Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

konečne bol Grubauer poslaný na farmu :good:
kajo píše:Nemozem inak, ale Erat ma na konte u vas jubilejnych 50 zapasov a stale len jeden gol :lol2:

To je stale nepochopeny? :(
k nám hravo zapadne. :ninja:
To je stale nepochopeny? :([/quote]k nám hravo zapadne. :ninja:[/quote]

tak ho ale berte, cim skor :)
Steve Oleksy (D) - Placed on waivers by the Washington Capitals... :-O :shock: :?

Tak to mě hlava nebere... :cry:
Tohle jsem fakt nečekal... Tohle má vyřešit naši mizernou situaci???
Dát na waiwers Steva Oleksyho, který je nejlepší z celého týmu ve statistice +/- ??? :thumbsdown: :thumbsdown:
J.R.-20 píše:Steve Oleksy (D) - Placed on waivers by the Washington Capitals... :-O :shock: :?

Tak to mě hlava nebere... :cry:
Tohle jsem fakt nečekal... Tohle má vyřešit naši mizernou situaci???
Dát na waiwers Steva Oleksyho, který je nejlepší z celého týmu ve statistice +/- ??? :thumbsdown: :thumbsdown:
:-O :-O :hroza:
takze budeme hrat s Carrickom, ktory na nhl nema este a s Erskineom, ktory na nu nikdy nemal...plus Grubauer poslany na farmu, tak ok, balime tuto sezonu uz v januari, aspon sa nemusime stresovat
Někteří fanoušci jsou vážně pro smích..
Guddy.44 píše:Někteří fanoušci jsou vážně pro smích..
Na smich je organizace Capitals.. (to ze se jejich fans zacinaj hadat mezi sebou je jen dusledek toho vseho a tresnicka na dortu) Jsem rad ze mi moje prognoza o prudkem padu Capitals vychazi (v tu dobu meli jeste 5 bodu naskok na PO).
What? Sorry Atlantik ale všude je to stejné. Jen nějaký fanda týmu, co má tým, co by se mu líbil. V každém týmu je něco, nikde to není dokonalé. Možná občasný chvilkový dojem. Já jen říkám, vyjma Jersey, kde to berou jak to berou jsou tu letos k vidění zajímavé (komické) situace. Tím myslím hlavně to odepisování svých týmů. Pro fandy Caps.. Vzpomeňte si na Carolinu. První polovina sezóny otřes a nakonec PO vybojovali. A tady to balíte už tehdy, kdy máte mizernou ztrátu na to PO. A o to tu de. Fandové top klubů. Jak nejsou zvyklí na neúspěchy, tak je zle.. Ale tohle už jsem jednou psal v topicu Detroitu..
Ono ani tak nejde o body a ztrátu na PO v této sezoně. Trochu fandům Caps rozumím a jejich frustrace má své opodstatnění. Sice se pořád tak nějak střídají výhry a prohry, ale asi všichni cítí, že pokud se udělá PO, tak to za moc stát nebude. A takhle to je u nich už x let, tak věř, že tě to přestane bavit. U Caps je to navíc vše pod jedním manažerem. U nás je taky hodně kritiky a jsme v tabulce poměrně vysoko a rozhodně bych neřekl, že je ta kritika neopodstatněná.
Tak mne osobne je nejake PO u riti s prepacenim..mne skor vadi kam tento klub smeruje, alebo, ze nesmeruje nikde a preslapuje na mieste...Caps nie je ziadn top klub, v tom klube len podlahli iluzii, ze patria medzi top kluby..mne sa nepaci vela krokov, ktore sa udiali za posledne obdobie a stale sa deju a ked sa k tomu vyjadrim, tak nepridem si smiesny...a ze tuto sezonu odpisali, skor to myslim tak, ze uz absolutne nerozumiem tomu co sa deje v tom klube a nebavi ma to uz ani sledovat..nejake PO a v nom vypadnutie v prvom kole je fakt nieco absolutne nepodsatne
Oleksy síce nie je najlepší D, ktorého Caps kedy mali a na nič lepšie ako 3. pár nebude mať (podľa mňa, aj keď ešte pred 2 sezónami hral v ECHL, takže ťažko povedať), no vždy, keď bol v zostave hral na 100% a je podpísaný na ligové minimum.

Keď sa pozriete na jeho stats, zmlúvu a obrany niektorých tímov v lige, tak si neviem predstaviť, že ho niekto neclaimne. Pre akýkoľvek tím by to bol ťah s nulovým riskom a potenciálnym ziskom lacného 6-7D.

V prípade, že sa tak stane mi určite bude chýbať :-(.

Grubauer na farme, je na čase aby Holtby ukázal kto je tu pán a umlčal tých, čo si myslia, že Caps majú "problémy s brankármi" :box:.
Tak já to tedy taky odepisuji, abych byl na stejné lodi. :giggle: Nebaví mě, že tento klub se nedostane ani do toho PO a bojuje každý rok o 1st round pick a že Tallon nic nedělá a ....
George McPhee je manažérom Caps už 17. rok.
Za tých 17 rokov (keď nepočítame 1., to aj tak nebol tím vybudovaný ním) vyhral 3 PO série.
Keď sa pozriete na sezóny 07-13, tak tam uvidíte niekoľko sérii, v ktorých Caps vyhrávali 3-X a nakoniec z toho bola prehra 4-3.
Za Capitals momentálne hrá asi najlepší strelec za posledných 10 (?) rokov, no aj tak neprišiel žiadny väčší úspech.
Od 07- sa na lavičke vystriedali 4 hlavní tréneri.
Na súpiske môžeme nájsť viacero preplatených hráčov.
McPheeho nenapadlo pred deadline vymeniť Ribeira alebo Semina, odišli ako UFA bez žiadnej náhrady.
Už niekoľko sezón sú problémy v obrane, no nepodarilo sa priviesť žiadneho poriadneho obrancu.
Forsberg bol vymenený za centra do 4. lajny a hráča, ktorý má svojim celkovým výkonom negatívny vplyv na tím (No nemôže za to iba on, ale aj McPhee/Oates) a zaberá 4.5M zo stropu.
Washington nikdy nevyhral SC.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Wa ... ls_seasons" onclick="window.open(this.href);return false;

Dlhodobejším fanúšikom by som sa ohľadom toho negatívneho postoja nedivil, majú dôvody na to chcieť zmenu.
No, já osobně "naše chlapce" neodepisuji... :yes:
Konec sezóny je ještě hodně daleko (konkrétně my 33 zápasů) a vždycky věřím do poslední chvíle, pokud je reálná naděje na postup. Jako třeba v sezóně 2007/2008, kdy jsme play off vybojovali v posledním zápase sezóny, nebo třeba předloni, kdy nám k tomu pomohla výhrou nad Buffalem Philla, které už o nic nešlo... :yes:
No je fakt, že s takovými vysledky, tam asi těžko dokráčíme... :cry:
Ale taky se klidně může stát, že se bude opakovat situace která nastala před deseti lety a dojde k výprodeji mužstva... :yes:
Tenkrát došla trpělivost majiteli klubu Tedu Leonsisovi a během 6 týdnů odešli Bondra, Jágr, Lang, Nylander, Gončar, Konowalchuk, K. Miller a sezónu jsme dohrávali se třemi obránci ve čtvrtém útoku... :roll:
Poté jsme získali v draftové loterii 1. místo a vybrali jsme Ovečkina (mohl to být taky Malkin) a po výluce (kdy jsme následujicí rok získali při draftu Bäckströma), začala nová éra Capitals... :yes:
Letos to bohužel začíná vypadat podobně... :yes: :yes: :yes:

Tak uvidíme, jestli se něco změní... :yes:
Jsem zvědavěj už na dnešní zápas proti Ottawě. V brance bude podle mě začínat Neuvirth a jen doufám, že nebude střídanej hned po první třetině... :-D :-D

GO CAPS GO!!!!!!!!!!!!
Tak aby som sa k tomu vyjadril..Parda to napisal uplne dokonale. Mne nejde o PO, ja chcem aby tento team raz vyhral SC..pri McPheem na to uz cakam 17 rokov (presne tak dlho som fanusik Caps) si myslim ze mam na to pravo po takom case ziadat zmenu. A ak niekto sleduje skoro kazdy zapas a ma kus sebareflexie, tak mu musi byt jasne ze na ten cup proste nemame.

Aby som to dokoncil. Neviem o akej prognoze Atlantik hovoris, ale co som cital tvoju prognozu naposledy (pri tom 5 b naskokuna na PO) tak si tu spekuloval koho v PO dostaneme a ze by si bol rad za seriu WSH - Pitt, lebo vam herne sedime.
No a ten presun Oleksyho :hroza: To je hrac s ktorym by som pocital ako GM. Za tie peniaze predvadza neskutocnu obetavost, jeden z mala v obrane co vie pritvrdit (aj sa pobit), spolahlivy dozadu. Najlepsi +/- v teame, 4 najproduktivnejsi obranca (keby odohral kazdy zapas tak je spolahlivo 3) Ja fakt nechapem cim si to zasluzil.
http://www.russianmachineneverbreaks.co ... ashington/" onclick="window.open(this.href);return false; :-( ..to mozno pride ludom divne, ze nam je smutno za takym priemerakom, ale ja som s ho fakt oblubil a neviem preco v tej nasej obrane nemohol hrat dalej, to tam fakt chceme hrat s Carrickom a Erskineom?
nezapada do nasej koncepcie.., lebo nema -13 ako Green, narozdiel od Erskina je rychlejsi ako hovnocuc, v porovnani s Alznerom trafi branku z 3m a ma charakter asi ako malokto v nasom teame.
#Caps lines at am skate today: 90-19-20, 10-21-42, 25-84-16, 24-83-43. Ovechkin game time decision.....to mohol aspon Erata dat s Grabom..
D Steve Oleksy has cleared waivers and will be sent to Hershey.

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
XruC píše: Aby som to dokoncil. Neviem o akej prognoze Atlantik hovoris, ale co som cital tvoju prognozu naposledy (pri tom 5 b naskokuna na PO) tak si tu spekuloval koho v PO dostaneme a ze by si bol rad za seriu WSH - Pitt, lebo vam herne sedime.
Uz tehdy jsem videl ze na to nemate, ale ostatni byli jeste horsi.. Columbus jde strasne nahoru a jim jsem veril od zacatku (viz prispevky v jejich topicu) a pak je tu PHI a NYR. Nejsem si ani jistej jestli jste lepsi nez Isles nebo Jersey, Caroline prilis neverim. Vidim vas nekde na 5-6 miste v divizi.

Tu prognozu jsem daval vickrat, napr. uz na chatu tady 24.12., tusim ze pri rozhovoru s Ronem a Andym.. Taky pred vasim zapasem s nama minulej tyden v topicu PIT, tehdy jste byli jeste relativne v pohode na 2.miste v divizi ale prohrali jste 3 zapasy v rade pricemz ostatni bodovali..

A taky v topicu NYR jeste pred dvema tydnama:
Atlantik píše:Asi si to kluci zaslouzej, aby se tu neco napsalo.. Po tom co jsme Manhattan vypraskali my s AHL sestavou 5:2 si zorganizovali hracskej meeting, kde to udajne vrelo. Dalsi den pak totalne zmasakrovali Toronto venku 7:1 a to mohlo byt i vic, byla to kanonada od 1.minuty az do konce bez prestavky (50 strel, vetsina z nich sanci). Pak sice prohrali zajimavy a kvalitni zapas s Columbusem na najezdy, ale ted v Chicagu(tohle ja neprehlizim!) opet vynikajici vykon a big win 3:2. Pri pohledu na jejich sestavu by to zas nemelo nikoho tolik prekvapit, jen je otazka jestli je to jen nahoda, nebo konecne zacnou hrat..

Proc to tu pisu.. nebudu tu nic predstirat, Flyers jdou nahoru a vypadaji seriozne, proto by se mozna celkem hodilo kdyby i Rangeri zacli slapat a nasledovali cestu Flyers s tim ze by se pak tihle dva stretli v 1.kole PO. (2 vs 3 divizni matchup, Washingtonu totiz neverim ani nos mezi ocima)
Stacilo mi par vasich zapasu a pro porovnani par zapasu CBJ, NYR a PHI. Vsechno tohle jsem prognozoval jeste v dobe, kdy jste byli celkem bezpecne na pozicich playoffs.

Proti nam jste zahrali vynikajici zapas a to ze jste nebodovali byla podpasovka.. Kdyby jste hrali tak furt, tak nemate problem, ale jde o to ze vy jinak hrajete mizerne a to ze vase sestava je derava vidime vsichni.
Atlantik píše: Je to slozity.. Na jedne strane ma XruC jednu velkou pravdu v tom, ze takhle je to asi nejlepsi pro team (ze proste strili ze vseho). Na druhe strane se tu bavime o hraci, ktereho snad opet budou nominovat na Harta a to je podle me nonsens. Jedna vec je tech -10 (coz mimochodem neni nahoda, casto si vsimam ze po strele kterou napr. netrefi branku a je protiutok, tak on se vraci pomaleji nez ostatni). Ale je tu jeste zajimavejsi statistika, totiz ze ve hre 5 na 5 ma Ovie za 30 zapasu jednu jedinou asistenci (i to secondary).

Kredit ma za to jak se umi postavit do dobre pozice (at uz po bully nebo na presilovce) a pak za neskutecnou strelu. Pada mu to tam. Ten team to o nem vi a maj to hodne sehrany. Nicmene, kdyz vidim treba ceho jsou schopni Getzlaf s Perrym, Malkin s Crosbym, P.Kane atd.., nebo dokonce treba i Oviemu velmi podobnej Stamkos.. tam je to proste o mnohem vice faktorech.

Muj nazor na Washington je takovy, ze v PO budou ale podle toho co letos vidim to opet bude rychlej konec. V PO nestaci jen paradni presilovka a jeden hrac pravidelne strilejici z kazde mozne pozice. Skoro bych dal krk na to, ze Caps se budou pakovat v 1.kole, ale pak tam vidim ze jim staci skoncit na 2.-3. miste Metropolitu a budou mit za soupere nejake suplikanty :slap: (aktualne dokonce Canes, ale je to vlastne celkem jedno koho). Takze 2.kolo je maximum, 1.kolo by melo byt tak 60-40, mozna 55-45...

pockaj este sekundu
Atlantik píše:
Zdenko píše: Tu je presne napísaný dôvod prečo sa mi výkony v dvoch zápasoch pred tým páčili viac ako proti Tampe. Inak najpravdepodobnejší mi prídu v 1. kole (keď sa tam dostanú :-D ) zase Rangers :?. U Penguins to možno bude niekto z Atlantickej, pri tých kluboch, čo sú v Metre mi príde dosť pravdepodobné, že to nebude 4-4, ale 5-3.
:yes: Taky to tak nejak vidim.. Pro vas by to bylo takhle na 1.kolo dokonce vyhodnejsi nez pro viteze divize. Samozrejme je to jeste daleko, ale ja tak nejak doufam ze by jsme se letos mohli v PO stretnout (2.kolo). Caps jsou pro me jednak atraktivni souper, je to team ktery nehraje zakerne, byl by dobry hokej a v neposledni rade to na vas hodne umime. Proste idealni matchup (na druhe strane, takovehle reci se nemusej vyplatit, ale tak co, fakt bych veril..)
Nevadi mi, ze si zmenil nazor, kazdy ma na to pravo, ale ty napises raz tak, potom inak, vytiahnes co sa ti v danej chvili hodi a prezentujes sa ako do toho vidis.
Jo, to bylo jeste v dobe co Philla nevedela co hrat a Lundqvist poustel kazdou treti strelu.. S vama to nema nic spolecnyho, tam je to furt stejny. Tady mistni ti urcite potvrdi co jsem uz o Vanocich o vas prognozoval na chatu a v tu dobu jste byli na tom opticky vyborne. Takze neni to jen tak ze bych vyvozoval zavery z aktualni situace v tabulce, jen jsem potreboval videt trochu vic zapasu na to abych si stabilizoval nazor, o kterem jsem byl presvedcen uz v predstihu.

O tom, ze jste jen prumer jsem byl presvedcen uz tehdy a sam rikas ze je jedno jestli vypadnete v 1.kole nebo do PO ani nepostoupite, takze neni co resit.. Ted mas alespon motivaci v tom, ze kdyz to PO udelate, tak mi to muzes zas na oplatku splechnout do ksichtu jak jsem nemel pravdu.. :wink2:

PS: mimochodem, to ze jste muj dream souper na 1.kolo i nadale plati, stat se to muze, exlicitne to vyloucit nemuzu :yes:
4066 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS