Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

cepi píše:inak nas byvaly hrac Alberts nechcel byt teda moc kolegionalny :) holt, ak nestojis na tej spravnej strane smola :box: :modrina:
:D
No, před tou hromadnou bitkou se tedy Savard moc férově nezachoval a vůbec se nedivím, že na něj Alberts vystartoval! Komu by se líbilo, kdyby ho někdo "valchoval" hokejkou přes záda a navíc se přihnal do souboje jeden na jednoho...
habs píše:
cepi píše:inak nas byvaly hrac Alberts nechcel byt teda moc kolegionalny :) holt, ak nestojis na tej spravnej strane smola :box: :modrina:
No, před tou hromadnou bitkou se tedy Savard moc férově nezachoval a vůbec se nedivím, že na něj Alberts vystartoval! Komu by se líbilo, kdyby ho někdo "valchoval" hokejkou přes záda a navíc se přihnal do souboje jeden na jednoho...
pozor habsi, ja som si tu situaciu omrkol viackrat a hned z uvodu je jasne vidiet ako sa Savvy zastal Sturmyho, ktoreho Alberts nechutne atakoval zo zadu..hlava o mantinel kuva!!! :evil: sa mi ratalo ako ho Savvy ihned hokejkou premasiroval..!..stastie, ze sa Sturmymu nic neprihodilo..a aby toho nebolo malo Alberts si tam este povyskocil na Zeeho, ako handra vsak posluzil idealne :cool:
Obrázek
ako keby nevedel, ako to dopadne, sa mu teda čudujem... :D
Souhlas s Habsem. Ať se zastával jak se zastával, to že ho řezal hokejkou ze zadu mi ferové zrovna nepřijde, kdyby ho chytil do kravaty a odtrhnul tak neřeknu ani slovo ;) A to nechutně atakoval mi přijde taky přehnané, Sturm byl v předklonu a očividně moc stability neměl, Alberts se jen otočil a přistrčil ho, kdyby do toho Sturm nešel tak bezhlavě , tak je to standartní postrčení rukama, které jde vidět x za zápas. Tyhle zákroky vyplynou ze hry a nepřijdou mi jako úmyslné, prostě neštastná schoda okolností...
podla mna to malo daleko od cisteho zakroku, ci hitu...stastie pre Marca, ze tak akoby zakopytl trosku a tak sa vyhol priamemu narazeniu hlavy na mantinel...Sturmy sa vylize z 2 vaznejsich zranenia uz mohol mat na krku dalsi...to se sa tam Savvy pripietol holt, tak to to proste citil :D videl zakrok zo zadu na hlavu, takze konal asi tak, ako keby podobny zakrok poriesil niekto iny a ak to tak môzem nazvat vratil pozicane, pricom Alberts je ponekud ina vahova kategoria...jednou zaverecnou vetou, je fajn, ze sa to nakoniec skoncilo bez ujmy na zdravi na oboch stranach :frajer2:

Obrázek Lucicova päst v akcii :cool:
Nemyslel jsem to tak, že to byl čistý zákrok, ale nic umyslného ani zákeřného to nebylo i když to mohlo dopadnou špatně. Bitky jsou velmi dobré a čistí atmosféru mezi hráčema, pořád lepší si dát do držky na ferovku, než se někde přizabít u mantinelu ;)
:-O Mike Komisarek :roll: :roll:
The biggest surprise among the Canadian has just been this big defender's decision to turn back to the organization. He was right. But the reality is that Toronto was not his choice. He has done everything to convince the Bruins the first of July, but the formation of Boston has not budged because his demands were too high. Eventually he accepted a 5-year contract that will bring him $ 22 500 000. He had reason to look toward Boston. But knowing that Boston would not be in the race, Montreal would have been a more logical choice, especially in the short term. Time will tell if he was right.
hehe, to by uz bola nuda :D takto sa tesime na listky, Kessyho, ci vzajomne strkanice Looch vs. Komi :fight:
NEWS: Milan Lucic dnes podpisal 3-rocny kontrakt takze do sezony 2012-13 je nasim hracom.

Vidno ze GM nenechava nic na nahodu a uz teraz pracuje na dalsej sezone... dufam ze v dostatocnom predstihu pred. 1.julom si udrzime aj Marc-a Savard-a.
Kower píše:NEWS: Milan Lucic dnes podpisal 3-rocny kontrakt takze do sezony 2012-13 je nasim hracom.

Vidno ze GM nenechava nic na nahodu a uz teraz pracuje na dalsej sezone... dufam ze v dostatocnom predstihu pred. 1.julom si udrzime aj Marc-a Savard-a.
:clap: :clap: Obrázek :clap: :clap:

som veelmi zvedavy na detaily, teda tie financne :) inak som zostal prekvapeny, ze nam ani poriadne nezacala sezona a Chia uz kona :thumbsup: super, Looch to ma vo vrecku, uz sa môze plne sustredit na vykony, hadam mu to tam konecne zacne padat a zaroven mi tym pomôze vo fantasy :)

k Savvymu niet co dodavat, pre nas nenahraditelna postavicka, tak hadam si skôr ci neskôr precitam v jeho pripade to iste ako v tom Milanovom :yes:
Tak slusne si zarobi... $12.25 million, cize $4,083,333 na rok. No bude to teraz dost tazke udrzat Wheeler-a a aj Savard-a.
Super sprava :clap: Lucic je Boston!

Nepozdava sa mi len vyska kontraktu. V dnesnej NHL dostavaju mladi hraci strasne vysoke platy :? Par sezon dozadu by sa uspokojil s polovicou. A veterani teraz hraju za almuznu, vid. Recchi.
cepimu a spol :D

Obrázek
Nejsem nějak znalec vašich poměrů, ale ty 4M cap hit se mi zdá teda sakra hodně. Pokud Lucic dostane takový kontrakt, tak co pak musí dostat po sezoně takový Savard? Nehledě na to, že dostal víc jak Krejčí třeba....to teďka při každém dalším podpisu budou hráči říkat něco ve stylu "Tak když Lucic dostal tolik, tak mě můžete taky přidat ne?"
Vedle tohoto vypadá teď Kesselova smlouva (5.4M) u Leafs dost dobře :)
to sa hodí aj do topiku "Muži" kika a spol. budú mať radosť... :D

WildCelt píše:cepimu a spol :D

Obrázek
Vraj si tento obrazok zavesili hraci Ducks v kabine pred dnesnym zapasom.... dnes moze byt na lade veselo :box:
Hmmm... dnes sme podarilo rovnako otrasny vykon ako proti Capitals.... prva tretina bola plne v nasej rezii ale skvely Hiller udrzal Ducks v hre. Dalsi priebeh bol uplne slaby z nasej strany, presilovky uplne na nic, ved sme sa pomaly ani nedokazali udrzat v utocnom pasme na viac ako 10 sekund.... frustraciu z tohto stavu nakoniec Julien riesil tak ze v zavere hrali presilovku Bitz- Begin- Thornton

Tak ako som pisal pred zaciatkom sezony, nasim slabym miestom je obrana: Ference - Wideman hraju tak na urovni 6. a 7. obrancu v time... Ference sa radsej v lete mal venovat treningu ako politikarceniu v hracskej asociacii... inak tento tyzden pod tlakom z pozicie zastupcu Bruins odstupil... snad sa konecne zacne venovat svojej hre... inak tiez som cital spravy ze najradsej by sa ho Bruins zbavili ale ziaden tim o neho nemal zaujem. Dufam ze za tymito nasimi nevyrovnanymi vykonmi nie je prave zla atmosfera v kabine sposobena letnymi machinaciami v hracskej asociacii.

Thomas tiez dnes nemal ziaden super zakrok- chytil vsetky lahke strely ale co bolo trocha lepsia sanca skoncilo v nasej brane.
Jak uz jsem psal na chatu, obrazek hrace Ducks hrace urcite pobavil.... dokonce tak ze se smali i po zapase :)
Kower píše:Hmmm... dnes sme podarilo rovnako otrasny vykon ako proti Capitals....
Tak koukám, že už jste na tom s tím "výpraskem" skoro stejně jako my... :) A zrovna včera jsem na vás vsadil... :-(
Selly8 píše:Jak uz jsem psal na chatu, obrazek hrace Ducks hrace urcite pobavil.... dokonce tak ze se smali i po zapase :)
Jo, dost dobrý :good: ...
hm, co dodat k takemu to vyprasku..omrkol som hajlajty a za prvu tretinu komplet nase akcie..som si myslel, ze to tam pekne golovo poupratujeme a zvysne II sa budu dohravat..no za zvysne II tretiny sme si nepipli a chudak Timmy sa mohol v branke aj poskladat...chalani mu teda moc nepomohli :thumbsdown: zlomovym momentom bola podla mna vyuzita presilovka 5:3 v podani hydinky, po ktorej sme 2x inkasovali a potom sa to uz s nami viezlo..proti ostrovanom to vidim na Raskyho nech mi aj nejake bodiky nahra do yahoo :)

pobavili ma 2 situacie a to nase presilovkove zlozenie 4 lajny :cool: a zaverecny gol v podani Perryho...sn Timmy kryje, no a par sekund na to, puk predsa len v branke :eek2: ...mi to prislo, ako keby po prvom zakroku puk odskocil do hladiska a frustrovany fanusi ho hodze Timmymu za chrbat :lol2: v zavere znelo arenou zasluzene bucanie

Obrázek

k Ferencovi, urcite sklamanie, je konecne zdravotne fit a nic moc, pricom som si ho celkom za tie roky u nas oblubil...jednoznacne spravne rozhodnutie opustit hracsku asociaciu a plne sa venovat Bostonu..!..som presvedceny o tom, ze sa Andrew prebudi..kazdopadne chyba mi tam Wardo..

zaujimavost ohladom Savvyho...Chia uz v zakulisi co to so Savvym podebatoval, riesili tak namatkovo rôzne varianty, vratane 3 rocnej zmluvy zmluvy v hodnote 6,5 miliona dolarov na rok..samozrejme, to su len take uvahy, ci dohady, Chia pripomenul, ze to nebude jednoduche (vid. Wheeler,Rask, Bitz,Stuart) no urcite bude jednou z jeho najblizisch priorit..Savvy dodava "Musime byt trpezlivi. Toto je miesto, kde by som chcel zostat, ak je to mozne. Dufam, ze sa to stane." :thumbsup:
dnes by si mohli odbit svoju tohto sezonnu premieru Tuukka Rask + obranca Johnny Boychuk..proti ostrovanom povinne 2 body :!:
cepi píše:dnes by si mohli odbit svoju tohto sezonnu premieru Tuukka Rask + obranca Johnny Boychuk..proti ostrovanom povinne 2 body :!:
Na ten hokej sa neda pozerat... ak si pamatas na sezonu ked bol couch Lewis tak presne takto hrame teraz- myslim ze je na case posadit resp. aj poslat na farmu niektorych hracov ktorym asi stupla slava do hlavy minuly rok...
Uprimne musim priznat ze dnesnu vyhru sme si nezasluzili... okrem bodov trener asi s nicim spokojny nebude. Nechapem co sa tam deje ale nasi hraci do cca polovice 3. tretiny vyzerali uplne ako iny tim ako ten v zavere... a vsetko sa to zacalo ked Zdeno vysiel do utoku po com padol nas 1. gol, potom zasluzene skoroval nas 4. utok a vyrovnali sme nahodnou strelou od modrej.

Bez blizsieho komentara len napisem hracov ktori bojuju a tych co treba prebudit.

Hraci s nasadenim: Savard, Sturm, Chara, Morris, Ryder, Bergeron, Recchi, Kobasew (s tym ze Chuck ma zatial slepe naboje), Stuart a samozrejme cely 4. utok

Hraci na prebudenie: Lucic (par krat sa ukaze ale inak hra slabo a vobec nie je zohraty so Savardom a Sturmom), Wheeler- myslim ze jeho napad pribrat 10 kil pocas leta nebol najrozumnejsi (spominate na meno Bochenski? dufam ze nedopadne ako on). Wideman, Ference, Hunwick- dnes bolo vidno od nich snahu ale vela chyb a slaba podpora utoku.

A este som zabudol Krejciho- vidno ze dlho nehral a bol zraneny... ale verim ze casom sa rozohra do skutocnej formy.

P.S.: Viem ze je to len 4. zapas ale mne ide o pristup hracov k zapasu... ak sa to podoba na verejne korculovanie tak ma to normalne zdviha z gauca a neprijemne to pripomina casy pod treberom Lewis-om.
Katastrofalne vykony pokracuju. Trocha nas prebral az nas prvy gol - v 52. minute! Dovtedy si s nami Isles robili co chceli.

Wideman - upper body injury
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS