Obrázek

:roll:
Moj nazor je ze Hitchcockova metoda je prekonana, Lemaire sa evidentne vzdy vedel so svojou defenzivou prisposobit novym podmienkam, ale Hitchcock nie je schopny evolvovat.
s getzovych spomenutych mien sa mi nepaci ani jeden..therrien s hitchom v ziadnom pripade, hartley myslim mal s iljom problemy tak naco by ho sem lou tahal ked ma ilju na 15 rokov..a haviland/muller?- dakujem neprosim,chcem skuseneho trenera co vie co robi a vie sa prisposobit podmienkam..buduci rok proste musi byt lepsi.. dalsie experimenty s mladym, uzasnym, talentovanym, v ahl uspechmi ovencenym, asistenskou pracou v nhl oslahanym, po sanci tuziacim trenerom ala Mac nemame fakt za potreby.. v lete sa snad naskytne nejaka lepsia moznost..

tak situacia parise..zmluva na jeden rok je z jeho strany absolutne logicka poziadavka.. nemoze si zapytat, kvoli tejto sezone kolko by chcel.. a po tom jednom roku....
podla mna ho lou dlhodobo nechutne preplati(a stazovat sa nebudem) alebo ho ukeca,tiez na este viac preplatenu 2-4 rocnu zmluvu, cim si zaisti sluzby naj hraca s istotou ze neklesne jeho hodnota alebo onho nepride zadara..potom bude moct manevrovat a zach do buducna stale ziska moznost byt ufa v dobrom veku.. v ziadnom pripade ho nepodpise na rok..(tot moja predstava :D )
Ak ho podpíše na rok, tak budúce leto... :ahoj: Zach...Nevyhráme nič, na to stavím boty, takže bude chcieť preč. Skôr to ale povedzme takto - keď podpíše dobrý dlhodobejší, dajme tomu 6ročný kontrakt s NTC, aj tak kedykoľvek môže požiadať o trejd a bude mu vyhovené. Taká možnosť by sa mi páčila viac. Pokiaľ totiž podpíše za reasonable cap hit, presúvať ten kontrakt u takého hráča nebude sebemenší problém...narozdiel od toho pre Ilyu. :yes:

Inak k včerajšku...Devils? Brah. Pens? Jasné, spravíme čokoľvek, ako v tomto prípade. GG Gary Bettman:

Hej! Iľja povedal po Hartleyho odchod,e že mu bude veĺmi chýbať. Hovorí, že spravil z neho komplexnejšieho hráča. Hartley je výborný tréner. Pre geriatriu.
ilja bol komplexnejsi hrac? :) ten prerod sa deje skor teraz.. atlantu som nikdy podrobne nesledoval(len vysledky) takze neviem,toto som sa docital..ze mali problemy.. neviem kedy tam trenoval ale pod nim mal ilja jednu mizernu na jeho pomery 70 bodovu sezonu..ty to vies urcite lepsie,ja som to len cital takze sa hadat nebudem,ani nemozem..

getzo to si co za fanusik ze tvrdis ze nic nevyhrame? :eek2: tak comu budes fandit ak smiem vediet? ci zas draftu celu sezonu??(vyhrava len jeden za rok takze fakt sybilska predpoved) ale to neznamena ze nebudeme mat dobru sezonu..
lou nie je demen*..nikdy nepodpise zacha na rok!! to ho radsej vymeni rfa.. jedine ze by vedel ze vyhrame SC,vtedy by sa to akurat tak oplatilo..kedze to nevie tak toto riesenie urcite pada :)
Áno. Boli tam problémy. Bol neraz benched za jeho éry. Ale Iľja je mu za to v konečnom dôsledku vďačný. Mimochodom, že ten prerod sa deje teraz? Veď už v Atlatne bol komplexný hráč. Samozrejme, každý si ma vysmial. Nehovoriac o tom, keď som sa ho zastával v oblasti sebeckosti. (Síce čo iné mal robiť, keď mu všetci odvšadial posielali počas PP puky na point?)
dunim píše:getzo to si co za fanusik ze tvrdis ze nic nevyhrame? :eek2: tak comu budes fandit ak smiem vediet? ci zas draftu celu sezonu??(vyhrava len jeden za rok takze fakt sybilska predpoved) ale to neznamena ze nebudeme mat dobru sezonu..
lou nie je demen*..nikdy nepodpise zacha na rok!! to ho radsej vymeni rfa.. jedine ze by vedel ze vyhrame SC,vtedy by sa to akurat tak oplatilo..kedze to nevie tak toto riesenie urcite pada :)
:eek2: :eek2: Napíšem to po lopate aby si to pochopil, lebo toto..uff. Spraviť POs (dokonca aj vyhrať division title) nie je to, čo Zach chce, prvé kolo POs nie je to, čo hráč ako Zach chce! Comprende?

Budeme radi aj za POs (Lemaire späť nebude a čakať od nového trénera zázraky hneď od začiatku je...meh) nieto aby sme mali na conference final, nedajbože SC, tomu dúfam neveríš. Čo to je za otázku aký som fanúšik? Taký čo dúfa v úspech, ale nezatvára oči pred chybami z vlastných radov a uvažuje realisticky. To je akože zlé? To mám písať ako maro? :lol: Aj tak som nepochopil to s tým fandením...to sa ako fandí len pre výhry a hmatateľné výsledky podľa teba či ako si tú otázku myslel? Čo s draftom? Jedna vec sú srandičky a útecha, druhá vec je to čo robili svojho času fans Pens. Nechápem ťa. :ja_neviem: Vysvetli.
ilja ma od komplexnosti daleko daleko ale sa to zlepsuje aj ked to nikdy nebude dobre..ale vidiet ho na vlastnej brankovej ciare odpalovat puky je pre ma konkretne novinka :)

ach jaj.. co je na tom na nepochopenie?? lebo ja som ta pochopil a nemozem s tym suhlasit,tak comprende si odpust,nemam 13 rokov :wink: proste ked nieco napises tak to pre nas ostatnych neznamena,ze je to vsetko fakt..to by si mohol pochopit a necudovat sa nad tym..
odkial vies co chce parise? odohral tu zatial celu karieru, tím je dobry,vsetci vidime teraz co dokaze ked je dobre vedeny..dokonca bez neho.. kolko timov ma vacsiu sancu na sc kazdorocne plus ho zaplatia,plus zanho nieco obetuju?? fakt par,tak preco by odchadzal ak tie peniaze dostane tam,kde ma vlastne domov a je buduci kapitan??

lemaire odide..a? co to meni? pokial sa trafi normalny trener tak by to problem nemal byt...lou si da bacha aby tam nebol dalsi exot..dalsia nepodarena sezona,to by ho stalo zrejme miesto..

no po tom tvojom vlasteneckom prispevku o fandeni a tradici atlantikovi v teme pens (uz len pustit hudbu z reklamy na devils army k citaniu a je to komplet) by clovek cakal ze sa fandi naplno..neviem preco spominas mara, pripadam ti ako on? :) len preto ze sa snazim vsetko vidiet pozitivne? noa? kazdy rok cakam ze vyhrame SCako vacsina fanusikov svojich timov a tento rok som myslel ze nan mame, co bolo na tom nerealne? kto cakal ze car vyhraju,ze ducks vyhraju,ze tampa..alebo edm bude vo finale? tak ako moze fanusik tristvrte roka dopredu povedat ze nevyhrame? to je fakt fandenie..asi take ako tuto sezonu po 12 zapase povedat ze sezona je pase,ide sa na draft..(pravda to sice do buducna bola)..ale uz chapes co tym chcem povedat? napriklad ty sa chces zbavit clarksona za nepodarenu pol sezonu pod neschopnym trenerom..ze ten chlap odmakal pre nas predtym 3 dobre sezony je razom zabudnute..tradicia..uz chapes co chcem povedat..myslim ze nemusim rozvadzat viac prikladov.. proste menej matematickeho kalkulu,viac fandenia a dovery.. to je cele :)
To comprende je normálne slovo sakra, prečo si myslíš, že je to písané ako pre 13 ročného? :eek2: Kde som povedal, že to beriem ako fakty? Je to môj názor, ja som ti žiaden tvoj nevyvracal, nikde som nepovedal, že len ja na to nazerám správne alebo čosi podobné. :eek2: Ty si otázkou niečo vyčítal mne, nie ja tebe, preto som sa pýtal na dôvod, keďže jasný mi nebol a stále mi nie je. :ja_neviem: Musím za každou vetou písať ako 13ročný (tu sa to hodí hehe) "myslím si"? Ako by som v podstate mohol vedieť čo chce? Veď to možno nevie ani on sám. Samozrejme, že je to len predpoklad či špekulácia, alebo nie? Ja byť na jeho mieste a nebyť duśou i telom pripútaný ku klubu, byť v jeho veku, s jeho schopnosťami a vidieť stav aký je, nebol by som si tým podpisom na dlhšiu dobu taký istý. To je všetko. Čo také som tým povedal? :ja_neviem:

Tím nie je tak dobrý aby konkuroval v POs (!) dosť vysokému počtu tímov. Po 7 zápasoch sme zrazu dobrí? Tie výčitky ktoré smerom k Louovi mám už roky omieľa už aj posledný hlupák v bulvárnom plátku, tak veľmi je to očividné. Hrajú slušný hokej, ale fakt, že tá súpiska na takú Philly nemá je proste fakt (btw. za čo to kajo ďakuje :hmm:, on by mal vedieť hádam najlepšie koľko pozitívnych zmien od sezóny 06-07 a od dlhodobejšej minulosti muselo nastať aby mali taký tím ako teraz majú). Stačí sa pozrieť na fakty. Tie ukazujú, že v posledných troch rokoch sa neustále neriešili základné otázky spojené s našim kádrom. To nie je haluz, klika, náhoda, že veľký :cup: contender a jedna z najúspešnejších organizácii posledného 20ročia zrazu nevie preliezť poondené prvé kolo :!: Teraz sa dostanem k jadru veci - nešťastný begbeeeho post-lockout - priniesol zopár faktov ktoré salary cap garantuje...a to, že s ním dokáže vyžiť len málokto. Detroit ťaží zo skoro podpísaných zmluv, Philadelphia sa po kope udržala vďaka rozumným podpisom, ale taktiež už bude mať na konci roku problém napr. s Leinom a to môže ďakovať Bohu, že sa chytil Bobor za babku. Vancouver sa pomaly taktiež vyskladal a káder na to má. Chicago muselo prísť o 40% tímu. Jediný, kto bez podobnej pomoci neprestavoval je San José a ako sa ukazuje, do obrany musia investovať. Pointa je, že v dnešnej dobe je takmer nemožné byť REÁLNYM contenderom. Pri všetkej úcte, môj názor je taký, že REÁLNYM contenderom je v každej sezóne okruh 4 klubov, v ďalšej kategórii sa tento rok nachádzajú tímy ako Boston, Dallas a pod. a nám zostáva neslávna pozícia - máme nálepku "contender" ale chýb ma káder/systém toľko, že šancu proti ofenzívnejšie hrajúcim lepšie poskladaným kádrom nemá. Ten káder nie je dobre poskladaný! Za tým si stojím. Je to môj názor, nikomu ho nevnucujem, tak si nemyslím, že by som mal naopak niečo schytávať.

Kapitánske C je lákadlom, to rozhodne, Zachovi ale podľa viacerých odborníkov a ja sa s tým počas jeho sledovania odkedy začal žiariť na univerzite v Sev. Dakote sotožňujem, vyhovuje pozícia underdoga. Akonáhle je naň obrana zameraná, je tu problém. To je čisto herné hľadisko, ale on naozaj tak vyzerá aj v súkromí. To nie je ani Jonathan Toews, ani Mike Richards. Bude z neho dobrý kapitán, taký čo položí život za tím, čo tým ale chcem povedať je, že toto nemusí byť preň rozhodujúci faktor. Peniaze dostane všade, je to top winger ligy, takže o to sa báť nemusí. S Travisom sú ako jednovaječné dvojčatá, ale hrať s centrom ako Crosby (sa nestane, len príklad) je vážna ponuka a kluby by sa oň bili. A ako hovorím...tie problémy ktoré máme sú roky zrejmé. Prečo myslíš, že Paul Martin zobral menej a šiel k Pens? Na to existujú pádne dôvody a ja by som sa vôbec nečudoval, keby Zach chcel odísť "za lepším" (aj keď ty si asi myslíš, že niečo ako "za lepším" pomaly neexistuje, aspoň tak znieš :ja_neviem:). Ďalšími chybami je slabý medical staff na ktorý sa sťažujú hráči i fanúšikovia. Samotný Martin by nepremarodil tak dlhé obdobie ak by mu bola poskytnutá adekvátna liečba. Za posledných 10 rokov sme mali 11 trénerov :!: Príde ti to ako znamenie stability? To čo by hráč vstupujúci do svojho najlepšieho obdobia, hladný po úspechu chcel? Navyše to bol práve on, čo sa na toto sťažoval. Samozrejme, že tak časté zmeny neprospievajú žiadnemu tímu. Nehovorím, že odíde, hovorím, že z môjho pohľadu na to existujú pádne dôvody. Keď sme pri domove...jeho domov je v Minnesote, tam kde je jeho srdce, kde vyrastal. Nie každý mení pôsobisko rád, ale netvárme sa akoby to bolo niečo nezvyčajné. Do úvahy naozaj prichádza viac možností, krátkodobému predĺženiu kontraktu by som sa tak vôbec nečudoval i keď si myslím, že podpísať dlhodobejší nie je nič, čo by sa počas jeho trvania nedalo trejdom vyriešiť. Každý hráč, pokiaľ má o to záujem, má na to právo a žiaden fanúšik by mu to nemal vyčítať. Bolo by to tak lepšie pre obe strany, hovorím len, že stať sa môže čokoľvek.

Áno, dobre hovoríš POKIAĽ SA TRAFÍ, TAK BY...vieš po koľký krát za posledných 10 rokov sme to počuli a ako to s výnimkou Burnsa a Robinsona dopadlo? Vieš. Nehovoriac o tejto sezóne. Môj pohľad nie je katastrofický, ale realistický. Je reálne, že sa môže stať čokoľvek, len na to upozorňujem a nerád to hovorím, ale dokáže si niekto predstaviť ďalšiu spackanú sezónu a vyhadzov? Po všetkých tých rokoch? Prečo nie? Jeden dôvod, jediný...nie je. "Exot" už nebude, to je zrejmé, ale koľko z tých 10tich bolo teda normálnych? A všetci po čase :ahoj: Lou vždy koná s najlepším vedomím a svedomím len pre záujmy klubu, veci sa ale nie vždy vydaria. Prečo Boucher trénuje slušne a Mac bol taký joke? Nikdy nevieš vopred, tak ako pri drafte hráčov, kto sa stane Parisem a kto Jessimanom. To nie je len o tom, že si dá pozor, lebo by mu už šlo o miesto, je to spletitá cesta za úspechom, vždy.
no po tom tvojom vlasteneckom prispevku o fandeni a tradici atlantikovi v teme pens (uz len pustit hudbu z reklamy na devils army k citaniu a je to komplet) by clovek cakal ze sa fandi naplno..
Však sa aj fandí, napokon som nevynechal jediný zápas aj napriek utrpeniu čo sme predvádzali, aj napriek tomu, že som častokrát bol tak ospalý, že som sem ani slova nenapísal aj keď som si myslel, že si zápas nepozriem. Čo som písal s Atlantikom je pravda, prečo to zosmiešňuješ? Opäť nechápem tvoje dôvody. Už vonkoncom potom nechápem, kde čo i len naznačujem, že ty mi pripadáš ako maro :-O Bol to extrémny príklad na ilustráciu ako sa ja správam presne opačne, teda opatrne a kriticky ako aj v dvoj odstavcoch nad týmto a v ďalších X príspevkoch, to nebolo nič smerom k tebe, neviem ako si na to prišiel. Tým pádom je aj ďalšia veta zbytočná. Čakajú snáď fanúšikovia Calgary či Buffala, typických tímov na rozhraní postupovej 8mičky každý rok SC? :-O Čo na tom bolo nereálne som viackrát sám povedal, neriešenie obrany tak ako bolo správne, slabší hráči na drafte pre dlhoročné pôsobenie na špici ligy so slabším scoutingom na prelome tisícročí (zlepšenie od roku 2008) a preplatená obrana neschopná držať puk v útočnej zóne. A to tvrdia i ostatní fanúšikovia, nielen ja. Čakal som také fiasco? To ver, že k*rva nie, ale SC? Ee. Každý má na to ale iný pohľad, ja ten svoj akurát rozoberám a zdôvodňujem. Je na tom niečo zlé? Je tam niečo pokrytecké? Áno, haluze sa stávajú (mimochodom...sorry ale Ducks v tej spoločnosti fakt nemajú čo robiť :ee: ), to mi však nebráni skonštatovať, že vidím chyby a môžme na ne doplatiť. Ja si myslím, že SC nevyhráme. Čo je na tom tvrdení anti-fanúšikovské? :-O No prepáč, ale to je na smiech. Na plnú hubu: nemám veľmi v láske fanúšikov, ktorí svojim nadšením a zápalom prekonávajú kapacitu svojho mozgu (to nie je mierené priamo tebe, všeobecné tvrdenie). Myslíš, že ja sa nepoteším keď vyhrávajú? Že ja neskáčem radosťou, keby mi dlhodobo ukázali, že sa predpovede mýlia? Že ja nechcem aby v každom zápase vytriasli z protivníka dušu? Tak to totiž od teba znie a je to absurdné tvrdenie, že mi pomaly oči z jamiek vychádzajú von ako na ten monitor zízam. Ako teda mám to tvoje tvrdenie chápať? Je racionálne absurdné predsa, len si prečítaj čo som práve spísal!

To o trejde Clarksona bolo písané v návale okolností, to priznávam...avšak...musel by naplniť svoj plný potenciál a aj vtedy by bol mierne preplateným hráčom, niečo, čo vo svojom tíme vidím nerád. Ako som ale neskôr dodal, vek má dobrý a budem rád (!) ak ešte dostane jednu šancu nakoľko pod J-Macom sa to objektívne hodnotiť nedá. Fakt je ale to čo píšem v prvej vete, v lige s podobnými úlohami a lepšou exekúciou za menej peňazí nájdeš hráčov. Nie je zabudnuté, ale pokiaľ si fanúšik, ktorý chce v dnešnej dobe vyhrávať, je preplatený bitkár čo sa nebije, 3rd liner čo neforecheckuje a nehituje proste záťaž. Niekde vezmeš, niekde pridáš, tak to v salary cap era chodí. A keď pridáš hoc v dobrej viere, ale na nesprávnom mieste, zaplatíš za to tam, kde by to bolo potrebné... ;) Tradícia na ktorú poukazujem ale stále zostáva dôležitá. Tvoj príklad je Clarkson, môj je Eliáš. Dokonca sa ozývajú hlasy, že za neho sa dá niečo cenné získať. Ja hovorím: NIKDY! Hrá Eliáš na svoj plat? (a to má ešte zmluvu na ďalšie dva roky) No way! Chcem ho ale presunúť len aby som uvoľnil priestor pod stropom a získal nejakého mladíka? No way! TO JE TRADÍCIA O KTOREJ HOVORÍM dunim... Myslím, že ten rozdiel na týchto dvoch príkladoch je evidentný.

Posledná veta príspevku sa mi ale páči...ale nie je celkom pravdivá. Ty si totiž myslíš, že ja takmer ani nefandím, len kalkulujem. To je ale bullshit. Ja robím oboje, kalkul v globále, fandenie ako chlieb náš každodenný. Ten rozdiel tam je ako som vysvetlil už vyššie. Nemysli si, že ja si zápasy neužívam, práve naopak, ja si dokonca užijem aj prehru...samozrejme výhra chutí sladšie. Ak si čítal topic Pens (asi áno, keď naň poukazuješ), tak si to videl určite aj sám. :smile03: Za tie roky čo Devils sledujem som zažil už hádam všetko a stále sa pri výhrach teším ako malý a to sme nikdy nehrali ako ofenzívna mašina, fakt som spočiatku nechápal, prečo si myslíš, že zdravý kalkul a fandenie nejdú dohromady. Práveže idú, ak človek chce.

To je celé. Ja som už teba pochopil (i keď nejaké medzery ako píšem tam sú), dúfam, že aj ty mňa a že si to prečítal celé, lebo len tak sa podobný typo omyl od teba už nestane a toto vysvetlenie poslúži raz a navždy pre chápanie mojich výrokov. Tento post je písaný DOSLOVNE, s výkladom jeho slov by nemal byť jediný problém, dúfam. Je tak písaný schválne, netreba to brať, že takto śtylisticky sa vyjadrujem aj pri pive. :D

(ešte aj posledná veta posledného príspevku kým si sem dnes prišiel sa končí "LGD!" a ten predošlý "WIN for Dougie Hamilton" - keby si toto pochopil už predtým asi by si také veci ani nepísal)

:!: :wink:

EDIT: aký je tu rekord pre dĺžku príspevku? :ciga: :D
rekord je tvoj :D au prsty..

je toho vela a zrejme zabudnem reagovat na 90% veci co som chcel pri citani ale budis..
v prvom rade chcem napisat ze to nie su osobne veci,je to len forum a diskusia.

takze comprende je mozno normalny vyraz,aj ked neviem ako casto ho pouzivaju 20 rocni ludia v komunikacii..okrem toho to bolo myslene na celu vetu:po lopate ti vysvetlim aby si chapal..netusim ako si prisiel na to ze nieco na tom o parisem nechapem a ze mi to treba vysvetlit.. viem si zratat 2 a 2..skor sa cudujem ze ti nedochadza ze formulacia takej vety je svojim sposobom vrcholne arogantna..nemyslim ze tu na fore sa da niekoho urazit,ale po takom niecom druha strana na teba nebude mila a nebude ti s usmevom pritakavat.. zrejme to tak nevnimas ale ostatni ano.. po takychto vetach na teba vyletia ucastnici fora a ty sa tu cudujes co takeho si napisal a preco nieco schytavas.. mne sa teda nepaci ked sa so mnou bavis ak s 13 rocnym len preto ze mas pocit ze nieco nechapem

parise.. kazdy mohol predpokladat ze bude ziadat zmluvu len na jeden rok a taktiez ze to je praca jeho agenta mu vybavit najlepsie podmienky..to neznamena ze to dostane alebo sa neuspokoji s inou variantou..k domovu..ma domov kde vyrastol,ale kolko je v nasej organizacii? od 18tich.. dovolim si predpokladat, ze tu ma kopu priatelov, pozna prostredie,ist dakam do prdele a zacinat odznovu by sa mne osobne nechcelo(to k tomu co by si robil ty na jeho mieste,co ja-aj tak je podstatne co urobi zach)..okrem toho ze tí tvoji 4ria favoriti(s tym vobec nesuhlasim a prave edm,car ti to vyvracaju) ho nezaplatia.. z dovodu? platoveho stropu ako si ho tam popisal..aj ked neviem na co..to je kazdemu fanusikovi snad jasne..spomenutie odchodu martina..hmm. to ja mozem rovnako napisat ze odisiel po svojej kolkej? tretej zmluve s devils? v akom veku? to iste rafalski aj gionta, gomez? novacikovska, mala zmluva stale do rfa, zasluzena zmluva a dalej nasledovalo: vek okolo 28-30(rafalski je trochu posunuty),odchod a dlhsia preplatena zmluva u niekoho ineho za 2 ich top roky.. moze to nasvedcovat ze pariseho lou podpise na 2-4 roky,vyuzije jeho najlepsie roky a stale mu da sancu v dobrom veku byt ufa, dostat dobru zmluvu a vybrat si posobisko(trebars zas u nas(elias)..podla mna je to irelevantne, lebo zalezi na konkretnom pripade... ja predpokladam ze podpise..bodka

k tomu ze si videl kazdy zapas..myslim ze sam si spominal ze si jeden 1x vypol lebo sa na to nedalo pozerat, alebo podla chatu cez zapas som si isty ze cez zapas devils-blues si sledoval colorado s dallasom..to je ale uplne bezpredmetne(da sa to pozret zo zaznamu aj ked pri nom sa velmi nenafandí)

k fandeniu..nikde som nenapisal ze nefandis..nikde! skor som vytkol sposob, co popisem aj v dalsej veci..

ano predpokladam, ze kazdy fanusik caka ze vyhra jeho tím..minimalne dufa. v nasich podmienkach pred telkou,pc cele noci a caka ze jeho favoriti vyhraju..je to otrepana fraza ze PO je ina sutaz..ale pravdiva.. skladba..niektore timy su poskladane lepsie,ine horsie, v ramci moznosti moze vyhrat kazdy kto je v PO.. ide o suhru okolnosti predsa(tie netreba rozoberat)..

a tu sa dostavam k tej veci..ty si ju pochopil spravne..to myslim si.. hovorim za seba ale ja netusim ake mas nazory,alebo myslienky.. fakt nie.. vobec neviem zaradit co ako myslis.. u inych na fore sa to rozlisit da, jasny nazorovy smer a od toho sa odvija ich diskusia, prispevky.... u teba neviem ci davas svoj nazor, nazor niekoho ineho, nazor na pobavenie,nastvaty nazor, alebo to myslis vazne, alebo nieco pre zaujimavost, na rozputanie diskusie , nieco z blogu niekoho, alebo niekoho nazor s ktorym sa stotoznujes, ci nazor toma, sama, johna, jácoba alebo koho z ineho fora.. lebo potom si spajam napisane nazory a vychadza mi z toho riadny chaos trebars:

po 12 zapase napisat ze Mac potrebuje sancu pracovat s timom(ked bolo jasne ze je to neschopak)
-hned na to ze zmena trenera tomuto timu nepomoze, ze je uplne zle vyskladany( nie je to z daleka ideal,ale ze by to bola katastrofa tak to nie) (este som si spomenul,ze lou neriesil elementarne problemy,mozno riesil.. len mal iny nazor na vec ako ty ja odbornici)
- o 5 zapasov na to fire Mac..

-potom ze lemaire je dinosaurus-dnes to je zrazu: buduci rok nepodpise bude to zle..
-situacia s clarksonom-drbat ho 35 zapasov(zasluzene) je proste moc ked sa caka ze sa zlepsi a sam si napisal ze pod macom to proste nejde hodnotit
-eliasov decline, ktory si tvrdil je markantny.. tych 6 mega je to co dostava za to ze tu ostal a to si uz odrobil..s tym sa ratalo..okrem toho za normalneho trenera by mal podla mna teraz okolo bodu na zapas a je to nas najlepsi hrac tento rok! co viac chces od 6 milionoveho hraca? mas v nom lidra bojovnika,najlepsieho utocnika,bodujuceho hraca, legendu a k tomu spravneho chlapika
-hedberga si tiez oznacil za absolutny louov lapsus, pritom to bol logicky a dnes uz osvedceny tah
-teraz ma napadlo mcKenna je naj dvojka po clemmerovi za posledne roky, k tomu palmieriho top six, mills ma na nhl(nic v zlom ale toto mi pripomenulo skor maro style prave)-co je oproti tomu moj prehnany optimizmus co presahuje rozum ci jak to bolo? :D
-corenteho odglb ze je odsraty 1st pick (v 22r)
- a demonstrujem to cele na brodeurovi..sam vies co si v teme flyers napisal.. ze je mimo ze starne a na to nema..(nechce sa mi to hladat tak len vyznamovo)
to je ta tradicia?..ak to marty poserie tak napisem ze to po*ral, nie ho za tie roky od.ebem ako fakt spravny fanusik.. dokonca pred rivalmi..to k tomu fandeniu..
proste cisty nazorovy chaos a neviem odlisit jedno od druheho, lebo neviem v akej suvislosti si to pisal a potom mi to pripada ze pises co sa ti prave hodi a z toho vznikaju nedorozumenia..
tazko potom reagovat spravne alebo si urobit nazor, thats all..

stylistiku,formu a prehladnost mas asi najlepsiu na fore,takze tym by som sa nezaoberal :smile03:
Tak postupne, nech to uzavrieme. :D

Ja viem, že nie sú i keď ľudia zvyknú reagovať osobne, to musíš uznať a bohužiaľ stáva sa často, že si radšej vyberajú tú horšiu variantu keď príde na "myslel to voči mne v dobrom, či v zlom?" a to nie je dobré. Pri osobnom rozhovore predstavuje mimika gro, ani to nemusí stačiť. Pri písaní by to mali predstavovať smajly, aj tie ale nie je vhodné používať stále a aj oni majú limitované možnosti i niekoľko významov.

Často nie, je tam ale presne z toho dôvodu - zaujať, zvýrazniť. Uraziť? Určite nie. Prečo ľudia berú, že niečo nepochopiť je koniec sveta? To v zásade. To si každý myslí, že všetko chápe? To si nemyslím ani ja aj keď by sa to o mne možno niekto snažil povedať. :lol2: Na tom nie je predsa nič zlé. Čo sa týka konkrétneho príkladu, myslím, že ja píšem dosť obšírne i konkrétne, ale stane sa, že myšlienka zostane visieť niekde v priestore. Je to po tom na oponentovi v diskusii aby trafil ten správny význam, pochopil moje dôvody. Ak ich nepochopí, poviem: Nepochopil si to. (to čo hovorím/nepochopil si ma) Je naozaj nutné tam slovo "ma" písať? Každá reakcia bez daného slova je hneď osobná a útočná? :ja_neviem: Za posledných pár rokov sa stále častejšie stretávam s tým, že tak už reaguje pomaly každý, nielen deti v období puberty a to ma začína štvať. V živote som nevyskočil na niekoho ( :uvodzovky: ) len preto, že povedal, že niečo nechápem.

Ja tiež predpokladám, že podpíše a situáciu Martina a Pariseho predsa nedávam naroveň z pohľadu veku atď. Porovnávam ich len ako príklad ľudského prístupu hráčov k životu a kariére a poukazujem pri ňom na defekty, ktoré proste máme. Nehovorím nič viac len to, že existujú riziká. Ak píšem, že predpokladám, že zostane a zároveň som si vedomý možných problémov som uvedomelý optimista, že? Je to tak? Sedí to do tabuliek? :D Ty si o tom 100% presvedčený, ja nie. To je všetko! To ani len nie je rozpor a vidíš ako dlho sme ho museli rozobrať? Keď čítaš tie predošlé riadky...zdá sa ti to že to bolo potrebné? :D

Áno neskôr videl. Tak ako si spomenul, 2x som preto neobetoval spánok, pozrel som si ale všetky. Toto ale nie je "na pořadu dne". Pass.

Ja nepíšem, že si napísal, ja som sa pýtal, či sa tomu tak dá rozumieť... :smile03:
ano predpokladam, ze kazdy fanusik caka ze vyhra jeho tím..minimalne dufa.
Veľmi stručne :ee: nie nečaká, tak to nechodí. :yes: áno dúfa, z tej kategórie ale snáď nevypadávam len preto, že niečo kritizujem preboha, či? :D Vymenuj mi tímy v súčasnej forme smerujúce do POs s horšou skladbou tímu (nehovorme o skúsenostiach a menách, ale o skladbe) :smile03: Nebudeš to mať ľahké. Prirodzene, že sa nájdu, ale mnoho ich nie je. A ak ich mnoho nie je, znamená to, že dajme tomu zvyšných 5 je na tom lepšie, preto šance na SC% klesajú. Ale matiku si tu počuť znova nechcel, tak to uzatváram, už ani slovo k tomu :sarcasm:

No...uznávam, že som sem pridával čosi z každého súdku. Veci vážne, polovážne i absolútne sarkastické a ironické. Nemyslím ale, že by to nebolo možné rozpoznať. Ďalej ty sám hovoríš, že niekedy menej kalkulu a viac fandenia...nie je práve rozhorčenie z hry hráča či postoja trénera prejavom emócie? Spokojnosti či frustrácie nehľadiac na "kalkul"? Prejav fandenia? Tak potom sa mi to nesnaž vyčítať, nakoľko to je jedna z mála vecí, kde sa všetci na seba podobáme skutočne ako vajce vajcu.

Čo sa týka citácií, myslím, že pri každej som zreteľne napísal aj jej význam - teda či je špekulatívna, na pobavenie, na informovanie alebo je to názor s ktorým sa stotožňujem. Fakt to tam je. Ak to niekde chýba, buď sa automaticky jedná o niečo s ćím súhlasím, alebo o niečo čo nepotrebuje komentár. A teraz k tým poznámkam:

- samozrejme, je potrebná hranica kedy je dôležité trénera podržať, zachovať si GM tvár, vyhodený mal byť skôr no po 12 zápasoch aj napriek rekordu bolo priskoro. (Louov názor buď bol odlišný čo sa ukazuje ako chyba a vyčíta sa mu to, alebo nemal na to aby potreby uspokojil)
- Lemaire je výborný tréner s už ale zastaralým systémom, to je môj názor, preto to označenie. Ja tu vidím " :( " od Martina, svoju smutnú reakciu nad jeho nenávratom som nejak nepostrehol. Povedal som, že by možno nebolo zlé keby zostal nakoľko vidím, že tímu prospieva, aj mladíkom a nakoľko predpokladám, že na výraznejší úspech by tím mať nemal. Zase sme pri kalkulačke :D
- áno, Clarkieho som asi drbal pridlho, uznávam, ale ono sa to pri tej hre ani nijak nedalo. A že by bol na trejd vhodným "zbožím" práve pre tie dôvody, ktoré uvádzam v predchádzajúcom príspevku, za tým si stojím.
- a čo som povedal k Eliášovi? (dokonca aj v tom hornom príspevku zopakoval?) Že mi to vôbec nevadí. Len som konštatoval fakt. Rok 2010 mu vôbec nevyšiel, aj sezónu tak začal a patrilo sa to pomenovať, nič viac. Nikdy som jeho trejd nenavrhoval, tým som si istý (dúfam, že neprišla slabšia chvíľka, lebo na HFB som to rozhodne neurobil). Tých 6mio si zaslúži za minulosť, nie za súčasnosť, to je ten problém, on totiž nie je dôchodca poberajúci penziu za odpracované roky. Ako ale hovorím, je potrebný, je legenda a hlavné problémy so stropom sú úplne inde, takže mi ABSOLÚTNE neprekáža a nevymenil by som ho ani za Crosbyho - no kidding!
- Hedberga som ako lapsus označil po tom, čo Marty dlho odmietal z brány preč, to je jeho typická vlastnosť. Za lapsus (to slovo sa mi nepáči :? ) som považoval klauzulu o 0.5m naviac pokiaľ odchytá určitý počet zápasov a za nevýhodnú ju považujem stále. Aby Moose predvádzal niečo, prečo by si tie peniaze zaslúžil viac než iné, mladšie dvojky v lige, to si nemyslím. Opäť len konštatovanie faktu, nič viac. Pri podpise - bez znalosti podmienok kontraktu - som snahu získať brankára, ktorý by dal Martymu viac odpočinku, chválil. V danej dobe to bol principiálne dobrý krok, detaily už ale tak dobre nevyznejú.
- McKennu som prepískol :D, ale šancu nedostal tak je blbé polemizovať len na základe čísel z rokov minulých, mnoho gólmanov sa prekvapivo chytilo a on nie je žiaden stařík. Palmieri s top6 je názor. Netvrdil som, že na ňu v tomto momente má, tobôž u ašpiranta na SC, hovoril som len o tom, že svoje minúty si zaslúžil. Ty, že nie. Uhol pohľadu, predpokladám. Mills ako 4th liner...v čom je horší od Maira a Sestita? V skúsenostiach? :giggle: Nič iné som nepovedal, len, že po campe, kde hral spomedzi nich najlepšie, šancu dostať mal. Prečo by ju dostať vtedy nemal?
- Correnteho som tiež prepískol :D Ale aby to bol fakt dobre využitý 1st rounder, to si tiež nemyslím. #5-6 obranca z prvého kola? To nie je tak dobrá vizitka, nemyslíš? Guľu nemá nik, ale predpokladá sa, a ja súhlasím, že na viac mať nebude. Tvrdenie bolo prehnané, pointa nie tak celkom.
- áno stárne (btw. po PO som ho bránil pomaly sám a nielen tu) a áno je inkonzistentný VO SVOJEJ HRE a to aj napriek výhram. To je prirodzené. Či si myslím, že by ešte "mohol na to mať" (čítaj :cup: )? Nie je to nemožné, ale odpisovať typu - po sezóne nech radšej skončí, nemal by chytať vôbec, je to utrpenie - nie, toto som fakt nepísal! Nijak som ho neod*bal, vonkoncom nie za všetko čo pre nás urobil, veď je to pre mňa modla. Opäť to bolo len konštatovanie faktu, alebo chceme zatvárať oči pred tým, že už to nikdy nebude ako kedysi? To sa hádam ani nedá. :smile03: Navyše sa hovorí: "Len hlupák nemení názory", to platí pre každého, nemá to nič so zásadovosťou a nie je to ani dôvod na výčitky aj keby taká situácia nastala.

Teraz keď som to rozpísal a vysvetlil (čo by sa podľa mňa pokojne dalo pochopiť aj z originálnych reakcií), ešte stále ti to príde ako chaos? :sad2: Áno uznávam, pár krát som ako normálny fanúšik svoje tvrdenie formou prehnal, za to mi nasyp popola na hlavu koľko sa ti uráči, ale v zásade sa ani raz nejednalo o niečo, čo by sa vymykalo normálnemu uvažovaniu. Alebo mi snád chceš povedať, že áno? :eek2:

"Kto je bez viny nech prvý hodí kameňom..." Ja myslím, že nie som práve ten, kto sa najčastejšie nechá strhávať emóciami aj keď aj od Mrázika mám taktiež ďaleko. Veci sa občas inak myslia ako povedia, ale pri forme akou píšem sa to často hádam nestáva. Tam kde sa stalo, práve som ti vysvetlil, od toho tu tá diskusia je. Dúfam, že nabudúce už z toho chaotický pocit mať nebudeš a moje reakcie budeš vnímať v kontexte iných. Uvidíš, že to svoj systém má. :yes:

Myslím, že sme sa vzájomne pochopili, tak pekný All-stars weekend prajem a dúfam, že podobná diskusia je tu už naposledy, fakt nie je už ani len nad čím uvažovať. :)
tak co se Zacha tyce tak osobne bych se nedivil nicemu, podpisu na jeden rok bych rozumnel z obou stran, Zach bude brzo UFA a Lou nebude riskovat ze po zraneni podepise hrace ktery uz treba nebude tak dobry jako byval. Chtelo by to aby se vratil alespon na posledni mesic a pak by se vsem lepe rozhodovalo na jak dlouho podepsat. Nezaponijte taky ze po pristi sezone konci smlouvy Roliemu, Whitemu, a Salovi takze bude vetsi prostor k manevrovani. Osobne si nemyslim ze je realny podpis na mene nez 6 sezon v pripade ze se rozhodnou obe strany podepsat delsi smlouvu. V opacnem pripade by cap hit byl prilis vysoky a to jak vime si nelze dovolit. Navic muze byt pronlem s cash-flow kdy se Kovymu bude platit pres 11 mega. Ocekaval bych tedy ze pokud bude dlouhy kontrakt bude platove vice vyrovnany. Me osobne by se nejvice libil po pristi sezone kontrakt jako dostal Carter.

Co se trenera tyce Bob Hartley je pro me nejlepsi volba. Kovy pod nim hral dobre (ani jedna sezona pod 40 golu, pokud se nemylim) Ma zkusenosti, uspechy a to je to co potrebujeme. souhlasim s Dunimem ze experiment uspesneho asistenta/AHL head coache by se nemel opakovat.
Getzo5 píše:btw. za čo to kajo ďakuje :hmm:
viacmenej sa mi pacil cely dunimov prispevok ale hlavne za toto :
dunim píše:kazdy rok cakam ze vyhrame SCako vacsina fanusikov svojich timov a tento rok som myslel ze nan mame, co bolo na tom nerealne? kto cakal ze car vyhraju,ze ducks vyhraju,ze tampa..alebo edm bude vo finale? tak ako moze fanusik tristvrte roka dopredu povedat ze nevyhrame? to je fakt fandenie..asi take ako tuto sezonu po 12 zapase povedat ze sezona je pase,ide sa na draft..(pravda to sice do buducna bola)..ale uz chapes co tym chcem povedat? napriklad ty sa chces zbavit clarksona za nepodarenu pol sezonu pod neschopnym trenerom..ze ten chlap odmakal pre nas predtym 3 dobre sezony je razom zabudnute..tradicia..uz chapes co chcem povedat..myslim ze nemusim rozvadzat viac prikladov.. proste menej matematickeho kalkulu,viac fandenia a dovery.. to je cele
:smile03:
Ale ja fandím jak o život safra :bitka2: Ale dobre no, páčilo, tak páčilo, ako hippisácke motto by som to bral na oznamko aj ja v minulosti :giggle:
kua pročítat takovou diskuzi po noční to je docela dřina ale já si nemůžu pomoc do tečky souhlasím s názory dunima ( jako skoro pokaždé se prostě názorově shodnem :yes: )

-potom ze lemaire je dinosaurus-dnes to je zrazu: buduci rok nepodpise bude to zle..
-situacia s clarksonom-drbat ho 35 zapasov(zasluzene) je proste moc ked sa caka ze sa zlepsi a sam si napisal ze pod macom to proste nejde hodnotit
-eliasov decline, ktory si tvrdil je markantny.. tych 6 mega je to co dostava za to ze tu ostal a to si uz odrobil..s tym sa ratalo..okrem toho za normalneho trenera by mal podla mna teraz okolo bodu na zapas a je to nas najlepsi hrac tento rok! co viac chces od 6 milionoveho hraca? mas v nom lidra bojovnika,najlepsieho utocnika,bodujuceho hraca, legendu a k tomu spravneho chlapika
-hedberga si tiez oznacil za absolutny louov lapsus, pritom to bol logicky a dnes uz osvedceny tah
-teraz ma napadlo mcKenna je naj dvojka po clemmerovi za posledne roky, k tomu palmieriho top six, mills ma na nhl(nic v zlom ale toto mi pripomenulo skor maro style prave)-co je oproti tomu moj prehnany optimizmus co presahuje rozum ci jak to bolo?
-corenteho odglb ze je odsraty 1st pick (v 22r)
- a demonstrujem to cele na brodeurovi..sam vies co si v teme flyers napisal.. ze je mimo ze starne a na to nema..(nechce sa mi to hladat tak len vyznamovo)
to je ta tradicia?..ak to marty poserie tak napisem ze to po*ral, nie ho za tie roky od.ebem ako fakt spravny fanusik.. dokonca pred rivalmi..to k tomu fandeniu..
proste cisty nazorovy chaos a neviem odlisit jedno od druheho, lebo neviem v akej suvislosti si to pisal a potom mi to pripada ze pises co sa ti prave hodi a z toho vznikaju nedorozumenia..
tazko potom reagovat spravne alebo si urobit nazor, thats all..

Pod tohle si přidám i svůj podpis. Nic proti tobě Getzo neříkám že se v hokeji nevyznáš ale přijde mi že hodně "svojich" názorů kopíruješ ze zahraničních for ( možná se pletu ) ale jako fakt s takovými názory že Palmieri má na TOP6 nevím co si mám myslet a je toho víc jak napsal dunim... v lajně s Kovym a Zajacem bych bodoval snad i já .. zkrátka Palmieri se tam jenom veze to je vše. Tohle je ale fakt na delší diskuzi a tak dlouhý příspěvek se mi regulérně psát nechce :D
Inak povedané...nečítal si ani jeden z mojich príspevkov len tie dunimove a na poriadnu reakciu si sa vyflákol. :ee: (pleteš se rozhodně)
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS