Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

1. Mauldin je negr. :D ...keby vadilo.
2. Je to AHLer, ale je to tvrdo makajúci hráč, slušný korčuliar a do bottom six resp. 4th je výborný. Taký ofenzívnejší Joel Ward? Povedzme.
3. Salmela očakávane. Ja som v ňom nič nevidel ešte keď hral vo Fínsku a na MS, mne chýbať rozhodne nebude. Schopnosti má, ale nemá hockey sense a to ho zabíja.

Cepino toto daj nejak generálne na vyplnenie: http://www.newsletter.hbo.com/frysfrlfb ... lvlcr.html :!:

Je to dotazník HBO America k 24/7. Na začiatku treba uviesť, že ste subscriber, zaberie tak 5 minút. Dávajte odpovede ako "nebol som ažraný do hokeja :arrow: program ma podnietil k sledovaniu WC" atď aby sme zaručili, že projekt sa zopakuje. Myslím, že súhlasia všetci, nie? ;)

Toto prosím vyplňte podľa návodu. Ďakujem.
Dneska naprostá spokojenost jak s výsledkem, tak s předvedenou hrou! Na Tampu prostě umíme.
1 třetina byla famozní i když jsem se zase jako obvykle po rychle inkasovanem golu nervnul tak pak začala naše golova smršť. Konečně jsme dali goly i ze střední vzdálenosti ( takové jsme doposud dávali velmi málo ). Vyzdvihl bych Zajace který byl v 1 třetině parádní. Nepochopil jsem proč od 2 třetiny na jeho místě nastoupil Arnott a Zajíc šel za něho do 3. Když už jsme u sestavy tak hráli jsme na 5 beků ( obrana odvedla výbornou práci ) nehrál Tedenby, který je ale prý s klukama na Floridě a Lemaire nevyloučil jeho start zítra s Panthers. Marty dneska předvedl skvělý výkon a 1 unbelievable glove save proti Gagnemu. Jen tak dál hoši, zítra musíme náš dobrý výkon potvrdit proti Panterům :wave:
Podpis.

Kovyho prvý gól bol jeho 666. bod v NHL :cert: Kovyho druhý gól bol pre zmenu jeho 350tym v kariére. :poklona2: Najlepší na pľaci Marty a Travis. A teraz dilema...chceme takto pokračovať a nechať si újsť ako PO, tak top5 pick? Majú na to chlapci, alebo to je len Tampa fluke? Uvidíme už zajtra. Pozerať nebudem, dám prednosť spánku, takže poprosím podrobnejší súhrn niekoho pokiaľ možno.

Obrázek

:D

Obrázek

:(
To jsem se zase jednou krásně vytočil. Děkuji pane Tallinder...co jste předváděl celý zápas ( nic ) a co jste udělal v OT to nemá cenu ani komentovat. Posila za všechny prachy :hroza:
Palmieri podle mě nemá v Áčku zatím co dělat ( i přes to že dal dneska gol ) brzdí první lajnu a podle Tedenby by to celé ještě zrychlil a byla by to paráda. Zharkov mě v posledních zápasech taky vůbec nepřesvědčil, Rolston k tomu není co říct, včera po rozhovoru jak zase mrkl do kamery se mi chtělo smíchy brečet :)
Dneska to byl hnusný zápas...bylo to takové plácání přes střední pásmo, občasný tlak si vytvořila Florida ( my jenom sporadicky ve 3 třetině před Clarksonovým gólem ).
Volčenkov by se měl údajně vrátit na Philly ( taky nechápu proč dostává Fraser přednost před Correntem :ja_neviem: )
PS: getzo obrázek s Tedenbyho tetou je parádní :good:
Tak s Tallinderom súhlas, ale... Palmieri hrá solídne. Chodí tam kam nikto iný nie a ťažia z toho Zajac s Kovym, už 3-4 góly vďaka nemu padli. Na to, že som počúval aký je pomalý sa to dá. Na to aby bol stabilnou súčasťou prvej lajny, na to ani nikdy možno mať nebude, ale rozhodne ju nebrzdí až tak ako hovoríš. Zharkov dnes slabší, inak ale o akých posledných zápasoch to hovoríš? S výnimkou dneška hral fakt dobre akurát nezasunul. Oba zápasy proti Bolts i ten proti Philly zahral výborne. Naozaj nechápem o čom točíš... :ja_neviem: Inak že by mal hrať Teddy je jasné a naopak, prečo mal Mair všehovšudy 4 shifts per game záhada...

Volchieho sa uź neviem dočkať, dnes na PK evidentne chýbal. Inak bola znateľná únava a ja im to ani nemám za zlé. Už vôbec to, že mali chuť vyrovnať je niečo na čo sme spočiatku neboli túto sezónu zvyknutí a Florida si góly zaslúžila i keď to Tallinder vyslovene po*ral v závere. Beriem bod.

Foto :wink:
vcera to teda nebyl moc zabavnej hokej, to souhlas. Co se tyce Palma tak se klonim spis ke Getzovi, umi udelat na lede prostor a jde tam kam ostatni ne. Hrac prvni lajny to asi neni, ale prislib do budoucna snad ano. Jinak se mi vcera libil Salmela a Rolieho to byla standartni hra (tedy jako by nebyl) ale predtim hral dobre, zda se ze hraci ktery projdou waiverem zacinaji hrat lip. Asi by tam chtelo dat vetsinu tymu. Co se Tallindra tyce souhlasim ze je to spise zklamani, (takovej Mottau za 3 mice :D ) ale myslim ze to je i stejnej problem, proste je naduzivanej jako byl Mottau(nevite vubec nekdo jak se mu dari) Do druhe obrany si myslim ze bude ok. Zharkov nehraje spatne ale proste neni prinosem, myslim ze Teddy by byl vetsim prinosem, kdy umi dat alespon gol. Jinak Fraser hraje dobre a je dobre ze dostava prednost pred Salmelou, Correntem, Faynem. Jinak Corrente nehral protoze byl udajne nejaky otreseny po bitce s Downiem.
megaton píše:vcera to teda nebyl moc zabavnej hokej, to souhlas. Co se tyce Palma tak se klonim spis ke Getzovi, umi udelat na lede prostor a jde tam kam ostatni ne. Hrac prvni lajny to asi neni, ale prislib do budoucna snad ano. Jinak se mi vcera libil Salmela a Rolieho to byla standartni hra (tedy jako by nebyl) ale predtim hral dobre, zda se ze hraci ktery projdou waiverem zacinaji hrat lip. Asi by tam chtelo dat vetsinu tymu. Co se Tallindra tyce souhlasim ze je to spise zklamani, (takovej Mottau za 3 mice :D ) ale myslim ze to je i stejnej problem, proste je naduzivanej jako byl Mottau(nevite vubec nekdo jak se mu dari) Do druhe obrany si myslim ze bude ok. Zharkov nehraje spatne ale proste neni prinosem, myslim ze Teddy by byl vetsim prinosem, kdy umi dat alespon gol. Jinak Fraser hraje dobre a je dobre ze dostava prednost pred Salmelou, Correntem, Faynem. Jinak Corrente nehral protoze byl udajne nejaky otreseny po bitce s Downiem.
O to mi jde. podle mě v první lajně nemá co dělat ale ok věc názoru. Zharkov je strašně nevýrazný getzo nevím v čem se ti líbí. Že Tedenby by byl větší přínos megatone o tom žádná :good: , ale že Fraser by měl dostavat přednost před Correntem :eek2:
Corrente je hrozne nevyrovnanej. nekdy vypada dobre a nekdy vubec. na tom musi zapracovat. prijde mi ze na Frasera je vetsi spoleh.
Ja by som sa ešte pristavil pri zopár individuálnych výkonoch - Kovalchuk hrá presne to, čo po ňom chcem, akurát stále mi chýba väčšia podpora smerom k nemu. Že má skill set na gaining the zone je fajn, ale častokrát sa tým zadrbe útok. Ten recept so Zajacom a NaPalmom funguje výborne nakoľko Trav je pri mantineloch macher a Palmieri je screen ako z učebnice, navyše druhá vlna takému strelcovi vždy sedí. Včera bol akurát problém ten, že bolo primnoho oslabení a 5na5 spolu veľa nenahrali. Druhým bodom je Greene, ktorý sa očividne zlepšil. Chyby urobí, ale (narozdiel od Tallindera) už nie je overplayed a ako jeden z mála dokáže v zóne puk podržať ( :hroza: že vôbec niečo také nie je u nás prirodzené...). Frasera by som príliš nechválil. Áno, mnoho toho nepokazí, bohužiaľ ale NIČ nepridá. Taký obranca je pri Correntem zbytočný. Ale dokaže si zjednať poriadok, to kvitujem. Nuž a Rolston je prekvapenie v posledných zápasoch, nie obrovské, tak dobre zas nehrá, ale je. Inak čo sa týka Tallindera ja osobne verím, že Urbom by už mohol na budúci rok do ligy vstúpiť (mne v pre-season prišiel fakt dobrý a sprosté chyby mal snáď len 2, na 19ročného výborné, navyše si s krajanom prekvapivo sedel najviac a na PP bol vyslovene výborný v porovnaní so zvyškom - vôbec sa nebál puk prijať, dokonca sa pýtal na strelu štýlom ako Subban, nebál sa do kľučky a nestrácal ani prudké puky čo sa nedarí ani Travisovi a Ilyovi :eek2: ) Ako bottom pairing by boli ideálni. Hovoriac o budúcoročnej obrane, našej slabine, pokiaľ sa Lou rozhodne vziať Greeneho na milosť, predpokladajúc, že v lete adekvátnu posilu nezískame a nebudeme draftovať Larssona a zároveň Taormina bude fit, videl by som to na White-Tao, Greene-Volch, Urbom-Tallinder. Stále to bude slabina, ale takto by to mohlo fungovať. Tlak na Taorminu (ak vôbec ešte žije, žiadne správy o ňom) po tejto sezóne nebude tak veľký, navyše, až na to jedno nešťastie proti Vancouveru si počínal suverénne a bol schopný odohrať 18+ za zápas. O Whitem nepochybujem. Greene by nebol overplayed, Volch by mal niekoho kto dokáže zaň zaskočiť a Tallinder by dostal typ beka ktorý mu vyhovuje. Časom by sa to premiešalo. Aj tak skôr než do dvoch rokov tá obrana tak ako má vyzerať proste nebude (Lou :ee: )

K včerajšiemu zápasu asi takýto postoj:
Obrázek

EDIT: V práci ktorú odvádza Martin. A ak tvrdíš, že v tých troch zápasoch nebol poznať aj smerom dopredu, tak si ich buď nesledoval vôbec, alebo poriadne. Zharkov je turnover machine, on získa snáď viac pukov než Travis, to je až neskutočné akú paseku dokáže súperovej obrane narobiť. Jasné, nie je to possession player, skôr brejkový hráč, ale tá práca sa ráta, spoluhráči z nej ťažia. Inak že Teddy je top6 a Zharkov na 85% nie a náš malý bojovník je nepochybne lepší, o tom sa baviť nemusíme ;)

S Correntem ako píšem, súhlas. Megaton mi príde akoby hovoril ešte o tých prvých jeho stretnutiach v chaose "made in J-Mac". A to aj tam mal svetlé chvíľky. Odkedy nastúpil Lemaire, neurobil ŽIADNU výraznejšiu chybu a aj smerom dopredu bol ok. Sem tam sa pri tom dostane z pozície, ale už to nie je znateľné. Ja myslím, že väčší potenciál než 3rd pairing/ #6 D mu nikto nedávame, takže by malo byť samozrejmé, že pred Fraserom musí dostávať prednosť. Fraser je pylón, s pukom grenade handler. Keď vidím ako sa zúfalo snaží udržať zónu, spomeniem si na Cháru s juniorských čias. To fakt pravidelne vidieť nechcem. Tá tvrdá práca v obrane mi za to nestojí. A či to niekto uznať chce, alebo nie, z tých detailov skôr či neskôr bude Fraser schytávať facky, že doteraz mal šťastie neznamená, že ho bude mať i naďalej. Stačí si spomenúť na minulý ročník, kde také momenty mal. Väčší spoľah naň rozhodne nie je, možno v slabších Correnteho zápasoch aj to je ten rozdiel mikroskopický. Stačí si to pozorne všímať. Mne tŕpnu nohy pri každej podobnej situácii ako ten včerajší nájazd Dadonova kde neviem akým zázrakom to Fraser neposral a ešte vybojoval 2min pre hráča Floridy.

P.S.:
'no three-game winning streak' since December 2009
Ale toto je fakt ku*evsky smutné :?
Dnes od 19:00 CET zápas s Isles. :clap: V podstate win-win situation nech to dopadne akokoľvek. Ak vyhráme, vyhráme. Radosť a nič sa nemení. Ak prehráme...yay! We lost for Larsson a de facto Isles failed! :giggle:

Moar of this :!: :frajer2:
Funny moment before the game. Several Devils players were having their usual soccer kick-around when the ball went through a ceiling tile in a hallway.
The ceiling looked to be about 20 feet high, so no one could reach it. Mattias Tedenby volunteered to be lifted through the ceiling opening to get the ball, but that was immediately voted down by Johan Hedberg, Henrik Tallinder and Nick Palmieri.
A janitor was called to get a tall ladder to retrieve the ball.
:lol2: Gotta love Teddy...
Ledger_NJDevils

Mattias Tedenby and Adam Mair are both taking part in pregame warmup. Talk is that Tedenby will play.
1 minute ago via web
Reply Retweet
:clap:
Okay, I'm gonna say it...

I guess Langenbrunner really was a problem... The last week has been such a turn around for this team.
:yes:

Ako v chate: Lose4Larsson, Win-Lose-Lose for Murphy, Win-Win-Lose for Hamilton/Huberdeau/Saad/Strome :D

Obrázek :lol2:

5:2 :!: final result....Bulseye! Paráda, Teddy najlepší hráč zápasu, tak ho nezabudni posadiť Lemaire. Až bude video, tak postnem, ten jeho gól - :slintac:

Obrázek
Ľudia, kto má rovnaký pocit ako ja, že Lemaire odkaučuje aj budúcu sezónu? :? A teraz či je to dobre alebo zle...ehm... (Kovy ho miluje, znova zopakoval, že pod lepším coachom nikdy nehral). Sakra ale Zach, Teddy... :? Mno uvidíme, nečudoval by som sa ale ničomu. Možno by to tak koniec koncov mohlo byť aj dobre...ale až zmizne dead weight z platového stropu, nakúpia sa hráči a mladíci budú pevnou súćasťou tímu (o čo sa hádam hrou ako Teddy postarajú sami a Lou potlačí), tak chcem aby bol na lavičke nový coach a Jacques si konečne strihol dôchodok.

Rýchlo mi dal jednu odpoveď...
Ledger_NJDevils Rich Chere
Lemaire says he is past the teaching aspect with Tedenby, so he'll probably play more often.
32 seconds ago Favorite Retweet Reply
:clap:
TGfireandice Tom Gulitti
Lemaire's explanation today on sitting Tedenby was that he was trying to teach defensive system and "I didn't know him at all as a player."
Ok, teraz už vieš, tak ho sakra hraj. A toho komedianta Frasera aspoň striedaj...
“I didn’t think too much. I just waited and tried to look at Jacques’ system when I was scratched. I tried to take it in so when I touched the ice here today I was knew exactly what to do. So, it was actually maybe good.”
Náš babySt.Louis :) Len tak ďalej.

Abych byl upřímný tak zrovn v průběhu dnešního zápasu mi ta myšlenak proletěla hlavou. Já si myslím že Lemaire zůstane. Podle mě bude chtít pokračovat v rozjeté práci a bude chtít dokázat že ten tým po Macovi zvedne o 3 třídy. Předevčírem jsem četl hodně zajímavý rozhovor s Patrikem v Mladé Frontě dnes kde otevřeně přiznal že po přichodu Lemaira hral dostala systém a tým šel nahoru. Taky celkem natvrdo zkritizoval Kovalčukuv příchod na úkor beka. No uvidíme co dále můj názor je že Lemaire zůstane. Tedenby dneska o tom se není třeba bavit...nekutečný rychlík a technik ( ideální kombinace - mám rád takové hráče ). K Fraserovi jsem se už vyjádřil. Na příští sezonu jsem zvědavý, začneme s uzdraveným Parisem, Tedenbym který se do konce sezony vyhraje ( doufám že i Josefson ). Kua ale te Tallinder normálně na něj začínám být alergický :hroza:
Pridávam čosi...
Andy Greene's last 6 games.

1 goal

4 assists

5 points

+6
Ilya Kovalchuk's last 6 games.

3 Goals

2 Assists

5 Points

+2

17 Shots on Goal
Brian Rolston last 6 games

1 Goal

4 Assists

5 Points

+4

11 shots on goal.
F**k you Mac, f**k you Langenpussy. Pri Ottawe to bol len ďalší naznak, teraz je to tutovka. Langenbrunner robil v kabíne bordel. To je vidno z každého kroku, úsmevu, akcie. A o systéme nehovoriac...chvalabohu, že už je preč! 7 bodov z 8 možných odkedy je preč, čo viac ešte niekto potrebuje? Konečne nám dávajú nádej na výhru v každom zápase, to sme potrebovali!

A na pobavenie pre Martina :D
Tallinder is that guy in the zombie movie who's flipping out on the rest of the group until he finds the rocket launcher in a storage closet. :hehe:
TSN.ca (McKenzie, McGuirre) zverejnili svoje mid-season rankings pre prospecty 2011 :wink: :!: :

http://www.tsn.ca/draftcentre/feature/?id=36559

http://www.tsn.ca/nhl/story/?id=349896

Porovnať môžte s ISS rankings zo 17 januára:

http://www.tsn.ca/draftcentre/feature/?id=36721
ok priznavam, fraser vcera v D nic moc ale zease dve aistence a to se taky pocita. Priznavam ze Langs nechybi, ale rozhodne bych nerekl ze to ze se nedarilo byla vina jeho. Vsichni vidime ze tym hraje uplne jinak pod jinym trenerem, Langs neurcoval ani taktiku ani sestavu apod. Prichod JL urcite napomohl k odchodu Langse ale zas bych nerekl ze mel az tak spatnej vliv na tym, jen proste nechybi (zatim) a spatna hra jde na ukor Jmaca. Jinak doufam ze jak se zveda hra tak se zveda i potencionalni hodnota a hlavne zajem o veterany (hlavne o Rolstona a Arnieho), mozna ze Detroit by mohl chctit Moose ale to uz je prilis sci-fi

ale jak tak koukam tak je docela jedno jak dopadne loterie, vsech top 5 prospects by se hodilo

co se trenera tyce, myslim ze JL uz pristi sezonu nebude, kdyz odchazel do duchodu, tak pry opravdu vypadal unavene a do sezony vstoupil prave jen s tim, ze ji dokonci, ale deji se i devnejsi veci nez ze trener zustane dyl nez rikal. Podle me je to porad Harley kdo bude pristim trenerem. Mozna ze JL zustane a nejak se podeli o pravomoce ale to by nebylo ve stylu Loua mit dva hlavni trenery tak jak to bylo treba v Edm.
Langs ustavične podkopával Lemaireovu autoritu, vzájomne sa neznášali, to je známa vec. Progres bol ustavičný, ale znateľný až po jeho odchode, kabína okamžite vyzerá uvoľnenejšie, je to poznať na rozhovoroch s hráčmi, na hre, na oslavách. Všade. Či si to chceš priznať alebo nie, on problémom fakt bol. Ja myslím, že o tom, že mal problémy aj s Kovalchukom nemôže byť pochýb. Ani Eliáš rozhodne v tomto smere nežiari spokojnosťou, je ale aspoň natoľko charakter, že sa s tým dokáže vyrovnať. Opakujem, Langs bol dobrý hráč, ale už v tej kabíne smrdel a na pľaci skoro nič nezahral a je dobré, že konečne odišiel.

Čo sa týka Lemairea, tam môže byť dosť dôležité aj hľadisko finančné, na to nezabúdať :smile03:

Inak ešte k tomu draftu... ten kto si myslí, že teraz, alebo ešte lepšie po ďalšom SALE na TD vyhráme viac než 80% zápasov nie je snílek ale blbec. TOP8 je garantovaná, top6 vysoko pravdepodobná, lotéria na 60% minimálne a tam je to už v podstate jedno. Tí hráči sú tam dobrí, čo je zaujímavejšie, človek nenájde dvoch podobných, hádam len Strome-RNH. Každý z nich má svoje prednosti a výrazne vytŕča Larsson. Bude to ešte zaujímavejší zvyšok sezóny než sa na začiatku decembra zdalo...a to je dobre!

Ako som hovoril, je to ako naplánované, že tento rok Devils nebudú hrať PO...nakoľko sú MS na Slovensku. Dúfam, že budú povolaní a príjmu pozvanie viacerí. :good:

Pridávam grafiku umiestnenia prospectov draftu 2011 podľa mesiacov:
Name #Aug #Sep #Oct #Nov #Dec #Jan
Adam Larsson 2 3 3 3 3 1
Ryan Nugent-Hopkins 6 2 2 2 2 2
Gabriel Landeskog 11 6 6 4 4 3
Sean Couturier 1 1 1 1 1 4
Ryan Strome - - - 12 9 5
Ryan Murphy 8 9 4 5 6 6
Duncan Siemens 10 11 11 8 8 7
Douglas Hamilton - 10 10 11 11 8
Brandon Saad 7 7 7 9 5 9
Niclas Jensen 22 - - - - 10
Joel Armia 17 19 15 6 7 11
Tyler Biggs 28 30 - - 28 12
David Musil 4 4 9 14 13 13
Victor Rask 3 5 5 7 10 14
Alexander Khokhlachev - 21 13 18 14 15
Mark McNeill - - - 27 15 16
Dmitrij Jaskin - - 29 19 16 17
Matthew Puempel 12 8 8 10 12 18
Jonathan Huberdeau - - - - - 19
Ty Rattie 19 - - 25 30 20
Vladislav Namestnikov 9 20 21 20 19 21
Scott Mayfield - - - 22 21 22
Myles Bell - - 23 15 17 23
Sven Bärtschi - - - - 26 24
Rocco Grimaldi - - 30 30 23 25
Tomas Jurco 14 14 14 17 22 26
Matthew Nieto 18 22 22 21 20 27
Colin Jacobs - - - 26 27 28
Daniel Catenacci 23 23 24 - 29 29
...a video môjho najobľúbenejšieho prospectu na drafte. Gabriel :frajer2: :yahoo:
jen tak pro zajimavost

For a 2011 draft pick:

Max for total of base salary, games played, signing bonuses: $925,000.

Max for individual performance bonuses, know as “A Bonuses”, (goals, assists, pts, ice time, plus-minus): $850,000.

Max for league-related performance bonuses or “B Bonuses” (place in voting for league award, top 10 in points, goals, assists, etc): $2 million.

Add that up and the maximum total an entry-level contract for a 2011 pick can contain (including all bonuses) is $3.775 million.

In a season in which there is a bonus cushion, the max that would count against the actual cap (at the start of the season) would be $925,000 and the rest would count toward the bonus cushion.

But, because there probably will be no bonus cushion in 2011-12, it is possible a 2011 draft pick could count against the cap for as much as $3.775 million.

Also, the Islanders came no where near the cap (or using their bonus cushion) last season, so Tavares’ cap hit this season is in no way impacted by any bonuses he achieved last season.

The only way the bonuses affect the next year’s cap is if the team exceeds the actual cap number ($59.4 mil this season) because of bonuses.

to jen ze nemusi byt az tak jednoduche potencionalni jednicku draft do tymu dostat i s ohledem na jine priority (Parise, PMD atd.)
megaton píše:to jen ze nemusi byt az tak jednoduche potencionalni jednicku draft do tymu dostat i s ohledem na jine priority (Parise, PMD atd.)
To samozrejme vieme. S ohľadom na Zacha sa netreba báť ničoho (cap space). S ohľadom na PMD budeme sakra radi ak vôbec nejakého privedieme. Naopak, draftovať Larssona tento problém čiastočne rieši a rookie full cap hit (aj s bonusmi) sa do platového stropu zmestí. :smile03:
Getzo5 píše:
megaton píše:to jen ze nemusi byt az tak jednoduche potencionalni jednicku draft do tymu dostat i s ohledem na jine priority (Parise, PMD atd.)
To samozrejme vieme. S ohľadom na Zacha sa netreba báť ničoho (cap space). S ohľadom na PMD budeme sakra radi ak vôbec nejakého privedieme. Naopak, draftovať Larssona tento problém čiastočne rieši a rookie full cap hit (aj s bonusmi) sa do platového stropu zmestí. :smile03:
no hodne to bude zalezet na tom jestli se podari se zbavit Rolstona a rikam to nerad Zubruse a nebo i treba Clarksona. Precejen dalsich tri a pul pod strop nemusi byt uplne nejednodusi dostat.
megaton píše:no hodne to bude zalezet na tom jestli se podari se zbavit Rolstona a rikam to nerad Zubruse a nebo i treba Clarksona. Precejen dalsich tri a pul pod strop nemusi byt uplne nejednodusi dostat.
Najprv by k nám Ehrhoff musel chcieť :smile03: Inak Rolston cez re-entry bude problém, ak by ale pokračoval tak ako v posledných zápasoch, je tam šanca. Clarksona si Lou nechá, minimálne ešte rok. A Zubrus...myslím, že pôjde. Mám ho rád, ale biznis je biznis. Nezabúdaj na Arnotta, t.j. -4.5/ak sa podpíše znova, tak -2 určite. Dá sa to zvládnuť, len treba makať.

Počuješ Lou? :haha:
minule som to tu rozrataval..na pariseho mame 100% ,plus na novacika aj za max tiez,plus niekto na doplnenie 3 lajny..a az potom zalezi na zbaveni sa rolstona ci podpisoch arnotta,greenea ci bude na pmd-nevidim to nejak ruzovo,ale to sa uvidi vsetko.. pod lemairom sa zlepsil greene, a verim corenttemu..dokonca aj tallinderovi ze sa pozbiera..proste vidno co robi lepsi trener..neviem ci tu lemaire bude aôe ôou uz na tomto poste po takejto skusenosti experimentovat nebude..
Getzo Ehroff v Jersey?? to bych se asi radostí zastřelil :D už jsem v topicu Canucks psal hodněkrát o něm. Dovolím si tvrdit že to je možná můj nejoblíbenější bek v lize. s Arnottem souhlasím - myslím si ( a doufám ) že ho Lou podepíše za menší peníz
Dunime přesně tak tady je krásný příklad co trenér udělá s týmem. By mě zajímalo jak bysme na to byli kdyby Lemaire nás vedl od začátku sezony
Canucks s ním už začali rokovania v októbri a nevedno prečo boli o pár týždňov prerušené. Nakoľko majú napratý strop a súpisku na SC, nebude jeho podpis tak ľahký. Dokonca si dovolím tvrdiť, že pokiaľ SC nezískajú (t.j. vypredávať sa bude inde, ako v prípade Chicaga) čo je pokojne pravdepodobné, Ehrhoff nezostane. Vyhlasoval, že je tam spokojný, tipnúť si ale, prečo sa rokovania zastavili, povedal by som, že práve plat. Lou sa už hádam poučil, že nie preplácanie šmatlákov ako Tallinder a stay-at-home D ako Salvador a White je cesta, ale platenie a preplácanie PMD. V tomto prípade mu absolútne nebudem vyčítať, ak tak učiní. Inak staviť sa, tipujem to skôr na rok čakania, viacmenej mediocore season a podpis Sutera v roku 2012. Uvidíme. Každopádne ešte keď sme pri téme Ehrhoff, to je dodnes jedna z najväčších Louových chýb, keď sa pozrieme za čo zo San José odišiel...
The Devils said today that defenseman Matt Corrente will miss two to four weeks with a shoulder injury he sustained in Friday’s 5-2 win at Tampa Bay.

Corrente has already missed the last two games.
Per TG...tak, máme vysvetlenie. Sucks, ale Urbom by mohol dostať šancu. Dúfam, že Lemaire sa neuspokojí a bude hrať len Frasera a Salmelu.

Update: Žiaden Josefson kvôli nováčikovskému kontraktu. :( Škoda, ale znamená to, že pokiaľ bude Arnott trejdnutý na TD (tutovka) call/up dostane Swift alebo Henrique ( :!: ) - čo je super.
It was discussed in the Isles game thread. It has to do with their ages and that they are on entry level contracts. Basically if they don't play in 10 NHL games this year their contract automatically get extended another year at the same price (it basically slides back an extra year).

I don't know how familiar you are with the concept of a red shirt year in American college sports. It is a similar concept where you can hold them out this year to preserve the contract for a future year. If they play in more than 10 NHL games this year they would become a RFA a year earlier and thus you would have to pay them more then. Would you rather have have Josefson and Urbom at their current prices now age 19/20 during this waste of a season or have them at that price at 22/23 when hopefully we are a better team and can get more bang of the buck?
Pre vysvetlenie...
josefson dole kvoli prachom? aj taka je realita bohuzial..
ak by uz arnott bol vymeneny tak ja bych radsej videl henriqueho.. po slabom zaciatku sa vraj rozbehol na farme a posledne zapasy je vraj perfektny co som cital..som na neho zvedavy.. swift pre mna nieje buduci nhl regular hrac a lemaire nie je Mac co tam potoci vsekych svojich byvalych zverencov len aby si zahrali nhl..uvidime..
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES