Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Fasa, u viem, kto mal najtvrdsi trip za posledny rok, manazer montrealu, ked Markova preplatil minimalne 2-nasobne, ak nie priam 3-nasobne! Jemu nacisto *blo?! Antidopingove kontroly by sa mali tykat nielen hracov, ale aj zamestnancov klubu!

...

ja si myslim ze na souryho uz nebudu penaze..a rdasej kupia nejakeho kvalitneho utocnika..uz podpisali mladych kostitsynivcov..tak este nejakeho starsieho

Ved ked takto rozhadzuju peniaze! Souray teda ma odist? A kto bude bit od modrej ciery?

:o Máš pravdu chorche :( nepochopil jsem proÄŤ byl Bob 8) tak štÄ›drĂ˝.TeÄŹ abych mÄ›l obavu,Ĺľe nepodepíšou Souraye. :P :!:ZĹ™ejmÄ› poÄŤĂ­tajĂ­,Ĺľe odejdou Aebicher,Samsonov,Niinimaa. :? :? V nemilost upadl :!: Kovaljov :twisted: .To jsou finanÄŤnĂ­ rezervy za kterĂ© stejnÄ› nÄ›koho budou muset pořídit.Pochybuju,Ĺľe by HABS vystaÄŤili se slibnÄ› vypadajĂ­cĂ­mi hráči z farmyJancevskim.Grabovskim,Laperierem,A.Kosticynem,Chipchurou,D´Agostinem,Bironem ,Pricem ,Lockem,Georghesem,Lambetem, Milroyem,Carlem aj :) :) .,kteří pĹ™icházejĂ­ v Ăşvahu pro pouĹľiti v prvnĂ­m muĹľstvu.Ano hrajĂ­ nadÄ›jnÄ›,ale staÄŤilo by to. :?: Asi ne.NÄ›kteří u HABS jiĹľ slušnÄ› hráli :cool: :!: ,ale my potĹ™ebujeme taky zkušenost. :!: NovÄ› podepsanĂ˝ na tĹ™i roky Sergej Kosticyn se bude ještÄ› nÄ›jakĂ˝ rok uÄŤit na farmÄ›.Ten nám nepomĹŻĹľe :( .AlespoĹ

Cakal som tvrdsiu kritiku, ale stavat Markova na uroven McCaba je ako stavat Feliciu proti Lamborghini.... Markovovi by som dal maximalne tak 2,5 miliona a aj to by som musel byt zhuleny ako spina. Je dobry, ale nehorazne preplateny. Habs mozu pocitat, ze sa zbavia problemovych hracov, lenze ako to chcu urobit? Bude dost penazi na Souraya? Co s obranou, ked este aj Rivet je prec, Streit to ma vykryt? Dobre. Ale asi pojde prec Niinimaa. Zda sa mi, ze Habs budu mat len tu strasne problemy lepit diery.

montreal -) pripadnymi odchodmi Aebichera, Samsonova, Niinimu by sa sice klubova pokladnica ako tak uvolnila ale na ukor 2 hracov? podla mna Samsonov i Niinima v sebe hokejovy potencial rozhodne maju! no v MTL upadol niekam do suterenu

chorche -) tak Markov im taak vytrel financneho kocura, ze az..ta suma je na mĂ´j vkus taky tak doost nadnesena, ok, ak by slo o Souryho beriem a ten pod cenu Markova urcite nepĂ´jde :!: ale tak s Tvojimi max. 2,5 nesuhlasim
napr. Kubina z Toronta zahral co a na krku mu vysi rocna 5.000...v pripade Habs vybit svoje financne zalezitosti na 2 zadakov (aj ked klucovych) sa mi zda viac ako prehnane..

Preco si manazeri beru za priklad to, co rozumne nie je, Souray nebude ochotny ist nizsie, nez pod 4 miliony a bude chciet tlacit svoju cenu vyssie. Niinimaa uz davno svoj potencial stratil. Samsonov je dobry hrac, ale ked s nim vytieraju podlahu, nech cakaju v lete Mikulasa? Potrebuje sancu.

to je to, ze Souray nie je ziaden mäkkys a on velmi dobre vie, ze si pocas tejto sezony spravil dost dobre meno na to, aby rovnako vyzerala aj jeho cena..ak to neporiesi vedenie Habs, poriesi to iny tim a to v Montreale urcite dopustit nechcu..ale klubova pokladnica opät kruto zaplace..

Samsonov -) skoda ho a pre Montreal 2nasobne, v Bostone urcite nesklamal, rychlost, dravost, skoda toho dlhotrvajuceho zranenia, ktore ho stalo miesto v time, kedze sa uz nedokazal vratit do byvalej vybornej formy..ak takyto hrac neciti dĂ´veru (plati pre Habs) nech bali svestky cim skĂ´r a ukaze co v nom je..o Sergejovi este pocut budeme..

tak nejaka ta tapetka pre priaznivcov Pricea 8)

Obrázek :arrow: Carey Price

Montreal by do buducej sezony potreboval podla mna zmenit kader. Souray odchadza co bude problem nahradit ho. Takych produktivnych obrancov nie je v nhl vela. Zauijmave by bolo angazovat takeho Nagya do utoku...

Inak pekny clanok o MTL: http://sk.wikipedia.org/wiki/Montreal_Canadiens

foodoo píše:Souray odchadza..
tak tuto spravu som nikde nezachytil..pokial viem, Sheldon dostal od Habs ponuku a caka sa na jeho (pozitivne) vyjadrenie..bude to menej ako Markov buducorocny prijem 5,750 ale tak okolo tej 4-5 by sa to mohlo pohybovat..no ale ak mas ine onformacie, sup s nimi :)

Former members of the Montreal Canadiens..Dickie Moore, Jean Beliveau, Tom Johnson, Don Marshall, Dickie Moore, Jean-Guy Talbot...

ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázekObrázek

Souray praveze ma zostat, ale zaraza ma, ze nejakemu Markovovim dali mastnu nezasluzenu zmluvu, kym Sourayovi chcu ponuknut menej penazi....

Asi to vidia tiez ze Markov >> Souray

Souray je asi 2x lepsi ako Markov, takze manazment si musel dobre slahnut nedovolenych latok.

chorche píše:Souray je asi 2x lepsi ako Markov
nie som si tym vĂ´bec isty chorche, dovolil by som si nesuhlasit..kvality, produktivitu Sheldona nikto nespochybnuje, ale jeho prvoradou robotkou je zabranovat golom supera..jeho +/- statistika preto vyznieva viac ako rozpacito = -28!!! v Markovom pripade nam svieti +2..

Opytam sa inak: Kolko bodov nazbieral Souray a kolko Markov? Markov sa ukazuje v tomto pripade ako jasna lama. Bez Markova by Montreal prezil, bez Souraya ani nahodou.

zamerne som nevytahoval produktivitu, pretoze tu ma Sheldon znamenitu, ale statistika +/- stoji taky tak za rec, nemyslis..? na jednom sa vsak urcite zhodneme -) Markov bol predrazeny skutocne kralovsky..

Pravdepodobne sa mýlim, ale pripadá mi to, ako keby chceli Markova vymeniť. Dali mu zmluvu akú chce a už premýšľajú, koho za neho získať. Ale ako vravím, to je len taká domnienka.

keby ho chceli vymenit, tak mu nedaju taky kralovsky plat.

perlicka s Vinnym Lecavalierom..tak jeho tato je velky fanda Montrelau Canadiens a sam Vinny nosieva na drese c.4 ako pocest znameho hraca Habs Jeana Beliveaua

nedavno sa v Montreale riesila slavnost s tymito big hracmi Habs a samotny Jean ochotne riesi rozhovor :)

Obrázek

zvysne foto som cekol TU

Ved komu bolo jasne, preco nosi cislo po nejakom obrancovi, teda prevazne to nosili nejaki obrancovia.

chorche píše:keby ho chceli vymenit, tak mu nedaju taky kralovsky plat.
To bola číra špekulácia, a čo sa týka výmien, tu sa nikdy nevie.

Preco by niekomu najprv zdvihli plat a potom sa ho snazili vymenit? Markov je prakticky nevymenitelny, pokial mu trva kontrakt.

Nyní Markova 8) měníit nebudou.Spíš je to vyspekulované dopředu,že by za dva tři roky ho mohli trejdnout za někoho,kdo má podobný plat a výkonnost,nebo za dva hráče + třeba draft.Těch variant je víc.Jenže to taky může dopadnout tak,že bude hrát Markov houby,nebo bude zraněný a pak jim zbyde přeplacený, neprodejný hráč a v platovým stopu jim bude blokovat velkou částku.Může se stát všechno.Z toho plyne jaká to byla od Boba 8) hloupost uzavírat tak vysoký kontrakt.Jinak chorke docela jsi mě pobavil s tím vírazem,, nějaký obránce"che,che :) .Já ho tedy také nepamutuji.ale v Montrealu má vytažený dres a pamětníci na něj vzpomínají jako na nedotknutelnou ikonu :!: .Ty kdyby tě slyšeli tak se údivem zhroutí :cry: che,che. :) Jinak dobrý,mě ten tvůj víraz nevadí.
5197 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES