Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

No ja nespchybnujem co si kde pisal..len mi to pride ze napises obojako a potom vytiahnes to, co sa ti v danej chvili hodi. Inak prave som nad tym rozmyslal..fakt nechcem aby sme dali to PO, uz vazne potrebujem zmenu, pozerat sa na ten team to je pain in ass man, ale ak nahodou to PO dame, tak ver, ze ti to splechnem do ksichtu :wink2:
XruC píše:No ja nespchybnujem co si kde pisal..len mi to pride ze napises obojako a potom vytiahnes to, co sa ti v danej chvili hodi. Inak prave som nad tym rozmyslal..fakt nechcem aby sme dali to PO, uz vazne potrebujem zmenu, pozerat sa na ten team to je pain in ass man, ale ak nahodou to PO dame, tak ver, ze ti to splechnem do ksichtu :wink2:
Nerikam ze se neco podobnyho nikdy u me nestalo.. Kdyz jsem ale o Vanocich vytahoval nazor na to ze Caps padnou prudce dolu, tak to urcite nebylo o tom ze by se to zrovna hodilo protoze v tu dobu byli fakt opticky na tom velmi dobre (co se tyce bodu). Proste jsem uz v tu chvili byl o tom presvedcen, pocet ROW (regulation or overtime wins), hra teamu, rozhodnuti vedeni a mysteriozni Oatesuv (non)styl mluvej za vsechno..

Dnes dalsi big loss s primym konkurentem doma, uz se vam to sype, ted 5-zapasovy road trip a po Sochi navic mate hodne tezkej rozpis. A konkurenti hrajou proste skoro vsichni dobre (NJD, CBJ, TOR, OTT, PHI, NYR, NYI..). Nevim kdo by na vas momentalne vsadil alespon pětník..
Atlantik píše:
XruC píše:ted 5-zapasovy road trip a po Sochi navic mate hodne tezkej rozpis. A konkurenti hrajou proste skoro vsichni dobre (NJD, CBJ, TOR, OTT, PHI, NYR, NYI..). Nevim kdo by na vas momentalne vsadil alespon pětník..
Tak tak a to ešte v Newarku okrem snehovej búrky vyčíňajú aj miestny devs s ich historickými nádielkami pod DeBoerom. Nuž budete to mať prekérne ťažké, ale to je na tom to pekné :wave: držím prsty
No tak dneska proti "Ďáblům" takhle:

CAPITALS
Marcus Johansson - Nicklas Backstrom - Troy Brouwer
Martin Erat - Mikhail Grabovski - Eric Fehr
Jason Chimera - Brooks Laich - Joel Ward
Aaron Volpatti - Jay Beagle - Tom Wilson

Karl Alzner - John Carlson
Dmitry Orlov - Mike Green
John Erskine - Connor Carrick

Michal Neuvirth
Braden Holtby

Scratched: Nate Schmidt

Injured: Alex Ovechkin (lower body), Jack Hillen (fractured tibial plateau)

- zase bez Ovieho :?
- Erat poprvé vedle Graba (copak nám to přinese??) :-O
- Carrick místo Schmidta :cry:
- Neuvi od začátku v bráně :)

Tak co??? Bude 7. porážka v řadě, nebo to prolomíme???
To jsem sám moc zvědavej... :wink: :wink: :wink:

GO CAPS GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
takze menovite:

Johansson, Ward, Green, Brouwer, Fehr, Erat, Laich, Carrick, Erskine = useless scum

zmena sa blizi :wave:
dufajme, ze ta zmena sa blizi, toto je proste hroza co teraz sa deje, este par zapasov prehraju a snad sa nieco udeje
cez olympijskú pauzu by to chcelo poslať kade ľahšie GM a trénera :sarcasm:
Obrázek
Dneska to bude mít náboj, budem se přetahovat kdo je víc marný a kdo má v týmu víc tragédů? Jak vás tak pozoruju, tak jste v tomhle vyrovnaným soupeřem :giggle:
Hlavné je teraz prehrávať aspoň do olympic breaku nech nie sú potom nejakí 8.-10. a McPhee urobí cez deadline zase nejaký "geniálny" trade. :?
Asi to trošku narúša plány, ale aspoň po dlhej dobe niečo pozitívne. :) 4 góly za 10 minút :thumbsup: .
27-4 na strely :-O
huraa, este aj Erskine gol, tak to uz je vseko v poriadku :good:
It feels like it’s time to break up the nucleus, to shake up a roster with just three players not under contract for next season. It can only happen through a substantial trade, and that is why it is time for Mike Green to go. ..cim skor, prosim
Este nech sa vedu debaty o tom, aky ma Ovechkin vplyv na muzstvo a neviem co...bez neho by momentalne neboli schopni vyhrat ani so Sabres, viac k tomu myslim netreba dodavat
Pali_Caps píše:Este nech sa vedu debaty o tom, aky ma Ovechkin vplyv na muzstvo a neviem co...bez neho by momentalne neboli schopni vyhrat ani so Sabres, viac k tomu myslim netreba dodavat
Jekyll & Hyde.. Dnes Ovie -5.. Nevidel jsem nic, o co tam šlo? :-D
Atlantik píše:
Pali_Caps píše:Este nech sa vedu debaty o tom, aky ma Ovechkin vplyv na muzstvo a neviem co...bez neho by momentalne neboli schopni vyhrat ani so Sabres, viac k tomu myslim netreba dodavat
Jekyll & Hyde.. Dnes Ovie -5.. Nevidel jsem nic, o co tam šlo? :-D
Tych minusiek je uz strasne vela, to sa neda uz stalae ospravedlnovat :-D ale on proste nemoze za to, ze v obrane hraju tragedi, ze Carlson urobi chybu na presilovke a z toho je gol, ze v brane nam stoji diera, ktora dostane gol z kazdej druhej strely...sme momentalne v hroznych srac*ach a ked Ovechkin nedava goly, tak ako dnes, tak nie sme schopni uhrat absolutne nic a to treba povedat, ze Ovechkin bol aj dnes nas najlepsi hrac
V decembri som písal o ľahkom rozpise, naopak po olympíjskom brejku to je brutálne:

Boston
Philadelphia
Philadelphia
Boston
Phoenix
Pittsburgh
Pittsburgh
Vancouver
Toronto
Anaheim
Los Angeles
San Jose
Los Angeles
Boston

Bude zábava :-D .

Ale tak možno z toho hore výjdu 3-10-1 a niečo sa fakt už stane. Myslime pozitívne :wink: .
Pali_Caps píše:Ale tak možno z toho hore výjdu 3-10-1 a niečo sa fakt už stane. Myslime pozitívne
Pozor, Sabres už nejsou tak marní, uvidíte ve vzájemném zápase. :)
Navíc, zápas kde chytá R. Miller nikdy nevíte, jak dopadne.
to je KATASTROFA, ta obrana je vtip :x
chlapci, vy ste to uz vzdali, ze uz ani nic nenapisete? :-D vyzera to celkom slubne, snad to PO nedame a McPhee potiahne a zacne svitat na lepsie casy
Pali_Caps píše:chlapci, vy ste to uz vzdali, ze uz ani nic nenapisete? :-D vyzera to celkom slubne, snad to PO nedame a McPhee potiahne a zacne svitat na lepsie casy
Tak podobne na tom som :-D . Pri tom rozpise a dobrej forme Rangers, Columbusu a Philadelphie vyhliadky na postup určite nie sú dobré.

Asi najočakávanejšia je pre mňa deadline, uvidíme, čo McPhee vymyslí. Najlepšie by bolo zbaviť sa Erata a poobzrieť sa po nejakom dobrom LD, no bude mi stačiť keď nepríde nejaký retardovaný trade typu Erat+Latta za Forsberga.

Potom bude ďalej zaujímavé pozorovať Oviho reakciu na výhru/prehru Rusov v Sochi. Minule to nedopadlo práve najlepšie :-( .

Tí centri bez Graba vyzerajú úplne otrasne. JAY BEAGLE je momentálne centrom druhého útoku :-D :cry: . Podpísanie Graba by malo byť jednou z hlavných priorít.

Aspoň že teraz môžeme na nejaký čas prestať premýšľať o Caps a vychutnať si olympiádu :rocker: .
Mike Vogel ‏@VogsCaps 2m
#Caps have recalled defensemen Julien Brouillette and Patrick Wey from AHL Hershey.

Až doteraz som ani nevedel, že Caps takého hráča majú :-D .
for Zdenko
Máš sledovat AHL a naši farmu v Hershey... :wink: :wink: :wink:

A oba borci budou hrát v základu... :-O :-O

Patrick Wey druhý zápas v NHL a Julien Brouillette zažije dnes premiéru v NHL... :wink:
Tak hodně štěstí borci.... :good: :good: :good:
A Erat dal první gól v sezóně.... :) Bohužel Holtbymu... :wink: :lol2: :lol:
Erat ten gól do té správné branky nedá a nedá... :-( :thumbsdown: :cry:

Nakonec jsme to dotáhli do vítězného konce... :wink: :clap:
- Ovie gól č. 40.... :wink:
- Wilson gól č. 2... :wink:
- Troy dokonce 2 kousky... :wink:

A naši nováčci v obraně, si taky nevedli špatně... :yes:

- Wey Patrick --- 0+1, +2 na ledě, 1 střela + 2 hity a ice time 14:39... :clap:
- Brouillette Julien --- 0+1, +2 na ledě, bez střely a bez hitu a ice time 15:02... :clap:

- ze 6 obránců Capitals, kteří v tomhle zápase nastoupili, 4 letos hráli na farmě... :-O
- dohromady mají tito obránci(Orlov+Carrick+Wey+Brouillette) po dnešním zápase odehráno v NHL 119 zápasů, s toho poslední tři jmenovaní, dohromady 22!!!!!!!!!!!!!!! :-O :-O :-O
4066 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS