to tady pĂšeš proÄŤ?chorche píše:Boyes dobre, ale Bochenski po svojom prestupe ziskal z 9 zapasov 11 bodov! Pripomina mi to odchod Sullivana, ktory vsak u nas na rozdiel od Bochenskeho bol hviezdou.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
TAMPA BAY LIGHTNING
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Z Tampy odešel golman Coleman, přicházà obránce O´Brian
Tak kdyby jsem vÄ›dÄ›l jenom tuhle informaci, trade by mi udÄ›lal radost, jenomĹľe jsme pĹ™išli o PRVNĂŤ volbu v drafu za tĹ™etĂ
a to teno trade hodnÄ› zhoršilo. takhle by jsme si mohli zĂskat nÄ›jakĂ©ho nadÄ›jnĂ©ho nováčka, ale nic nebude
Tento pĹ™estup mÄ› mrzĂ
Coleman

V teto sezonÄ› zatĂm neodehrál žádnĂ˝ zápas, v minulĂ© odchytal 43 minut. Dostal dva goly, uspěšnost 88%. JenomĹľe je to mladĂ˝ brankář, je mu 22 let.
O´Brien

Mladý obránce, je mu 24 let. Tohle je jeho prvnà sezona. Odehrál 62 utkánà a skoroval dvakrát, 12krát asistoval. V tabulce +/- má +5. 140trestných minut.
ZajĂmavĂ© je Ĺľe oba jeho oly byly vĂtÄ›znĂ©
Svůj prvnà gol dal Haškovi.
Když si to tak vezmu tak O´Brien nenà špatný hráč, ale mrzà mě 1.volba v draftu.
Tak kdyby jsem vÄ›dÄ›l jenom tuhle informaci, trade by mi udÄ›lal radost, jenomĹľe jsme pĹ™išli o PRVNĂŤ volbu v drafu za tĹ™etĂ
Coleman

V teto sezonÄ› zatĂm neodehrál žádnĂ˝ zápas, v minulĂ© odchytal 43 minut. Dostal dva goly, uspěšnost 88%. JenomĹľe je to mladĂ˝ brankář, je mu 22 let.
O´Brien

Mladý obránce, je mu 24 let. Tohle je jeho prvnà sezona. Odehrál 62 utkánà a skoroval dvakrát, 12krát asistoval. V tabulce +/- má +5. 140trestných minut.
Když si to tak vezmu tak O´Brien nenà špatný hráč, ale mrzà mě 1.volba v draftu.
pittsburgh zazlobil
golem Filipa Kuby jsme se dostali do tĹ™ĂgolovĂ©ho vedenĂ, ale potom se nechal Boyle a Kuba vylouÄŤit a Pens hráli pĹ™esilovku 5na3. VyuĹľili a tak je naše vedenĂ opÄ›t dvougolovĂ©. Tentokrát byli na stĹ™ely lepšà Pens, 4:10. Snad se jim uĹľ zápas otoÄŤit nepodaĹ™Ă. TakĹľe snad v poslednĂ tĹ™etinÄ› uĹľ zápas uhrajem
golem Filipa Kuby jsme se dostali do tĹ™ĂgolovĂ©ho vedenĂ, ale potom se nechal Boyle a Kuba vylouÄŤit a Pens hráli pĹ™esilovku 5na3. VyuĹľili a tak je naše vedenĂ opÄ›t dvougolovĂ©. Tentokrát byli na stĹ™ely lepšà Pens, 4:10. Snad se jim uĹľ zápas otoÄŤit nepodaĹ™Ă. TakĹľe snad v poslednĂ tĹ™etinÄ› uĹľ zápas uhrajem
Today:
vs
Dneska nás ÄŤeká souboj proti soupeĹ™i z jinĂ© konference-Dallasu. NavĂc zápas vysĂlá Galaxie-Sport
UĹľ se těšĂm, jelikoĹľ tĹ™eba na Glaxii co si pamtuju, jsem zápas proti soupeĹ™i z jinĂ© konference nevidÄ›l, pouze na internetu. Pokud opÄ›t zazářĂme, jako proti Pittsburghu, nemÄ›l by bĂ˝t problĂ©m, ale Dallas je silnĂ˝m soupeĹ™em a mÄ›li by jsme si dávat pozor. Ve formÄ› je u nás Richards, navĂc kdyĹľ se k nÄ›mu pĹ™Ădá Lecavalier nebo St.Louis a zachytá nám golman, nemÄ›li by jsme se bát, navĂc Dallas je spĂše obrannĂ˝m tĂ˝mem. No uvidĂ se. JelikoĹľ Atlanta porazila Boston, potĹ™ebujeme body, takĹľe snad mÄ› Tampa nezkalme v pĹ™Ămem pĹ™enosu, já osobnÄ› tipuju remĂzu a v prodlouĹľenĂ Ĺľe vyhrajem
vs
Dneska nás ÄŤeká souboj proti soupeĹ™i z jinĂ© konference-Dallasu. NavĂc zápas vysĂlá Galaxie-Sport
Tampa Bay dojednává výměnu s týmem St. Louis Blues. Jamal Mayers nebo Dallas Drake jsou předmětem zájmu.
jsem zvědavý
Edit:Jamal Mayers bude pravděpobně vyměněn do jednoho z týmů - Tampa, Pittsburgh a Toronto
Jak jsem se na toho Mayerse podĂval pořádnÄ›, nemám o nÄ›j moc velkĂ˝ zájem
jsem zvědavý
Edit:Jamal Mayers bude pravděpobně vyměněn do jednoho z týmů - Tampa, Pittsburgh a Toronto
Jak jsem se na toho Mayerse podĂval pořádnÄ›, nemám o nÄ›j moc velkĂ˝ zájem
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé

vs