Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW YORK ISLANDERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Geciak no kto dal 3 góly?nevieš mi povedať? :fucker: :scare: :scare: :scare: :scare:
Kabanova Moncton vymenil do Lewinstonu.
góly bude dávať len Tavares? :? :sad2:
Zatiaľ sa mi moc pozdáva James Wisniewski... Snow potvrdil, že patrí špičke ligy... nenápadný, dobrý, kvalitný a lacný podpis. Wisniewski je skvele ofenzívne nadaný, zlepšuje sa v obrane, skvele riadi presilovky, korčuľuje. Ach, prečo ho Chia nepodpísal... :-( zatiaľ jeden z najlepších obrancov v lige :good:
škoda že tak skvele hrajúcich hráčov neni viacej,snáď sa rozbehne Hunter a Nielsen :cinka:
Nice... :thumbsup: Hlavne brada riešená super. Pekné sýte farby.

Obrázek
keby aj výkony boli také pekné,ako tá maska :-(
Nádherná maska :thumbsup: .Ale 7 prehier v rade :shock:
Tak tá gólová potencia Islanders je mizivá. V podstate tam nemá kto dávať góly... po tom hetriku Tavaresa som si myslel, že sa nejak rozbehne, ale asi krutý omyl. ... :ja_neviem:
Škoda, že to Gordon schytal. Je to ku*evsky dobrej trenér.
kisin píše:Škoda, že to Gordon schytal. Je to ku*evsky dobrej trenér.
:yes: Je mi ho veľmi ľúto a popravde, zamyslieť sa nad jeho štýlom práce a pozerajúc sa na mená ako Hitchcock, Therrien, Carbonneau, jeho by som bral omnoho radšej. Navyše sa dobre pozná s Langsom a Parisem...
--> John Tavares podle Toronto Sun příští rok neprodlouží s Islanders smlouvu. Zatímco je jistě předčasné o něčem takovém hovořit, jistou logiku to bezesporu má. "Ostrované" již dvanáct zápasů nevyhráli, navíc do druhého kola play-off postoupili naposledy v roce 1993-
zdroj: NHLpro.cz

Doufám, že John prodlouží. Co sem o něm mohl číst tak vypadal, že nehraje na sebe ale pro tým... snad nekecal :-O
Môže hrať pre tím ako chce, keď tím nevyhráva a on ako jednička draftu a talentovaný hráč nemá okolo seba adekvátnych spoluhráčov aby na nejaký úspech dosiahol... Taký typ chce preč a nejde len po prachoch. Aby som bol úprimný, príliš nadšený som ním nikdy nebol, z toho ročníka mám radšej Eberleho a rozdiel na drafte mi bol až čudný, ale je to výborný hráč už teraz. Keby sa dostal do tímu, kde na SC mať budú, dokázal by časom veľké veci...u Isles ťažko, keď sa nič zásadného nezmení. Ja ho chápem. :yes:
Joshua Bailey poslaný do AHL.
mt-svk píše:Joshua Bailey poslaný do AHL.
Zajímavý tah ... nečekal bych to.
To je katastrofa co v poslednej dobe hrate tych 14 prehier v rade i ked v poslednych 2 zapasoch uz tam bolo neake zlepsenie co sa i bodovo preukazalo.Dovolim si uz tvrdit ze ziadny tím nebude mat negativnejsiu seriu prehier ako Isles,ale este je vsetko otvorene ved staci si spomenut na minulu sezonu ked Carolinu mala podobnu seriu a nakoniec to dotiahli takmer az do play off
neboj sa ti nič,toto je forma :D nehavajú ostatných nech vyniknú :D :D
Tady je jasně vidět, že Gordon nebyl problém. S takovým teamem se hraje těžko. A ten prodavač párků před stadionem s květákem na hlavě to těžko změní.
keď sú tam len dvaja kvalitný hráči,čo zahrajú každý zápas dobre,tak sa ťažko vyhráva a navyše Okposo mimo,Streit a Hunter podáva výkoni ako malý chlapec :thumbsdown:
hmmmm skapínajúca organizácia, skapínajúca aj fanbase:)

dnes na tréningu trošku prehádzané formácie...

Moulson-Tavares-Joensuu
Comeau-Schremp-Sim ( :hroza: )
Grabner-Nielsen-Parenteau
Gillies-Konopka-Martin

anyway go Isles...
Fanúšik Isles... :shock: :shock: Tak to treba využiť. Kde sú príčiny, že po tak skvelom štarte Wishniewski tak prepadol?
ťažko povedať, nie som odborník...v začiatkoch hralo dobre celé mužstvo a hráči AHL kalibru (Sim, Parenteau, Schremp, Comeau a v podstate ešte aj Joensuu, ktorý síce má talent, ale je ohromujúco nevyrovnaný) hrali vysoko nad ich možnosti...práve v začiatku nadpriemerná presilovka mala za dôsledok veľký počet Wisniewskiho bodov, ktoré získal vďaka jeho kanónovej strele...bohužial ošiaľ opadol a hráči začali hrať v rámci svojich možností...presilovka je úplne katastrofálna (10 zápasov bez využitia)...presilovku, a vôbec ani útok v rovnovážnom stave nemá kto rozohrať (Martínek, Hillen, Eaton a aj Wisniewski majú hroznú rozohrávku a puk na hokejke viac ako 2sekundy im očividne zavadzia)...ešteže sa vrátil Andy MacDonald...preto aj prvá presilovková formácia je so 4 útočníkmi(JT, Moulson, Nielsen, Parenteau) a Wisniewskim a druhá s MacDonaldom a Hamonicom...vôbec Travis Hamonic je talentovaný chlapec a zdá sa, že sa chytil šance, keď ako jeden z mála hráčov keď má puk, som relatívne pokojný...ďalšie pozitíva sú hra v početnej nevýhode, kde hrajú naozaj srdnato a efektívne (keď aspoň nie sú v poslednej desiatke v lige) a Dwayne Roloson, ktorý noc čo noc dáva teamu šancu vyhrať...zranenia sa takisto podpísali pod katastrofálne výkony, keď Kyle Okposo chýba nie len v ofenzívnej, ale aj defenzívnej činnosti (vlani v ligovom popredí v získaných pukoch) a Mark Streit ako jeden z naj PMD a PP QB na východe neskutočne chýba v, už vyššie spomenutej, hrozivej presilovke, či už len v bežnom zakladaní útokov...ofenzívu dehonestuje priehrštie hráčov AHL kalibru v TOP 6, s tým, že celá defenzíva súpera sa sústredí na Tavaresa, aspoň, že Moulson pri ňom zrejme vyrovná svoje vlaňajšie gólové maximum (plus/mínus nejaký gólik)...úprimne mi je JTho ľúto, jeho hru veľmi pozorne sledujem a takmer vždy je to najnebezpečnejší hráč Isles, hoci to v čom je špičkový(pozičná hra v ofenzíve, uvoľnenie sa bez puku, smrtiaci v okolí brány, skvelé ruky) býva často negované chýbajúcim talentom okolo neho, keď niekoľkrát za zápas sa ocitne vo výbornej pozícii (hoci aj na sekundu vďaka tomu, že je target no.1 súperových obrancov), puk nedostáva...jeho sebadôvera je na bode mrazu, často volí miesto strely prihávku, aj v pozíciách, keď by to mal brať na seba...trošku ma prekvapilo, ešte pred preradením Baileyho do Bridgeportu, že ešte nehral po boku Tavaresa, hoci možno to je v dohľadne, keď v BP hrá LW a je 2+3 v 5 zápasoch...ale už odbočujem, ospravedlňujem sa...Wizzer má síce pekelne tvrdú strelu, čo však nezakryje jeho nedostatky...veľmi zlá defenzívna hra (viď +/- hodnotenie), slabučká rozohrávka, nehovoriac o technike, keď sám o sebe často vymanévruje, či vymieša puk do neutrálnej zóny počas presilovky...som si istý, že už len v priemernom teame NHL by bol 4. až 6. bek...osobne keď vidím Wizzera, tak si nevdojak pomyslím Marc-André Bergeron...ale ako som spomenul, nie som nijaký odborník, iba laický "fan"...

anyway go Isles
Krásny post na neodborníka, čo sa tak podceňuješ... :roll: Veľmi pekne ďakujem za odpoveď. Mimo iné ťa vítam a som rád, že ťa máme. Že existuje aj nejaký Hamonic a Wizzer...človek pri tom kvante hráčov a zápasov pomaly nemá šancu zistiť. A presne o tom to je. Čo sa týka úvodného nadšenia zo sezóny, aj som si myslel, že to by mohol byť ten dôvod, napriek tomu tie čísla boli fakticky prekvapivé. Z Tavaresovej generácie som mal vždy radšej Eberleho a to sa asi nikdy nezmení, ale tak samozrejme, že je mi jeho nevyužitého talentu ľúto. Celkovo ma ten Lighthouse mrzí, brzdí to vývin klubu, ktorý by sa mohol aspoň ako tak chytiť. Že chýba Okposo je jasné. Ako som už neraz povedal, to je hráč, ktorého by som bral všetkými desiatimi a stále sa zlepšoval. Škoda zranenia. No ešte väčšia rana je Streit. V podstate to čo popisuješ ako problémy sú presne veci, ktoré má na starosti on a je v nich líder. Nič neočakávané teda, skôr ten prekvapivo dobrý začiatok bez nich.

1. ako teda vidíš Tavaresovu budúcnosť?
2. nakoľko sú reálne kuvičie hlasy o LP?
3. ako riešiť súčasný stav?
4. čo hovoríš na odvolanie Scotta Gordona?

Nemusíš na to odpovedať hneď. :)
Getzo, "Wizzer" to bude asi Wisniewski ne? :D

Jinak kuwo, good job! Napsal si to velmi poutave :thumbsup:

Mne je jinak teamu Isles velmi lito. Jsou to sympataci, kteri se snazi hrat hokej vzdy smerem dopredu. Johnny Tavares asi odejde... Sam citi, ze destinace Long Island neni vitezna, dobri hraci neprichazeji, vyhybaji se tomu a pro samotneho Johna je to pak velka brzda. A je velmi tezke s tim pak neco delat. Ke vsemu tyhle zraneni... Vydrzte to tam nejak kuwo, musite... Ja osobne bych byl velmi rad, kdyby se NY Isles vzpamatovali, ale zatim je to bohuzel v nedohlednu.
Veľmi pekne ďakujem za privítanie..."Wizzer" či "Wiz" je vlastne prezývka Wisniewskiho...a teraz k tvojim otázkam :

1. Obávam sa o budúcnosť JTho...myslím, že Toronto Sun priniesol info, že Tavares odmietne podpísať ako RFA...jeho talent je zjavný, ale je v teame, v ktorom vlani ako nováčik vyhral bodovanie a ktorý je tento rok, vďaka zraneniam, ešte slabší ako vlani, keď žiadny ofenzívny UFA hráč do top 6 nebol podpísaný, a je evidentné, že mladí jednoducho potrebuju vedľa seba veteránov, či aj hráčov na vrchole svojich síl schopných produkcie(nie typu PA Parenteau)...preto sa obávam, že JTho vývoj bude stagnovať, ako stagnuje Baileyho...ja osobne som presvedčený, že so solídnymi krídlami (prípadne s kvalitným centrom a ako krídelník) je to 40+40 hráč...čo je najsmutnejšie, že na diskusiách fanúšikovia už považujú za adekvátne posily Michaela Rydera, či Mira Šatana do prvého útoku...jednoducho s hráčmi AHL (Sim, Parenteau, Comeau), neskúseními hráčmi (Joensuu, Nielsen, Moulson) a nechceními mladíkmi, či mladíkmi z farmy (Grabner, Schremp (obaja z waiwers), Joensuu) bude aj taký talent ako Tavares stagnovať...

2. Nassau Veterans Memorial Colliseum je druhá najstaršia hala a podľa ľudí, čo tam boli, vyzerá katastrofálne...ono stačí, keď vidím pozápasové rozhovory s hráčmi, tak tá šatňa mi občas príde ako dáka komora...to, že je treba renovácia, či nová hala je jasné...musím sa priznať, že situáciu ohľadom LP veľmi nepoznám a neviem či, a kedy bude realizovaný...bohužial o otázkach týkajúcich sa biznysu mám minimum vedomostí...sám Wang sa však vyjadril, že pokiaľ nebude hala (nová, či renovovaná), tak nejaké zmeny k lepšiemu sa nemajú čakať a platové výdaje budú udržiavané na spodnej hranici platového stropu NHL...je zrejmé, že Wang je u fanúšikov extrémne neobľúbený, dokonca sa pomaly plánuje fanúšikovský bojkot, keď ľudia jednoducho prestávajú mať chuť platiť za takú hru a takisto aj diskomfort pri jej sledovaní...vo všeobecnosti mám teda dojem, že ohľadom Lighthouse project je udržovaný "Status Quo"

3. súčasný stav organizácie je na úrovni katastrofálneho...tradičný klub so 4 Pohármi a ikonami ako Trottier, Bossy, Potvin atď si nezaslúži byť takto ruinovaný...ja osobne by som s radosťou uvítal, keby boli Islanders predaní, avšak ostali v meste ako New York Islanders...nevyhnutnosť je nová hala, to je samozrejmé, ale treba to tam personálne "vyčistiť"...už nikdy sa nesmie opakovať nič podobné ako éra Mikea Milburyho a ani Maloney pred ním, ani Snow teraz nie sú GM hodní prívlastku dobrí...personálna čistka na čele s majiteľmi a GM a následne ďalší personál, ale aj hráči, s čím by boli samozrejme spojené zvýšené výdavky na mzdy hráčov a trejdnúť niektoré nádeje (Petrov, Cizikas, Rakshani, ale aj DeHaana, či Nelsona by som oželel) za momentálne etablovaných produktívnych hráčov, ktorí by odbremenili momentálne mladíkov, na ktorých je to priveľa...je to práve situácia "hore", ktorá ovplyvňuje situáciu "dole" a nie opačne, ako je to napríklad u konkurenčných Rangers (kde práve preplatení a často pod svoje možnosti hrajúci hráči nevedú k úspechom)...

4. Čo sa týka odvolávania trénerov principiálne s tým súhlasím, pokiaľ klub nevykazuje adekvátne výsledky...ale ako som napísal, 70 percent hráčov prvého teamu Isles sú kalibru AHL, čiže výsledky teamu sú adekvátne jeho sile...napriek tomu nemôžem povedať, že by som bol vyslovene proti vyhadzovu Gordona, ale veľmi sa nestotožňujem s menovaním Capuana...niekedy treba zmenu urobiť už len kvôli samotnej zmene, často nič iné netreba aby sa hráči nakopli a opäť mohli podávať výkony aj nad svoje možnosti...tu však bolo treba nielen zmenu, ale aj účelnú náhradu a toskúseného kouča, ktorý vie narábať s mládežou a vie "aká je NHL", nie ešte relatívne mladého kouča farmárskeho teamu, ktorý sa, podľa mňa, až príliš konzervatívne drží jedného zloženia formácii, a až v a po poslednom zápase bol ochotný aspoň máličko ich premiešať, hoci presilovky, ktoré sú katastrofálne, ostávajú personálne rovnalé...toto nie sú Pens s ich talentom keď im to vyšlo s Bylsmom...nemám prehľad o momentálnych skúsených nezamestnaných koučoch, no námätkovo ma napadá Andy Murray...

odpovede na tvoje otázky ber iba z pohľadu fanúšika, ktorý nemá veľké vedomosti o personálnych štruktúrach organizácii a ani o záležitostiach týkajúcich sa biznysu či ekonómie, nejaký odborník by ma bez problémov argumentačne rozdupal :)

anyway go Isles...

EDIT : vďaka za prejavené sympatie Atlantik, dúfam, že sa z toho Isles nejak "vylížu" :)
843 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS