Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

LOS ANGELES KINGS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Do týmu pribudol Sean O Donnel. :thumbsup: Nejakého "starca" sme potrebovali.
Rovnako ma teší, že sme sa zbavili Ellisa. :thumbsup: V zostave ProHockeya sa objavil v 3 lajne, čo sa mi zdalo prehnané podľa mňa len zaberal miesto. Lombardi ma fakt potešil ja by som sa ho tiež zbavil.
S OSullivanom to nevyzerá najlepšie. :x

Na súpiske sú zatial títo hráči.
Ú:Armstrong, Boyle, Brown, Cliche, Clune,Calder, Frolov, Handzuš, Ivanans, Kopitar, Moller, Moulson Purcell, Richardson, Simmonds, Stoll, Westgarth, Zeiler.
Ešte 5 musí ísť preč. Ja by som vyradil Clicheho, Cluna, Zeilera. Jedného z dvojice Ivanans/Westgarth (alebo aj oboch, ale aspoň 1 bitkár sa zíde). A ešte niekoho z trojice Moller/Richardson/Simmonds.

O: Doughty, Drewiske, Gauthier, Greene, Harrold, Hickey, Johnson, Martinez, O Donnel, Piskula, Preissing.
Očakávam, že vyradia Drewiskyho, Martineza, Piskulu a Gauthiera.

B 1. LaBarbera - príprava mu nevyšla napriek tomu je určený ako 1. Uvidíme čo predvedie.
2. Rozhoduje sa medzi Ersbergom a Quickom. :eek2: Neviem čo si o tom mylieť, zdalo sa že Ersberg by mohol útočiť na post jednotky a nakoniec nebude ani dvojka. :?:
Lukas33 píše:Do týmu pribudol Sean O Donnel. :thumbsup: Nejakého "starca" sme potrebovali.
Rovnako ma teší, že sme sa zbavili Ellisa. :thumbsup: V zostave ProHockeya sa objavil v 3 lajne, čo sa mi zdalo prehnané podľa mňa len zaberal miesto. Lombardi ma fakt potešil ja by som sa ho tiež zbavil.
S OSullivanom to nevyzerá najlepšie. :x

Na súpiske sú zatial títo hráči.
Ú:Armstrong, Boyle, Brown, Cliche, Clune,Calder, Frolov, Handzuš, Ivanans, Kopitar, Moller, Moulson Purcell, Richardson, Simmonds, Stoll, Westgarth, Zeiler.
Ešte 5 musí ísť preč. Ja by som vyradil Clicheho, Cluna, Zeilera. Jedného z dvojice Ivanans/Westgarth (alebo aj oboch, ale aspoň 1 bitkár sa zíde). A ešte niekoho z trojice Moller/Richardson/Simmonds.

O: Doughty, Drewiske, Gauthier, Greene, Harrold, Hickey, Johnson, Martinez, O Donnel, Piskula, Preissing.
Očakávam, že vyradia Drewiskyho, Martineza, Piskulu a Gauthiera.

B 1. LaBarbera - príprava mu nevyšla napriek tomu je určený ako 1. Uvidíme čo predvedie.
2. Rozhoduje sa medzi Ersbergom a Quickom. :eek2: Neviem čo si o tom mylieť, zdalo sa že Ersberg by mohol útočiť na post jednotky a nakoniec nebude ani dvojka. :?:
Ja Erikovi verím, určite sa presadí.

Inak podľa mňa ste čiernym koňom konferencie a nebola by som prekvapená, keby ste postúpili do play-off. Ak nie, tak zápasy s vami môžu rozodnúť o tom, kto postúpi do play-off. A na Lombardiho sa nehnevaj, to, čo spravil bolo to najmúdrejšie čo mohol, výborne ste omladili káder a počas sezóny ho doplníte.
Ja už sa naňho pomaly prestávam hnevať. :)
Lukas33 píše:Ja už sa naňho pomaly prestávam hnevať. :)
Už sa naňho vôbec nehnevám a svoj hnev začínam presúvať na OSullivana. :D
Mám pocit, že s nami nakoniec ani nepodpíše zmluvu. A to sme kvôli nemu vymenili môjho obľúbenca Cammaleriho. :x Jediné plus je v tom, že sa otvára cesta Purcellovi do lajny vedľa Kopitara a Browna a to by mu dávalo šancu vyhrať Calder trophy. (pri troche šťastia)

Nedá mi nezverejniť jeden príspevok z fóra Kings kt. vystihuje čo si o ňom začíname myslieť... :roll2:

Dear Patrick O'Sullivan

You may be young, but the phrase "young and dumb" may just be your mantra.

The sad things about your holdout...

1) You've now made 29 former GM's smile and having NOT selected you in the first round even though you were ranked 15th (i took 56 picks Patrick, FIFTY SIX) - I guess there's a reason why studios no longer hire Lindsay Lohan either, or why Britney and Jessica are considered "whack jobs". Maybe you're doing Dean a favor and showing your true colors early.

2) You made Dean Lombardi look like an idiot. Here's a guy who traded for you, believed in you, gave you the shot to play when you didn't deserve to... and this is your repayment?

3) How many 23 year olds have been holdouts in the history of the NHL. Holdouts with 126 games under their belts. I'm guessing beingbobbyorr is working his computer now to come up with that answer. I'd like to know how many went on to have great careers. I don't believe Eric Lindros ever really amounted to sh-- did he? Does he have his name on the cup?

4) You've shown you have no loyalty to the organization or class. It's not like Dean Lombardi is low-balling you. He's always been fair. That's why Cammalleri plays for Calgary now.

5) As I mentioned in another thread, YOU make your own decisions, NOT your agent. Ovechkin FIRED his when a contract wasn't getting done. Ovechkin is great, you're not.

6) Nice way to show your teammates that you care and want to be a part of this team.

7) We do understand this is a business and you should get what you deserve, but fans don't forget. Fans don't like greedy players. Greedy players are simply that. Greedy and selfish. Would you want a greedy selfish player on YOUR team? The Red Sox didn't anymore. The San Francisco Giants and every other baseball team didn't want the greatest home run hitter of all time. How many teams has T.O. played for? (okay, there WAS Dion Sanders).

8) Patrick, you're not all that. When you have Glenn Murray, Martin Gelinas and Mark Parrish playing beer league hockey, that tells you you're easily replaceable. Oscar Moller and Teddy Purcell may just have better chemistry with Frolov, Brown and Kopitar. Do you know what that means? It means Lombardi can ship your ass to Toronto if he wants where every single one of your farts are analyzed. Think those fans want a selfish greedy player? Not that he did anything wrong, but I wonder how Lubo is enjoying the team players least want to play for. Sure, you could be centering the likes of Kovalchuk, but you would live in Atlanta. How many Irish pubs do you think are in Atlanta? Better yet, how about playing in that dump on Long Island for an owner as whacky as Carrot Top?

You have a golden opportunity to play in Los Angeles. The best beaches, the best weather, the prettiest women, and the best fans.

And you want to throw that away.

Fine.

You don't know Dean Lombardi.

He'll let you sit the entire season. Go play in the KHL or for MoDo. You'll never play for the Los Angeles Kings again. And you will be booed. And it WILL affect you (ask those who say it really does bother Rob Blake).

Sign the ******ing contract or fire your agent. Don't be an idiot. You have something really special here in Los Angeles rather than just being a player playing for another team.
Já bych byl tedy velmi překvapen, kdyby Kings postoupili do play-off. K O´Sullivanovi - nepodepsaný kontrakt není jen jeho chyba. Pochopte, že prostě nechce s Kings podepisovat dlouhodobou smlouvu, když jim nevěří a nemá zájem za ně pokračovat... Lombardi mu furt cpe smlouvu já nevím na kolik let, ale O´Sullivan prostě nechce podepisovat na dlouho, v tomhle ho chápu, pokud nechce Lombardi o O´Sullivana přijít, bude muset ustoupit
MartinFC píše:K O´Sullivanovi - nepodepsaný kontrakt není jen jeho chyba. Pochopte, že prostě nechce s Kings podepisovat dlouhodobou smlouvu, když jim nevěří a nemá zájem za ně pokračovat... Lombardi mu furt cpe smlouvu já nevím na kolik let, ale O´Sullivan prostě nechce podepisovat na dlouho, v tomhle ho chápu, pokud nechce Lombardi o O´Sullivana přijít, bude muset ustoupit
Keby bol v inom týme tak to vnímam presne ako ty. Ale keďže sa to deje v mojom klube tak som proste trochu netolerantný. :)
Novým kapitánom bol menovaný Dustin Brown.

Hráči kt. by mali nastúpiť v úvodnom zápase.
Derek Armstrong,Oscar Moller,Anze Kopitar,Brad Richardson,Wayne Simmonds,Kyle Calder
Brian Boyle,Dustin Brown,Alexander Frolov,Matt Moulson,Michal Handzus,Jarret Stoll Raitis Ivanans

Matt Greene,Jack Johnson,Peter Harrold,Sean O'Donnell,Drew Doughty,Denis Gauthier Jr,Tom Preissing

Erik Ersberg
Jason LaBarbera
Viac menej takéto zloženie mužstva som čakal. Ale kde je Teddy Purcell???? :x .A OSullivan???
Prekvapením je pre mňa Moller a Simmonds.
V obrane som čakal, že bude hrať Hickey a nie Gauthier.

Mimochodom OSullivan podpísal 3 ročný kontrakt. :thumbsup:
Andersen, Niclas (AN-duhr-suhn, NIHK-luhs)
Azevedo, Justin (a-zeh-VAY-doh, JUHS-tihn)
Czarnik, Robert (CHAHR-nihk, RAW-buhrt)
Dravecky, Vladimir (dra-VEH-kee, vla-DIH-meer)
Ersberg, Erik (AIRZH-buhrg, AIR-ihk)
Frolov, Alexander (FROH-lawf, Alehx-AN-duhr)
Handzus, Michal (HAHND-zoos, MIGH-kuhl)
Ivanans, Raitis (EE-vahn-ahns, RIGHT-uhs)
Kopitar, Anze (KOH-pih-tahr, AHN-zheh)
Loktionov, Andrei (lawk-too-OH-nawf, ahn-DRAY)
Lyubushin, Mikhail (l’yoo-BOOSH-ihn, mih-kigh-EHL)
Moller, Oscar (MOH-luhr, AH-skuhr)
Tenkanen, Valtteri (TEHN-kah-nehn, vahl-TEH-ree)
Na stránke Kings som našiel pomôcku pre USA fans ako vyslovovať mená našich hráčov. Niektoré klenoty som vybral. :cool:
Anže podpísal nový 7 ročný kontrakt. :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Podrobnosti neboli zatial zverejnené.
http://kings.nhl.com/team/app/?service= ... eid=386095
Dlhodobé kontrakty sú síce vždy riskantné ale v prípade Anžeho to schvaľujem. Verím, že zostane u nás až do konca kariéry. Ale tomu som veril aj s Višňovským...
Máme za sebou 1. zápas.
Vo víťazstvo som asi veril iba ja ale, zo začiatku to vyzeralo nádejne. Pekný gól v presilovke dal Frolov po nahrávke Handzuša :thumbsup: a Preissinga. Škoda gólu v oslabení keď Plíhala krásne našiel Vlasic.
Zápas som ale nevydel iba highlights ale pomer striel 13:41 svedčí o tom že sme asi veľmi aktívny vpredu neboli. LaBarbera chytil 38 striel, dobrý výkon. :thumbsup:
Brown opäť predviedol ako vie hrať telom a 2x zložil Setoguchiho. :hit:
V každom prípade prehrať na lade silných Sharks iba o 2 góly z našim podceňovaním týmom nie je najhoršie.
V zápase sa neobjavil OSullivan a ani Boyle(myslím Briana od nás, nie Dana od Žralokov) :) .
Obrázek
:ejha: Prvé víťazstvo a nad Anaheimom. :ejha:
Simmonds strelil svoj 1. gól v NHL. :thumbsup:
Ešte pridám :fight: Parros vs Ivanans viac sa mi už nechce lebo sa mi chce spať. :biglol:
Lukas33 píše:Obrázek
:ejha: Prvé víťazstvo a nad Anaheimom. :ejha:
Simmonds strelil svoj 1. gól v NHL. :thumbsup:
Ešte pridám :fight: Parros vs Ivanans viac sa mi už nechce lebo sa mi chce spať. :biglol:

Hej Lukas jakoze takove fotky by se tu davat nemely :bitka3: :D
asi napisu nekteremu z adminu at si to priste pohlida :frajer2: :lol:
Ja neviem čo sa ti na tej fotke nepáči. :lol:
Kings 4:3 OT Hurricanes :cool:
Teší ma, že sa chytil Mišo Handzuš po minulej nevydarenej sezóne. Spolu z Brownom sú najprodukt. hráčmi týmu, majú 4 body.
Dnes(zajtra) "televízny" zápas na lade Bluesmanov. Mohli by sme priviesť nejaký bodík. Osobne očakávam výťazstvo po predĺžení/nájazdoch. :cinka: :cinka:
O nejaký gól by sa mohol postarať náš najproduktívnejší hráč Handzuš kt. sa už konečne chytil po minulej sezóne. Bolo by načase aby sa presadil Calder kt. nastupuje vedľa Kopitara s Brownom a napriek tomu je stále bez bodu. Presadiť by sa mohol aj nováčik Moller kt. hrá zatial naozaj dobre. Dosť ma prekvapil, ja som neveril, že sa v tejto sezóne ukáže v NHL. Veľa bude, ale závisieť od LaBarberu kt. pravdepodobne nastúpi ako jednotka.
No a idem nastaviť budík. :wink: :twisted:
Kings-Blues 4:0 , to je pekné :D
fuuu, tak docela prekvapko, na ucet bluesmanov, ale to si bluesmani robili prdel s tym poctom striel :doh: 15 ich vyslali na :winner3: hviezdu zapasu LaBarberu
Obrázek
Obrázek
Wayne Simmonds :box: Yan Stastny
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/jR08lbfdM-Y&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/jR08lbfdM-Y&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Pro mě osobně veliké překvapení, ale je dobře, že také letos bude papírově odepisovaný tým dělat v lize jak se říká "bordel", stejně jako Maple Leafs :wink: !!!!
Víťazstvo 4:0 som nečakal ani ja. A to od nich očakávam všeličo. :groupwave:
LaBarbera vychytal 0 :shock: aj keď tých striel naňho veľa neišlo aj tak je to preňho úspech. Tiež ma prekvapilo, že sme doteraz nedostali gól v oslabení. :shock: :cool:
Je pravda, že nám dosť pomohli sami hráči Blues a aj Legacem, ehm teda tá guvernérka Aljašky kvôli ktorej tam bol ten koberec. :D
Bol to dobrý zápas, boli aj nejaké hity a dokonca 4 bitky. Len keby sme ich všetky neprehrali. :oops:
Výborne hral Captain Brown a Anže. Takisto Ivanans sa snažil. :good: Zdá sa, že angažovanie Quinciho bol výborný ťah a bude z neho nakoniec jeden z kľúčových obrancov. Doughtimu sa podľa všetkého prechod do NHL vydaril keďže je naším najvyťažovanejším hráčom. Je to aj vďaka zraneniu Johnsona ktorého ale skvele nahradil už spomínaný Quincey. Spoľahlivo hrajú aj Greene a ODonnel. Celkovo podalo mužstvo kvalitný výkon. :clap: Len tak ďalej. :wawe:
S Nashvillom nám to nevyšlo. Škoda, že sme to zbabrali v 1 tretine a potom sa to už ťažko doťahovalo. :x Nemôžem si pozrieť hajlajty lebo mi blbne net takže neviem ako to vyzeralo. Potešilo ma, že Stoll strelil 2 góly. Možno nám nakoniec na niečo bude aj s tou zbytočne veľkou zmluvou. :roll:
Dnes zničíme veľký Detroit. :wawe: :povzbudzovanie:
Lukas33 píše:Dnes zničíme veľký Detroit. :wawe: :povzbudzovanie:
Ehm, včera som myslel dnes ako zajtra :biglol: takže až dnes zničíme Detroit. :povzbudzovanie: :fan:
Moc "Králů" tu teda není...Jsi tu sám voják v poli! :D Jo a Detroit si na vás smlsne, příteli. :smile03:
Alexander_The_Great píše:Moc "Králů" tu teda není...Jsi tu sám voják v poli! :D Jo a Detroit si na vás smlsne, příteli. :smile03:
Souhlasím Sašo, jestli Det nevyhraje, tak to bude veliké překvapení :wink: !!!!
Tak nakonec to nebylo tak jednoznačné, jak jsem myslel...Detroit porazil LA až v prodloužení 4:3 :!: Hvězda utkání: brankář LA LaBarbera, který vychytal 34 ze 37 střel na branku.
2987 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO