Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MONTREAL CANADIENS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
:o Máš pravdu chorche
nepochopil jsem proÄŤ byl Bob
tak štÄ›drĂ˝.TeÄŹ abych mÄ›l obavu,Ĺľe nepodepĂšou Souraye.
:!:ZĹ™ejmÄ› poÄŤĂtajĂ,Ĺľe odejdou Aebicher,Samsonov,Niinimaa.
V nemilost upadl
Kovaljov
.To jsou finanÄŤnĂ rezervy za kterĂ© stejnÄ› nÄ›koho budou muset poĹ™Ădit.Pochybuju,Ĺľe by HABS vystaÄŤili se slibnÄ› vypadajĂcĂmi hráči z farmyJancevskim.Grabovskim,Laperierem,A.Kosticynem,Chipchurou,D´Agostinem,Bironem ,Pricem ,Lockem,Georghesem,Lambetem, Milroyem,Carlem aj
.,kteřà pĹ™icházejĂ v Ăşvahu pro pouĹľiti v prvnĂm muĹľstvu.Ano hrajĂ nadÄ›jnÄ›,ale staÄŤilo by to.
Asi ne.Někteřà u HABS již slušně hráli
,ale my potřebujeme taky zkušenost.
Nově podepsaný na tři roky Sergej Kosticyn se bude ještě nějaký rok učit na farmě.Ten nám nepomůže
.AlespoĹ
Cakal som tvrdsiu kritiku, ale stavat Markova na uroven McCaba je ako stavat Feliciu proti Lamborghini.... Markovovi by som dal maximalne tak 2,5 miliona a aj to by som musel byt zhuleny ako spina. Je dobry, ale nehorazne preplateny. Habs mozu pocitat, ze sa zbavia problemovych hracov, lenze ako to chcu urobit? Bude dost penazi na Souraya? Co s obranou, ked este aj Rivet je prec, Streit to ma vykryt? Dobre. Ale asi pojde prec Niinimaa. Zda sa mi, ze Habs budu mat len tu strasne problemy lepit diery.
montreal -) pripadnymi odchodmi Aebichera, Samsonova, Niinimu by sa sice klubova pokladnica ako tak uvolnila ale na ukor 2 hracov? podla mna Samsonov i Niinima v sebe hokejovy potencial rozhodne maju! no v MTL upadol niekam do suterenu
chorche -) tak Markov im taak vytrel financneho kocura, ze az..ta suma je na mĂ´j vkus taky tak doost nadnesena, ok, ak by slo o Souryho beriem a ten pod cenu Markova urcite nepĂ´jde
ale tak s Tvojimi max. 2,5 nesuhlasim
napr. Kubina z Toronta zahral co a na krku mu vysi rocna 5.000...v pripade Habs vybit svoje financne zalezitosti na 2 zadakov (aj ked klucovych) sa mi zda viac ako prehnane..
chorche -) tak Markov im taak vytrel financneho kocura, ze az..ta suma je na mĂ´j vkus taky tak doost nadnesena, ok, ak by slo o Souryho beriem a ten pod cenu Markova urcite nepĂ´jde
napr. Kubina z Toronta zahral co a na krku mu vysi rocna 5.000...v pripade Habs vybit svoje financne zalezitosti na 2 zadakov (aj ked klucovych) sa mi zda viac ako prehnane..
Preco si manazeri beru za priklad to, co rozumne nie je, Souray nebude ochotny ist nizsie, nez pod 4 miliony a bude chciet tlacit svoju cenu vyssie. Niinimaa uz davno svoj potencial stratil. Samsonov je dobry hrac, ale ked s nim vytieraju podlahu, nech cakaju v lete Mikulasa? Potrebuje sancu.
to je to, ze Souray nie je ziaden mäkkys a on velmi dobre vie, ze si pocas tejto sezony spravil dost dobre meno na to, aby rovnako vyzerala aj jeho cena..ak to neporiesi vedenie Habs, poriesi to iny tim a to v Montreale urcite dopustit nechcu..ale klubova pokladnica opät kruto zaplace..
Samsonov -) skoda ho a pre Montreal 2nasobne, v Bostone urcite nesklamal, rychlost, dravost, skoda toho dlhotrvajuceho zranenia, ktore ho stalo miesto v time, kedze sa uz nedokazal vratit do byvalej vybornej formy..ak takyto hrac neciti dĂ´veru (plati pre Habs) nech bali svestky cim skĂ´r a ukaze co v nom je..o Sergejovi este pocut budeme..
Samsonov -) skoda ho a pre Montreal 2nasobne, v Bostone urcite nesklamal, rychlost, dravost, skoda toho dlhotrvajuceho zranenia, ktore ho stalo miesto v time, kedze sa uz nedokazal vratit do byvalej vybornej formy..ak takyto hrac neciti dĂ´veru (plati pre Habs) nech bali svestky cim skĂ´r a ukaze co v nom je..o Sergejovi este pocut budeme..
Montreal by do buducej sezony potreboval podla mna zmenit kader. Souray odchadza co bude problem nahradit ho. Takych produktivnych obrancov nie je v nhl vela. Zauijmave by bolo angazovat takeho Nagya do utoku...
Inak pekny clanok o MTL: http://sk.wikipedia.org/wiki/Montreal_Canadiens
Inak pekny clanok o MTL: http://sk.wikipedia.org/wiki/Montreal_Canadiens
tak tuto spravu som nikde nezachytil..pokial viem, Sheldon dostal od Habs ponuku a caka sa na jeho (pozitivne) vyjadrenie..bude to menej ako Markov buducorocny prijem 5,750 ale tak okolo tej 4-5 by sa to mohlo pohybovat..no ale ak mas ine onformacie, sup s nimifoodoo píše:Souray odchadza..
nie som si tym vĂ´bec isty chorche, dovolil by som si nesuhlasit..kvality, produktivitu Sheldona nikto nespochybnuje, ale jeho prvoradou robotkou je zabranovat golom supera..jeho +/- statistika preto vyznieva viac ako rozpacito = -28!!! v Markovom pripade nam svieti +2..chorche píše:Souray je asi 2x lepsi ako Markov
perlicka s Vinnym Lecavalierom..tak jeho tato je velky fanda Montrelau Canadiens a sam Vinny nosieva na drese c.4 ako pocest znameho hraca Habs Jeana Beliveaua
nedavno sa v Montreale riesila slavnost s tymito big hracmi Habs a samotny Jean ochotne riesi rozhovor

zvysne foto som cekol TU
nedavno sa v Montreale riesila slavnost s tymito big hracmi Habs a samotny Jean ochotne riesi rozhovor

zvysne foto som cekol TU
NynĂ Markova
mÄ›nĂit nebudou.SpĂš je to vyspekulovanĂ© dopĹ™edu,Ĺľe by za dva tĹ™i roky ho mohli trejdnout za nÄ›koho,kdo má podobnĂ˝ plat a vĂ˝konnost,nebo za dva hráče + tĹ™eba draft.TÄ›ch variant je vĂc.JenĹľe to taky mĹŻĹľe dopadnout tak,Ĺľe bude hrát Markov houby,nebo bude zranÄ›nĂ˝ a pak jim zbyde pĹ™eplacenĂ˝, neprodejnĂ˝ hráč a v platovĂ˝m stopu jim bude blokovat velkou částku.MĹŻĹľe se stát všechno.Z toho plyne jaká to byla od Boba
hloupost uzavĂrat tak vysokĂ˝ kontrakt.Jinak chorke docela jsi mÄ› pobavil s tĂm vĂrazem,, nÄ›jakĂ˝ obránce"che,che
.Já ho tedy takĂ© nepamutuji.ale v Montrealu má vytaĹľenĂ˝ dres a pamÄ›tnĂci na nÄ›j vzpomĂnajĂ jako na nedotknutelnou ikonu
.Ty kdyby tÄ› slyšeli tak se Ăşdivem zhroutĂ
che,che.
Jinak dobrĂ˝,mÄ› ten tvĹŻj vĂraz nevadĂ.
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF