No ja nespchybnujem co si kde pisal..len mi to pride ze napises obojako a potom vytiahnes to, co sa ti v danej chvili hodi. Inak prave som nad tym rozmyslal..fakt nechcem aby sme dali to PO, uz vazne potrebujem zmenu, pozerat sa na ten team to je pain in ass man, ale ak nahodou to PO dame, tak ver, ze ti to splechnem do ksichtu
Nerikam ze se neco podobnyho nikdy u me nestalo.. Kdyz jsem ale o Vanocich vytahoval nazor na to ze Caps padnou prudce dolu, tak to urcite nebylo o tom ze by se to zrovna hodilo protoze v tu dobu byli fakt opticky na tom velmi dobre (co se tyce bodu). Proste jsem uz v tu chvili byl o tom presvedcen, pocet ROW (regulation or overtime wins), hra teamu, rozhodnuti vedeni a mysteriozni Oatesuv (non)styl mluvej za vsechno..XruC píše:No ja nespchybnujem co si kde pisal..len mi to pride ze napises obojako a potom vytiahnes to, co sa ti v danej chvili hodi. Inak prave som nad tym rozmyslal..fakt nechcem aby sme dali to PO, uz vazne potrebujem zmenu, pozerat sa na ten team to je pain in ass man, ale ak nahodou to PO dame, tak ver, ze ti to splechnem do ksichtu
Dnes dalsi big loss s primym konkurentem doma, uz se vam to sype, ted 5-zapasovy road trip a po Sochi navic mate hodne tezkej rozpis. A konkurenti hrajou proste skoro vsichni dobre (NJD, CBJ, TOR, OTT, PHI, NYR, NYI..). Nevim kdo by na vas momentalne vsadil alespon pětník..