Do týmu pribudol Sean O Donnel.
Nejakého "starca" sme potrebovali.
Rovnako ma teší, že sme sa zbavili Ellisa.
V zostave ProHockeya sa objavil v 3 lajne, čo sa mi zdalo prehnané podľa mňa len zaberal miesto. Lombardi ma fakt potešil ja by som sa ho tiež zbavil.
S OSullivanom to nevyzerá najlepšie.
Na súpiske sú zatial títo hráči.
Ú:Armstrong, Boyle, Brown, Cliche, Clune,Calder, Frolov, Handzuš, Ivanans, Kopitar, Moller, Moulson Purcell, Richardson, Simmonds, Stoll, Westgarth, Zeiler.
Ešte 5 musí ísť preč. Ja by som vyradil Clicheho, Cluna, Zeilera. Jedného z dvojice Ivanans/Westgarth (alebo aj oboch, ale aspoň 1 bitkár sa zíde). A ešte niekoho z trojice Moller/Richardson/Simmonds.
O: Doughty, Drewiske, Gauthier, Greene, Harrold, Hickey, Johnson, Martinez, O Donnel, Piskula, Preissing.
Očakávam, že vyradia Drewiskyho, Martineza, Piskulu a Gauthiera.
B 1. LaBarbera - príprava mu nevyšla napriek tomu je určený ako 1. Uvidíme čo predvedie.
2. Rozhoduje sa medzi Ersbergom a Quickom.
Neviem čo si o tom mylieť, zdalo sa že Ersberg by mohol útočiť na post jednotky a nakoniec nebude ani dvojka.
Rovnako ma teší, že sme sa zbavili Ellisa.
S OSullivanom to nevyzerá najlepšie.
Na súpiske sú zatial títo hráči.
Ú:Armstrong, Boyle, Brown, Cliche, Clune,Calder, Frolov, Handzuš, Ivanans, Kopitar, Moller, Moulson Purcell, Richardson, Simmonds, Stoll, Westgarth, Zeiler.
Ešte 5 musí ísť preč. Ja by som vyradil Clicheho, Cluna, Zeilera. Jedného z dvojice Ivanans/Westgarth (alebo aj oboch, ale aspoň 1 bitkár sa zíde). A ešte niekoho z trojice Moller/Richardson/Simmonds.
O: Doughty, Drewiske, Gauthier, Greene, Harrold, Hickey, Johnson, Martinez, O Donnel, Piskula, Preissing.
Očakávam, že vyradia Drewiskyho, Martineza, Piskulu a Gauthiera.
B 1. LaBarbera - príprava mu nevyšla napriek tomu je určený ako 1. Uvidíme čo predvedie.
2. Rozhoduje sa medzi Ersbergom a Quickom.