Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Dolezite su vykony na lade a nie to, kolko poharikov hrac vypije. Myslim si, ze Dry Island bola totalna hlupost. Ak chcel Laviolette utuzovat kabinu, mal to robit inym sposobom.

Ku Carterovi. Ak bude robit hluposti, kabina mu to nezozerie a Arniel mu da pocitit co preto.
To je síce pravda, ale prečo zvyšovať rizikovosť opaku a znižovať morálku? Akokoľvek by som s tými pravidlami nesúhlasil, ako profesionál by som ich hádam mal rešpektovať, obzvlášť ako vrcholový športovec... tie pravidlá tam z nejakého dôvodu sú a ak pre nič iné, tak pre tímovú spolupatričnosť by sa ich mali hráči držať. Hádam nechceme obhajovať aj to...
Len vravim svoj nazor na Dry Island, na jeho zbytocnost, ked uz to ale raz trener spravil, hraci to samozrejme maju respektovat. Na druhej strane si myslim, ze hraci su profici, vedia, co si mozu a co nemozu dovolit. Takymto sposobom sa kabina nema utuzovat.
Na druhou stranu Dry Island Lavička vyžadoval, třeba v době kdy přebíral zdecimovaný tým po Stevensovi (nejsem si ale stím jistý, jen si matně něco vzpomínám) a jako určitý impuls to jistě je... Nemyslím si, že Dry Island má nějaké pozitivní dopady na tým, ale na druhou stranu je naprostá pravda, co píše Getzo. Hráči musí respektovat nařízení trenéra a pokud to nerespektují zrovna největší hvězdy týmu, tak to na morálce moc nepřidá a spíše to tým nahlodá. Minimálně z Richardse se stala dobrá mánička a nabubřelec, přesný opak toho, co ho zdobilo v prvních sezonách...

Další věc, která jasně naznačuje, že Mika ani Jeffa neměli v kabině moc v lásce je to, že řeči o jejich chlastání vyšly z kabiny ven.

Chlapi já se tak těším na novou sezonu !! Jágr, Shenn, Bryz,Voráček, Simmonds!!!! vaaaaaaau ještě kdyby zahvězdil Couturier a jupíííííííí...
Můj tip na složení formací v příštím ročníku :)
1.Formace - Riemsdyk, Giroux, Jágr ; Pronger, Carle
2.Formace - Hartnell, Briere, Voráček ; Timonen, Coburn
3.Formace - Nodl/posila, Schenn, Simmonds ; Lilja/Bartulis, Meszároš
4.Formace - Shelley/Talbot, Betts, Nodl/Talbot
Už se nemůžu dočkat nové sezony, především na přesilové hry :-) Jágr na pravé straně a Pronger na modré. To bude lahůdka :cool:
mt-svk píše:Len vravim svoj nazor na Dry Island, na jeho zbytocnost, ked uz to ale raz trener spravil, hraci to samozrejme maju respektovat. Na druhej strane si myslim, ze hraci su profici, vedia, co si mozu a co nemozu dovolit. Takymto sposobom sa kabina nema utuzovat.
Mozno keby nebol Dry Island, Carter s Richardsom su este stale v time... :sarcasm: Nemozes tvrdit ale, ze ostrov je zbytocnost, zrejme sa tam ozaj nejednalo o jedno pozapasove pivko. Tito ludia dostavaju od svojho timu-zamestnavatela miliony a mali by podobne pravidla dodrziavat. No a co, ze sa jedna o ich volny cas? Ako kapitan a jeho asistent by mali ist prikladom. Pozitivnym samozrejme. Nie takym, ze ich cisla na tabuli nebudu ako prve :lol2: Od novej sezony sa to uz asi nebude volat Dry Island, ale "List of players wanting to leave" :D
Inak mna by viac zaujimalo, ktori dvaja hraci toto vyniesli (dufam, ze to boli ti odchadzajuci...Leino a Boucher :ja_neviem: ) pretoze mat v time stale takychto donasacov by som veru nechcel. A aj by ma zaujimali tie cisla (okrem 17 a 18), ktore na tabuli chybali.

neis: tiez za tesim, kazdeho jedneho noveho hraca si budem zo zaciatku vsimat velmi pozorne.
Jagr- urcite ma obrovsku motivaciu dokazat, ze stale na to este ma. Ja verim, ze tomu tak je, len je otazne, ci bude schopny vydrzat 82zapasov + :?:
Schenn- ako centerpiece trejdu za Richardsa si viem predstavit, aky bude nanho vyvyjany tlak od medii, narocnych fanusikov flyers...nie moc dobre pre 19rocneho chlapca. Dufam, ale ze si s tym poradi a zastane si svoju poziciu tretieho centra (kde sa predpoklada, ze by mal od zaciatku sezony nastupit). Talent na to ma.
Bryz- podobne ako prvi dvaja, ma co dokazovat. Ak sa mu nebude darit, viem si predstavit, ake peklo bude prezivat. Predsa len v prvej sezone berie 10M...
Voracek- priznam sa, neviem velmi co od Kuba ocakavat. Cital som nazory, ze vo flyers by sa mu malo darit viac ako v defenzivnom time džikits, ale tam uz predsa dostaval slusny priestor. Ako playmaking winger ku Brierovi a Hartnellovi sa mi ale velmi hodi. Uvidime, ci si to bude mysliet aj Lavy. Inak Kubo ma stale len 21, takze potencial tam rozhodne je.
Simmonds- nanho sa neskutocne tesim :clap: myslim si, ze bude oblubencom fanusikov od prveho zapasu. Zatial len do tretieho utoku ku Schennovi a :?: (Nodl, Wellwood, Talbot :ja_neviem: ), ale verim, ze v horizonte niekolko rokov by mohol nahradit v time Hartnella a jeho 4.2M zmluvu, kedze sa mi zda, ze maju vcelku podobny styl hry.

Tesim sa :wave:
Flyers24.blog.cz píše:Můj tip na složení formací v příštím ročníku :)
Už se nemůžu dočkat nové sezony, především na přesilové hry :-) Jágr na pravé straně a Pronger na modré. To bude lahůdka :cool:
Vitam noveho fanusika medzi nami :thumbsup:
So zostavou, co si napisal, suhlasim. Aj ked namiesto Shelleyho by som tam radsej videl Sestita/Rinalda, ale tiez si myslim, ze Shelley tam odohra najviac zapasov. Inak s posilou velmi nerataj, pretoze uz nemame skoro ziadny cap space. Iba ak v ramci nejakej vymeny, ale myslim si, ze Homer s prekvapeniami uz ( :modlenie: ) skoncil.
A ozaj Lilja/Bartulis - u mna vyhrava Bart.
kajo píše:
Flyers24.blog.cz píše:Můj tip na složení formací v příštím ročníku :)
Vitam noveho fanusika medzi nami :thumbsup:
So zostavou, co si napisal, suhlasim. Aj ked namiesto Shelleyho by som tam radsej videl Sestita/Rinalda, ale tiez si myslim, ze Shelley tam odohra najviac zapasov. Inak s posilou velmi nerataj, pretoze uz nemame skoro ziadny cap space. Iba ak v ramci nejakej vymeny, ale myslim si, ze Homer s prekvapeniami uz ( :modlenie: ) skoncil.
A ozaj Lilja/Bartulis - u mna vyhrava Bart.
Díky :) Se vším souhlasím. A s tím cap hitem. Laperriere už oznámil, že tato sezona byla jeho poslední. Takže by se měl pak zapsat na listinu dlouhodobě zraněných hráčů a pak by byli volné cca dvě mega po stropem. Můj tajný sen byl Prospal na levé křídlo třetího útoku, ale teď už ani nikoho sám nechci.
Stillman je voľný, očividne sa oň nik netrhá. Vo veku 37 rokov už bude brať paycut a stále to v sebe má...len návrh, ešte posilňovať vás vidieť nechcem ani náhodou. :lol2:
Getzo5 píše:Stillman je voľný, očividne sa oň nik netrhá. Vo veku 37 rokov už bude brať paycut a stále to v sebe má...len návrh, ešte posilňovať vás vidieť nechcem ani náhodou. :lol2:
Ze Stillmana (úpřimně) nemám dorbý pocit. Pročpak nás nechceš vidět posilovat :yahoo: ?
Môžem sa spýtať prečo?
Getzo5 píše:Môžem sa spýtať prečo?
Tak když týmy o něj nestojí, tak v tom asi něco bude. A vedle Schenna se Simmondsem mi prostě nesedí. Ale pokud by vzal třeba 1,3 mil. USD na rok, tak třeab risknout a když se nebude dařit, tak čtvrtá lajna nebo role 13.hráče.. Ale podle mě už Holmer nebude posilovat. A jako třináctému útočníkovi bude dávat šanci mladým (Couturier, Lepisto, Welwood, apod.) PS: Odpověz na to, proč bys nás nechtěl vidět posilovat :wave: ?
To je dôvod tvojho pocitu? Je to veterán, hral v southeastern, do deadline je ďaleko. Určite tam rozhovory sú, poukázal som len na fakt, že logicky, ako teplé rožky nezmizol. Je to 3rd liner, tímy taktizujú ako každé leto. Bol by k mladým ideálny. Sledujem ho momentálne viac nakoľko robím retrospektívu DeBoerovej sezóny, takže viem, prečo som to meno vytiahol.

Couturier ako 13. útočník? :cool: :giggle: (kto pochopil, pochopil)

A na rečnícke otázky sa odpovede nedávajú, mladý priateľu. :)
Vítám nového fanouška!! :oslava: Jen doufám, že jsi pravý fans Philly, nikoliv jen Jágrofil ;)
Getzo5 píše:To je dôvod tvojho pocitu? Je to veterán, hral v southeastern, do deadline je ďaleko. Určite tam rozhovory sú, poukázal som len na fakt, že logicky, ako teplé rožky nezmizol. Je to 3rd liner, tímy taktizujú ako každé leto. Bol by k mladým ideálny. Sledujem ho momentálne viac nakoľko robím retrospektívu DeBoerovej sezóny, takže viem, prečo som to meno vytiahol.

Couturier ako 13. útočník? :cool: :giggle: (kto pochopil, pochopil)

A na rečnícke otázky sa odpovede nedávajú, mladý priateľu. :)
Couturiera jsem nemyslel tak jak jsem napsal. Jen, že když se zraní např. Briere/Schenn (nedej bože) na měsíc, dva, tak že Couturier může být tím kdo bude hrát centra ve třetí lajně. Ale nechci to přivolávat, takže o tom už psát nebudu radši :D
neis píše:Vítám nového fanouška!! :oslava: Jen doufám, že jsi pravý fans Philly, nikoliv jen Jágrofil ;)
Díky. Jágrofil fakt nejsem :wink:
Neviem, ci by sa dal Couturier povolat z juniorky, ak by tedamal byt len zaskok. To potom skor niekoho z farmy.
Stillman to v sebe este still ma, o tom sa nemusime bavit, na tu jednu sezonu by som ho hadam aj bral. Ale my ozaj nemame nanho (podla capgeeku mame nieco okolo 200k cap space) v tretom utoku aj tak nakoniec skonci Nodl/Wellwood, mozno Talbot a takisto netreba zabudat na Reada, ktory sa v dobrom svetle ukazal v novacikovskom kempe a takisto aj v tych par zapasoch, co odohral v slabuckom Adirondacku, kde bol najlepsi utocnik.

Ale neviem, ako je to s tym Lappym. Nie je to tak, ze pokial je hrac na listine dlhodobo zranenych hracov a chces, aby sa jeho plat do cap hitu neratal, musi sa ten hrac "tvarit" tak, ze sa chce este po dolieceni vratit spat na lad? (a v Lappyho pripade to tak nie je) :ja_neviem:
kajo píše:Stillman to v sebe este still ma, o tom sa nemusime bavit, na tu jednu sezonu by som ho hadam aj bral. Ale my ozaj nemame nanho (podla capgeeku mame nieco okolo 200k cap space) v tretom utoku aj tak nakoniec skonci Nodl/Wellwood, mozno Talbot a takisto netreba zabudat na Reada, ktory sa v dobrom svetle ukazal v novacikovskom kempe a takisto aj v tych par zapasoch, co odohral v slabuckom Adirondacku, kde bol najlepsi utocnik.

Ale neviem, ako je to s tym Lappym. Nie je to tak, ze pokial je hrac na listine dlhodobo zranenych hracov a chces, aby sa jeho plat do cap hitu neratal, musi sa ten hrac "tvarit" tak, ze sa chce este po dolieceni vratit spat na lad? (a v Lappyho pripade to tak nie je) :ja_neviem:
Přesně to si myslím i já, proto i mě se zdá divné jak se o tom všude píše. Ale tak kdyby oznámil konec kariéry prostě oficiálně, tak se jeho cap hit vymaže i tak ne? To by na podpis Stillmana stačilo. Mezi capgeekem a nhlnumbers je rozdíl v tom, že na cap mají započítané Schenna a na nhlnumbers nemají. :ja_neviem:
Ja bych utopil Shelleyho na farme ten hrac ma minimalni prinos a misto nej bych klidne vzal Stillmana , musime si uvedomit ze mame kopec mladych a Stillman by byl jiste prinos :)

Jinak Dry island tak Richards s Carterem podle me vazne nedavali jedno pivko ale normalne ve velkym nalejvali + Richard jen z nej desnej frajirek tedka a nevidi si do huby a Carter udajne soustal zenu Hartnella tak asi tak.
Obrázek

Už sa tak Carterovi nečudujem...už sa čudujem jej. :sarcasm:
Jodyho nechápu doteďka...on neumí prakticky nic a prachy má neskutečné na to, jaká je to nula...V dnešní době nemají bitkaři v týmech co dělat, když vůbec neumí hrát hokej. Bitkaři ano, ale musí umět i něco zahrát ideálně v obraně, potom jsou velkým přínosem. Ale platit mega hráči, který je "starý" a dostane se na led max. 6minut za zápas a to ještě prosedí na trestné?? Šílenost!! Stejně tak jsem rád za odchod Carsyho. Jednu dobu jsem ho měl sice hodně rád, ale letošní sezona ukázala, že je to prostě labil a rozhodčí jsou na něm vyloženě zasedlí a proto chodí na trestnou za naprosté voloviny...

Holmyho někdy nechápu...nepodepíše Poweho nebo v minulosti Ashama a nechá v týmu takové loosery a dokonce přivede Lilju. Nodl se mi taky vůbec nelibí a kontrakt dostal...hold GM asi ví co dělá... ale aby ho jenom nešpinil, tak třeba Talbot se mi hodně libí a ani jeho výše smlouvy mi nějak nevadí. ( jen tak mimochodem víte jak dopadl ten problém s jeho kontraktem??)
neis píše:Jodyho nechápu doteďka...on neumí prakticky nic a prachy má neskutečné na to, jaká je to nula...V dnešní době nemají bitkaři v týmech co dělat, když vůbec neumí hrát hokej. Bitkaři ano, ale musí umět i něco zahrát ideálně v obraně, potom jsou velkým přínosem. Ale platit mega hráči, který je "starý" a dostane se na led max. 6minut za zápas a to ještě prosedí na trestné?? Šílenost!! Stejně tak jsem rád za odchod Carsyho. Jednu dobu jsem ho měl sice hodně rád, ale letošní sezona ukázala, že je to prostě labil a rozhodčí jsou na něm vyloženě zasedlí a proto chodí na trestnou za naprosté voloviny...

Holmyho někdy nechápu...nepodepíše Poweho nebo v minulosti Ashama a nechá v týmu takové loosery a dokonce přivede Lilju. Nodl se mi taky vůbec nelibí a kontrakt dostal...hold GM asi ví co dělá... ale aby ho jenom nešpinil, tak třeba Talbot se mi hodně libí a ani jeho výše smlouvy mi nějak nevadí. ( jen tak mimochodem víte jak dopadl ten problém s jeho kontraktem??)
Dostane za každo usezonu rovných 1.800. Nijak z toho nedělali komedii. Jinak se vším souhlasím...
U Ashama a Darolla Powe jsem hodne zabrecel to priznavam ty hrace jsem chtel udrzet a kdyz koukam jaky pak podepsali smlouvy tak si rikam sakra proc to neslo ? proc ?
Mimochodom, neviete, ako hra Legein na farme?
12477 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES