Ja som neobhajovala čo urobil.Mal vyjadriť sústrasť,to je jasné a mňa to tiež sklamalomt-svk píše:Nechapem, co robi Asham vo stvrtej a Dupuis v tetej formacii. Podla mna by sa mali prehodit.
Kika, som zvedava ako budes hodnotit svoje vyroky ked vyjdes z puberty a prestanes byt zahladena (slusne povedane) do Crosbyho.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PITTSBURGH PENGUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Pri vsetkej ucte, ale rozmyslas co pises? Najprv tu pises co je fer-nefer, ze ta to trapi iba u Crosbyho a nepouzila si ho napr. na obete nehody, to je ine. Dobre, uznala si, ze si to prehnala. Potom sa ti nepaci, ze s Crosbyho robime udajne bezcitnu svinu, pritom my sme iba upozornili, ze by sa mal spravat inak. Ak je v tvojich ociach kazda kritika Crosbyho urazkou, potom je to Kika tvoj problem, ktory nas netrapi. Z vlastnych skusenosti viem, ze z toho vyrasties (mne tak niekto nieco v tvojom veku povedat na Patrika Sjoberga...
) . Tymto prispevkom to z mojej strany uzatvaram.
Nikde som nenapísala,že ma to trápi u Crosbyho a neviem odkiaľ to máš.To,že to iba u neho riešim neznamená,že u iných ma to netrápi.A keby ste na to iba poukázali,tak to beriem,lebo ste mali pravdu.Ale neverím tomu,že keby to aj urobil,nenašli by ste niečo iné,čo urobil zle.Toto vám len veľmi dobre poslúžilo.Ale tak čo už,môže si za to sámmt-svk píše:Pri vsetkej ucte, ale rozmyslas co pises? Najprv tu pises co je fer-nefer, ze ta to trapi iba u Crosbyho a nepouzila si ho napr. na obete nehody, to je ine. Dobre, uznala si, ze si to prehnala. Potom sa ti nepaci, ze s Crosbyho robime udajne bezcitnu svinu, pritom my sme iba upozornili, ze by sa mal spravat inak. Ak je v tvojich ociach kazda kritika Crosbyho urazkou, potom je to Kika tvoj problem, ktory nas netrapi. Z vlastnych skusenosti viem, ze z toho vyrasties (mne tak niekto nieco v tvojom veku povedat na Patrika Sjoberga...) . Tymto prispevkom to z mojej strany uzatvaram.
Tak toto nemá s pobláznenosťou nič, to je paranoia a z toho len tak nevyrastieš, bohužiaľ.Kika píše:Nikde som nenapísala,že ma to trápi u Crosbyho a neviem odkiaľ to máš.To,že to iba u neho riešim neznamená,že u iných ma to netrápi.A keby ste na to iba poukázali,tak to beriem,lebo ste mali pravdu.Ale neverím tomu,že keby to aj urobil,nenašli by ste niečo iné,čo urobil zle.Toto vám len veľmi dobre poslúžilo.Ale tak čo už,môže si za to sám
Crosby byl pred cca. dvema dny na nejake akci v New Jersey, dal tam nejake dodatecne rozhovory, pokecal tam se Stamkosem a napr. se tam vyjadril i k tragedii v Jaroslavli... Ja se snazim byt dost objektivni, ale tady se mi taky zda, ze se to s tou kritikou na Crosbyho zbytecne prehnalo. Jedna vec je, ze Shero hned na uvod tiskovky za cely team Penguins vyjadril svuj soucit, Crosby sedel vedle neho (jen na okraj, svuj statement k tragedii zverejnil na webu i Malkin). Druha vec je ten termin tiskovky, nekteri tady dokonce resili ze proc se to nepresunulo a tak... Ta tiskovka byla jen tak mimochodem vysilana v nekolika televizich v USA a v Kanade a byla dlouhodobe ocekavana, takze to fakt prelozit na jiny termin neslo... Zbytecne se to tady proste hrotilo pro nic. Vic to resit nechci, podle me ani o nic nejde.
Co se tyce poznamky mt-svk a k navrhu prohozeni Ashama s Dupuisem. Ja bych byl samozrejme jednoznacne pro, jenomze iluze si nedelam... Vim jake preference ohledne Dupuise a Ashama Bylsma ma, navic vim ze Dupuis ma dvounasobny plat nez Asham, proto jsem nic jineho ani necekal. Ja jsem vlastne uz i celkem spokojeny s dilcim uspechem, tedy ze Bylsma alespon deklaroval Ashamovi stabilni misto v zakladni sestave o ktere se nemusi bat, protoze loni ani nehraval uplne stabilne. Navic letos je tam u nas v nizsich formacich slusny natresk, treba takovy deklarovany prospekt Tangradi nema v tehle konkurenci vubec velke sance, Letestu taky neni jisty. Park, Williams, Jeffrey museji taky zabrat, alespon bude jistota ze ten kdo z nich ten prostor nakonec dostane, tak si to musi zaslouzit a je predpoklad, ze bude muset hrat opravdu solidne. Kdyz uz ma Arron Asham jiste to misto, tak uz je jenom v jeho rukach aby si svou hrou vybojoval lepsi flek...
Co se tyce poznamky mt-svk a k navrhu prohozeni Ashama s Dupuisem. Ja bych byl samozrejme jednoznacne pro, jenomze iluze si nedelam... Vim jake preference ohledne Dupuise a Ashama Bylsma ma, navic vim ze Dupuis ma dvounasobny plat nez Asham, proto jsem nic jineho ani necekal. Ja jsem vlastne uz i celkem spokojeny s dilcim uspechem, tedy ze Bylsma alespon deklaroval Ashamovi stabilni misto v zakladni sestave o ktere se nemusi bat, protoze loni ani nehraval uplne stabilne. Navic letos je tam u nas v nizsich formacich slusny natresk, treba takovy deklarovany prospekt Tangradi nema v tehle konkurenci vubec velke sance, Letestu taky neni jisty. Park, Williams, Jeffrey museji taky zabrat, alespon bude jistota ze ten kdo z nich ten prostor nakonec dostane, tak si to musi zaslouzit a je predpoklad, ze bude muset hrat opravdu solidne. Kdyz uz ma Arron Asham jiste to misto, tak uz je jenom v jeho rukach aby si svou hrou vybojoval lepsi flek...
Crosby dostal povoleni k trenovani s teamem, podle vlastnich slov se citi dobre a rekl, ze nevylucuje ani vyzkouseni kontaktu v urcitem horizontu. Ovsem vsechno zavisi od doktoru, Crosby ocekava slusnou intenzitu treningu od zacatku kempu, coz je dulezitu pro jeho kondici. Tedy konecne nejake dobre zpravy, ovsem jeste to nic nezajistuje... Ale je to krok vpred, konec-koncu Crosby uz i ohledne tiskovky rikal, ze se organizovala i z duvodu toho, ze se jeho stav zlepsil a proto mel chut se s verejnosti podelit o to co je noveho. Oficialni clanek: http://penguins.nhl.com/club/news.htm?i ... L|PIT|home" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja mám tiež niečo s Crosbym, natrafil som na to čiste náhodou (aj keď tomu Kika asi neuverí
)
http://video.nhl.com/videocenter/consol ... &id=122855
0:52 - "Have you guys have season tickets for a long time?"
"We`ve had season tickets for about a five years now"
"Yeah?"
"Yeah."
http://video.nhl.com/videocenter/consol ... &id=122855
0:52 - "Have you guys have season tickets for a long time?"
"We`ve had season tickets for about a five years now"
"Yeah?"
"Yeah."
Kdyz uz jsme pri tom, tak Malkin je stejne v tomhle nejlepsi
Cas 01:19 "Wuz name dis guy?" - ukazuje na kocoura... a pak "Sids good.....he skated this morning.....hes best...after me.." http://video.penguins.nhl.com/videocent ... ghpenguins" onclick="window.open(this.href);return false;
jeste ke Crosbymu, vypada to fakt nadejne...
@DVERandy
I scored an interview w Sid's doctor. Dr. Ted Carrick. " Sid's as ready (for physical contact) as just about any other player in the NHL"
Dnes v radiu:
When asked straight up if Sid would be ready to go in game 1, the doctor answered by saying that of course he can't answer that and it's really up to Sid, but it looks promising.
Edit: the doctor also Said Sid's a completely different person than he saw a couple weeks ago, and he's progressing as well or better than they could've hoped.
jeste ke Crosbymu, vypada to fakt nadejne...
@DVERandy
I scored an interview w Sid's doctor. Dr. Ted Carrick. " Sid's as ready (for physical contact) as just about any other player in the NHL"
Dnes v radiu:
When asked straight up if Sid would be ready to go in game 1, the doctor answered by saying that of course he can't answer that and it's really up to Sid, but it looks promising.
Edit: the doctor also Said Sid's a completely different person than he saw a couple weeks ago, and he's progressing as well or better than they could've hoped.
-Bylsma se vyjadril, ze prostudoval kazdy jeden ze 74-ech golu Jamese Neala v NHL a na zaklade uhlu a zpusobu prosazovani se Neala usoudil, ze by James nemel mit problem odehrat celou sezonu na pravem kridle a to po boku vyborneho centra (pravdepodobne Crosbyho). Jeho lonske ucinkovani po boku Kovaleva a Letestua (2 goly ve 27 zapasech) odmitl brat jako meritko, protoze uz tam bylo videt, ze Neal ma na mnohem vic. Kazdopadne na pravem kridle jsme meli obrovskou diru, takze pokud by tenhle presun Neal zvladl, byl by to super bonus.
-The Penguins are thrilled to welcome Evgeni Malkin and, eventually, a healthy Sidney Crosby back to their lineup. Having the real James Neal also should make for a nice addition. "James Neal is a 20-goal scorer," Bylsma said, "and we think he can score 30 for us."
-Crosby se prednedavnem vyjadril, ze Neala po prichodu do Pittsburghu specialne podrobne sledoval a ze ma z jeho hry velmi dobry pocit i z hlediska toho jak by si mohli navzajem sednout.
-"So many great players on this team," Neal said. "It's going to be fun. I'm excited to have a fresh start this year. I'm ready."
-The Penguins are thrilled to welcome Evgeni Malkin and, eventually, a healthy Sidney Crosby back to their lineup. Having the real James Neal also should make for a nice addition. "James Neal is a 20-goal scorer," Bylsma said, "and we think he can score 30 for us."
-Crosby se prednedavnem vyjadril, ze Neala po prichodu do Pittsburghu specialne podrobne sledoval a ze ma z jeho hry velmi dobry pocit i z hlediska toho jak by si mohli navzajem sednout.
-"So many great players on this team," Neal said. "It's going to be fun. I'm excited to have a fresh start this year. I'm ready."
PIT-DET 3-2, goly Kunitz, Malkin, Niskanen
Je to priprava, tak jen strucne. Vice nez o vysledek mi slo o individualni postrehy. Lajna Kunitz-Malkin-Neal excelentni, konkretne Kunitz a Neal velmi dobry standard, Malkin jina dimenze... To co se o nem rikalo, ze je ve famozni forme jsem ted videl i ja, Geno(1+1) byl opravdu brilantni, nekdy si jen vzal puk a minutu mu ho v pasmu Detroitu nemel kdo vzit, pak navazal na sebe 3 hrace a vykouzlil prihravku na volneho Kunitze. Bylo videt, ze se mu chce hrat hokej coz je u Malkina zaklad, ale zas radeji nedelam predcasne zavery, je to jen priprava a Geno je zvlastni typ hrace. Tak nejak ale tajne verim ze tohle muze byt jeho sezona. Rekl to i Bylsma, "he is so great, 100+ is not out of question for him".
Z dalsich vykonu, solidne zachytal Fleury (prvni 2 tretiny, ve 3. tretine byl v brane Thiessen), MAF inkasoval pouze od Kronwalla po lahudkove akci Datsyuka. Velmi dobre zahral 18-lety obrance Joe Morrow, nas letosni 1st rounder. Byl sebevedomy, mel asistenci na presilovkovy gol Niskanena a highlight v jeho podani byl, kdyz zastavil detroitskeho Connera v precisleni 2 na 1 a nasledne famozne vysunul Ashama do samostatniho najezdu (Asham nedal)... Druha polovina teamu byli farmari, tam to byl takovy standard, stejne nikdo z nich nema realnou sanci udelat prvni team, ale celkem dobre hral jeste ten McDonald, ktery loni v AHL nastrilel 42 golu... Ovsem to je asi ten typ hrace, ktery je dobry hlavne smerem vpred.
Je to priprava, tak jen strucne. Vice nez o vysledek mi slo o individualni postrehy. Lajna Kunitz-Malkin-Neal excelentni, konkretne Kunitz a Neal velmi dobry standard, Malkin jina dimenze... To co se o nem rikalo, ze je ve famozni forme jsem ted videl i ja, Geno(1+1) byl opravdu brilantni, nekdy si jen vzal puk a minutu mu ho v pasmu Detroitu nemel kdo vzit, pak navazal na sebe 3 hrace a vykouzlil prihravku na volneho Kunitze. Bylo videt, ze se mu chce hrat hokej coz je u Malkina zaklad, ale zas radeji nedelam predcasne zavery, je to jen priprava a Geno je zvlastni typ hrace. Tak nejak ale tajne verim ze tohle muze byt jeho sezona. Rekl to i Bylsma, "he is so great, 100+ is not out of question for him".
Z dalsich vykonu, solidne zachytal Fleury (prvni 2 tretiny, ve 3. tretine byl v brane Thiessen), MAF inkasoval pouze od Kronwalla po lahudkove akci Datsyuka. Velmi dobre zahral 18-lety obrance Joe Morrow, nas letosni 1st rounder. Byl sebevedomy, mel asistenci na presilovkovy gol Niskanena a highlight v jeho podani byl, kdyz zastavil detroitskeho Connera v precisleni 2 na 1 a nasledne famozne vysunul Ashama do samostatniho najezdu (Asham nedal)... Druha polovina teamu byli farmari, tam to byl takovy standard, stejne nikdo z nich nema realnou sanci udelat prvni team, ale celkem dobre hral jeste ten McDonald, ktery loni v AHL nastrilel 42 golu... Ovsem to je asi ten typ hrace, ktery je dobry hlavne smerem vpred.
Som rád, že som mu veril. Celé leto opakujem, že od neho čakám veľké veci, že po dvoch rokoch by konečne mal zabrať naplno. Je to len prípravák, ale počul som aj ja, že bol skvelý. Ak je tu dôvod veriť Penguins na lepšie než priemerné umiestnenie bez Crosbyho, je to práve Malkin. Tak uvidíme.
Takhle uvazovat asi ani neni nutne, protoze Crosby podle vseho hrat bude, otazka zni spise na jake urovni... I Sid to rikal, ze by byl asi hodne naivni, kdyby po navratu ocekaval od sebe velke veci a ze to urcitou dobu potrva. Takze s Crosbym nebo bez, Malkin bude stejne pravdepodobnym lidrem teamu. V podstate jediny rozdil mezi Crosbym a Malkinem je herni moralka, kdyby Malkin v kazdem zapase dostal ze sebe 90-100% tak jako Crosby, nebyl by Malkin o nic pozadu... A ted to vypada, ze to Malkin mysli opravdu seriozne.Getzo5 píše:Som rád, že som mu veril. Celé leto opakujem, že od neho čakám veľké veci, že po dvoch rokoch by konečne mal zabrať naplno. Je to len prípravák, ale počul som aj ja, že bol skvelý. Ak je tu dôvod veriť Penguins na lepšie než priemerné umiestnenie bez Crosbyho, je to práve Malkin. Tak uvidíme.
mi ukáž jedného hokejistu, ktorý na sebe celé leto nemakáOndroNR píše:Getzo, presne ako píšeš, Malkin na sebe makal celé leto, teraz sa to prejavuje, má motiváciu, myslím, že ešte ešte nám toho v sezóne veľa ukáže
zatiaľ to možno je, že po dlhej pauze má ohromnú chuť do hokeja a šiel do zápasu naplno aj napriek tomu, že šlo o prvý prípravák
PIT-CHI 4-1, v posledni tretine 4-0 po dominanci Staala s Kennedym.
Dulezitejsi je, ze probehla prvni cistka, ktera se tykala 13 hracu:
Joining Wilkes-Barre/Scranton are forwards Brandon DeFazio, Brian Gibbons, Ben Street, Paul Thompson and Geoff Walker; defensemen Simon Despres, Alex Grant, Joey Mormina, Philip Samuelsson and Carl Sneep; and goaltender Patrick Killeen. Forwards Tom Kuhnhackl (Windsor, Ontario Hockey League) and Dominik Uher (Spokane, Western Hockey League) were returned to their respective junior teams.
Studena sprcha pro nas nejlepe hodnoceny prospekt - Simona Desprese, ktery se pakoval do AHL bez toho ze by odehral jediny pripravak. Dlouho o nem nebyla rec, muj nazor je ze to muselo s nim byt asi dost tristni a tohle se da chapat jako "budíček". To ze neudela prvni team se vicemene dalo cekat, ale ze to bude takhle jednoznacne... Simon holt musi maknout a zabrat v AHL.
Bylsma to jeste nejak zduvodnoval: "Simon is a guy we've seen play a fair amount in exhibition games. He's played six over the last two years. We've seen him play quite a bit of hockey. He's an extremely talented player and a guy we think can play in this league and be a factor in this league. Right now for Simon, he's not a guy who's going to be making our opening day roster as it stands. And we've seen him play exhibition games, and right now getting down to Wilkes-Barre and getting started in pro hockey is the best thing right now for his development. We expect a lot of great things out of this kid. And getting settled, getting playing and getting learning pro hockey is where he is at right now. Doesn't necessarily mean where he's at on the depth chart or any other factor -- it's just getting down, playing hockey and getting started with his pro career."
Naopak Bylsma byl nadseny z 18-leteho obrance Joe Morrowa, ktery byl hned ve sve premiere 2. hvezda zapasu za Malkinem. Dnes se ve vybornem svetle ukazal dalsi 18-lety obrance, Steve Harrington, letosni 2nd rounder. Zacinam chapat co delame, sice je to velky pretlak na defenzivnim postu, ale kluci jako Morrow a Harrington maji svou svetlou perspektivu. Proste velmi presvedcivy vykon, prehled, pozicni hra, rozehravka, brusleni, vsechno na solidni urovni. Z utocniku, kteri maji realnou sanci procpat se na posledni chvili do prvniho teamu si myslim, ze dnes si vyrazne pomohl Nick Johnson. Nick vypada uz na prvni pohled lepe nez ostatni AHLeri, Bylsma to rikal uz loni ze je NHL ready. Naopak Letestu opet nevyrazny, tak jako v zaveru letosni sezony, jeho misto neni vubec pevne. Picard slabota, tam neni o cem, to je AHLer. Momentalne tedy pokracuje v kempu Pens jeste 42 hracu...
Dulezitejsi je, ze probehla prvni cistka, ktera se tykala 13 hracu:
Joining Wilkes-Barre/Scranton are forwards Brandon DeFazio, Brian Gibbons, Ben Street, Paul Thompson and Geoff Walker; defensemen Simon Despres, Alex Grant, Joey Mormina, Philip Samuelsson and Carl Sneep; and goaltender Patrick Killeen. Forwards Tom Kuhnhackl (Windsor, Ontario Hockey League) and Dominik Uher (Spokane, Western Hockey League) were returned to their respective junior teams.
Studena sprcha pro nas nejlepe hodnoceny prospekt - Simona Desprese, ktery se pakoval do AHL bez toho ze by odehral jediny pripravak. Dlouho o nem nebyla rec, muj nazor je ze to muselo s nim byt asi dost tristni a tohle se da chapat jako "budíček". To ze neudela prvni team se vicemene dalo cekat, ale ze to bude takhle jednoznacne... Simon holt musi maknout a zabrat v AHL.
Bylsma to jeste nejak zduvodnoval: "Simon is a guy we've seen play a fair amount in exhibition games. He's played six over the last two years. We've seen him play quite a bit of hockey. He's an extremely talented player and a guy we think can play in this league and be a factor in this league. Right now for Simon, he's not a guy who's going to be making our opening day roster as it stands. And we've seen him play exhibition games, and right now getting down to Wilkes-Barre and getting started in pro hockey is the best thing right now for his development. We expect a lot of great things out of this kid. And getting settled, getting playing and getting learning pro hockey is where he is at right now. Doesn't necessarily mean where he's at on the depth chart or any other factor -- it's just getting down, playing hockey and getting started with his pro career."
Naopak Bylsma byl nadseny z 18-leteho obrance Joe Morrowa, ktery byl hned ve sve premiere 2. hvezda zapasu za Malkinem. Dnes se ve vybornem svetle ukazal dalsi 18-lety obrance, Steve Harrington, letosni 2nd rounder. Zacinam chapat co delame, sice je to velky pretlak na defenzivnim postu, ale kluci jako Morrow a Harrington maji svou svetlou perspektivu. Proste velmi presvedcivy vykon, prehled, pozicni hra, rozehravka, brusleni, vsechno na solidni urovni. Z utocniku, kteri maji realnou sanci procpat se na posledni chvili do prvniho teamu si myslim, ze dnes si vyrazne pomohl Nick Johnson. Nick vypada uz na prvni pohled lepe nez ostatni AHLeri, Bylsma to rikal uz loni ze je NHL ready. Naopak Letestu opet nevyrazny, tak jako v zaveru letosni sezony, jeho misto neni vubec pevne. Picard slabota, tam neni o cem, to je AHLer. Momentalne tedy pokracuje v kempu Pens jeste 42 hracu...
PIT-MIN 4-1
Dalsi vyhra, 4 presilovkove goly, ten vzorec co hrajeme je uplne jiny nez loni a zatim to vypada nadejne. Ale panove, mlady obrance Joe Morrow vypada jako steal na draftu! Dominance v prvnim zapase, druha hvezda za Malkinem a jeste vetsi dominance i dnes. Fakt nas nejlepsi hrac, dnes 1+1 a ten kluk je proste skvely. I kdyz Malkin 1+2, ale Morrow byl dnes centrem pozornosti. Tohle nemuze byt nahoda, lepsi nez Despres... Jsou 2 moznosti, juniori nebo NHL, skoda ze nemuze jit alespon do AHL. Ale ja jsem minimalne za to, aby jsme si ho nechali v teamu prvnich 9 zapasu, ten kluk si to absolutne zaslouzi a pak asi precejen do juniorky. I kdyz kdyby udrzel alespon ze 70% tuhle vykonnost, tak patri bez pardonu do "acka".
"We might have found a gem... Just keep building your strength, Joe, and you will be great. Additional plus to Letang for really working with the youngster."
Nase budoucnost na pozici beka je naprosto famozni...
Dalsi vyhra, 4 presilovkove goly, ten vzorec co hrajeme je uplne jiny nez loni a zatim to vypada nadejne. Ale panove, mlady obrance Joe Morrow vypada jako steal na draftu! Dominance v prvnim zapase, druha hvezda za Malkinem a jeste vetsi dominance i dnes. Fakt nas nejlepsi hrac, dnes 1+1 a ten kluk je proste skvely. I kdyz Malkin 1+2, ale Morrow byl dnes centrem pozornosti. Tohle nemuze byt nahoda, lepsi nez Despres... Jsou 2 moznosti, juniori nebo NHL, skoda ze nemuze jit alespon do AHL. Ale ja jsem minimalne za to, aby jsme si ho nechali v teamu prvnich 9 zapasu, ten kluk si to absolutne zaslouzi a pak asi precejen do juniorky. I kdyz kdyby udrzel alespon ze 70% tuhle vykonnost, tak patri bez pardonu do "acka".
"We might have found a gem... Just keep building your strength, Joe, and you will be great. Additional plus to Letang for really working with the youngster."
Nase budoucnost na pozici beka je naprosto famozni...
Páčil sa mi v zápase s Wings, ale...k tým stealom: V Chicagu sa ospevuje Saad ako poloboh čo zložil Ovechkina, bol vyhlásený za hviezdu stretnutia a mal silný camp i prípravu, tu zas Morrow. Hodnotiť "steal" na drafte je pre creepy Pierra normálne, ale hodnotiť steal takto skoro celkovo nie. Koľko hráčov tak zaujalo a potom x-krát padli na hubu ani nepočítam. Má veľmi dobrý pas a po ľade lieta, ale to neznamená, že po dvoch vydarených zápasoch bude hviezda ligy. Veď vyzeral lepšie ako Letang. Sa stavím, že niektorí jedinci na Pens board ho možno aj pred Letanga hneď s radosťou zaradili. Tak to ale nefunguje.
Just sayin`.
Just sayin`.
Morrow sa dnes ukazoval v dobrom svetle, isto lepšie než Letang, niektoré tie Letangove rozohrávky, najmä v úvode, to tam mohol byť aj Boris a posielať puky na icingy
ale pred prvým gólom to Letang s Morrowom urobili parádne, to musím uznať, no tiež Malkinova nahrávka na gól Dupuisovi, to bola lahôdka.
A na Malkinovi bolo vidieť, že si to užíva, nedal sa odstaviť od puku, útočil aj v oslabení (tam ku koncu zápasu)
Ale celkovo, s výnimkou prvých pár minút ste hrali proti súperovi, ktorý nič nepredviedol presilovky tragickejšie než tragické :ja_neviem:
Inak Cooke sa musel pripomenúť v prvej tretine, že?
A Tangardiho hit na Cullena v druhej, ten sa mi až tak v poriadku nezdal
A na Malkinovi bolo vidieť, že si to užíva, nedal sa odstaviť od puku, útočil aj v oslabení (tam ku koncu zápasu)
Ale celkovo, s výnimkou prvých pár minút ste hrali proti súperovi, ktorý nič nepredviedol presilovky tragickejšie než tragické :ja_neviem:
Inak Cooke sa musel pripomenúť v prvej tretine, že?
Ano ano, uz je tam thread "Joe Morrow is God".Getzo5 píše:Páčil sa mi v zápase s Wings, ale...k tým stealom: V Chicagu sa ospevuje Saad ako poloboh čo zložil Ovechkina, bol vyhlásený za hviezdu stretnutia a mal silný camp i prípravu, tu zas Morrow. Hodnotiť "steal" na drafte je pre creepy Pierra normálne, ale hodnotiť steal takto skoro celkovo nie. Koľko hráčov tak zaujalo a potom x-krát padli na hubu ani nepočítam. Má veľmi dobrý pas a po ľade lieta, ale to neznamená, že po dvoch vydarených zápasoch bude hviezda ligy. Veď vyzeral lepšie ako Letang. Sa stavím, že niektorí jedinci na Pens board ho možno aj pred Letanga hneď s radosťou zaradili. Tak to ale nefunguje.
Just sayin`.
Ad Joe, Malkin to je jina kapitola, u neho se to ale cekalo. Letos to Geno asi roztoci, je excelentni... Tangradiho neresim, prvni team stejne neudela, muj typ hrace to neni.
Kuci na chatu rikali, ze to sem mam dat..Atlantik píše:... Kdyz ne letos, tak pristi rok ma skvely nabeh do prvniho teamu... Pro fanouska je tohle balzam na dusi
http://articles.philly.com/1998-10-05/s ... -tertyshny
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé