Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

New forward lines for today’s #Caps practice: 16-84-8, 90-19-20, 25-10-42; 24/21-83/46-43.
Oates said after the Senators loss he put 8 with 84 because of the PP/PK time in the third, but it will stick at least thru practice.

Ejha, Grabo s Ovim a Fehrom :-O .
Na 90-19-20 som zvedavý možno ešte viac ako na 1. lajnu, keď to nešlo 90-19-8, tak si myslím, že to pôjde 90-19-20 v prípade, že z Backstroma nebude len nahrávač, ale taký strelec/nahrávač a najväčším distribútorom pukov bude Mojo. Brouwer (aspoň podľa mňa) hraje lepšie, pokiaľ sa tá lajna spolu zohraje a sadne si, tak podľa mňa on sám nebude problém.
Keby sa Grabo stal do konca sezóny Oviho centrom, tak to zvyšuje šance na jeho podpis, však väčší luxus si ani dopriať nemôže :-D.

Dobré, že budú iné lajny. Mám sa aspoň na čo tešiť, posledných 5-6 zápasov bolo dosť nudných a teraz príde aspoň nejaké oživenie. :thumbsup:
tieto lajny su poskladane uplne amatersky a tragicky :hroza:
Uplne to najlepsie co moze urobit je poskladat prve dve lajny: Mojo-Backstrom-Fehr a Ovi-Grabo-Brower
Fehr ma druhu najlepsiu strelu (po Ovci) a pri jeho absenci to bol on kto hral s MoJom a Nicom na pravej strane..ta lajna hrala luxusne a Fehr predvadzal najlepsi hokej. Ovi patri na LW o tom nieje diskusia (tak ako Fehr na RW) cital som clanok kde sa preberali Ovieho goly a zo vsetkych golov co dal bolo z RW az jeden. Verim tomu ze na LW by mu to s Grabom a Browerom slo dobre, ale co je najdolezitejsie, mali by sme dve schopne lajny a to hl. kvoli Fehrovi na RW s Nicom.
XruC » Uto Dec 31, 2013 4:57 pm píše:Kazdopadne dost sledujem MS 20 a ked vidim Forsberga, je mi do placu :bitka:
To hej, Forsberg je neskutočný, ale zas aj Burakovsky hrá veľmi dobre, to je zas pre vás prísľub do budúcna
dalsi zapas ked nebude chytat Holtby, tak uz neverim, ze to je len kvoli nejakej forme Grubauera, toto uz je celkom divne..
Forsberg nas dnes potopil 4 bodmi..Burakovsky hra tiez velmi dobre, ale my sme mohli mat oboch. Erat dnes -2 a to odohral len daco cez 9 min. Fuck me :hroza:
Johansson-Backstrom-Brouwer
Fehr-Grabovski-Ovechkin
Chimera-Laich-Ward
Erat :) -Beagle-Wilson ...takk sa dnes trenovalo
Pali_Caps píše:Johansson-Backstrom-Brouwer
Fehr-Grabovski-Ovechkin
Chimera-Laich-Ward
Erat :) -Beagle-Wilson ...takk sa dnes trenovalo
Po výkone Erata v zápase s Carolinou sa tomu ani nedivím.

Braden v bráne. :clap:
Nechcem to vsetko hadzat len na toho trageda, tam bola chyba hadam od vsetkych 4 hracov, ale uz ked je ten traged posledny a rozhodne sa blokovat prihravku, aspon nech si na ten lad lahne cely. To kde videl taky "obranny" zakrok? On nezastavi ani medicinbal..do pi*e s nim :crybaby:

http://www.youtube.com/watch?v=U5rhHGkN2hU" onclick="window.open(this.href);return false;

edit: tak som si vsimal Ovieho a velmi tragicka hra dozadu, mal tam 4 rychle zaberi a potom uz iba dokorculovaval, som si 100% isty, ze keby takto korculoval az ku Skinerovi, tak ten gol nepadne.
hehe, ale dnes dal krasny gol :-D dobra tretina, Minnesotu sme k nicomu nepustili...utok Ovie-Grabo-Fehr si absolutne nerozumie mam pocit, Ovie s Grabom este ako tak, ale Fehr tam je uplne strateny
takmer polka zapasu a Minnesota mala 2 strely zatial a dala gol, to si Holtby zase sadne spät :)

tak z 5 striel 3 goly, celkom dobry navrat :good:
z 0:2 na 3:2 .. si Holtby posedí aspoň 11 zápasů.. :lol2:
tak hosi sa tu vytesovali ze sa vracia do branky, ale ja som uz pred tyzdnom pisal ze na to momentalne nema. Dnes to mame po 2. tr zatial za 4 goly z 9 striel.
Pali_Caps píše:hehe, ale dnes dal krasny gol :-D dobra tretina, Minnesotu sme k nicomu nepustili...utok Ovie-Grabo-Fehr si absolutne nerozumie mam pocit, Ovie s Grabom este ako tak, ale Fehr tam je uplne strateny
tak ako Brower v prvom utoku. Dnes som sa vazne zamyslel, co sme za team ked Brower u nas hraje v prvej lajne. Vsade inde by to bol 3rd lajner.
mne uz je to smiesne..teraz neviem ci mam viac j***t Holtbyho ktory ma 5 z 10, alebo Greena. Pred hodinou som sem daval ten link a on to spravi znova. 2v1 ked posledny je Green, to je ako 2v0, ten chalan ako keby tam ani nebol. Najhorsie na tom je, ze aj ked sme dnes tragedi (ako poslednych par zapasov) stale sme o dve triedy lepsim teamom.
WSH 3-5 MIN
Shots: 30 - 11
CAR 4-3 WSH (OT)
Shots: 33 - 41
WSH 1-3 OTT
Shots: 35 - 38
WSH 1-2 BUF (SO)
Shots: 50 - 17 ..neskutone, takmer kazdy prestrielany, ale my nie sme schopni vyhrat zapas a vrchol bol dnes v noci..dostat z 11 striel 5 golov, neskutocne
No tak po delší době zase něco napíšu... :)
Sledoval jsem všechny poslední zápasy, ale dnešní zápas už mě fakt dorazil... :?
Z třiceti střel na bránu dáme 3 góly a z 11 střel na našeho gólmana, 5 dostaneme.. :cry: :-O :shock:
Máme 4 dny volna a tak doufám, že vedení Caps začne něco dělat!!! :yes:
Osobně bych co nejdřív vyměnil jednoho z gólmanů a rozhodoval bych se mezi Holtbym a Neuvirthem... :yes:
A i když je mi jasné, že tady bude napsáno hodně nesouhlasných příspěvků, já bych se snažil vyměnit Holtbyho!!!
Důvody:
- momentálně je úplně z formy, ale pořád má větší jméno jako Neuvirth a mohli bychom za něj získat nějakého
kvalitního hráče
- je levnější jako Neuvirth

Z Grubaera bych klidně udělal "jedničku" a z Neuviho "dvojku"... :yes:
Proč ne??? Souhlasím z Xrucem, který tady odpovídal na reakce, proč nechytal Holtby...

Dále bych se pokusit vyměnit Erata, protože na těch pár minut co odehraje tam může být klidně Volpatti.. :yes:
Pokud to opakovaně nepůjde, tak bych ho protahl přes waiwer list...
Vrátil bych zpátky Backstroma a Moja k Ovečkinovi... :roll:

Pokud se situace markantně nezlepší do olympiády, uvažoval bych o výměně trenéra Oatese a na konci sezóny
o vyhazovu(konečně) GM!!!!!!!!!!! :thumbsdown:

Takže tak... :) :) :)
Úspěšnost 54,5% po celém zápase, to je nějaký nový rekord, ne? :giggle: A to jsem Holtbyho tipoval jako trojku do Soči...
Forsberg MVP celych MS :)

Forsberg is the only repeat player to the All-Star Team, having been named to the 2013 edition as well....ku*va, to je sila, ked si to tak clovek uvedomi, co sa vlastne stalo pri deadline
No ja by som Holtbyho vymenil kludne tiez..s tymi argumentami suhlasim, ale jedine ak protihodnota pride nejaky starsi skuseny brankar, lebo zvysok sezony a pripadne PO s dvojicou Grub-Neuvirt odohrat nemozeme. Takze by to potom bol ten skuseny brankar + Neuvi ako dvojka a Grub spat na farmu kde by chytal kazdy zapas.

S tym Forsbergom som to sem pisal uz tisic x, uz ma to nebavi, uzavriem to, ze nas Poille oje*al ako fakt nikoho...za par rokov (este nie) to bude hodnotene ako fail desatrocia. Uvidite..
Wsh placed A.Urbom on Waivers.
Zaujímavé, že iba traja idú na olympiádu.

Aj keď ma to až tak neprekvapuje, tak som dúfal, že aspoň jeden z trojky MoJo, Erat, Neuvrith sa dostane do nominácie.

Bez ohľadu na to, či bude Urbom vybraný alebo nie by som na jeho miesto povolal asi Lattu alebo Schmidta.
Pali_Caps píše:Wsh placed A.Urbom on Waivers.

NJ claims D A.Urbom off Waivers from WSH.

:-D
Aaron Volpatti in, Martin Erat out :salute:
Tak dneska v Tampě proti "Bleskům" takhle:

CAPITALS

Brooks Laich – Nicklas Backstrom – Troy Brouwer
Eric Fehr – Mikhail Grabovski – Alex Ovechkin
Jason Chimera – Marcus Johansson – Joel Ward
Aaron Volpatti – Jay Beagle – Tom Wilson

Karl Alzner – John Carlson
Dmitry Orlov – Mike Green
John Erskine – Connor Carrick

Philipp Grubauer
Braden Holtby

Scratched: Martin Erat, Steve Oleksy, Michal Neuvirth

- Laich v prvním útoku... :-O
- MoJo centr ve třetím... :-O
- Volpatti místo Erata... :)
- Carrick místo Oleksyho... :-O

Tak to jsem teda zvědavej, co tohle přinese... :wink: :wink: :wink:
1. krát v sezóne niekto dal gólik z Oviho peknej ES nahrávky :clap: :hop: :lol2: .
(Tú proti Edmontone nepočítam, to bola secondary assist :D)
4066 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS