Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NEW JERSEY DEVILS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Sry jestli to tak vypadá, ale já Crosbyho nechtěl chválit, ale on by se podle mě dal aspon řadit mezi nejlepší útočníky a je každýho objektivní názor jestli je nejlepší Ovechkin, Malkin nebo Crosby. U mě by tady Crosby byl taky až 3., ale ten Brodouer se podle mě objektivně nedá hodnotit nikdy jako nej brankář, prostě chytá v týmu kde brankáři vynikají ale on není nic zvláštního, zvláště poslední roky, jenže není momentálně nějaký golman, který by všechny převyšoval tak jako kdysi Hašan a před ním jiní, tak se vytvořil Brodouer.
Už toho prosím nech,Tvůj názor je zajímavý,taky nemám Brodyho zrovna v lásce,ale píšeš blbosti.BigPete píše:Sry jestli to tak vypadá, ale já Crosbyho nechtěl chválit, ale on by se podle mě dal aspon řadit mezi nejlepší útočníky a je každýho objektivní názor jestli je nejlepší Ovechkin, Malkin nebo Crosby. U mě by tady Crosby byl taky až 3., ale ten Brodouer se podle mě objektivně nedá hodnotit nikdy jako nej brankář, prostě chytá v týmu kde brankáři vynikají ale on není nic zvláštního, zvláště poslední roky, jenže není momentálně nějaký golman, který by všechny převyšoval tak jako kdysi Hašan a před ním jiní, tak se vytvořil Brodouer.
ja len doplním že Brodeur nema len nohy silne on je celý silný... bohovksa kondicia a pri jeho veku chyta stabilne tiež neviem čo chcel povedať Big Pete no za Brodeura nesvedčia len jeho štatistiky a to v akom tíme hra ale niekolko vezina trofejí ktore ma vo svojich vitrinach doma... ako to tu už bolo povedane praci s hokejkou sa mu možno vyrovna Dipietro určite ale aj tak to je vrcholove čo predvadza a jeho štýl ktorý je trocha zastaralý no dokaže ho kombinovať s butterflyom a tým sa stava tento brankar vysoko nepredvýdatelný... takuto vlastnosť ma už len Evgeni Nabokov... a vravia to aj na mladeho Berniera ale ten je od týchto dvoch velmi daleko ešte...
vitaj dablikuMartin #27 píše:sem tu nový a forum o Devils se moc nehýbe teda což mě jako velkeho fandu mrzi![]()
za nakladacku by som povazoval takych 7:0Ivan píše:a potom nakladacka od Floridy?

dunim píše:Caute..som tu tiez novy,snad bude mat forum o devils viac prispievatelov a rozbehne sa:)
tak som si pozrel hokej s tampou do rana(2. a 3. tretinu)Mozno chvalabohu ze som ju nevidel:D hokej to bol svizny s mnozstvom striel..tampa ma prekvapila,teda ich 1.lajna,hrali vyborne a mali mnozstvo golovych sanci.ostatok timu hral o nicom..ich obrana bola katastrofalna najma na rozohravke a ked devils zacali forcekovat viac ak 1 hracom,pasmo sme mali viac menej iste..trochu zle bolo nase branenie obrannej modrej..obranci ustupovali snad az k brankarovi,ale weekes chytal vyborne(az na 2.gol ale vynahradil to viacnasobne)od nas sa mi najviac pacil prave weekes a elias,ktory korculoval,kluckoval,zavazal puky,proste hral hokej..tiez ma potesilo ze hral salmela..stval ma ako vzdy mottau(som proti nemu zatazeny) a aj ked som to nevidel,2 minusky svedcia o mnohom..uz z dlhodobeho hladiska nestiha v obrane..sice ma plus minus statistiku skvelu,ale aj ked ide naplno do suboja,tak neviem preco furt tou dlhsou cestou,neskoro a pod..a mal by popracovat na strele..tolko striel svihom v 3 tretine spoza kruhov a ziadna nebezpecna,vsetko vedla,same zabky(keby tam je sakic:D tak 2-3 rozky vymetie)..
A este sa chcem spytat fanusikov,ze ako by riesili brankarsku situaciu po navrate brodeura?a ako by riesili stav do trade deadline.daku vymenu,posilu a hlavne podpisy nasich hracov pre buducu sezonu?
jj myslím že Marty bude v PO jednička ... jinak čau dunime taky doufám že se toto forum rozběhne snad to tu rozjedem....jinak co se týče Mottaua o něm se hodně spekuluje, některe zápasy hraje opravdu spolehlivě že se přez něj nechodí ale někdy si je hodně nejisty při vyváženi puku nebo při rozehrávce uvidime já bych mu každopádně věřil...jinak co se týče beků hodně mě překvapil Bryce Salvador podle mě z něj bude za nějaký čass jeden z nejzkušenějších beků z Martinem....jinak s Tampou sem shlédl pouze sestřich a ten 2.gol byl dobry no od Weekse
ale stane se pak tým podržel , Eliáš vypadal svěže ... co se týče tradů já myslím že my je zrovna nepotřebujem podle mě máme tedka hodně dobře vyváženy tým...přišel Shanahan Rolston což sou podle mě hráči hodně cení do Play of tak uvidíme jak se to bude dál vyvíjet .. LETS GO DEVILS
0:4 s islanders,to neni bohvie co..zapas som nevidel,len highlits..zda sa ze nas polozili oslabovky,strelecka nemohucnost a brankar supera..
s tym obrancom suhlasim,uz to nemusi byt ani chlapik na presilovku ako som dufal pred sezonou,ani konkretne kaberle:)postaci spolahlivy skuseny bek..ine zmeny nam snad ani netreba..
s tym obrancom suhlasim,uz to nemusi byt ani chlapik na presilovku ako som dufal pred sezonou,ani konkretne kaberle:)postaci spolahlivy skuseny bek..ine zmeny nam snad ani netreba..
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé