Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

dunim píše:josefson dole kvoli prachom? aj taka je realita bohuzial..
ak by uz arnott bol vymeneny tak ja bych radsej videl henriqueho.. po slabom zaciatku sa vraj rozbehol na farme a posledne zapasy je vraj perfektny co som cital..som na neho zvedavy.. swift pre mna nieje buduci nhl regular hrac a lemaire nie je Mac co tam potoci vsekych svojich byvalych zverencov len aby si zahrali nhl..uvidime..
Nie tak kvôli prachom, skôr kvôli veku. Ušetrí tým jeden rok RFA, kedže je júnový myslím, znamená to, že na trh by, pokiaľ neodohrá 10 zápasov, šiel až v roku 2018, nie 2017. To nie je zanedbateľná vec. Urboma sa už toto netýka, preto dúfam, že dostane príležitosť sa ukázať. Podobne ako Josefson je na tom aj Gelinas, ktorý mimochodom prestúpil asi pred dvoma týždňami do Sea Dogs k Jurčovi, Huberdeauovi a Desprésovi a hrá momentálne prvú PP unit :good:

Hej...a to super nepatrilo Swiftovi, ale Henriquemu, jednému z mojich najobľúbenejších prospectov v systéme/aj celkovo :smile03: :good:
no to som pochopil s josefsonom tak, ze po tejto sezone ak neodohra 10 zapasov mu bude novacikovska zmluva platit od buducej sezony tri roky.. je to tak ci sa len posuva to rfa o rok? zobral som to z hladiska prachov, bonusov a neskorsieho podpisu vacsej zmluvy a tiez ze to je aj ked male ale je setrenie penazi.. popravde to s rfa posunom o rok ma ani nenapadlo..

urbom by sancu mohol dostat.. kym je corrente zraneny tak tam radsej uvidim jeho ako frasera.. mozno si s tallinderom pomozu.
a k tomu swiftovi som narazal len ze nechcem v time vidiet hracov ako mills,macIntyre,swift, ci aj solidne teraz hrajuci sestito, alebo aj svojim sposobom gionta..to tam radsej nech hraju mladí rovnakej urovne ktori sa mozu este zlepsit.. palmieri sa mi napriklad nepaci az na to clonenie a predsa si myslim ze radsej on ako gionta..

este uplne mimo temu. matt halischuk dnes za nashville stihol 2a za 9 minut hry :thumbsup:
RFA, ako prachy zas nenapadli mňa, nakoľko u neho nejde o milióny, ale o "šupky". Tebe sa nepáči Palmieri? :shock: Ako zázraky typu Tedenbyho čakať netreba, ale to je presne hráč aký sa zíde do každej top6, nekorčuľuje tak zle ako sa hovorí, má veľmi slušné ruky i strelu, hrá fyzicky (fakt výborne) a vie brániť. Ja myslím, že všetci budeme len radi ak bude takým typom ako Langenbrunner/Zubrus k ZZ. Ale beriem, asi je to len personal preference i keď by som povedal, že takých hráčov má rád snáď kaźdý. Čo sa týka call-upov súhlasím i nesúhlasím:

- Mills je náš najlepší 4th liner (kde talentovaní mladíci nemajú čo robiť, to pozor!) a nehrá v prvom tíme. Pelley je stálica, Mair je priemer a Sestito je slabý! Gionta nepredviedol nič naviac, to je 100% AHLer, ale Mills by 4th v NHL hrať mal, taký je nielen môj názor
- inak súhlas, príležitosť musia dostávať tí, ktorým Boh nadelil... Eckford je už AHLer, neverím že sa niekedy presadí do Áčka, škoda toho
- s Urbomom práve mierim aj na Tallindera. Ono si už niekto robil srandu, že ak bol Tallinder privedený ako mentor, môže ho ísť pokojne aj zajtra učiť do Albany :lol1: to by sa asi Martinovi páčilo :D

Suma summarum - Urbom, Gelinas, Merrill, Taormina, Henrique, Josefson, Tedenby, Zharkov, Palmieri, Bourlon, Wedgewood, Clérmont a Vasyunov je materiál, ako s ním naložíme a koho k nim pridáme v lete :frajer2: to sa uvidí... (zámerne som napísal len tých, ktorí na NHL majú/mali by mať, Frazeemu, Eckfordovi, McIntyreovi a pod. neverím)

Prečo UŽ ale radíš do tej skupiny aj Swifta? (nie, že by som sa "hádal", chcem len vysvetlenie)

+keď sa chcete dobre zasmiať... :lol1: :arrow: http://twitter.com/#!/LouFauxmoriello
neviem ako ma josefson nastavene bonusy,takze ci uplne ide o supky netusim..aj usetreny trebars pol milion je v nasej situacii fajn,hlavne ak sa k tomu da priratat to posunutie rfa..

priznavam posledne 3 zapasy som nevidel..ale co som videl tak palmieri pre mna nic moc teda.. vybojoval kde tu v rohu puk,ked sa k nemu stihol dostat vcas..teda tam je dobry,len tych moznosti ku ktorym sa vdaka svojmu pohybu a predvidaniu ani nedostal je stale dost vela(aj to si treba vsimat,nie len ze vybojuje 75% pukov v subojoch,ale aj ku kolkym subojom sa vobec nedostal co by iny hrac stihal)..pred branou je velky ale zeby tam bol nejak obratny? na screen fajn.. a tak ako napisal martin,brzdi to..netvrdim ze nieco proti nemu mam,ani ze by nemal hrat..v nasej situacii je dobre ze hra kde hra a ma moznost napredovat..len konstatujem ze z neho zatial niesom nijak ocareny ani uneseny..dufam ze casom sa ovela zlepsi,lebo to co vidim teraz ani zdaleka nie je ze top 6 v nhl..

z ahl hracmi suhlasim..
je tolko moznosti hracov s nasadenim a korculovanim ako ma sestito,ktori nemaju tak drevene ruky ako tento borec za rovnaky peniaz.. :hroza:
millsovi neverim..27 rokov ci kolko..hovadko na forceking a dohravanie subojov, v nhl podla mna len epizodka.. a si za svojim stojim ako v pripade McKenna :)
swift..neviem presne ale pamatam si ho este s predminuleho kempu..vtedy takmer urobil tím..a uz vtedy som si ho takto zaradil, co mi ostalo po roku a pol.. je rocnik 87... u nas problem na centri,a on nedostal sancu, k tomu na 1 tím maju josefson henrique pelley.. takze si myslim svoje..jeho sance minimalne u nas su chabe..

jasne ze novacikovia nie dlhodobo do 4 lajny,to je mrhanie ich casom,myslel som to skor epizodne..radsej na 2-3 zapasy povolat novacika trebars aj na tych 5 minut,nech nachyta atmosferu nhl ako tam dat 27 rocneho dozivotneho ahlkara.(dlhodobo trebars pri zraneni hraca zakladnej zostavy samozrejme opacne)

s brankarmi to je vzdy inak,takze som zvedavy co tí nasi nadraftovani predvedu a ci maju na to.. narozdiel od teba ja frazeemu verim, tento rok sa javi lepsi ako mckenna.. na druhej strane stale nedostal sancu a v organizacii devils asi vedia preco :ja_neviem:
Wedgewood by vraj mohol mať na budúcoročný nároďák. Vraj chytá veľmi dobre, tak dúfam, že sme našli toho pravého. Na Frazeeho mám názor ako ty na Palmieriho (mal si pozerať, by si možno aspoň trochu zmenil) a tiež ho nemením. :D Uvidíme.

Zajtra nás čaká zápas s Pens, to bude mať šťavu. Bylsma to na Lemairea a trap nevie, pretentokrát budem rád keď bude použitá. Pens-ass-kickery nie je nikdy dosť :cinka:

EDIT: No Malkin or Crosby on Thursday. :wave:
ja si nejsem tak uplne jistej usporenim jednoho roku pro JJ kdyz hraje na farme , nemusel by jit do junioru aby se to nepocitalo :ja_neviem: myslim ze AHL kontratkt uz je bran jako profi a tak se to normalne pocita. pokud ne tak je dobre ze dostane cas hrat v AHL ale pokud bude Arnie vymenen tak bych nejradeji vydel jeho at mas taky cas se sehrat s kovym. Urcite jsem zvedav na Henrique, snad naplni potencial a bude minimalne dobrym 3rd line C. Co se tyce Swifta tak bych ho taky neodepisoval, pokud je ho mozny k nekomu prirovnat tak pry k Maddogovi (ja vim takovej uz tu byl, koukam na tebe Palley), skvelej na PK, neboji se pritvrdit, ale zas tak starej neni a prave ze i JM se prosadil az pozdeji takze v teteo sezone bych mu sanci urcite dal. Co se AHL kalibru tyce tak Millse si tu uz moc nedokazu predstavit nevim co by hral, navic podobnejch hracu je vdzy po sezone k dispozici hafo a to i se zkusenostmi z NHL. Co se Frazeeho tyce tak jsem taky mirnej pesimista, neda se rict ze by na farme nejak zaril. No pokud odejde Moose asi bych ho taky videl radeji nez McKennu uz jen proto abych ho videl :D. Eckford uz asi sanci nedostane a tak se nase nadeje musi ubirat k Merrilovi a snad k Urbomovi a Gelinovi. Nevim jak na tom bude Tao po navratu a taky nejsem uplne presvedcenej ze mu JL da sanci, mozna ze dohraje sezonu v AHL pokud se vubec uzdravi.
Tao, pokiaľ sa nemýlim, má zmluvu len do konca sezóny a predpokladá, že zo strany klubu snaha o obnovu aj o dlhodobejšiu po jeho dobrom štarte by byť mala. Takže ak Lemaire zas nebude blázniť, akonáhle bude zdravý, mal by dostať šancu. Myslím, že nikto nekupuje rád mačku vo vreci a predsalen, tých pár zápasov nie je dosť na komplexné hodnotenia. Uvidíme.

EDIT: No k*rva, ako na zavolanie :hroza:
efenseman Matt Taormina, who hasn't skated in a month because of a non-displaced fracture of his left ankle, may require surgery.

"We will make a decision very shortly whether he needs to have an operation," general manager Lou Lamoriello told The Star-Ledger today. "It's a non-displaced situation. We've given it all this time. It's a unique situation."

Taormina suffered the ankle injury on Nov. 14 during practice. He has tried to skate several times but has not improved.
EDIT2:
Obrázek
:lol2:
Pridávam scouting report, nebrať samozrejme porovnania doslovne, ale obrazne:
Like I said earlier, Ryan Nugent-Hopkins was head and shoulder above everyone else tonight. There was alot of surprises and let downs since it's the first time I had the chance to see these prospects live for the first time.

Ryan Nugent-Hopkins

This guy was controlling every single shift by his slick passing, being at the right place at the right time, getting into the quiet areas and bursting at the proper moment, etc, etc, etc. He's so smooth with the puck and was making forehand/backhand saucer passes look effortless and soooooo easy.

The most interesting part of his game, to my big surprise, was his "physical play" and his intensity. For a guy that weights 160 pounds soken wet, he was throwing checks left and right and was battling for loose pucks in the corners like he was 200 pounds. For the intensity part, we could wrap it all up in one play... he was the first guy to enter the zone on the PP, the puck got turned over and he was the first guy back to break a 2 on 1, when leading by 5 halfway threw the 3rd.

I can see the Sakic comparisions and if I had to tag him with someone who plays in today's NHL, I'd say he has the upside of a "North American" Datsyuk.

Jonathan Huberdeau

He was the 2nd best player today after RNH. The guy has tremendous vision, can stickhandle in a phone boot, can score and play defense. I really think he'll crack the top 5 if he continues to play the way he is. If his linemates would've capitalised on half of his setup's, he would've finished the night with about 4 pts. He scored a goal by going hard to the net after a shot from the point. It wasn't a highlight goal but that's the kind of thing scouts look at cause that's what every NHL coach wants out of his players... pass it to the open guy and go hard to the net.

I see alot of Simon Gagné in his game.

Sean Couturier

He's not a flashy player so he's not going to wow you if you see him play once or twice. In order to appreciate his game, you have to see several of his game to understand what he brings to the table. He will never put his team in trouble with a "brain cramp", he's almost too responsible for a kid who just turned 18 a couple of weeks ago, he can protect the puck like no other cause of his big frame, has good vision but once again, isn't your flashiest player but will get the job done.

He'll be the best two way forward at the draft, no question about it but is his offensive game translate to one of a #1 franchise center, I'm not sold on that just yet.

I would tag him as a Jordan rather then Eric Staal

Ryan Murphy

I was expecting fireworks out of Ryan Murphy today but got a wet fart instead. Even if he won "Team Cherry MVP", his play really didn't impress me. He made a couple of end to end rushes but was mostly invisible out there. One thing is for certain, he's not NHL ready, that's for damn sure cause he would get bounced around left and right so I don't know what EJ Macguire was smoking that day but it must've been some pretty potent chronic.

One play that stood out was when he got clipped in the mouth by a arrent (sp?) stick and instead of staying with the play, he kept *****ing to the refs about the non call. It wasn't like one or two seconds, the guy almost stopped playing and started a ****ing debate with the refs... I taught the play was blown dead but it wasn't.

That was the highlight I remembered of his game today

Ryan Strome

He was one of the best players in the 1st period. He made some solid passes and created alot of scoring opportunities, tried that little between the legs move that got him "famous" on youtube, played with a fearless attitude and was a force for team Cherry early on.

He's a player that elevated his stock, no doubt about it... Strome will go top 10 garanteed.

Dougie Hamilton

Big strog right handed d-men that can skate very well for a big guy (6"4' 190) and has a strong and precise shot. I doubt he'll go top 5 but I can see him going top 10 for sure. He didn't really stick out but had a solid game.

Nathan Beaulieu

I taught Nathan Beaulieu was the best offensive d-men in today's game. He's very solid on his skates, is built like a tank (6"3' 190), likes to hit people and has a very solid shot. One thing I liked about his play is that he picks his spots rather then jump in the play every time ala Ryan Murphy.

* Musil was the best defensive d-men out there and scrapped it out with Siemens.

After watching today's game, it's clear to me that Ryan Nugent-Hopkins would be the ideal center for Kovalchuk. If Larsson is off the board, he would be my #2 target no doubt in my mind. Landeskog would be my 3rd option followed by Couturier, Huberdeau and Strome as a "sleeper".
A čosi čo ma veľmi teší a je to vidno, preto dúfam, že na tom s Lemaireom zapracuje čo najviac. Premena analógiou v Nasha je presne to, čo po ňom chcem. :clap:
TG:

Devils coach Jacques Lemaire said this morning that Ilya Kovalchuk came to him after he returned to coach the team on Dec. 23 and asked him to help him become a more well-rounded player.

““He wants to learn,” Lemaire said. “He asked me to talk to him about the game and what I want him to do and he said, ‘I want to improve.’ And I think he’s improving big time, big time.”

How has he improved?

“Now, he’s aware of the defensive game,” Lemaire said. “He’s been scoring and thinking about the defensive game, which is good. Before he was thinking about the offense and he wasn’t scoring. So, it’s great. He wants to learn. He wants to do it. He wants one day to kill penalties. That’s what he wants. He never did it. That’s what he wants. And he will.”

[...]

“I talked to him about killing and he seemed excited,” Lemaire said. “So I said, ‘I’ll be on your (rear end) if you want that.’ He said, ‘Oh, I don’t mind.’ So, I did it. We’ll see how long he’s going to last.”

[...]

Lemaire laughed when someone asked if he planned to stick around for 15 years so he could continue to teach Kovalchuk over the duration of his contract with the Devils.

“My contract is shorter than that,” Lemaire joked.
RNH`s stock is rising...nebol som fan tohto chlapca, ale jeho údajná rýchlosť (nôh, rúk, myslenia...) mi začína imponovať...rovnako ako aj jeho playmaking ability...Duchene/Seguin klon?...Legwand/Sakic? ( :lol2: :hroza: )...som mimoriadne zvedavý nie len na draft, ale už aj na preseason, kempy, rookie turnaje :)
Ja som stále hovoril, že sa dosť podceňujú tí chlapci. Mimochodom práve daný zápas pozerám na NHL LIVE.

My rankings top10 - 20.1.2011:

Larsson
RNH
Landeskog

Murphy
Huberdeau
Strome
Hamilton
Couturier (no kidding)
Namestnikov
Saad

Do júna času habadej...
Dneska bohužel neuvidím zápas s Pens což mě velmi mrzí tak prosím o obsáhlejší report ( Getzo - man who never sleep se určitě bude dívat :D )
Martin #27 píše:Dneska bohužel neuvidím zápas s Pens což mě velmi mrzí tak prosím o obsáhlejší report ( Getzo - man who never sleep se určitě bude dívat :D )
:cinka: :D Bude ale o 4tej nič obsiahlejšie nečakaj...man needs to sleep sometimes :giggle:

OT: Keď sme pri našej obrane do budúcna...Keď bol Suter draftovaný, Don Maloney sa ho pýtal pre Rangers s kým by v lige chcel hrať. Očakával nejakú superstar...mladý Ryan povedal meno Zach Parise, meno iného amerického prospecta...to bolo prvé znamenie, že potom spolu viackrát hrali v tíme a vzájomne si vymieňali komplimenty atď. nemusím spomínať. Podstatné je, že ak by bol privedený Suter a Zach dostal C, je locked. Ak Zach dostane C a v tíme zostane, neexistuje aby Suter, pokiaľ by ho Devils získali, nepredĺžil kontrakt. To je snáď najistejšia vec pod Slnkom v tejto lige. Najlepšie by bolo draftovať a v 2012 podpísať Ryana, to je môj plán. Ale plány obvykle nevychádzajú asi tak ako pravidlá existujú aby sa porušovali.

Zhrnutie spraví dunim, ja len dúfam, že to napíše dobre a všimol si aj ako výborne hral Pamieri :cinka: Pridávam zaujímavosti:

- Marty so 114tym shutoutom v kariére naďalej posúva laťku nesmrteľnosti
- Rolston ties Rod Brind'Amour, Theoren Fleury, Stan Mikita, and Pat Verbeek for career GWGs. :-O
Lemaire on where streak can take devils: "It's going to bring us to philly the next game, then back here. Then detroit...
:lol2: starý lišiak...
tak k zapasu.. dal nam spomenut si na minulu sezonu.. radost sa pozerat ako nicime nenavideny pittsburg..
skoda ze toto vitazstvo zraza neucast crosbyho malkina a na nasej strane pariseho.. chybala tomu este ta extremnejsia vypätosť ako s tymito borcami, ked ich parise s eliasom vzdy strcili minuly rok do vacku... a crosbyho frustrovany ksicht :roll:

zaciatok sme mali paradny hned z prvej strely to tam rolston zabil svojim povestnym blastom(konecne presnym) :smile03:
greene zacal akciu z vlastneho pasma peknou prihravkou na eliasa,ten to z lava zaviezol do utocnej tretiny, prenechal rolstonovi puk a odtiahol mu obrancu..pekna akcia - 1:0.. prvu tretinu sme ich bili ako zito a nelietavce sa nevedeli presadit..palmieri dobre napadal,superov obranca mu za branou sam nahral puk,nick sa dostal pred johnsona a so stastim mu to tam z blizka capol medzi nohy- 2:0 vtedy som zacal verit ze ten zapas v pohode vyhrame. prva tretina v klude dohrata,mali sme sance aj naznaky, tedenby to tam par krat potiahol do pasma a jedna na jedna skusal kuzla..

druha tretina bola uz v pomalsom tempe(a s pens komentatormi,lebo som zmenil stream)..tí komentatori to bol horor,popisal to getzo u nich v teme(tych perál tam bolo zdaleka viac). na sancu sme si museli pockat, bol to defenzivny boj.. pens sa nevedeli dostat ani len ku strelam a ked hej tak spolahlivy marty nedopustil dorazku. sem tam to tam skackalo okolo branky ale obrana to cistila az sa to tam lesklo.. marty tam musel vytiahnut jednu malinovu lapacku a prvu sancu od supera som si uvedomil az v 36 minute!! ked to jeffrey hadzal popred branu(snad jediny nebezpecny super).. nam tam nic nespadlo, presilovky sme nezahrali dobre..

tretia tretina bola taka ako druha pomalsie tempo,nasa dobra obrana,zufalost pens.. mali sme sancu to rozhodnut, potom prisla presilovka supera s ktorou sme si poradili..tam marty 2x spolahlivo zasiahol a bolo vymalovane.. poslednych 5 minut pittsburgh zvysil tempo ale bolo mu to prd platne,spravili sme snad milion zakazanych uvolneni marty podrzal v zavere ked celil uz tazsim strelam a s prehladom sme doviedli zapas k zasluzenemu vitaznemu koncu :good:

k hracom.. najviac sa mi pacil elias a zharkov.. najmä zharkov odoberal puky superovi ako na pase..skoda ze mu tam nevysiel brejk, dočahoval na gol po precisleni s tedenbym,skoda..dufam ze chlapec v sebe casom najde aj viac ofenzivneho talentu nech z neho nie je stabilny 3th lajner-aj ked uz teraz vyborny.. potom este marty a cela obrana..tazko vyzdihnut niekoho,zahrali sme vyborne kolektivne od 1 utoku po 4ty..z obrancov greene zacal konecne rozohravat (aj ked v poslednej pp tam 2x stratil zbytocne puk-zato v 1 tretine pekne poriesil talbota v uniku,ktoremu este aj odpiskali goalie interference,ked sa mu andy sikovne vyhol), tallinder nic nekazil a mal tam jeden svetly ofenzivny moment,white standardny tohtosezonny vykon, volchenkov vzbudzoval na modrej hrozu hned po prvych 2 zakrokoch..skoda ze ich netrafil presne..
palmieri getzo..dobry vykon,premna stale nie vykon na top 6 :)o rocik dva to je mozne.. prva tretina vybojoval puk, dal gol,este spravil zo stoja peknu narazacku..druhu tretinu sa vytratil a tretiu, mal strelu z uhla,dost nebezpecnu a 2 krat vybojoval v zavere puk cim nazbieral cenne sekundy.. aj ked bol 3. hviezda zapasu tak z mladych bol dnes zharkov podla mna lepsi..

cooke je neskutocne hovado a komentatori spolu s nim :bitka3:

vykon pens presne demonstroval vykon talbota- zufaly, neschopny frustrovany :D
Dunime díky za dobrý report :good: Teďka jsem shledl sestřihy a první třetina byl asi hodně luxusní hokej. Večer si ten zápas stáhnu a podívám se. Žádný Kovalčuk ale Maclean je to proč jsme na takovém místě kde jsme. Být Lemaire od začátku na lávce taky bysme byli ku*evsky nahoře :-( . Zítra s Philly :box:
Martin #27 píše: Zítra s Philly :box:
Jezis uz zase??? :roll:

Zrovna ted, kdyz se vam dari? To abysme zapli aspon na 70% :?
7 výhier kým Jacques dosiahne na magických 600! :ciga: Zajtrajšia by bola fajn :ciga:

Čo potom? Údajne naozaj nechce o pokračovaní ani počuť, ale ktoho vie...takto by som to bral :giggle:
Obrázek
presne martin,skoda tej osudnej chyby loua pri vybere Maca..a este osudnejsej, ze mu drzal chrbat do vianoc..keby ho poslal do riti hned po 10-12 zapasoch, ked nam tu vacsine uz bolo jasne ze na lade vladne chaos sposobeny trenerom a nielen medzerami v kadri..mozno aj keby ho vysmari po 20tom zapase tak by sme teraz prezivali zrejme bodovu stihacku na PO.. teraz to je vsetko pase,a aspon sa tesme z lepsieho hokeja a vyhier ked uz nic ine..a s mladikov na lade, kori to buduci rok rozbalia :cinka:

getzo myslis ze ruff alebo babcock by boli volni v lete? :roll:
dunim píše:getzo myslis ze ruff alebo babcock by boli volni v lete? :roll:
Obrázok som nerobil ja, každopádne som autorovi odkázal zmeniť Babcockovo "YES" na "M.I.4". Ruff? Possible. dunim ;) :roll:
tak konecene mi zas jde net. ocekavana vyhra nad pens a dnes asi prohra s Philthy ale divat se budu. V brane moose, RW se pusnou neucasti Napalma o jedno vpred. No uvidime jak to pujde. Snad udelame prvni snuru tri vyher za sebou po delsi dobe (asi rok)
megaton píše:tak konecene mi zas jde net. ocekavana vyhra nad pens a dnes asi prohra s Philthy ale divat se budu. V brane moose, RW se pusnou neucasti Napalma o jedno vpred. No uvidime jak to pujde. Snad udelame prvni snuru tri vyher za sebou po delsi dobe (asi rok)
TGfireandice Zharkov is out today for Devils because he is ill. With Palmieri (upper body) also out, D Anssi Salmela will dress and play wing

:lol2: oh boy, here we go...
Getzo5 píše:
megaton píše:tak konecene mi zas jde net. ocekavana vyhra nad pens a dnes asi prohra s Philthy ale divat se budu. V brane moose, RW se pusnou neucasti Napalma o jedno vpred. No uvidime jak to pujde. Snad udelame prvni snuru tri vyher za sebou po delsi dobe (asi rok)
TGfireandice Zharkov is out today for Devils because he is ill. With Palmieri (upper body) also out, D Anssi Salmela will dress and play wing

:lol2: oh boy, here we go...
hehe 4. utok Mair- Ses - Salemela bude budit hruzu :D (predpokladam ze se tedy RP presune take vys)
AndyF píše:To abysme zapli aspon na 70% :?
Ne, tak 30% opravdu stacit nebude :hroza:
tak dnes snad Clemmera dame, uz me zacina rozcilovat :D jinak jeste ke vcerejsimu zapasu, Tallinder hral dobre a zda se ze to nebyla uplne nahoda, jelikoz je zapas od zapasu lepsi a hraje tak jak jsme cekali ze hrat bude. Vcerejsi experiment s Tedym vedle Kovyho se podle me moc nepovedl. prijdou mi typove dost podobny a moc vhodne se nedoplnovali. Nekde jsem cetl ze pro PO by bylo treba udelat snuru 28-7 a jeste by nebylo nic jisteho. Je to utopie ale dokad bude zit jen teoreticka sance budu verit.

Dalsi co me napada, je ze s tim jak hrajeme lip by mohl rust i zajem o hrace, kdo vi treba by nekdo chtel Rolstona, kdyz se mu ted v Dinosaur line dari. Moose hral vcera opravdu skvele a pokud se nekomu zrani nebo neuzdravi brankar (Det) treba bude zajem i o nej. Arnottova cena asi neroste ale ani neklesa a Wash by mohl projevit zajem o vetsiho centra se zkusenostmi.
souhlasím Megatone: Tallinder mě včera nehorazně překvapil....rozhodně nejlepší jeho výkon co jsem letos viděl... Teddy si s Kovym časem určitě zvyknou jestli budou hrát spolu... Tedenby je hráč který má smyls pro kombinaci a společně s Kovym jsou taky rychlí bruslaři takže podle mě toto spojení může fungovat. Moose včera co předváděl to bylo něco neskutečného. Chytil 3 jisté goly a hlavně díky němu jsme vyhráli.
Dneska bohužel neuvidím zápas s Pantery tak kdyžtak pak někdo hoďte obsáhlejší info o zápase
Obrázek

Can we make it happen? :giggle: Čaká nás Detroit, náročný za každých okolností, ale oslabený. Netreba mať veľké oči, každopádne by sme zabrať mohli, momentálne nám ide.

Believe :!: (in saving face, not making the POs)

Win for Dougie Hamilton! :D
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS