Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Boyes dobre, ale Bochenski po svojom prestupe ziskal z 9 zapasov 11 bodov! Pripomina mi to odchod Sullivana, ktory vsak u nas na rozdiel od Bochenskeho bol hviezdou.

chorche píše:Boyes dobre, ale Bochenski po svojom prestupe ziskal z 9 zapasov 11 bodov! Pripomina mi to odchod Sullivana, ktory vsak u nas na rozdiel od Bochenskeho bol hviezdou.
to tady píšeš proč?

Today:
ObrázekvsObrázek

Dneska nás ÄŤeká zápas proti dalšímu rozjetĂ©mu soupeĹ™i, tuÄŤĹ

Z Tampy odešel golman Coleman, přichází obránce O´Brian

Tak kdyby jsem věděl jenom tuhle informaci, trade by mi udělal radost, jenomže jsme přišli o PRVNÍ volbu v drafu za třetí :!: a to teno trade hodně zhoršilo. takhle by jsme si mohli získat nějakého nadějného nováčka, ale nic nebude :( Tento přestup mě mrzí :(

Coleman
Obrázek

V teto sezoně zatím neodehrál žádný zápas, v minulé odchytal 43 minut. Dostal dva goly, uspěšnost 88%. Jenomže je to mladý brankář, je mu 22 let.

O´Brien

Obrázek

Mladý obránce, je mu 24 let. Tohle je jeho první sezona. Odehrál 62 utkání a skoroval dvakrát, 12krát asistoval. V tabulce +/- má +5. 140trestných minut. :!: Zajímavé je že oba jeho oly byly vítězné :!: Svůj první gol dal Haškovi.

Když si to tak vezmu tak O´Brien není špatný hráč, ale mrzí mě 1.volba v draftu.

Lebo obaja su hraci BOSTONU, ktory nejaku Tampu surovo rozdrvil.

chorche píše:Lebo obaja su hraci BOSTONU, ktory nejaku Tampu surovo rozdrvil.
no tak to by spíše mělo být v topicu Boston Bruins

zatém je to paráda, vedeme dva nula po rychlém začátku a počet střel na bránu je jasně pro nás-14:4takže jen tak dál. Navíc jsme měli jednu přesilovku a tu jsem využili :cool: a oslabení jsme zahráli výborně :)

hmm, tak pinguini sa pred bleskami po 1 tretine (zatial) neuspesne ukryvaju :)

cepi píše:hmm, tak pinguini sa pred bleskami po 1 tretine (zatial) neuspesne ukryvaju :)
můžeme jenom doufat že nám to vydrží i do dalších třetin :)

pittsburgh zazlobil
golem Filipa Kuby jsme se dostali do třígolového vedení, ale potom se nechal Boyle a Kuba vyloučit a Pens hráli přesilovku 5na3. Využili a tak je naše vedení opět dvougolové. Tentokrát byli na střely lepší Pens, 4:10. Snad se jim už zápas otočit nepodaří. Takže snad v poslední třetině už zápas uhrajem :)

TAMPA BAY-PITTSBURGH 5:1
:taptap: :thumbsup2: :dance:

tak jsme nakonec tuÄŤĹ

Generálny manažér Tampy Bay Lightning Jay Feaster, ktorĂ˝ do svojho tĂ­mu pred pár dĹ

Vinco4: Lenze Boston rozbombardoval TAMPU!!!

chorche píše:Vinco4: Lenze Boston rozbombardoval TAMPU!!!
no dobře už to neřeš :backtotopic:

Hej, inak dnes som pozeral stats a ten Boyle je fakt dobry hrac, to sa skor cudujem, preco este zivite Taylora.... :?:

no je to náš kapitán, ale to se bude co nevidět měnit, vedení počítá s Richardsem
Boyle je dobrý, ale je hodně utočně laděný, potřeboval by více zapracovat v defenzivě, no ale jsem rozhodně rád že hraje za nás, hlavně na přesilovky :)

Rich?! To snad nemyslis vazne. Nie je vacsim vodcom prave Vinny?

nevím, oni asi chtějí aby byl Lecavalier tahounem v prodkutivitě a kdyby byl kapitán tak ho to bude omezovat nebo tak něco, pamuteješ si snad jak to bylo když byl Lecavalier jako mladík kapitán

Jasne, ze ano. Najprv mu to az tak nevadilo. ALe neskor prisla kriza. A teraz je zasa dobre. Zeby mal podobny problem ako Jagr? Ziadna zodpovednost, len strielanie bodov? Lenze JJ sa po nejakych rokoch upokojil a je schopny plnit aj ulohu lidra timu....

oni si přeji aby byl lídr Richards, prostě všude se píše že tak to bude, kapitán do budoucna

Richards je nejlepší, to nemůžete řešit :D ...jinak, O'Brien je dobrej, sice ne za 1. volbu, ale máte nováčka obránce, aktivního bitkaře co nasbíral 14 bodů, což je celkem slušný, na to že hrál ve třetí lajně....je to talent a u vás se musí chytit 8)

Najlepší sú Lecavalier a St Louis tam nieje o čom,ale aj Richards sa vám bodovo prebúdza

Enkidu:já jsem za O´Briena rád, ale ta první volba mě prostě mrzí :(
extreme7:taky myslím že ti dva jsou nejlepší. Pravda, Richards se zase konečn chytá, v posledních 3 zápasech 2+6 :cool: Bude fajn když chytne formu před play-off

Today:
ObrázekvsObrázek

Dneska nás čeká souboj proti soupeři z jiné konference-Dallasu. Navíc zápas vysílá Galaxie-Sport :cool: Už se těším, jelikož třeba na Glaxii co si pamtuju, jsem zápas proti soupeři z jiné konference neviděl, pouze na internetu. Pokud opět zazáříme, jako proti Pittsburghu, neměl by být problém, ale Dallas je silným soupeřem a měli by jsme si dávat pozor. Ve formě je u nás Richards, navíc když se k němu přídá Lecavalier nebo St.Louis a zachytá nám golman, neměli by jsme se bát, navíc Dallas je spíše obranným týmem. No uvidí se. Jelikož Atlanta porazila Boston, potřebujeme body, takže snad mě Tampa nezkalme v přímem přenosu, já osobně tipuju remízu a v prodloužení že vyhrajem :wink:

Tampa Bay dojednává výměnu s týmem St. Louis Blues. Jamal Mayers nebo Dallas Drake jsou předmětem zájmu.
jsem zvědavý :)

Edit:Jamal Mayers bude pravděpobně vyměněn do jednoho z týmů - Tampa, Pittsburgh a Toronto

Jak jsem se na toho Mayerse podíval pořádně, nemám o něj moc velký zájem
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES